HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 24., hétfő 1:39
Nálam is maradna Tata. Főleg, ha a tényeket nézzük nem igazán értem mire fel ez az egész cirkusz.
Spanyol kupa:Veretlenül bekerültünk a döntőbe.
Bajnokok Ligája: Nagy eséllyel ottvagyunk a 8 között, okos játékkal vertük meg az esélyesnek tartott Cityt.
Bajnokság: Van 3 pont hátrányunk, de jövőhéten ti mentek a Calderonba, és lesz még egy Real-Barca, és az Anoetaba még ti se nyomtátok.
Szóval ha ezeket nézem, plusz azt, hogy megnyertük a klasszikust, és már 6 éve ott tudunk maradni az elit közt, amit nem sok csapat mondhat el, elégedett vagyok.
ter Stegen jönni fog, de köztudott hogy a Barcának nem bravúrkapus kell, hanem olyan, aki gyakorlatilag 3. középhátvédként pontosan tud passzolgatni és nem előre vágni az 170 magas emberekre. Erős kételyeim vannak, hogy ez menni fog a németnek, pláne az első időkbe. (Én pl. simán megpróbálnám Oiert vagy Masipot, akik vágják már ezt)
Puyolnak visszakell vonulnia, de a csapat közelébe maradni. Legnagyobb példakép lehet bármelyik játékos számára. Helyére kell egy új középső védő, én Sakhot hoznám, de bárki is jön, szintén nehéz dolga lesz beilleszkedni. Mascheranonak se kis időbe telt.
Középpályára én Thiagot hoznám vissza, bár ez gyakorlatilag lehetetlen. Valaki pedig kéne. Talán Gündogan mondjuk Xaviba van még egy év. Nemtudom, Rafinha? Necces téma...
Támadók közül Tellot én elengedném, Cuencaval és Affelayyal kézenfogva. Egy klasszikus 9-est (Mandzukic) igazolnék, hogy nagy legyen a taktikai repertoár, de meg kell értenie, hogy sok játéklehetőséghez nem fog jutni. Deulofeu? Nekem ő túl önző, ebbe a csapatjátékra épülő Barcába, ráadásul az Evertonba se igazán tudta beverekedni magát. Egy próbát megér, de itt passzolni kell és nem arcoskodni.