Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 24., hétfő 0:49

Elsősorban a Barcásoktól kérdezném ...

Szerintetek ki lenne a megfelelő edző számotokra ?
Ha nyáron össze is tudnátok hozni egy jó kis vérfrissítést akkor az hogyan hatna az öltözőre ? Mert szerintem nem nagyon örülne Xavi vagy épp Dani Alves ha sokat kellene a padon lennie....
Kik azok akiket leigazolnátok ?
Kik azok akikkel a kezdőben számoltok ?
És kik azok akik mehetnének ?
edző : nálam maradna tata, attól függetlenül is, ha idén esetleg nem nyerünk semmit végül.
egy évet még megérdemel, nekem tetszik, amit csinál, jók az elképzelései.
nem egy rutintalan ötéves, mert volt ő már vébén is, de azért az európai futballba és légkörbe mégis csak most csöppent bele, szerintem idő kell neki.

ha ne adj isten távozna mégis, és meg kell nevezni valakit, akkor mindenképp olyan edzőt hoznék, aki talán össze tudja rakni a csapat védekezését és/vagy igazi nagykutya.
simeone, hiddink, capello, nem tudom.
máskülönben pep előtt mindig is nyitva állna az ajtóm.

érkezők : ter stegen, vertonghen, rafinha, deulofeu

ter stegen : szinte már biztos, hogy jön, örülök neki, a németeknél mindig akad egy nagy kapus, hátha ő követi neuert a sorban.
nagyon tehetséges, és kellően karakánnak tűnik.

vertonghen : ritkán látom gyengén játszani, és szerintem kellően technikás védő létére a focinkhoz, nem hinném, hogy megszerezhetetlen.
pique-vel jó páros lehetnének.

rafinha : őt mindenképpen ki kell próbálni, szükségünk van egy fiatal középpályásra, főleg, ha már a bátyó lelécelt.
roberto sem vészes, de rafinha tehetségesebb, virtuózabb, az én szívemhez közelebb áll.
robbal ellentétben lehet benne annyi, hogy ne csak peremember legyen a jövőben.

deulo : nem titok, hogy nagy kedvencem a srác, kis túlzással általános iskolás kora óta követem.
a személyisége és átlagosnál önzőbb játéka miatt azért nyilván vannak kisebb kételyeim, de az ösztönös tehetsége és a benne lévő "ugyan ki, ha nem én?" faktor miatt mégis bízom benne.

nagyszerű fizikuma van, gyors, technikás, ha fejben érik (ehhez mondjuk nem ártana egy jó pedagógus edző, tata nem tudom, mennyire felel meg ennek) akkor a jövő nagy játékosa lesz.

az evertonnál szépen lassan (ahogy martinez edző úr mondotta volt) eljött az ő ideje, egyre többet, és jobban is játszott, viszont sajnos a lehető legrosszabbkor jött a sérülése.
bár már olvastam olyat is, hogy lehet, marad jövőre is kölcsönben, majd látjuk.
sajnos ha tello helyett vissza is jönne, biztosan keveset játszana, de mégis örülnék neki bizonyos szempontból.

távozók : puyol (szerintem szögre akasztja), jds, cuenca, tello és afellay.

puyi : egyértelmű, a szíve nagyobb, mint teréz anyának volt, de a kor megeszi az embert, főleg, ha sokat sérült.
minden respect mellett az lenne a legjobb, ha megtöltenénk egy szép búcsúmeccsre a camp nou-t, bőgnénk egy jót, aztán az edzői stábban vagy az utánpótlás csapatok egyikénél folytatná a mi mátyás királyunk.
mindenképp a klub kötelékeiben van a helyen később is. :)

jds,cuenca,tello,afellay : a tipikus perememberek, akik néha jók tehermentesíteni, de bőven meglennénk nélkülük, kicsit feleslegesnek érzem őket, iszonyatosan keveset játszanak.
főleg, hogy cuenca és afellay is igen sérülékenyek.
belőlük lehetne egy kis pénzt csinálni, bár nem szokásunk...

kezdő : ts - alba,pique,vertonghen,alves - busq,cesc,iniesta - neymar,messi,sanchez

keret tehát 14/15-re :
ter stegen, pinto
alba,adriano,pique,mascherano,bartra,vertonghen,alves,montoya
busquets,song,xavi,iniesta,cesc,roberto,rafinha
messi,neymar,pedro,sanchez,deulo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 23., vasárnap 23:39

Ezt most ugy írod, mintha meg soha nem igazoltatok volna játékost...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. február 23., vasárnap 23:26

torjack írta:
alapvetően az egész tiki takát ki kell dobni a kukába. egész európa kiismerte a focinkat,és a hamis 9-es is már szinte már csak a kiscsapatok ellen megy

Nem itt van a kutya elásva szerintem. A tikitakát európa nem most, nem is tavaly ismerte ki, kiismerte már legalább 4 éve. Csak az akkori Barca élén a Messi-Xavi-Iniesta háromszöggel olyan pazarul nyomta, hogy az ellenfelek nem nagyon tudtak vele mit kezdeni. Amióta ez a hármas gyengébben muzsikál, azóta vannak a bajok. Maga a védelem sose volt nagy eresztés, de patent volt a letámadás, na az nem megy. Nem annyira a rendszerrel van a baj, hanem azokkal akik megtöltik.Megkoptak, jóllaktak. Ez mindig, mindenhol így szokott lenni. A tikitakát lehet kukázni, de akkor a La Masía is mehet a levesbe.

Ti is tudtok nyerni La Masia nelkul,a Bayern is La Masia nelkul verte vegig a vilagot es Sir Alex is La Masia nelkul nyomott le 27 evet az MU-nal.megertem h a fiatalokba is ezt nyomatjak de a mai fociban sajatnevelesekkel nem fogunk kupakat nyerni mert meg egy ilyen generacio mint a Xavi-Messi-Iniesta egyszerre es legjobb idoszakukban nem lesz..vagy nem hamar.szinte minden csapat kiad milliokat olyan jatekosokra akik csak 1 jo szezon utan berobbantak muszaj tartani a lepest.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 23., vasárnap 23:13

alapvetően az egész tiki takát ki kell dobni a kukába. egész európa kiismerte a focinkat,és a hamis 9-es is már szinte már csak a kiscsapatok ellen megy

Nem itt van a kutya elásva szerintem. A tikitakát európa nem most, nem is tavaly ismerte ki, kiismerte már legalább 4 éve. Csak az akkori Barca élén a Messi-Xavi-Iniesta háromszöggel olyan pazarul nyomta, hogy az ellenfelek nem nagyon tudtak vele mit kezdeni. Amióta ez a hármas gyengébben muzsikál, azóta vannak a bajok. Maga a védelem sose volt nagy eresztés, de patent volt a letámadás, na az nem megy. Nem annyira a rendszerrel van a baj, hanem azokkal akik megtöltik.Megkoptak, jóllaktak. Ez mindig, mindenhol így szokott lenni. A tikitakát lehet kukázni, de akkor a La Masía is mehet a levesbe.

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. február 23., vasárnap 22:59

alapvetően az egész tiki takát ki kell dobni a kukába. egész európa kiismerte a focinkat,és a hamis 9-es is már szinte már csak a kiscsapatok ellen megy. nem FM, de leírnám az általam vélt csapatot amely újra esélyes lehetne és nemcsak az elmúlt pár év miatt.

ter Stegen-??-Vertonghen-Bartra-Alba;Busquets-Fabregas-Gündogan/Iniesta/Rafinha;Messi-??-Neymar

középcsatáros játékot visszahoznám Messit ki jobbra megint. jobbhátvéd talán Kyle Walker,de róla GT tud több infót adni h milyen stílusú is. középcsatárnak pedig egy Eto'o féle robbanékony centert. Xavit,Sharikát és Mascheranot nagyon gyorsan el kell felejteni Alves mellett.

ha pedig annyira nagy mésqueunclub vagyunk és lamasia az életünk mert mi kineveljük a tehetségeket(....) akkor kezdőbe Bartrát meg Rafinhát is és hadd szóljon. edző pedig legyen karakán,vigye véghez a saját játékát,ne csak apróságokban változtasson az szart sem ér.

az sem érdekel ha eladjuk Messit(többször leírtam már h jót tenne a csapatnak és neki is) de kell a vérfrissítés vagy megint úgy fogunk járni mint 2003-ban R10 érkezése előtt. de úgy tűnik kell egy sorfal a Bernabeuban h rájöjjenek a vezetők is arra amit már nem egy szurkoló lát és nem szombat este óta.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 23., vasárnap 20:13

DavieS írta:Engem az érdekelne, hogy mitörtént egy Iniestával, egy DAlvessel, egy Piquével, akik egy pár éve top3 voltak a posztjukon, mostanra úgy leépültek hogy az valami hihetetlen.. :hmmm: :hmmm:

Ahogy kopik ki a nagy 3as, úgy esik össze az a preciz kis világ.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. február 23., vasárnap 20:02

morientes írta:
3. El. Aki biztos. Tello (
Pont azt a játékost akarod elküldeni aki lendületet tud adni a csapatnak,mondjuk Neymar cseréjeként...:D Ès egy Dfl-t kivánsz vissza,aki még egy evertonba sem tud kitűnni...Aztán elküldenéd Pedrot,aki sokszor húzta ki a csapatod a szarból...hát nekem semmi közöm hozzá,de....:)
Még talán tavaly igazad lehetett volna, bár akkor sem igazán. Nem sokat láthattad játszani, mert 10-ből 8-9 megmozdulása elindulok a labda után és elfogy a pálya. Védőt nem képes megverni, 1 vagy maximum 2 jó meccse volt a szezonban, én már azzal is elégedett vagyok ha 1 jó megmozdulást összehoz egy félidő alatt.
Már vagy bő 2 éve Pedro sem a fontos gólok szerzője címben tetszeleg. A pályán súlytalan, semmi fantázia nincs a játékában, Alexis köröket ver rá. Egy stabil cserembernek maradhat, de ha érkezne valaki helyette nem fakadnék sírva.

Deulofeu pedig most kezdte bejátszani magát Martinez is lenyilatkozta, hogy januártól kezdődik az igazi szezonja és beverekedheti magát a kezdőbe, viszont pont a legrosszabbkor jött egy súlyos sérülés. Az az igazság, hogy igazából nem jó helyre került, ennek ellenére amikor játszott nem vallott szégyent. De shutter jobban meg tudja fogalmazni, a véleménye vele szemben mérvadóbb.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 20:01

morientes írta:
Pedrot nem küldeném el,csak nem képzelnék többet bele,ami: egy jó kiegészítő csereember.
Hát nem is több,de annak jó.Ha meg új szeleket akartok hogy fújjon felétek,bizony kell ilyen futóbolond.Sokszor nyernek meccseket ilyen "futóbolondok" itt madridban is :D
Néha az edzők többet hisznek róla.
Tello meg, ha tized annyira jó játékos lenne mint a ti futóbolondjaitok közül bárki,akkor már erősítést jelentene. De ő tényleg csak futni tud, mást nem. :D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 23., vasárnap 19:58

Pedrot nem küldeném el,csak nem képzelnék többet bele,ami: egy jó kiegészítő csereember.
Hát nem is több,de annak jó.Ha meg új szeleket akartok hogy fújjon felétek,bizony kell ilyen futóbolond.Sokszor nyernek meccseket ilyen "futóbolondok" itt madridban is :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 19:44

morientes írta:
Pont azt a játékost akarod elküldeni aki lendületet tud adni a csapatnak,mondjuk Neymar cseréjeként...:D Ès egy Dfl-t kivánsz vissza,aki még egy evertonba sem tud kitűnni...Aztán elküldenéd Pedrot,aki sokszor húzta ki a csapatod a szarból...hát nekem semmi közöm hozzá,de....:)
Tello egyedül a kiscsapatok ellen tud lendületet adni,egyébként egy kicsit is komolyabb csapat ellen már használhatatlan.
Mondjuk felőlem maradhat, mert kell futóbolond a csapatba.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. február 23., vasárnap 19:43

Engem az érdekelne, hogy mitörtént egy Iniestával, egy DAlvessel, egy Piquével, akik egy pár éve top3 voltak a posztjukon, mostanra úgy leépültek hogy az valami hihetetlen.. :hmmm: :hmmm:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 23., vasárnap 19:41

LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 19:35

Adnék egy évet még Tatanak,csak valaki elmagyarázhatná,hogy nem kell rommá rotálni a csapatot mindenáron.
Sajnos én azt a szélesebb repertoárt sem látom, egy két új elem van, de a hibákat nem javította ki tavalyhoz képest,sőt.

Abban egyetértek,hogy nem játszhat minden poszton top 5-s játékos (bár a madridnál pl nehéz olyan posztot mondani,ahol nem top játékos van), de azért védőkből lehetne jobbakat találni. Piqué jó,maradjon, de Maschot ne erőltessük soha többé,mert nem védő. Ez látszik a helyezkedésén,mindenén.
Nem is várok nagy átalakítást, nekem már az elég,ha érkezik egy kapus és egy középhátvéd a kezdőbe, plusz Xavi kiszorul a kispadra. Ez már elég lenne nekem.

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. február 23., vasárnap 19:28

csababarca írta:
sander írta:Elsősorban a Barcásoktól kérdezném ...

Ha nyáron össze is tudnátok hozni egy jó kis vérfrissítést akkor az hogyan hatna az öltözőre ? Mert szerintem nem nagyon örülne Xavi vagy épp Dani Alves ha sokat kellene a padon lennie....

Persze nekem is megvan a saját véleményem de most sietnem kell és nem tudom megírni :S De majd legközelebb :D

1. Klopp pl. (Pep)
Akiket leigazolnék: Ter Stegen, Rafa vissza, Verthongen+Mangala.
mostani csapatból: x-alves,x,x,alba-Busquets,Iniesta,Cesc-Alexis,Messi,Neymar.
3 új ember a kezdőbe, nálam ez alap. nincs védőnk,én kettőt hoznék, kerül amibe kerül.
El: Song, Piqué, akár Masch is, Puyol ugye visszavonul.
Ennyi lenne az első körös frissítésem a csapatnál. Védelmet gatyába kell rázni nyáron, mert jelenleg a középszernél is gyengébb képességű középhátvédnek csúfolt embereink vannak. Ez nem megengedhető ezen a szinten.
Xavit abszolút nem erőltetném már, játsszon Cesc kezdőként,nézzük meg mire képes. Ha látszik,hogy gyenge hosszútávon és nem megoldás, akkor második körben lehet szétnézni a kp- piacon,de nem ez most a prioritás.
1. Tata. Vele semmi baj. Taktikailag is érett, olyan változásokat hozott a csapatba, amik eredményesek és próbál szélesebb repertoárt alkalmazni, ami jó irány de idő kell. Kloppot most nagy divat mindenhova vinni, de ha Pep szemére felvetitek, hogy jó volt az alapanyag, akkor a németére szintén. Nincs Götze, Gündogan sérült fasorban sincs a tavalyi Borussiahoz képest.

2. Majdnem egyetértek az igazolandókkal, az első úgyis szinte 100%, Rafinha több mint valószínű, de nem biztos, hogy hoznék két belső védőt. Két kezdőt beépíteni egyszerre, nagyon nehéz, de ha már kellene, biztos Martinezt hoznám, Mangala helyett. Viszont Bartra, akárhogy is játszott (ki hozott akár egy közepes szintet?) tehetséges és jó fizikumú védő. Lehet röhögni, de ez nem változtat azon, hogy aki többször látta annak ez a véleménye. Egy Vertonghen mellett 1-2 év múlva stabil kezdő lehetne.

Egy kezdő: Ter Stegen Alves-Vertonghen-Piqué/Bartra (Martinez)-Alba Busquets-Iniesta-Cesc Neymar-Messi-Alexis

3. El. Aki biztos. Tello (helyére Deulofeu) szívem szerit Pedro, de akkor kell egy helyettes. Ha két védő jön akkor Song, bár nem vagyok elégedetlen vele, de ha helyet kell biztosítani, akkor inkább Masch maradjon. Be tud szállni Busi helyetteseként és védőként is. 4 középső védő pedig kell. Illetve a többi peremember, akik nem játszanak.

Igazán azt kell megérteni, hogy nem játszhat minden poszton a legjobb vagy akár top 3-as játékos, még a csere is. Ez nem így működik. Így is az elitben van szinte minden kezdőnk, de nem lehet mindenhol a legjobb. Csak ezt sokan nem értik meg vagy nem emlékeznek/emlékezhetnek pl. a Rijkaard előtti Barcakra.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 23., vasárnap 19:15

]Ez az igazolásdi mindig lutri dolog. Ez nem manager játék, hogy aki nem jön be, azt télen eladjuk. Nehéz előre megmondani, hogy ki válhat be igazán. Edző nem kell, Martino maradjon legalább még 1 évet. Csak úgy derül ki, mit tud. Tavaly Tito miatt hirtelen lett kinevezve, most nyáron már az ő szája íze szerint alakíthatja a csapatot vagy amennyire a pénzügyi keret engedi neki.
Vannak játékosok, akik nem teszik ki a lelküket a pályán, de mi nem látunk a színfalak mögé. Mi megy edzésen, mi megy egymás közt. Könnyen lehet, hogy vki nagyon gyenge a pályán, de ha egy másik hangadó embert eltávolítasz, akkor az ő teljesítménye egycsapásra feljavul. Nem tudjuk vannak e klikkek és ha igen, ki hova tartozik. Ezt az edzőnek kell látni, tapasztalni.
Tény, Alves nagyon ritkán a régi, de arra a posztra a legnehezebb igazolni. Én jelenleg még egy nevet se tudnék bedobni.
Védelmet rendbe kell tenni. Piqué-t nem adnám el. Csapongó a játéka, akár egy meccsen belül is, de míg Puyi mellett volt, nem volt gond vele. Neki egyszerűen fel kéne nőni fejben. Kell mellé vki, aki idősebb és aki odafigyel rá, akár meccs közben is. Jól jön a magassága és a fizikai ereje, ő lenne az utolsó akit eladnék onnan, hiába a sok hiba. Mindenkit nem lehet kicserélni.
középpályát frissíteni kell, de hogy hogyan, azt a fene se tudja. Rafinha ügyes, meglátjuk nálunk hogy muzsikál majd. Xavi-nak nem szabadna már alap kezdőnek lenni, ott van Fabre. Song-nál nem tudom eldönteni, hogy nem idevaló vagy csak meccshiányos. Egy biztos, Busquets-en látszik, hogy biztos helye van. Az egyik leginkább visszaesett játékosunk és ezt ezt érezzük meg a legjobban.
Elöl kellene a legkevesebbet változtatni. Tata folyamatosan beszél egy centerről. De hogy át akarja-e alakítani a csapatot olyanra, mint a 6 kupás vagy egy Larsson féle "néha beugrok" csávót keres azt nem tudom. Egyikre se lesz könnyű megfelelő embert találni.
csababarca írta:engem is ez aggaszt, azt látom a vezetőségen Pep távozása óta főleg,hogy tojnak az egészbe, ők így is kiveszik a pénzüket a bugiból, a többi nem érdekli őket. És nem látom,hogy ez változni fog rövidesen.
Sajnos erre van esély. Elfelejtik, hogy nem egy múzeum vagyunk és nem őrzünk nagy látnivalókat. Van rá sansz, hogy a Milan sorsára jutunk, akik addig húzták, míg rájuk öregedett az egész csapat. Marketing szempontból is nézni kell, mert Xavi legyen akármilyen öreg, el lehet vele adni a dolgokat, ahogy a többiekkel is. Sajnos a vezetőség is pénzből él és ők ezt is nézik.
Azon se lepődnék meg, ha nyáron érkezne 1 kapus, 1 védő, visszajönne 1-2 fiatal és ennyi. Nagy átalakításokat ne reméljen senki. Egyrészt se pénz, se elszántság nem lesz rá.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 19:10

morientes írta:
De azért ezt a Barca-t nem szabad még annyira leírni, 
Én nem az ezévi barcat írtam le....nem is a jövőévit talán.Én azt mondom,hogy ha hosszútávon nem változtok,akkor baj lesz.Akkor kb ott lesztek ahol a rejkard féle éra előtt...
engem is ez aggaszt, azt látom a vezetőségen Pep távozása óta főleg,hogy tojnak az egészbe, ők így is kiveszik a pénzüket a bugiból, a többi nem érdekli őket. És nem látom,hogy ez változni fog rövidesen.
Megint megy majd a hitegetés, meg a reménykedés részünkről,hogy na hátha most rendbe szedik a védelmet, aztán majd kezdődik a szezon,és nézünk,hogy na most se jött senki, majd a vkp Masch megoldja a gondokat..

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 23., vasárnap 19:01

De azért ezt a Barca-t nem szabad még annyira leírni, 
Én nem az ezévi barcat írtam le....nem is a jövőévit talán.Én azt mondom,hogy ha hosszútávon nem változtok,akkor baj lesz.Akkor kb ott lesztek ahol a rejkard féle éra előtt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 23., vasárnap 19:00

Matt009 írta:Az lehet, hogy jól játszanak össze, meg jól megértik egymást, de azt a terültet játssza be, amit anno Iniesta játszott be. Én ennek tudom be Iniesta rosszabb játékát. De lehet tévedek, nem nézek annyi Barca meccset, mint Real meccset.
Részben igen, részben nem. Iniesta valóban ki szokott húzódni a bal szélre olykor-olykor, de én nem Neymar-nak tulajdonítom be a dolgot. Don Andrés középen az igazi, ott szokta osztani az igazi zsugákat és cseleket. Ő is sajnos beleszürkült a csapatba, pedig benne lenne még szerintem.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 18:51

sander írta:Elsősorban a Barcásoktól kérdezném ...

Persze nekem is megvan a saját véleményem de most sietnem kell és nem tudom megírni :S De majd legközelebb :D

1. Klopp pl. (Pep)
Akiket leigazolnék: Ter Stegen, Rafa vissza, Verthongen+Mangala.
mostani csapatból: x-alves,x,x,alba-Busquets,Iniesta,Cesc-Alexis,Messi,Neymar.
3 új ember a kezdőbe, nálam ez alap. nincs védőnk,én kettőt hoznék, kerül amibe kerül.
El: Song, Piqué, akár Masch is, Puyol ugye visszavonul.
Ennyi lenne az első körös frissítésem a csapatnál. Védelmet gatyába kell rázni nyáron, mert jelenleg a középszernél is gyengébb képességű középhátvédnek csúfolt embereink vannak. Ez nem megengedhető ezen a szinten.
Xavit abszolút nem erőltetném már, játsszon Cesc kezdőként,nézzük meg mire képes. Ha látszik,hogy gyenge hosszútávon és nem megoldás, akkor második körben lehet szétnézni a kp- piacon,de nem ez most a prioritás.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 23., vasárnap 18:49

Nem tudom ki mondta, hogy Neymar elszívja előle a levegőt, de ennek inkább az ellenkezője igaz. Nagyon jól megértik egymást ennyi idő után.
Én írtam. Az lehet, hogy jól játszanak össze, meg jól megértik egymást, de azt a terültet játssza be, amit anno Iniesta játszott be. Én ennek tudom be Iniesta rosszabb játékát. De lehet tévedek, nem nézek annyi Barca meccset, mint Real meccset.

Vissza: