edző : nálam maradna tata, attól függetlenül is, ha idén esetleg nem nyerünk semmit végül.Elsősorban a Barcásoktól kérdezném ...
Szerintetek ki lenne a megfelelő edző számotokra ?
Ha nyáron össze is tudnátok hozni egy jó kis vérfrissítést akkor az hogyan hatna az öltözőre ? Mert szerintem nem nagyon örülne Xavi vagy épp Dani Alves ha sokat kellene a padon lennie....
Kik azok akiket leigazolnátok ?
Kik azok akikkel a kezdőben számoltok ?
És kik azok akik mehetnének ?
egy évet még megérdemel, nekem tetszik, amit csinál, jók az elképzelései.
nem egy rutintalan ötéves, mert volt ő már vébén is, de azért az európai futballba és légkörbe mégis csak most csöppent bele, szerintem idő kell neki.
ha ne adj isten távozna mégis, és meg kell nevezni valakit, akkor mindenképp olyan edzőt hoznék, aki talán össze tudja rakni a csapat védekezését és/vagy igazi nagykutya.
simeone, hiddink, capello, nem tudom.
máskülönben pep előtt mindig is nyitva állna az ajtóm.
érkezők : ter stegen, vertonghen, rafinha, deulofeu
ter stegen : szinte már biztos, hogy jön, örülök neki, a németeknél mindig akad egy nagy kapus, hátha ő követi neuert a sorban.
nagyon tehetséges, és kellően karakánnak tűnik.
vertonghen : ritkán látom gyengén játszani, és szerintem kellően technikás védő létére a focinkhoz, nem hinném, hogy megszerezhetetlen.
pique-vel jó páros lehetnének.
rafinha : őt mindenképpen ki kell próbálni, szükségünk van egy fiatal középpályásra, főleg, ha már a bátyó lelécelt.
roberto sem vészes, de rafinha tehetségesebb, virtuózabb, az én szívemhez közelebb áll.
robbal ellentétben lehet benne annyi, hogy ne csak peremember legyen a jövőben.
deulo : nem titok, hogy nagy kedvencem a srác, kis túlzással általános iskolás kora óta követem.
a személyisége és átlagosnál önzőbb játéka miatt azért nyilván vannak kisebb kételyeim, de az ösztönös tehetsége és a benne lévő "ugyan ki, ha nem én?" faktor miatt mégis bízom benne.
nagyszerű fizikuma van, gyors, technikás, ha fejben érik (ehhez mondjuk nem ártana egy jó pedagógus edző, tata nem tudom, mennyire felel meg ennek) akkor a jövő nagy játékosa lesz.
az evertonnál szépen lassan (ahogy martinez edző úr mondotta volt) eljött az ő ideje, egyre többet, és jobban is játszott, viszont sajnos a lehető legrosszabbkor jött a sérülése.
bár már olvastam olyat is, hogy lehet, marad jövőre is kölcsönben, majd látjuk.
sajnos ha tello helyett vissza is jönne, biztosan keveset játszana, de mégis örülnék neki bizonyos szempontból.
távozók : puyol (szerintem szögre akasztja), jds, cuenca, tello és afellay.
puyi : egyértelmű, a szíve nagyobb, mint teréz anyának volt, de a kor megeszi az embert, főleg, ha sokat sérült.
minden respect mellett az lenne a legjobb, ha megtöltenénk egy szép búcsúmeccsre a camp nou-t, bőgnénk egy jót, aztán az edzői stábban vagy az utánpótlás csapatok egyikénél folytatná a mi mátyás királyunk.
mindenképp a klub kötelékeiben van a helyen később is.
jds,cuenca,tello,afellay : a tipikus perememberek, akik néha jók tehermentesíteni, de bőven meglennénk nélkülük, kicsit feleslegesnek érzem őket, iszonyatosan keveset játszanak.
főleg, hogy cuenca és afellay is igen sérülékenyek.
belőlük lehetne egy kis pénzt csinálni, bár nem szokásunk...
kezdő : ts - alba,pique,vertonghen,alves - busq,cesc,iniesta - neymar,messi,sanchez
keret tehát 14/15-re :
ter stegen, pinto
alba,adriano,pique,mascherano,bartra,vertonghen,alves,montoya
busquets,song,xavi,iniesta,cesc,roberto,rafinha
messi,neymar,pedro,sanchez,deulo