Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 23., vasárnap 18:48

morientes írta:valamint a barca játékát ismeri már mindenki,minden top csapat,(talán Pellegrininek nem esett még le),ezért sem lehetne már a csapat annyira eredményes mint akkor...egy korszak végérvényesen véget ért.Ha nem változtok....akkor elbuktok.
Ennek a csapatnak, ebben a formában már tavaly vége volt. Persze így utólag okosabb az ember, mert még rá lehetett fogni Tito betegségét. Én is próbáltam magam ebben a hitben tartani, de legbelül sejtettem, ez nem egyszerű edző probléma.
A Pellegrini féle dologgal kapcsolatban sok emberrel vitatkozom. Rengeteg helyről megkapjuk, hogy ha nekünk esnek akkor annyi. Nem tudom. Biztonságra játszottak, nekünk jó lett volna a 0-0, erre ők csináltak egy 0-2-őt.
De azért ezt a Barca-t nem szabad még annyira leírni, hogy csak úgy nekünk szalad egy olyan csapat, akiknek 0 tapasztalata van a BL-ben és úgy velünk is. A jelenlegi csapat azért még van annyira rutinos és higgadt, hogy egy ki-ki meccsből 90 perc alatt tudunk csinálni 2 gólnál nagyobb különbséget is. Én nem sarazom Pelle-t, Mourinho-nak is évek kellettek és sok-sok egymás elleni meccs, mire rátalált egy olyan taktikára, ami működött. Azt elvárni a chileitől, hogy azonnal húz egy váratlant és meg is meri húzni, szerintem butaság. Ráadásul ott maximális eredménykényszer van, nem tett volna neki jót ha belefut egy zakóba. Konkrétan aláírta volna az év végi lemondó nyilatkozatát.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 23., vasárnap 18:42

Elsősorban a Barcásoktól kérdezném ...

Szerintetek ki lenne a megfelelő edző számotokra ?
Ha nyáron össze is tudnátok hozni egy jó kis vérfrissítést akkor az hogyan hatna az öltözőre ? Mert szerintem nem nagyon örülne Xavi vagy épp Dani Alves ha sokat kellene a padon lennie....
Kik azok akiket leigazolnátok ?
Kik azok akikkel a kezdőben számoltok ?
És kik azok akik mehetnének ?

Persze nekem is megvan a saját véleményem de most sietnem kell és nem tudom megírni :S De majd legközelebb :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 23., vasárnap 18:08

Amúgy akartam is írni, jól látod a dolgokat te is, szinte minden hozzászólásoddal egyetértek. :agree:
Valakivel keversz,mert pont a minap kaptam meg hogy csak Özil és Pipita fikázásával "emelem a fórum szinvonalát" :coffee:

Ami meg a Real Madridot,az inteligenciát,valamint Ancelotti mestert illetti....hát attól tartok,az elegánsan,könnyedén megnyert meccsek,trófeák ideje lejárt...ennyit változott a foci,(rossz irányba),hogy ma már,az agyontaktikázott,minden poszton jó munkás,hogy a szavaddal éljek,de nem kreativ,erős,strapabíró gép a nyerő,(BM)
Ès hidd el,hiába jönne hozzátok vissza Pep,hiába Messi,Xavi,Iniesta,azt az örömfocit,(sztm unalmas volt már a végén de kinek-hogy),azt már ő se tudná játszatni,mint anno...Mert azok a játékosok,akikkel ezt lehetett,azok megkoptak,az utánpótlásból meg olyan szintű játékosokat még Pep sem tudna összeszedni...valamint a barca játékát ismeri már mindenki,minden top csapat,(talán Pellegrininek nem esett még le),ezért sem lehetne már a csapat annyira eredményes mint akkor...egy korszak végérvényesen véget ért.Ha nem változtok....akkor elbuktok.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. február 23., vasárnap 18:06

pheco írta:Azt kívánom nektek, katalán szimpatizánsoknak, hogy éljétek át azt, hogy évekig a Real uralkodik Európában, sorra nyeri a kupákat, sorra elgyepál titeket, aztán megnézzük mennyire fogtok örülni és "kárörvendeni", ha elkezd hanyatlani a csapat.
Köszi, már átéltem. :-(

Semmi sem tarthat örökké, ez teljesen nyilvánvaló. Már az is hatalmas dolog, hogy ennyi ideig fent tudták tartani, példátlan volt. Azonban akkora lejtmenet sem kezdődött, mint azt sokan gondolják itt és "odaát" is. Ha sikerül befoltozni néhány lyukat, még sokáig ott lehetünk az élmezőnyben. Nem. Nem egyeduralkodóként mert az még nagyon soká lesz, ha lesz. Egyértelműen látható, hogy mik azok a dolgok, amin változtatni/cserélni kell. Puyol sajnos már nem tényező, szinte 100%-ra veszem, hogy a szezon végén visszavonul. Így is már jó ideje csak a szíve viszi előre, ráadásul folyamatosan jönnek a sérülések. Ezzel egyenes arányban romlott a védelmünk is. Piqué iszonyatosan hullámzó teljesítményt nyújt. Egyik meccsen szinte hiba nélkül játszik, utána 2 mérkőzésen pedig fáj amit produkál. A képességeivel nem lenne baj, de iszonyatosan gyenge fejben. Mellé egy Puyol típusú játékos kellene, ezért sem örülnék DL-nek, mert ő is ilyen. Nagyon jó védő, de könnyelmű, szertelen, nem megbízható. A piacon a top-védők közül én Vertonghen-t vélem megoldásnak.
Xavi helyét egy az egyben átveheti Cesc. Nem kell egy Xavi klón, egy teljesen más stílusú játékos is betöltheti azt az űrt. Ilyen lehet Rafinha. Aki néz Celta meccseket az láthatja miket csinál hétről-hétre a srác, és úgy néz ki nyáron jönni fog. Nem tartom kizártnak, hogy elérje a bátyó szintjét.

Jobbhátvéd kérdés pedig iszonyú nehéz. Egyszerűen a legkritikusabb poszt. Egyszerűen hiánycikk lett a piacon.
Iniestaval nincs gond. Ő nagyon nagy játékos még mindig. Nem tudom ki mondta, hogy Neymar elszívja előle a levegőt, de ennek inkább az ellenkezője igaz. Nagyon jól megértik egymást ennyi idő után.

Akkora hatalmas átalakítás nem kell. Persze kell a vérfrissítés, de ez egy több éves folyamat. A büdzsé amúgy sem engedi meg a hatalmas költekezést. Ez a tiki-taka nem igazán fújt ki, bármely ellenfelet a halálba tud kergetni, de már nem megy olyan szinten, így nem lehet erre építeni. Ezt Tata is felismerte és jó irányba vitte a csapatot. Nagyon sok gólt szereztünk kontrából, sokkal direktebb a játék, de ezeket a dolgokat nem lehet fél év alatt megvalósítani, időt kell neki hagyni. Ehhez viszont az kell, hogy a játékosok is partnerek legyenek, mert ha úgy mennek fel a pályára, ahogy tegnap az szégyen és az nem vezet sehová csak lefelé. Nem a felállással volt itt a gond, az meg csak terelés, hogy gyenge kezdő, mert nem volt az. Ha úgy megyünk ki, mint a Rayo ellen, hiába játssza a Soci élete meccsét átmegyünk rajtuk. De ha ilyen lassan, passzívan mozgás nélkül akarunk nyerni azt elfelejthetjük. A védelem meg alulmúlta önmagát. Piqué királyul összehozott két gólt az ellenfélnek. Az ilyen hibák nem férnek bele még egy kis -vagy középcsapat ellen sem, nemhogy a BL-ben.
tegnap összehoztuk a szezon leggyengébb meccsét, pedig azt hittem a Valencia ellenitől nincsen lejjebb.
Viszont még nincs semmi veszve, még a saját kezünkben van a liga, még ha rosszabb helyzetben is vagyunk.
Ellenben az sem megoldás, hogy eladjuk a fél csapatot, vagy ki akarjuk takarítani még a szertárost az edzővel együtt. Még akkor sem megoldás, ha kivitelezhető lenne. El kell indulnia egy folyamatnak, ha idő és eredménytelenség az ára akkor is. De nem kell túlzásba sem vinni, főleg nem a január-februárból kiindulni, mert pep alatt is ugyanez volt, csak hát az idő megszépíti az emlékeket.

Ti most úgy néz ki elindultatok egy jó irányba, de ennek is messze a vége, ami lehet pozitív és negatív egyaránt. A Clasícó nem csak a bajnokság szempontjából lesz értékmérő a két csapat számára, addig mindkét fél változni fog. Én látatlanban ugyanúgy tartom az 50-50 százalékot a két csapatnak a ligára.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 23., vasárnap 17:41

'shutterisland írta:nyilván nekünk is nehezebb elviselni a kudarcot, az elmúlt évek elszoktattak a vereségektől, attól meg pláne, hogy feltöröljék velünk a padlót, mint a bayern, vagy attól, hogy mi féljünk jobban egy-egy közelgő klasszikustól.
Szerintem azoknak nehezebb elviselni, akik a Pep féle Barca óta szurkolnak a csapatnak. Akik átéltek már 1-2 válságot azok pontosan tudták, hogy a sikerek után ez jön. Ez is egy izgalmas korszak, várni a változást, aztán tapasztalni vmi újat és megint jöhetnek a sikerek. Előbb-utóbb. Kérdés milyen hosszú válság lesz, azért egy gaspart féle 5 éves mélypontot nem várok jelenleg, de lesznek még pofonok szerintem idén is.
morientes írta:Na erre meg én mondom,hogy az ilyen kijelentésekkel vigyázzunk,mert összehozott már az olasz 1-2 BL serleget,ha itt is megteszi.(madridban),akkor én megbocsátom neki hogy csak egy "jómunkás ember"
Igen, de engedtessék meg, hogy én a Real Madridot mindig önmagához hasonlítom. Bármennyire is ősi ellenfél, bármennyire is kiráz a hideg tőletek, de nálam a Real mindig is az elegancia, dominancia és a megalkuvást nem ismerő támadójáték jelentette. Az Ancelotti féle csapat pedig nem ez jelenleg és szerintem vele nem is lesz. Ettől még jöhetnek a trófeák, de ez még közel sem az a nagy Real Madrid, amit a szurkolók szeretnének a pályán látni. oké, ez az olasz első éve, de hát a jelenről beszélünk és nem a jövőről. Arról csak találgatunk.
Meccs előtt az egyik barca drukker srác azt mondta, hogy a legjobb csapat is kikaphat néha, és szerinte alig volt momentuma a sociedadnak
Sajnos vannak ilyen elvakultak, de tapasztalatom szerint a 20-as évei elején járok és a tinédzserek közül vannak a legtöbben. Aki a tegnapi meccsben csak 1 pozitív dolgot is látott velünk kapcsolatban, az nem elvakult szurkoló, hanem vak.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 23., vasárnap 17:38

'shutterisland írta:ennyi, nagyjából jól megfogalmaztad. :)

csak az előbb azért írtam, mert úgy értelmeztem, hogy respect nektek, amiért az elmúlt pár szezonra nincs akkor arcotok, mint a barcelona szurkolóknak volt a pep érára. :mrgreen:

nyilván nekünk is nehezebb elviselni a kudarcot, az elmúlt évek elszoktattak a vereségektől, attól meg pláne, hogy feltöröljék velünk a padlót, mint a bayern, vagy attól, hogy mi féljünk jobban egy-egy közelgő klasszikustól.

de nekem például sikerült visszarázódnom.
tudom, hogy mi is a legjobb csapatok egyike vagyunk, de azt is, hogy már koránt sem a legjobbak, és hogy a közép és kisebb csapatok is rendre oda tudnak vágni nekünk is.
azok szenvednek inkább mocskosul, akik még mindig azt hiszik, hogy mi vagyunk a világ legjobb csapata, és csak azért nem nyerünk meg minden trófeát, mert jóllaktunk és nem pörgünk 100%-on.

Az utolsó mondatoddal pont ma találkoztam... Meccs előtt az egyik barca drukker srác azt mondta, hogy a legjobb csapat is kikaphat néha, és szerinte alig volt momentuma a sociedadnak :D

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 23., vasárnap 17:35

Lehet, hogy ezzel a véleményemmel is egyedül leszek, de én ettől az Ancelotti-tól még olyat nem láttam, hogy azt mondjam rá, hűha...és szerintem nem is fogok, mert nem tartom olyan jó edzőnek, mint amennyire tartja a közvélemény.
Lesliejr te nagyon okos dolgokat szoktál írni, szerintem ezzel a fórum nagy része egyetért. Különösen ezért örülök ennek a mondatodnak, mert szóról-szóra így gondolom. Ancelotti jelenleg túl teljesíti az elvárásaimat az eredmények terén, remélem a szezon végén a nyert kupák számáról is ugyanezt el tudom mondani.
Na erre meg én mondom,hogy az ilyen kijelentésekkel vigyázzunk,mert összehozott már az olasz 1-2 BL serleget,ha itt is megteszi.(madridban),akkor én megbocsátom neki hogy csak egy "jómunkás ember
Same here. Ha itt megcsinálja a BL-t, meg úgy összességében eredményes lesz a trófeákat tekintve, akkor elismerem top edzőnek. De nálam a korábbi munkásságai alapján, csak egy közepes/jó edző.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 23., vasárnap 17:29

Lehet, hogy ezzel a véleményemmel is egyedül leszek, de én ettől az Ancelotti-tól még olyat nem láttam, hogy azt mondjam rá, hűha...és szerintem nem is fogok, mert nem tartom olyan jó edzőnek, mint amennyire tartja a közvélemény. 
Egy "jómunkás ember", de szerintem benne nincs több mint amit jelenleg látunk és kérdés ez mire lesz elég a Schalke elleni továbbjutás után.
Na erre meg én mondom,hogy az ilyen kijelentésekkel vigyázzunk,mert összehozott már az olasz 1-2 BL serleget,ha itt is megteszi.(madridban),akkor én megbocsátom neki hogy csak egy "jómunkás ember" :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 23., vasárnap 17:28

ennyi, nagyjából jól megfogalmaztad. :)

csak az előbb azért írtam, mert úgy értelmeztem, hogy respect nektek, amiért az elmúlt pár szezonra nincs akkor arcotok, mint a barcelona szurkolóknak volt a pep érára. :mrgreen:

nyilván nekünk is nehezebb elviselni a kudarcot, az elmúlt évek elszoktattak a vereségektől, attól meg pláne, hogy feltöröljék velünk a padlót, mint a bayern, vagy attól, hogy mi féljünk jobban egy-egy közelgő klasszikustól.

de nekem például sikerült visszarázódnom.
tudom, hogy mi is a legjobb csapatok egyike vagyunk, de azt is, hogy már koránt sem a legjobbak, és hogy a közép és kisebb csapatok is rendre oda tudnak vágni nekünk is.
azok szenvednek inkább mocskosul, akik még mindig azt hiszik, hogy mi vagyunk a világ legjobb csapata, és csak azért nem nyerünk meg minden trófeát, mert jóllaktunk és nem pörgünk 100%-on.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 23., vasárnap 17:20

szerintem ez nem jó összehasonlítás, azt a 4 évet sikereiben, trófeáiban nem igazán lehet összehasonlítani a madrid jelenjével.
egy ilyen éra után 10-ből 9 szurkoló el lenne szállva a csapatától, míg a jelenlegi real szerintem a világ egyik legjobb csapata "csak".
A mondandóm lényege, hogy egyszer fent, egyszer lent. (nem a Pep korszak a lényeg, az csak egy kiváló példa a múltból..)
Most könnyen lehet, hogy ez a Real Madrid közel sem lesz olyan sikeres, mint a Pep korszak Barcaja volt, de nagyon könnyen elképzelhető, hogy akár tartósan (évekre) is a Barca fölé nőjön.
Ilyenkor a szurkolóknál előfordul egy kis arcoskodás.
Én mindig vigyázok az ilyesmikkel, persze, örülök, ha a Barca kikap, de próbálok óvatosan fogalmazni, ugyanis a szerencse forgandó.
És egyébként abban szinte ezerszázaléákig biztos vagyok, hogy előbb-utóbb a Barca visszakapja az ilyen 5-0ákat egy hasonló jellegű megalázás formájában.
Most ezt nem azért írom, mert a Real Madrid vezeti a tabellát, hanem mert ilyen az élet rendje. Ebben már akkor biztos voltam amikor lefújták azokat a meccseket, maximum jóval idegesebb voltam mint jelenleg :D
És egyébként abban is biztos vagyok, hogy előbb-utóbb, valamikor a Real Madridnak si lesz a Pep korszakhoz hasonló csapata. Lehet. hogy csak 10-20 éve múlva, de lesz. Ilyenkor nyilván jobban megnő az arc és a szurkolók gúnyolódnak a riválison.
Nincs ezen mit csodálkozni, amikor a katalánok szarásig nyerték magukat én nagyon ritkán jártam a másik oldalra olvasgatni, mert tudtam, hogy nekem nem tetszene az amit látok. (ezt ne vegye senki se támadásnak, csak hát na, ilyen az élet.)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 23., vasárnap 17:19

lesliejr írta:Sok gól születik a saját kaputól elindulva pár húzásból. Nincs is ezzel semmi gond, de én Ancelotti mestertől még olyat nem láttam ami azt mondatná velem, hogy ez a Real előrelépett akárcsak egyet is a José féle Real-hoz képest.
Ezt megértem, hogy neked ez érdekes dolog, de a csapatok 99% sok gólt szerez így. Nálatok van csak az, hogy az ötösön belül is 20 passzt kell csinálni, mert Messi szar helyzetben van...

Amúgy meg a "kis" különbség Mou csapatához képest, hogy nem állunk vissza 1-0 után, hanem azért próbálunk focizni. Nem húzzuk magunkra az ellenfelet. Ez viszont óriási előrelépést jelent. Sokszor szívtuk meg emiatt, és igen emiatt nem nyertünk BL-t az elmúlt 3 éveben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 23., vasárnap 17:14

mocsok írta:aztán nem vagyunk az utóbbi időben a világ egyik legjobb csapata?
Rosszul fogalmaztam. Úgy akartam írni, hogy mindig elmondjuk, a játékosok meg felteszik az életüket a tizedikre, aztán jön pl egy négyes a Dortmundtól.
Véleményem szerint ez a Real semmivel nem hatásosabb a Mou féle csapatnál, csak egy picit mást játszik. Már nem annyira kontra csapat, de azért még benne van a játékban a portugál vas keze. :) Sok gól születik a saját kaputól elindulva pár húzásból. Nincs is ezzel semmi gond, de én Ancelotti mestertől még olyat nem láttam ami azt mondatná velem, hogy ez a Real előrelépett akárcsak egyet is a José féle Real-hoz képest.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 23., vasárnap 17:09

lesliejr írta:Az ilyen kijelentésekkel vigyázzunk, mert ezt kb 4 éve ilyenkor mindig elmondjuk róluk, aztán...
aztán nem vagyunk az utóbbi időben a világ egyik legjobb csapata? :-(

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 23., vasárnap 17:08

Azt kívánom nektek, katalán szimpatizánsoknak, hogy éljétek át azt, hogy évekig a Real uralkodik Európában, sorra nyeri a kupákat, sorra elgyepál titeket, aztán megnézzük mennyire fogtok örülni és "kárörvendeni", ha elkezd hanyatlani a csapat.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 23., vasárnap 17:06

'shutterisland írta:míg a jelenlegi real szerintem a világ egyik legjobb csapata "csak".
Az ilyen kijelentésekkel vigyázzunk, mert ezt kb 4 éve ilyenkor mindig elmondjuk róluk, aztán...
Egy "jómunkás ember", de szerintem benne nincs több mint amit jelenleg látunk és kérdés ez mire lesz elég a Schalke elleni továbbjutás után.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 23., vasárnap 16:57

De ebben szerintem semmi különleges nincs, anno amikor Pep Barcája uralkodott sokkal nagyobb volt az arc meg a mellény a katalán csapat drukkerei között.
Sokkal nagyobb volt mint most itt ezen a madridista fórumon.
szerintem ez nem jó összehasonlítás, azt a 4 évet sikereiben, trófeáiban nem igazán lehet összehasonlítani a madrid jelenjével.
egy ilyen éra után 10-ből 9 szurkoló el lenne szállva a csapatától, míg a jelenlegi real szerintem a világ egyik legjobb csapata "csak".

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 23., vasárnap 16:45

delPotro írta: Ha egy Barcás jön ide gúnyolódni akkor egyből pihi
érthetetlen. :(

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 23., vasárnap 16:44

Elismerem a mostani Madridot, abszolút bajnokesélyes, sikerre éhes alakulat. A mieinkre sajnos ráfér a vérfrissítés, kár magyarázkodni hogy b csapat meg stb. Azonban ez a kárörvendő fröcsögés amit itt pár ember megenged magának, az nevetséges. Ha egy Barcás jön ide gúnyolódni akkor egyből pihi, de sajnos itt még az admin sem mutat példát.
Tisztelet a kivételnek, mert olyanok is vannak. Nem is kevesen.
Tőlem távol áll az hogy a sebesülteket fikázzam, ezért sem értem azokat akiket.
Hát a szurkolók ilyenek.
Ez meg egy elfogult oldal, ugye Real Madrid szurkolóknak van kitalálva.
De ebben szerintem semmi különleges nincs, anno amikor Pep Barcája uralkodott sokkal nagyobb volt az arc meg a mellény a katalán csapat drukkerei között.
Sokkal nagyobb volt mint most itt ezen a madridista fórumon.
Anno mindig is mondtam a Barcás havernak, hogy óvatosan, óvatosan mert egyszer majd megfordul a szerencse szele.

Bár a bajnokságot még nem nyerte meg a Madrid és a Barcat sem szedte szét..
de reménykedünk, reménykedünk. :D

delPotro
Kedvenc játékosaid: Villa
Kedvenc csapatod: Swansea, Barcelona

HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. február 23., vasárnap 16:39

Elismerem a mostani Madridot, abszolút bajnokesélyes, sikerre éhes alakulat. A mieinkre sajnos ráfér a vérfrissítés, kár magyarázkodni hogy b csapat meg stb. Azonban ez a kárörvendő fröcsögés amit itt pár ember megenged magának, az nevetséges. Ha egy Barcás jön ide gúnyolódni akkor egyből pihi, de sajnos itt még az admin sem mutat példát.
Tisztelet a kivételnek, mert olyanok is vannak. Nem is kevesen.
Tőlem távol áll az hogy a sebesülteket fikázzam, ezért sem értem azokat akiket.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 23., vasárnap 16:24

Fabre-val semmi, írtam is, hogy 3-at telibe talált. Alexis hiába rúgja a gólokat, csetlik-botlik. Igaz legalább hajt, fut, küzd, de nem fekszik neki a Barcelona.
Ez a legjobb idénye, nyáron jó pénzért el lehetne adni.

Amúgy akartam is írni, jól látod a dolgokat te is, szinte minden hozzászólásoddal egyetértek. :agree:

Vissza: