Casemiro
Re: Casemiro - 14
Ma tényleg fasza volt, régi fényét idézte, de sajnos az utóbbi egy-másfél évben ez egyre ritkábban mondható el róla.
Case már mind1 mit hoz, ő már mindig szidva lesz ezen a fórumon. Amikor top1 volt is szidták...mondjuk most se tudnék két jobb vkpt mondani nála...
Tény hogy nem a legjobb éve, de olyan meccsek vannak eladva neki rossznak amikor abszolút stabil volt. Már ha elfutnak mellette az neki hiba...
Alaba-Nacho azt se tudta mit kezdjen Lukakuval, szerencsére Ancelotti gyorsan kapcsolt és levetette a pályáról a brazillal.
Addig pedig hozta szépen amit kellett...
Tény hogy nem a legjobb éve, de olyan meccsek vannak eladva neki rossznak amikor abszolút stabil volt. Már ha elfutnak mellette az neki hiba...
Alaba-Nacho azt se tudta mit kezdjen Lukakuval, szerencsére Ancelotti gyorsan kapcsolt és levetette a pályáról a brazillal.
Addig pedig hozta szépen amit kellett...
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyébként én is lehet hogy más meccset néztem, de meg voltam vele elégedve. Többször jól lépett vissza, párbajokat nyert, szerelt, labdát szerzett, nekem nincs rá panaszom.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ma jó volt ő is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
azért ma pár dolog bebizonyosodott.KAG írta:
Itt van kereten belül.
Hozni kene rudigert, alabat meg felrakni vkpnak
-Alaba maradjon a kh
-Rüdiger menjen csak más csapatba
+ a fiesta közepette, nem tudok szó nélkül elmenni mellette:
-Casemirot meg pofozza már fel valaki, mert iszonyat bosszantó, amit leművel
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Itt van kereten belül.flori írta:
Ebben az idényben nagyon kicsúcsosodnak a korlátai. Gyenge formában van, de igazából mindig ezt tudta. Csak megöregedtek mellette a fiúk. Van helye a keretben, de kell egy komoly vetélytárs mellé.
Hozni kene rudigert, alabat meg felrakni vkpnak
ZIDANE
- flori
Ebben az idényben nagyon kicsúcsosodnak a korlátai. Gyenge formában van, de igazából mindig ezt tudta. Csak megöregedtek mellette a fiúk. Van helye a keretben, de kell egy komoly vetélytárs mellé.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Amúgy igen Nem ez volt az első meccs, ahol pár szent tehenünk helyettesítője jól vagy jobban játszott, de utána nem fordult fel a világ rendjeFaust írta:Mi lenne, betonkezdo lesz tovabbra is.Karim the king írta: Veled mi lesz most Főnök?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mi lenne, betonkezdo lesz tovabbra is.Karim the king írta: Veled mi lesz most Főnök?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ha jön egy téglaarcú Milner, akkor majd Casemiro felmegy a pályára és földbeállítja.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tegnap lathattuk, hogy az esetek nagy reszeben felesleges a kezdoben akar, de sok esetben egy jo formaban levo Casemiro nagyon is jol johet. Egyebkent sem varom hogy barmi is valtozna vele kapcsolatban, ha egeszseges jatszani fogKarim the king írta: Veled mi lesz most Főnök?
- whitemadrid
Eladjuk jó pénzért a PSG-nek.Karim the king írta: Veled mi lesz most Főnök?
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Veled mi lesz most Főnök?
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Isten éltessen pusztító!
Remélem egyszer még csk-ként emeled nálunk magasba a BL trófeát
Remélem egyszer még csk-ként emeled nálunk magasba a BL trófeát
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Isten éltesse a legnagyobb grimaszmestert!!!!!!
Imádom
Imádom
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
#Case30
Boldog Szülinapot, nehogy szó érje a ház elejét.
Boldog Szülinapot, nehogy szó érje a ház elejét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Megnéztem könnyek között a 12.utáni ünneplést. Na most elsőre a kibaszott sírás kerülgetett az összes emlék és a játékosok..de MILYEN játékosok adrenalintól duzzadó, sikeréhes tekintetét látva..közben jött Casemiro..
Az ember egy kibaxott életből jött, emlékszem arra amikor először olvastam, hogy ő a profi fizetés helyett klímát kért a szobájába. Közben ott a 12. ünneplése közben a vénáját üti és meghal ezért a csapatért..
Itt meg emberek a szájukra veszik. Egyet tudok ebből a korszakból, bármelyik is nem 100%-ot tud adni, befogom a pofámat és tűrök.
Azt gondolom a jelenlegi “sztárocskák” ha tized annyit lehoznak már jó. Ez az igazság!
Az ember egy kibaxott életből jött, emlékszem arra amikor először olvastam, hogy ő a profi fizetés helyett klímát kért a szobájába. Közben ott a 12. ünneplése közben a vénáját üti és meghal ezért a csapatért..
Itt meg emberek a szájukra veszik. Egyet tudok ebből a korszakból, bármelyik is nem 100%-ot tud adni, befogom a pofámat és tűrök.
Azt gondolom a jelenlegi “sztárocskák” ha tized annyit lehoznak már jó. Ez az igazság!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Fejben, mentálisan nagyon fáradtnak tűnikbabaking írta: Nem is baj, hogy pihen egyet, az elmúlt 1-2 hónapban mintha nem lenne önmaga, mintha fejben nem lenne ott.
Ezt Carloék nem látják?
2-3 meccses pihenőt simán kaphatna
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem is baj, hogy pihen egyet, az elmúlt 1-2 hónapban mintha nem lenne önmaga, mintha fejben nem lenne ott. Mondjuk a németek szerint szenzációs szezont játszik, de én kicsit mást érzek.
Tegnapit meg szerintem is megköszönheti a sporinak, szavunk nem lehetett volna ha ott kiszórják.
Tegnapit meg szerintem is megköszönheti a sporinak, szavunk nem lehetett volna ha ott kiszórják.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.