Jesé Rodriguez - 20

Archívum
danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Jesé Rodriguez - 20

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. március 16., hétfő 16:35

miro írta:Tegnap hány jó passza volt? Egyet számoltam,de lehet tévedek,bár nem gondolom hogy sokat.
2... volt a rossz. :mrgreen: 8 pedig a pontos.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 16., hétfő 15:35

Tegnap hány jó passza volt? Egyet számoltam,de lehet tévedek,bár nem gondolom hogy sokat.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. március 9., hétfő 13:05

Remy írta:Írj levelet Pereznek, hogy te vagy a tökéletes láncszem. Most az ilyen "én is megcsinálnám" gondolatokra mit lehet írni?
Nyilván képletesen értette, nem értem miért olyan nehéz felfogni.
Amúgy R24 a Vididen tolta, csak ne nézzétek le :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 14:09

10/10x be kell lőni vagy tökéletesen megoldani.
Védheted, haszontalanul. Lett volna ideje levenni, kávézni, vacsorázni és passzolni Cének, lövőcselt csinálni, bármire. De megoldotta, ahogy múlthéten is.
Írj levelet Pereznek, hogy te vagy a tökéletes láncszem. Most az ilyen "én is megcsinálnám" gondolatokra mit lehet írni? :lol:
Elég, ha röhögsz, bőven megteszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 8., vasárnap 14:06

Amúgy azért, mert Bale kapufája felpörgetett titeket, még nem kell beállítani Jesé helyzetet olyannak, mint amit 10/10x be kell lőni vagy tökéletesen megoldani. Elépattant, a védők előtte voltak, CR-hez meg mire eljutott volna a labda, már 2-3-an fogták volna. Ráadásul a kapus is a helyén volt.

Az üreskaput fel lehet hozni, de ez elég hirtelen helyzet volt, ritka, amikor ilyenből összejön a tökéletes kivitelezés.
Realista24 írta:Egy üres kaput még én is eltalálnék, úgy hogy már 31 éve nem léptem pályára a Realban.
Írj levelet Pereznek, hogy te vagy a tökéletes láncszem. Most az ilyen "én is megcsinálnám" gondolatokra mit lehet írni? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2015. március 8., vasárnap 14:09-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 11:59

Szóval, aki csendben szar, az el van fogadva. Aki pedig hangosan szar, az szarozva van... a csapat szempontjából nem kurvára mindegy? :)
Nem, az sincs elfogadva, de a múltkor üres kapura bas.ta el, most meg Cé várta üresen a labdát, fel sem néz, pedig lett volna rá ideje.
És igen, ha annó Bale-nél fel lett hozva, hogy rajta mentek el a meccsek, mert 1-0-nál ziccereket hibázott nem passzolt, akkor ennél a nagypofájú okostojásnál is fel lehet hozni.

Aki meg Benzemázik az húzzon a topicjába, aztán fröcsögjön ott, ne védekezésre használja fel, mert az szánalmas.
Amúgy meg iszonyú gáz, hogy azoktól várjátok a megváltást,
Egy üres kaput még én is eltalálnék, úgy hogy már 31 éve nem léptem pályára a Realban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. március 8., vasárnap 11:47

Látom valakinek leesett..
De nem baj Kerlon. :lol:
Én a helyedben nem nevetnék, mert igazából csak Neked nem esik le, hogy mit akar írni Kerlon.
Szóval, aki csendben szar, az el van fogadva. Aki pedig hangosan szar, az szarozva van... a csapat szempontjából nem kurvára mindegy? :)
Abszolút nem. Szerintem így sem annyira kóser a csapategység, de még lázadjon is a kis pelyhes seggű, a mutatott semmi teljesítményére.
But he is a good boy...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 10:58

Zsombor szólt, és lőn világosság
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 8., vasárnap 10:56

Hát gyerekek, itt kurva nagy értékrendbeli gondok vannak, ezért sem értitek meg miről írnak nektek. Nem csak az a probléma, hogy szar a gyerek. A csapat nagy része az. De ha hosszú kihagyás után, 22 évesen van képe pofáznia, annak az edzőnek, aki előző idényben, míg egészséges volt rendre hozzányúlt(nem, nem úgy), akkor legalább viríthatna valamit. De mivel egy jó előre passzra képtelen, és emellé még az arca is nagy, nyilván elő lesz véve ő is. Még ha az értékeld topikban nem is lett megemlítve nagyon, mert nem ő itt a fő probléma.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 10:52

még pls, még, csináljátok, véletlenül se próbáljátok felfogni, hogy mit ír a másik
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 8., vasárnap 10:51

Remy írta:Szóval, aki csendben szar, az el van fogadva. Aki pedig hangosan szar, az szarozva van... a csapat szempontjából nem kurvára mindegy? :)
Látom valakinek leesett..
De nem baj Kerlon. :lol:

Ancelotti csere szokásaiba meg már nem érdemes belemenni, mert mindenki tudja, hogy elbaszta az ősz folyamán a dolgot
Akkor? Valószínűleg Dzseszé nem azért sírt mert nélkülözhetetlennek érzi magát,(csak így lett fölnagyítva)hanem pontosan az elbaszott cserék miatt.
Függetlenül ettől,amikor beáll fogom a fejem,mert valami szörnyű amit csinál,de tényleg ennél több van benne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. március 8., vasárnap 10:53-kor.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 10:50

senki nem ezt írta, de aki pofázik az tegyen már le valamit az asztalra, amúgy forgassátok ki még az ember szavait

Ancelotti csere szokásaiba meg már nem érdemes belemenni, mert mindenki tudja, hogy elbaszta az ősz folyamán a dolgot
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 8., vasárnap 10:47

Amúgy meg iszonyú gáz, hogy azoktól várjátok a megváltást, akik a padon ülnek. Mégis hogyan? Carlo arcon köpi őket, hogy nem kapnak elég lehetőséget. Aztán, amikor mégis odaadja nekik azt a 5-10-20 percet, akkor mutasd meg mit tudsz. Mert nyilván, akik nincsenek játékban, azok majd érzik a csapattársakat, stb. Alapból nem kellett volna megvárni ezt a Jesé lehetőséget, hanem a KEZDŐNEK kellett volna küzdenie azért, hogy ne hátrányban legyünk a meccs végére. Motiválatlan gyenge csapatba beállni mellőzöttként, fenomenális lehet. :)

Ettől függetlenül ő is gyenge, de itt elsősorban a KEZDŐ a hibás, azzal a Gareth Bale nevezetű egyénnel a főszerepben, aki messze a legszarabb az egész csapatban. Édes Istenem. Hogy lehet valaki ennyire gyenge? Ez már Khedira magasság. És igen, tereltem rá a szót, mert Bale lenne az egyik olyan, akitől el lehetne várni azt, hogy megnyerje nekünk a meccset. Erre még a gyenge csapatból is kitűnik negatív irányban a nagyképű, telibeszarok mindent hozzáállásával. Én bírtam, védtem is, de ekkora negatív változáson nem tudom ki ment utoljára át...

Szóval én még hiszek a bajnoki címben is, meg a BL-ben is. Nem adom fel. Viszont az látszik, hogy nincs meg az összhang a játékosoknál. Vannak a mellőzöttek és a védettek. Szóval a munkamorál egész jó...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 10:43

miro írta:
Kerlon írta: miért Benzema pofázik a nulla teljesítményére?
Ja nem,akkor lehet szar.

jézusom. :roll:
miro, miro... azt nem írtam, hogy lehet szar, sőt nem is lehet, de soha az életben nem jártatta a pofáját úgy, mint Jesé, aki a semmire úgy tesz, mintha nélkülözhetetlen lenne.

jézusom.
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 8., vasárnap 10:42

Csabi írta:azért nehogy már minden az ő nyakába legyen varrva. most ő az új kiszemelt, akit lehet szarozni minden mozzanat után. a benzema topikban nem látom a linkeket, pedig oda is való lenne. kettő minimum.
Pedig az ertekeld a legutobbi meccset topikban Jese alig lett megemlitve, leginkabb a BBC van cseszegetve.

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 8., vasárnap 10:39

Kerlon írta:
Csabi írta:ebben egyáltalán nem volt hibás, jó hogy megpróbálta abban a szekundumban, azért nehogy már minden az ő nyakába legyen varrva. most ő az új kiszemelt, akit lehet szarozni minden mozzanat után. a benzema topikban nem látom a linkeket, pedig oda is való lenne. kettő minimum.
miért Benzema pofázik a nulla teljesítményére?
Ja nem,akkor lehet szar.

jézusom. :roll:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 10:37

Csabi írta:ebben egyáltalán nem volt hibás, jó hogy megpróbálta abban a szekundumban, azért nehogy már minden az ő nyakába legyen varrva. most ő az új kiszemelt, akit lehet szarozni minden mozzanat után. a benzema topikban nem látom a linkeket, pedig oda is való lenne. kettő minimum.
miért Benzema pofázik a nulla teljesítményére?
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 8., vasárnap 10:32

ebben egyáltalán nem volt hibás, jó hogy megpróbálta abban a szekundumban, azért nehogy már minden az ő nyakába legyen varrva. most ő az új kiszemelt, akit lehet szarozni minden mozzanat után. a benzema topikban nem látom a linkeket, pedig oda is való lenne. kettő minimum.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 8., vasárnap 10:15

Mondjuk én nem értem ezen miért rágódtok még mindig. 3 védő + a kapus is a helyén volt. Ha bepasszolja CR-nek, akkor az érkező 2 védő is ott lett volna már.

Nem volt ez akkora helyzet, mint a múltkori.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 8., vasárnap 10:09

h3x0r írta:Jese itt mit gondolt?
A ket vedo egymastol fel meterre, tenyleg azt gondolta, hogy majd atlovi kozottuk? :lol: Kozben CR meg uresen. :roll:
Kb ugyanazt, mint itt, csak most nem jött be.. :Đ

Vissza: