Iker Casillas
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Iker Casillas - 1
Hát csak eljött a pillanat.... Nem lesz már ugyanaz a csapat és ezáltal egy korszak is lezárul, mert már beleivódott a Real Madridba a neve... hiányozni fog azért, bármennyire is lejtmenetben volt és stb.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Aj, a videót nézve azért nagyon meghatódtam. Nagyon sajnálom hogy ilyen lejtmenetbe ment a megítélése. Legjobbakat neki a portoban. ezzel a távozással el is fogytak a játékosaink akik még anno a castillaból kerültek fel.
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem leginkább az az időszak maradt meg vele kapcsolatban amikor Calderon volt az elnök és tele voltunk középszerű játékosokkal mezőnyben, irtó gyenge volt a keret és rengeteg olyan meccs volt amit Iker hozott vagy meccsben tartott minket a védéseivel. Akkor volt szerintem a csúcson, kár hogy akkor ő volt akkor az egyetlen világklasszisunk. Sokan írták hogy a tavalyi búcsú szebb lett volna, ez igaz. Sajnos itt a végére nagyon kikezdték amit nem érdemelt meg. De biztos vagyok benne hogy nem ezekre a dolgokra fog emlékezni ő és a szurkolók sem.
Köszönjuk Iker, és remélem méltó búcsúztatást fog kapni!
Köszönjuk Iker, és remélem méltó búcsúztatást fog kapni!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
azért bármennyire is kevés volt már manapság, egy jó néhány kivételtől eltekintve, iszonyat módon fog hiányozni
a legjobbakat kapitány!
a legjobbakat kapitány!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- András93
Mezőnyjátékosok között igen, de volt egy mexikói kapus, aki szintén 5 vb-n szerepelt illetve játszott. Mert amúgy Buffonnak is van 5 vb részvétele, de "csak" 4-en játszott.ziro4vr írta:Akkor rá lehet menni az 5. vbre, asszem eddig csak Matthaus csinálta meg.
Távozásával Ramos lesz a rangidős (2005), hacsak nem megy ő is.
Mivel nem ő az első, ezért a klub mindenféleképpen felelős.dzsi91 írta:Az utolsó meccsén is futyülték sokan, most az hogy ez a játékos a klub vagy a szurkolók hibája ebbe nem megyek bele.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy elkezdték fütyülni páran, a stadion nagy része rákezdett a biztatásra. Tetszett.Az utolsó meccsén is futyülték sokan, most az hogy ez a játékos a klub vagy a szurkolók hibája ebbe nem megyek bele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Királyként távozhatott volna tavaly, így azért elég szánalmas búcsú ez... Persze majd lesz valami kamuparti pénteken stb de kicsit unalmas már,hogy a legendáink a hátsókapun távoznak... Az utolsó meccsén is futyülték sokan, most az hogy ez a játékos a klub vagy a szurkolók hibája ebbe nem megyek bele.
A Real Madrid történelmének legjobb kapusa távozik, pfu mekkora isten volt, a vége meg lett amilyen lett, sok sikert neki.
Ui.: a jó hír,hogy a karszalag végre jó helyre kerül, ha Ramos ezt. Lehetőséget elszalasztaná egy kis zsetonért meg farokméregetés miatt,akkor én is haragudni fogok rá.
A Real Madrid történelmének legjobb kapusa távozik, pfu mekkora isten volt, a vége meg lett amilyen lett, sok sikert neki.
Ui.: a jó hír,hogy a karszalag végre jó helyre kerül, ha Ramos ezt. Lehetőséget elszalasztaná egy kis zsetonért meg farokméregetés miatt,akkor én is haragudni fogok rá.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Igazából azon a bő 30-40 emberen kívül aki ott volt velük napi szinten senki sem tudja. Sőt szerintem még közülük is van pár, aki nem volt képben.
De az összes cikk eléggé egybehangzó volt, hogy kavargálja a szart rendesen.
De mindegy, ezt ne kezdjük most el. Nem ennek jött el most az ideje.
De az összes cikk eléggé egybehangzó volt, hogy kavargálja a szart rendesen.
De mindegy, ezt ne kezdjük most el. Nem ennek jött el most az ideje.
ZIDANE
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Oda az utolsó mohikán is...szokatlan lesz nélküle, de időszerű volt már a búcsú. Tavaly szebb lett volna mindenkinek. Sok sikert, majd várunk haza!
Nem tőle kaptuk. Arról azért ő sem tehet, hogy a média is próbálta kikezdeni a csapattal együtt. Biztos volt hibája is, de azért na.KAG írta:
VDB az EB után dobbant.
Köszönünk mindent kapitány.
Összességében azért sokkal több a jó, mint amennyi "rosszat" kaptunk tőle az elmúlt 1,5-2 évben.
Furcsa lesz nélküle látni a csapatot, rajta nőttem fel.
Ikernek meg sok sikert, rengeteget tett értünk, rengeteget köszönhetünk neki, de tény és való, hogy lehetett volna szebb is a Real-karrierjének a befejezése. Hala Iker!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
R.M.C.F írta:Realista24 írta:Részben azért igazol élcsapathoz mert ott akar lenni a válogatottban.
Ez miatt nem kell aggódnia,vdb akkor is kezdetné ha már nem lenne igazolt labdarúgó....
VDB az EB után dobbant.
Köszönünk mindent kapitány.
Összességében azért sokkal több a jó, mint amennyi "rosszat" kaptunk tőle az elmúlt 1,5-2 évben.
Furcsa lesz nélküle látni a csapatot, rajta nőttem fel.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Az utolsó emberke volt abból a Madridból, amelyikbe beleszerettem... szóval furcsa lesz, 16 év alatt teljesen kicserélődött a keret hiányozni fog. Good luck & have fun San Iker
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Részben azért igazol élcsapathoz mert ott akar lenni a válogatottban.
Ez miatt nem kell aggódnia,vdb akkor is kezdetné ha már nem lenne igazolt labdarúgó....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Akkor rá lehet menni az 5. vbre, asszem eddig csak Matthaus csinálta meg.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Részben azért igazol élcsapathoz mert ott akar lenni a válogatottban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A vége lehetett volna elegánsabb, de az érdemeit nem lehet megkerülni. Ikon, legenda. Sok sikert neki!
Kíváncsi vagyok a válogatottat lemondja-e majd. Kezdőnek már nem neki kell lennie, de akár cserének ott lehetne még Oroszországban is, az lenne az ötödik vb-je. Brutális. Csak sajnos a rossz viszonya DDG-vel káros is lehetne ott.
Kíváncsi vagyok a válogatottat lemondja-e majd. Kezdőnek már nem neki kell lennie, de akár cserének ott lehetne még Oroszországban is, az lenne az ötödik vb-je. Brutális. Csak sajnos a rossz viszonya DDG-vel káros is lehetne ott.
Nem illik.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Köszönjük. Nem lehet elégszer mondani, remélem szép búcsúja lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kivédi a szemünket, és kiesünk a Porto ellen...realistahuni írta:Adom.Üdv öreg harcos,a világ legjobbja voltal elég sok időn át,sokszor mentetted meg az irhánkat....köszi ezekért,de ne feledjük hogy a végét Te kurtad el,nem mi,nem a real madrid....úgyhogy legyen ez egy korrekt búcsú mindkét fél részéről....
BL-ben viszont ezek után tuti találkozunk a Portoval.