Óriási volt a hangulat
A meccs előtt a szurkolok szokásos gyülekező nehéz mentünk mi is, ment az éneklés, gyűltek a népek, nagyon jó volt. Aztán mentünk a “sarokra” fogadni a csapatbuszt, az is nagy hangulat volt
bár nem annyira mint a psg ellen.
A stadionban először nagyon jó volt a szurkolás, tele a stadion, az angol szurkolok hangját nem nagyon lehetett hallani pedig közel voltak hozzánk
na aztán jött a fekete leves…1-0 után ahogy a Chelsea, úgy a szurkolóik is lendületet kaptak, és érezhető volt, hogy a Chelsea uralja a meccset, nyilvánvaló volt hogy az történik a pályán amit ok akarnak, és az is hogy elől nem nagyon volt elképzelés, főleg Vini tűnt nagyon bátortalannak. A madridi publikum végig nem adta fel jó volt a szurkolás, persze 3-0-nál már nehéz volt
Karim és Modric óriási vezér a pályán, nem kell ecsetelni, de folyamat beszélnek és irányítanak. Ahogy Alaba is.
A 80. Perc körül nem nagyon látszódott, hogy ebből hogy lesz gól, de aztán jött Modric passza. Felrobbant a stadion, azonnal katlanná változott az egész, és a szurkolok innentől űzték a csapatot, brutális volt, nekem már volt szerencsém megtapasztalni ezt a bernabeu atmoszférát, ilyenkor érzed, hogy a Madrid győzni fog. Az angol szurkolok sem adták fel, tisztességgel nyomták ők is.
Meg a bíró…annak a kurva anyját, egész meccsen érezhető volt, hogy nem velünk van, óriási füttykoncertet kapott amikor szívatott. Benzema gólja? Arról beszélni sem lehet, megőrülsz, ilyet át kell élni, fül libabőr, megáll a szíved és megsüketülsz, de ettől rohadt boldog vagy.
Rodrygo góljától zúgott a Como no te boy a querer, Benzema goljatol meg sírsz…de soha ilyen hosszú 25 percet még nem éltem meg, ami utána volt, csak amikor a gyerekek születtek
A kurva bíró még ráadásul ugye le se akarta fújni a meccset, az nagyon erős fütty volt decibelbe…utána meg ünneplés, ének, taps, extázis.
Rodrygo, Vinicius egesz a szurkolokhoz kijöttek, Vini pacsizott, nagyon alázatosan és jó fejek. Alaba, Courtois, Nacho, Lucas, Carvajal körbe sétált tapsolva, na meg Modric…az full fanatikus, a legjobban ő őrült szerintem…ennyi siker után ennyi évesen…hihetetlen.
Nagyon profin meg van csinálva,hogy építkezés közben zavartalan a meccs nézés, de azért várom már hogy kész legyen, most így elég ütött, koszos a feeling, de ez semmit nem vesz el, meg profi minden, csak hát na…viharvert hatás
Meccs végén kifele menet zúgott a szurkolóktól a Barcelona juega el jueves
Óriási élmény, messze a legmenőbb bernabeu élményem, bár 80 percig annyit oregedtem amennyi kilót fogytam
Nem tudom ebből mi lesz a Sevilla ellen, de a fiúk mindent kitettek a pályára.