Edző és vezetőség
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Edző és vezetőség
Akkor vini lett a kiválasztott. Lehet nyomatni, nemszabad 2 emberre húzni a kampányt mert a végén lutaromartinez lesz az aranylabdas bazmeg
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Carlo:
"Könnyu volt edzeni Cristianot. Ha van egy olyan jatekosod, aki minden meccsen betalal, akkor konnyu dolgod van."
"Gareth Bale az egyik legjobb akit valaha edzettem. Legendanak tekintik itt."
"Hazard fantasztikus srac. A serulesek okoztak a problemat neki, persze, ugyanakkor a versennyel is bajban volt. Kemenyebben kell edzened, ha nem jatszol. Problemai voltak ezzel, es hogy harcoljon erte."
"Carvajal jo evet zart, megnyerte a bajnoksagot, BL-t, golt szerzett, es EB gyoztes is lett. Vinicius nagyon tehetseges, nepszeru, bajnok, BL gyoztes, golt lott o is, kettot Munchenben is.
Es Jude, fantasztikus szezonja volt, a szezon legjobb jatekosa volt.
Rodri szinten nagyon jo jatekos, az egyik legjobb kozeppalyas.
Szerintem Vinicius fogja nyerni."
"Könnyu volt edzeni Cristianot. Ha van egy olyan jatekosod, aki minden meccsen betalal, akkor konnyu dolgod van."
"Gareth Bale az egyik legjobb akit valaha edzettem. Legendanak tekintik itt."
"Hazard fantasztikus srac. A serulesek okoztak a problemat neki, persze, ugyanakkor a versennyel is bajban volt. Kemenyebben kell edzened, ha nem jatszol. Problemai voltak ezzel, es hogy harcoljon erte."
"Carvajal jo evet zart, megnyerte a bajnoksagot, BL-t, golt szerzett, es EB gyoztes is lett. Vinicius nagyon tehetseges, nepszeru, bajnok, BL gyoztes, golt lott o is, kettot Munchenben is.
Es Jude, fantasztikus szezonja volt, a szezon legjobb jatekosa volt.
Rodri szinten nagyon jo jatekos, az egyik legjobb kozeppalyas.
Szerintem Vinicius fogja nyerni."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Mint az Mbappes tranquilloRealista24 írta: Florentino Perez became Real Madrid president on 17th July.
Florentino: “Figo? Do I look worried? I am calm. I promise to refund 75,000 season tickets if it does not happen.”
Figo, 19th July: “I am not going Real Madrid.”
24th of July, Figo is presented by Florentino.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Florentino Perez became Real Madrid president on 17th July.
Florentino: “Figo? Do I look worried? I am calm. I promise to refund 75,000 season tickets if it does not happen.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Real Madrid have appointed former Arsenal executive Alex Wicks as the new CEO of the Santiago Bernabéu Stadium. More changes are expected in the club's business area.
— @GuillermoRai_
— @GuillermoRai_
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most is vannak VIP boxok.hehetheoriginal írta:amugy a listán szerepel még egy prodrive p25, egy v12-es novitec ferrari, meg egy singer porsche is, de mindent szépen sorjábanhehetheoriginal írta: mielőtt beírjátok hogy felfújható patobaba meg hasonló fajin dolgok, a legfrissebb porsche 911 gt3 rs (vagy vmi legújabb 911, még nem döntöttem el teljesen )
családi dobozautót meg vezessen a faszom
visszatérve ez sztem kihagyott ziccer perez helyében, én megcsinálnám azokat a boxokat exkluziv vendégeknek. bár volt már, hogy tom cruise meg hasonlo arcok a nezok kozt ultek, mint kb mindenki más.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
amugy a listán szerepel még egy prodrive p25, egy v12-es novitec ferrari, meg egy singer porsche is, de mindent szépen sorjábanhehetheoriginal írta: mielőtt beírjátok hogy felfújható patobaba meg hasonló fajin dolgok, a legfrissebb porsche 911 gt3 rs (vagy vmi legújabb 911, még nem döntöttem el teljesen )
családi dobozautót meg vezessen a faszom
visszatérve ez sztem kihagyott ziccer perez helyében, én megcsinálnám azokat a boxokat exkluziv vendégeknek. bár volt már, hogy tom cruise meg hasonlo arcok a nezok kozt ultek, mint kb mindenki más.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az eves dijat azert vard meg, mielott felhivod a cofidistRemy írta: Kar h egyben nincs ennyim, plane nem hobbira. Pedig ennyi idore, evente kb 30 hazai meccsel szamolva (ha mindegyikre mennel), nem rossz ar.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kar h egyben nincs ennyim, plane nem hobbira. Pedig ennyi idore, evente kb 30 hazai meccsel szamolva (ha mindegyikre mennel), nem rossz ar.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
1 db hely ara ennyi.hehetheoriginal írta:ja én azt ugy gondoltam el, hogy ez nem 1 db ülőhely, hanem vmi kis 10-20 negyzetmeteres box a stadion felso karejan, ahol az ablaknal nezed a meccset, benn hatul meg van a kaja pia kurvák drogok. (sok ilyen van pl nfl van nba stadionokban)tibi18 írta:
Gondolom ez a 250k euro az egy ember/30 év, mindenkinek veszel a madridomról? Vagy csak remynek nem?
kizártnak tartom, hogy 1 db székért meg az extra szolgáltatásért fizet vki ennyit. (az csak sima VIP, nem szupi VIP)
szóval igy befér család, kutya minden
ha nem ez az elképzelés, akkor fekete pont és nem kell. perez megtarthatja a szart magának
Real Madrid have installed 300 ‘Super VIP’ seats at the Bernabéu.
Best view, exclusive food, products, experiences, live shows & it’ll be attended by the most important personalities.
To enter for the next 30 years, the fee is €250K & an annual fee for the seat.
@relevo
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
szoval azt mondod, a fél fórum buzi?
mekkora szégyen szedjétek már össze magatokat
mekkora szégyen szedjétek már össze magatokat
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
hehetheoriginal írta:ja én azt ugy gondoltam el, hogy ez nem 1 db ülőhely, hanem vmi kis 10-20 negyzetmeteres box a stadion felso karejan, ahol az ablaknal nezed a meccset, benn hatul meg van a kaja pia kurvák drogok. (sok ilyen van pl nfl van nba stadionokban)tibi18 írta:
Gondolom ez a 250k euro az egy ember/30 év, mindenkinek veszel a madridomról? Vagy csak remynek nem?
kizártnak tartom, hogy 1 db székért meg az extra szolgáltatásért fizet vki ennyit. (az csak sima VIP, nem szupi VIP)
ha nem ez az elképzelés, akkor fekete pont és nem kell. perez megtarthatja a szart magának
Kedves Hehe… Hidd el nekem, amilyen felajanlasokat kaptam, az alapjan batran tudom neked mondani, hogy eleg lesz osszesen egy ulohely, mert szivesen egymas olebe ulnek ezek a legenyek.
- hehetheoriginal
ja én azt ugy gondoltam el, hogy ez nem 1 db ülőhely, hanem vmi kis 10-20 negyzetmeteres box a stadion felso karejan, ahol az ablaknal nezed a meccset, benn hatul meg van a kaja pia kurvák drogok. (sok ilyen van pl nfl van nba stadionokban)tibi18 írta:Gondolom ez a 250k euro az egy ember/30 év, mindenkinek veszel a madridomról? Vagy csak remynek nem?hehetheoriginal írta: meg is van mi lesz a 2. vásárlásom az euromillio megnyerése után.
jöhettek majd ingyen családdal kutyával köldökszöszmösszel.
thereisonly1ronaldo
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gondolom ez a 250k euro az egy ember/30 év, mindenkinek veszel a madridomról? Vagy csak remynek nem?hehetheoriginal írta: meg is van mi lesz a 2. vásárlásom az euromillio megnyerése után.
- hehetheoriginal
mielőtt beírjátok hogy felfújható patobaba meg hasonló fajin dolgok, a legfrissebb porsche 911 gt3 rs (vagy vmi legújabb 911, még nem döntöttem el teljesen )
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Felve a valasztol, de csak beirom: mi lesz az elso vasarlasod?hehetheoriginal írta: meg is van mi lesz a 2. vásárlásom az euromillio megnyerése után.
- hehetheoriginal
meg is van mi lesz a 2. vásárlásom az euromillio megnyerése után.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Perez elmeletileg 2025ben is indul az elnoki szekert.
Kozben a stadionban lesz egy szuper VIP (cca. 300 ferohely), aminek 30 evre a berleti dija 250ezer euro + lesz egy eves dija. Csilivili korites, kaja, pia, hostesek, ellatas, stb.
Kozben a stadionban lesz egy szuper VIP (cca. 300 ferohely), aminek 30 evre a berleti dija 250ezer euro + lesz egy eves dija. Csilivili korites, kaja, pia, hostesek, ellatas, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Meghosszabbítottuk Pintus szerződését
Elvileg most nyáron lejárt neki. Nem függ Ancelottitól a sorsa, nem Carlo csapatának a tagja úgymond papíron, ha távozik majd a mester ő neki külön szerződése van a klubbal. Közelmúltbeli sikereink egyik legfontosabb elemének, stratégiai fontosságú alapkövének tartja a vezetőség őt és Luis Llopis kapusedzőt, akivel szintén hosszabbítottunk. Írja a Marca.
Úgy látszik a City érdeklődése annyira nem érdekelte Pintus bácsit.
Elvileg most nyáron lejárt neki. Nem függ Ancelottitól a sorsa, nem Carlo csapatának a tagja úgymond papíron, ha távozik majd a mester ő neki külön szerződése van a klubbal. Közelmúltbeli sikereink egyik legfontosabb elemének, stratégiai fontosságú alapkövének tartja a vezetőség őt és Luis Llopis kapusedzőt, akivel szintén hosszabbítottunk. Írja a Marca.
Úgy látszik a City érdeklődése annyira nem érdekelte Pintus bácsit.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nagyon nagy, elképesztő örökséget fog hagyni az öreg, legnagyobb elnök a futballtörténelemben. Mi lesz a Reallal, ha már nem lesz... nagy kérdőjel, reméhetőleg valaki továbbviszi ebben a szellemben a csapatot.