Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 22., szombat 23:35

ziro4vr írta:na most én is átnéztem..ha így folytatódik páran közülük csapatot cserélnek szerintem
A drukkereik száma hamarosan a negyedére fog csökkenni. :lol:
dzsi91 írta:Hosszú még az út a végéig, de nekem nagyon jó megérzésem van az idei szezonnal kapcsolatban.És most már tényleg rajtunk múlik minden, ha jövőhéten megverjük az atletico-t onnantól csak magunkkal kell foglalkozni.
Ahogyan sikerült a kupában úgy kell a ligában is érvényesíteni az akaratunkat. Szerintem meg lesz, ha még nem is teljesen de összeállt az a fogaskerék a csapatban.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 23:32

Géci írta: Igen elhitték. Bevallom átnéztem és elég durva dolgok vannak. Van aki elnökváltást, ùj edzőt akar, meg kb 6 játékost cserélni. Gondolom FM-et tolják sokan vagy nem is tudom...
na most én is átnéztem..ha így folytatódik páran közülük csapatot cserélnek szerintem :lol:
Nem illik.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 22., szombat 23:32

Realista24 írta:És ha szezon végén is kéz a kézben leszünk, akkor ők örülhetnek.
Ebből a szempontból akkor nekünk az a jó, ha a Barca és az Atleti az utolsó fordulóban lőtávon lesznek egymáshoz, mert akkor egyik sem fogja leadni a meccset csak azért, hogy velünk kitoljanak.

Amúgy a Sociedad olyan Mourinhosan győzte le ma a gyengén játszó Barcat, ellenünk ez a taktika talán annyira nem lesz hatásos, mert sokkal jobb a védelmünk :D
Merci Zizou!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 22., szombat 23:28

Igazából a lényeg annyi ,hogy nagyon úgy néz ki,hogy 2014ben madrid felé állnak a csillagok, mégpedig a Bernabeu felé...
De komolyan eddig szinte minden úgy sül el ,hogy az nekünk kedvez...Még ez a Cé eltiltás is a javunkra fog szerintem válni,kb pont a nehezére érkezik a tábornok, kiéhezve... :mrgreen:

Hosszú még az út a végéig, de nekem nagyon jó megérzésem van az idei szezonnal kapcsolatban.És most már tényleg rajtunk múlik minden, ha jövőhéten megverjük az atletico-t onnantól csak magunkkal kell foglalkozni. :agree:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 22., szombat 23:28

Géci írta:
Kerlon írta:Azért várjuk ki a végét, mert nálunk kezdeti nehézségek voltak, a másik kettőnél most fogy el a lendület és most mi bízzunk abban, hogy a BL hajtás nem fog minket kivégezni, de ahogy fejlődtünk eddig úgy a BL-ben jönni fog a C mesterhármas és a 10.. B-)
Szerintem az öreg elég jól és okosan pihentet, és ez lehet a kulcs. Van keret!!! A srácok hozzák amit kell, bár nehezen tudom elképzelni, hogy nem lesz pontvesztésünk...
Itt is ez megy pár rossz meccs után, mert sok a degenerált hülye és nem tudja felfogni, hogy a foci több, mint veszek új játékost, meg szerzek új edzőt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2014. február 22., szombat 23:29-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 22., szombat 23:27

Kerlon írta:Azért várjuk ki a végét, mert nálunk kezdeti nehézségek voltak, a másik kettőnél most fogy el a lendület és most mi bízzunk abban, hogy a BL hajtás nem fog minket kivégezni, de ahogy fejlődtünk eddig úgy a BL-ben jönni fog a C mesterhármas és a 10.. B-)
Szerintem az öreg elég jól és okosan pihentet, és ez lehet a kulcs. Van keret!!! A srácok hozzák amit kell, bár nehezen tudom elképzelni, hogy nem lesz pontvesztésünk...

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 22., szombat 23:24

Anthony írta:Ezek a CIty utáni meccs után elhitték magukat szerintem. Ugye a Sociedadot is most verték ki a kupából. Én úgy látom, hogy amikor kicsit nagyobb a tét, akkor összekapják egy kicsit magukat, na meg becsúszik egy-egy piros és/vagy tizi kombó is. Amikor motiváltak és hajtanak, akkor azért veszélyesek, de már messze nem sérthetetlenek. És nem csak mi vagyunk képesek elkapni őket, hanem mások is.
Igen elhitték. Bevallom átnéztem és elég durva dolgok vannak. Van aki elnökváltást, ùj edzőt akar, meg kb 6 játékost cserélni. Gondolom FM-et tolják sokan vagy nem is tudom...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 22., szombat 23:21

Azért várjuk ki a végét, mert nálunk kezdeti nehézségek voltak, a másik kettőnél most fogy el a lendület és most mi bízzunk abban, hogy a BL hajtás nem fog minket kivégezni, de ahogy fejlődtünk eddig úgy a BL-ben jönni fog a C mesterhármas és a 10.. B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. február 22., szombat 23:19

Ezek a CIty utáni meccs után elhitték magukat szerintem. Ugye a Sociedadot is most verték ki a kupából. Én úgy látom, hogy amikor kicsit nagyobb a tét, akkor összekapják egy kicsit magukat, na meg becsúszik egy-egy piros és/vagy tizi kombó is. Amikor motiváltak és hajtanak, akkor azért veszélyesek, de már messze nem sérthetetlenek. És nem csak mi vagyunk képesek elkapni őket, hanem mások is.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 22., szombat 23:15

Realista24 írta:
dzsi91 írta:
Úgy,hogy egy x esetén is egy pontal megyünk a Barca előtt az atmával kéz a kézben.
És ha szezon végén is kéz a kézben leszünk, akkor ők örülhetnek. :)
Nem úgy volt eddig ,hogy az Atma kifog pukkanni? :D
A mondandóm lényege annyi volt,hogy így nem dől össze a világ ha esetlegesen véletlenül talán botlunk a Calderonban(ami nálam maximum döntetlen, a vereség elfogadhatatlan ebben a helyzetben). Én is a Real Madridnak fogok szurkolni ne aggódjatok. :mrgreen:

De jövőhéten, ha minden jól megy lerázhatjuk az atleticot is és akkor a classicóig menekülni kell, ahol kiejtjük a barcát a versenyfutásból. :Đ
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 22., szombat 23:12

ziro4vr írta:
R.M.C.F írta: Nem hát....ütni a másodvonalasokat....és nyomulni a cimig. Had magyarázza alves hogy ez nem az aminek látszik.
tetszik eddig a szezon íve, megyünk felfelé, a barca lefelé, az atletico is lefelé fog. pedig ment itt is a károgás, meg a carlo takarodj..aztán hol vagyunk

Miért? Nem carlo takaroggy párti vagy? Jöhetne vissza schuszti....vagy lopezkáró...vagy kvérózs.....az istenek....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 23:10

R.M.C.F írta: Nem hát....ütni a másodvonalasokat....és nyomulni a cimig. Had magyarázza alves hogy ez nem az aminek látszik.
tetszik eddig a szezon íve, megyünk felfelé, a barca lefelé, az atletico is lefelé fog. pedig ment itt is a károgás, meg a carlo takarodj..aztán hol vagyunk
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 22., szombat 23:08

ziro4vr írta:
dzsi91 írta: Úgy,hogy egy x esetén is egy pontal megyünk a Barca előtt az atmával kéz a kézben.
de ne ebben gondolkodjunk már

Nem hát....ütni a másodvonalasokat....és nyomulni a cimig. Had magyarázza alves hogy ez nem az aminek látszik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. február 22., szombat 23:07

jövő héten megcsapjuk az ATM-ot, ezen nincs mit számolgatni.. A jelenlegi helyzetben, ez akkor pluszt adhat a csapatnak, hogy izomból be kell darálni azt a meccset.. (máshogy talán nem is lehet jelenleg)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 22., szombat 23:03

dzsi91 írta:
Úgy,hogy egy x esetén is egy pontal megyünk a Barca előtt az atmával kéz a kézben.
És ha szezon végén is kéz a kézben leszünk, akkor ők örülhetnek. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 23:02

dzsi91 írta: Úgy,hogy egy x esetén is egy pontal megyünk a Barca előtt az atmával kéz a kézben.
de ne ebben gondolkodjunk már
Nem illik.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 22., szombat 23:01

Realista24 írta:
Innentől kezünkben a bajnokság, még az is belefér ,hogy botlunk jövőhéten.Felszabadultan mehetünk a derbyre... :)
Már, hogy férne bele? :x :x

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 22., szombat 22:59

Pont, hogy az atma ellen kötelező a győzelem. Kár, hogy március 23 ilyen messze van még.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 22., szombat 22:56

Innentől kezünkben a bajnokság, még az is belefér ,hogy botlunk jövőhéten.Felszabadultan mehetünk a derbyre... :)
Már, hogy férne bele? :x :x
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 22., szombat 22:54

A barca elvitte a mixem (döntetlenre tettem):'( Jajj a fene egye meg... :lol:

Tények:
1.A bárcelónát csak és kizárólag a bárcelóná verheti meg.
2.Amennyiben a bárcelóna nem nyer, az minden bizonnyal azért eshet meg mert aznap nem a bárcelóná volt a pályán.
3.Nincs, nem is volt és nem is lesz csapat amely képes megverni a bárcelónát, amennyiben ez mégis megtörténik, az csak és kízárlag az 1-es és a 2-es pont megvalósulására vezethető vissza.

Komolyra fordítva a szót rengeteget kacagtam ezen a meccsen.
Mr.Shakira egy mesefigura, egy pokémon... :lol: :lol: :lol:
A Messi-Neymar páros félelmetes.
Lionel mindenfontosmeccsenfelsülök Messire pedig tényleg ráférne már egy új környezet,új motiváció (ezt most rossz indulat nélkül írom)
Igazából aki követi a barcát az látja ,hogy már 2 éve teljesen rossz irányba haladnak, semmi fejlődés, megpróbálják az utolsó cseppig kifacsarni ezt a generációt amiben láthatóan már nincs több.És ezt addig csinálják majd amíg már tényleg a kis csapatok is elkezdik kitömni őket...Persze én lenézem a barcát meg minden,de kérdem a barca szurkolókat az elmúlt 3 évben,hányszor sírtak azért ,hogy jaj majd ha 100%on pörög a csapat és hányszor pörögtek fel?? Egyszer a Milan ellen , ott is miért? Mert a Milan hagyta.Annak a barcának vége, és ha sikerülne is arra a szintre eljutni (ami nem fog) még akkor se lenne olyan sikeres,mert lassan már minden falusi csapatnak van egy José Mourinho jegyzetfüzete, előkapják és röhögve lehozzák a meccset úgy ,hogy szinte náluk sincs a labda.Lehet magatokat nyugtatni, 1-2 jobban sikerült meccsel, de Barcelonában nagy gondok vannak és váltani kéne, de nemfogtok, mert nem mertek váltani (a spanyol válogatott is ezért fog felsülni a vb-n).

Pontosan ezért voltam magabiztos a Cityvel kapcsolatban, mert ennek a barcának ha nekimész,ráadásul egy olyan erősségű csapat mint a City, simán meg tudod fogni...nagyon buta volt Pellegrini, remélem a visszavágón már tényleg mindent bele adnak aztán lesz ami lesz.

Én azt látom a fő problémának, hogy elsiklanak a problémák fölött, jövőhéten kitömik a betist, megint megy majd a twitterezés, aztán jön megint egy csapat aki nem teliszart gatyával megy ki a pályára és megint kifingatják őket és ez megy már lassan 2 éve. :ike:

Vissza: