A barca elvitte a mixem (döntetlenre tettem):'( Jajj a fene egye meg...
Tények:
1.A bárcelónát csak és kizárólag a bárcelóná verheti meg.
2.Amennyiben a bárcelóna nem nyer, az minden bizonnyal azért eshet meg mert aznap nem a bárcelóná volt a pályán.
3.Nincs, nem is volt és nem is lesz csapat amely képes megverni a bárcelónát, amennyiben ez mégis megtörténik, az csak és kízárlag az 1-es és a 2-es pont megvalósulására vezethető vissza.
Komolyra fordítva a szót rengeteget kacagtam ezen a meccsen.
Mr.Shakira egy mesefigura, egy pokémon...
A Messi-Neymar páros félelmetes.
Lionel mindenfontosmeccsenfelsülök Messire pedig tényleg ráférne már egy új környezet,új motiváció (ezt most rossz indulat nélkül írom)
Igazából aki követi a barcát az látja ,hogy már 2 éve teljesen rossz irányba haladnak, semmi fejlődés, megpróbálják az utolsó cseppig kifacsarni ezt a generációt amiben láthatóan már nincs több.És ezt addig csinálják majd amíg már tényleg a kis csapatok is elkezdik kitömni őket...Persze én lenézem a barcát meg minden,de kérdem a barca szurkolókat az elmúlt 3 évben,hányszor sírtak azért ,hogy jaj majd ha 100%on pörög a csapat és hányszor pörögtek fel?? Egyszer a Milan ellen , ott is miért? Mert a Milan hagyta.Annak a barcának vége, és ha sikerülne is arra a szintre eljutni (ami nem fog) még akkor se lenne olyan sikeres,mert lassan már minden falusi csapatnak van egy José Mourinho jegyzetfüzete, előkapják és röhögve lehozzák a meccset úgy ,hogy szinte náluk sincs a labda.Lehet magatokat nyugtatni, 1-2 jobban sikerült meccsel, de Barcelonában nagy gondok vannak és váltani kéne, de nemfogtok, mert nem mertek váltani (a spanyol válogatott is ezért fog felsülni a vb-n).
Pontosan ezért voltam magabiztos a Cityvel kapcsolatban, mert ennek a barcának ha nekimész,ráadásul egy olyan erősségű csapat mint a City, simán meg tudod fogni...nagyon buta volt Pellegrini, remélem a visszavágón már tényleg mindent bele adnak aztán lesz ami lesz.
Én azt látom a fő problémának, hogy elsiklanak a problémák fölött, jövőhéten kitömik a betist, megint megy majd a twitterezés, aztán jön megint egy csapat aki nem teliszart gatyával megy ki a pályára és megint kifingatják őket és ez megy már lassan 2 éve.
Innentől kezünkben a bajnokság, még az is belefér ,hogy botlunk jövőhéten.Felszabadultan mehetünk a derbyre...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams