Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

ferni

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. április 15., szerda 23:20

Danderan írta:
shoota írta:jó neked :mrgreen:
de amúgy szerintem valami fogadás miatt ilyen, épeszű ember ilyen hajat önszántából nem növeszt magának :lol: :lol:
Lehet ő is úgy van mint Modic tavaly... ha megvan a BL akkor lesz hajvágás :lol:
elkezdett kopaszodni, így fedi el.
le kéne tolnia nullással azt csapatni neki :D

csak végre javuljon már fel egy kicsit...

Danderan
Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Danderan » 2015. április 15., szerda 22:25

shoota írta:jó neked :mrgreen:
de amúgy szerintem valami fogadás miatt ilyen, épeszű ember ilyen hajat önszántából nem növeszt magának :lol: :lol:
Lehet ő is úgy van mint Modic tavaly... ha megvan a BL akkor lesz hajvágás :lol:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 15., szerda 20:32

teli önbizalommal teljesen más egy 1 vs 1 helyzet is
itt már leépülőben van ilyen téren, érzi a nyomást ezért el is cseszi
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2015. április 15., szerda 20:32

jó neked :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shoota 2015. április 15., szerda 20:32-kor.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 15., szerda 20:31

én megtalálom a szavakat, de lehet kitiltanának érte :lol:

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2015. április 15., szerda 20:29

___Samy___ írta:most is tud, de anno a tottenhamben övé volt az a szerep, ami most itt cr-é
arról meg nem is beszélve, hogy odaát hol volt arra szüksége, hogy zsebkendőnyi területen oldjon meg bármit is? méterekre az emberek, kedvére futkorászhatott bármerre

itt meg be kéne állni a sorba, plusz kis területen játszani, de neki ez szemmel láthatóan nem fekszik
ezzel még nem is lenne eget verő probléma, ha eredményes lenne....de nem az, önző, a ziccereket folyamat elrontja

itt ez az ember már nem fog kiteljesedni, ancelotti elképzelésébe sehogy sem illik, neki a mourinho érában lett volna arany élete
értem, amit mondasz, de én a ziccereire gondoltam, hogy 1v1-ben viszi a kapusra, azokat idén rendre elrontja, míg azért a tottenhamban belőtte fontosabb pillanatokban. de sajnos itt ebből a fickóból semmi nem lesz, fájdalom volt nézni tegnap is a mozgását, az a haj meg..nem találok szavakat.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 15., szerda 20:25

Dehogy illene Mourinho csapatába, már normálisan sem tud futni. Csak meg kell nézni a tegnapi helyzetét. Az a darabos mozgás, az a labdakezelés...borzalom

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 15., szerda 20:23

most is tud, de anno a tottenhamben övé volt az a szerep, ami most itt cr-é
arról meg nem is beszélve, hogy odaát hol volt arra szüksége, hogy zsebkendőnyi területen oldjon meg bármit is? méterekre az emberek, kedvére futkorászhatott bármerre

itt meg be kéne állni a sorba, plusz kis területen játszani, de neki ez szemmel láthatóan nem fekszik
ezzel még nem is lenne eget verő probléma, ha eredményes lenne....de nem az, önző, a ziccereket folyamat elrontja

itt ez az ember már nem fog kiteljesedni, ancelotti elképzelésébe sehogy sem illik, neki a mourinho érában lett volna arany élete
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2015. április 15., szerda 19:32

hát igen ez a fickó régen ilyet is tudott, amikor teljesíteni kellett, de manapság már csak arc van, de az akkora, hogy a bernabeuban sem fér el.. :roll:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 15., szerda 17:35

Sajnálom a Tottemham drukkereket...ott Bale nagy király volt...gyorsan meg is néztem egy videót, eljutottam 8 gólig. Két észrevétel, mennyen fodrászhoz, és Levy tegye gépre a jobb lábát is :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=hHsIzHLctgI

persze tudom ezek a videók semmit nem jelentenek, de az a Bale kell a focinak...

A 11. gól emlékeztet egy közelmúltban történt eseményre, amikor ezt nem tudta megcsinálni :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 15., szerda 17:28

ziro4vr írta:
Realista24 írta:Bale és DM között az volt az alapvető különbség, hogy ha meglebegtettél előtte egy 500 euróst, akkor ment mint a mérgezett ahogy írod. Ergo lehetett motiválni, de Bale-t? Mi motiválja? Látszólag semmi.
Egy kupon valamelyik hajbeültető profhoz :lol:

Amúgy az a különbség, hogy DM agyatlansága kiismerhetetlenné tette, negatív és pozitív értelemben is. Megvolt a repertoárja ahhoz, hogy ha "jól húzzák fel", akkor a csapatot nagyon tudta segíteni. Bale esetében, ha meg is őrülne úgymond, max annyit tudna csinálni, hogy rábacca 35-ről mindig, aztán egyszer csak bemegy. De az a Bale amelyiknek bement, már meszse jár.
ha felbassza az agyát, max lerúgja a szögletzászlót
nmate írta:
Kerlon írta:Bale és Di Maria között az volt a különbség
...hogy DM latinos fociban nevelkedett, alapvetően átlátja a játékot, jó ütemérzéke van ahhoz, hogyan kell beinduló embert kiugratni és 1on1-ben sebességének/agilitásának köszönhetően a legtöbb játékost megveri. Azonban egyszerűen képtelen konstans teljesítményre (egy meccsen belül is akár) és amikor az agya kihagy akkor csak hátrány a faszi, minden labdája levesbe megy.

Bale angol fociban nevelkedett, balhátvédként. Ismétlem balbekk. Nekik általában előttük az egész pálya, lendületből közlekednek. Mivel a többi kreténnél egy fokkal ügyesebb volt pár dologban (pl kapura veszélyesség), szépen előrébb mászott a csapatban. Bal középpályásként volt szerintem a csúcs (magához képest), onnan még helye is volt sok, ezen túl volt lehetősége pihenni is meccs közben, nem kellett annyit zárnia mint egy balbekknek. Aztán nőtt a szerepe a csapatban, még egy sorral előre, immáron szabadon mozgott. Alibizett a meccsek nagy részében, de a teret meg tudta még teremteni magának és érezte hogy rajta van a legnagyobb felelősség, ha kellett odabaszott. Egyébként nem látja át úgy a focit, mint az argentin, key passban nagyon gyenge. Ami erőssége volt, hogy kontráknál lendületből nagyon jól mozgott üresbe, jól hozta magát helyzetbe és a lövője is teljesen rendben volt. Technikailag azonban elmarad DM-tól.
A leírtak alapján, meg ne csodálkozzunk hogy itt nem jött be, és DM egész jól muzsikált, miközben a ködös Albionban fogalma sincs mi történik.
Jó, ez mind igaz és nem is akarom elvitatni DM-től. Legalább az ő 60%-os mutatóiban volt haszon és váratlan. Amúgy Bale szerintem még a Spursben szabad poszton is jó volt. Plusz fürgébb, bár lehet csak az angol lépegetők mellett tűnt annak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 15., szerda 17:16

Kerlon írta:Bale és Di Maria között az volt a különbség
...hogy DM latinos fociban nevelkedett, alapvetően átlátja a játékot, jó ütemérzéke van ahhoz, hogyan kell beinduló embert kiugratni és 1on1-ben sebességének/agilitásának köszönhetően a legtöbb játékost megveri. Azonban egyszerűen képtelen konstans teljesítményre (egy meccsen belül is akár) és amikor az agya kihagy akkor csak hátrány a faszi, minden labdája levesbe megy.

Bale angol fociban nevelkedett, balhátvédként. Ismétlem balbekk. Nekik általában előttük az egész pálya, lendületből közlekednek. Mivel a többi kreténnél egy fokkal ügyesebb volt pár dologban (pl kapura veszélyesség), szépen előrébb mászott a csapatban. Bal középpályásként volt szerintem a csúcs (magához képest), onnan még helye is volt sok, ezen túl volt lehetősége pihenni is meccs közben, nem kellett annyit zárnia mint egy balbekknek. Aztán nőtt a szerepe a csapatban, még egy sorral előre, immáron szabadon mozgott. Alibizett a meccsek nagy részében, de a teret meg tudta még teremteni magának és érezte hogy rajta van a legnagyobb felelősség, ha kellett odabaszott. Egyébként nem látja át úgy a focit, mint az argentin, key passban nagyon gyenge. Ami erőssége volt, hogy kontráknál lendületből nagyon jól mozgott üresbe, jól hozta magát helyzetbe és a lövője is teljesen rendben volt. Technikailag azonban elmarad DM-tól.
A leírtak alapján, meg ne csodálkozzunk hogy itt nem jött be, és DM egész jól muzsikált, miközben a ködös Albionban fogalma sincs mi történik.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 15., szerda 17:06

Realista24 írta:Bale és DM között az volt az alapvető különbség, hogy ha meglebegtettél előtte egy 500 euróst, akkor ment mint a mérgezett ahogy írod. Ergo lehetett motiválni, de Bale-t? Mi motiválja? Látszólag semmi.
Egy kupon valamelyik hajbeültető profhoz :lol:

Amúgy az a különbség, hogy DM agyatlansága kiismerhetetlenné tette, negatív és pozitív értelemben is. Megvolt a repertoárja ahhoz, hogy ha "jól húzzák fel", akkor a csapatot nagyon tudta segíteni. Bale esetében, ha meg is őrülne úgymond, max annyit tudna csinálni, hogy rábacca 35-ről mindig, aztán egyszer csak bemegy. De az a Bale amelyiknek bement, már meszse jár.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 17:03

Bale és DM között az volt az alapvető különbség, hogy ha meglebegtettél előtte egy 500 euróst, akkor ment mint a mérgezett ahogy írod. Ergo lehetett motiválni, de Bale-t? Mi motiválja? Látszólag semmi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 15., szerda 17:00

Realista24 írta:
én azt sem mondanám, inkább csak néha felkapcsolták nála a fényt
Az már félsiker, ha van mit felkapcsolni.
Bale és Di Maria között az volt a különbség, hogyha Di Mariat elkapta a hév, akkor max a beton fal állította meg, de olyan kiszámíthatatlan volt, hogy még ő maga sem tudta, hogy mi a következő lépés... Bale meg átveszi 10ezerszer átgondolja, aztán elszabja és Angellal ellentétben baszik rá és szépen peckesen elkezd visszafutni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 15., szerda 16:55

Enrique írta:Én azon csodálkozom, hogy nem lett még kipróbálva más poszton, mert ebben a szélső támadó szerepben én egy pillanatig nem éreztem eddig, hogy komfortosan mozogna. Nagyon sablonos repertoárral dolgozik, holott pont a sokoldalúsága volt egyedülálló Angliában.
Di Maria távozása után kézenfekvő megoldás lenne például középen, hasonlóan nagy teherbírású, jó védekezésű és gyors játékos Bale, így nagyobb területet kapna, szerintem jobban kijönnének az erősségei.
Ez most vicc ugye? Vagy irónia? Bale meg a sokoldalúság... szegényem játéka olyan egyszerű mint egy faék... egy downgrade-elt Robben.. se esze se technikája nincs meg....egyet tud..picsánrúgni a labdát, meg futni... de labdát vezetni, cselezni, passzolni, átlátni a játékot...

Tegnap volt egy beívelése... inkább bal küllővel nyomta full retartdban, fel sem nézett..... angol ligában ez lehet divat, meg lehet bejön minden 10. 20. próbálkozásra, de egy kiélezett meccsen az agyatlanság a fegyelmezetlenség a lustaság a brutálisan kijön. Tegnap nem egy Eibar volt az ellenfél... ott ezek elmennek.

Én sosem voltam ellene, de egyszerűen én nem egy-egy játékosért vagyok oda, hanem a klub érdekeit nézem, és néztem is mindig. Bale idén amit nyújtott...azt tényleg túlzás nélkül - és most hagyjuk itt egy-egy megvillanását mikor véletlen jól eltalálta a labdát - egy átlagos 15-20 milliós tehetség lehozza... és valószínűleg még tetszetősebben is, mert Bale mindent csinál csak nem küzd. Buta a játékunkhoz, buta ehhez a szintű focihoz, ezt be kell látni! Az angol focihoz ő császár lehet (angol csapatok ellen :) ) Úgyhogy jó lenne ha valaki rábírná a távozásra. Mindenki jól járna. 100 milliós szurkolótábor, Bale, a csapat, Carlo, mindenki. Kétlem hogy akkora reklámértéke lenne, hogy valaha is megközelítené a nullát az évek alatt rá fordított pénznek (k_rva drágán vettük és magas a fizetése- tudom erről nem ő tehet, de ezek tények)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 16:49

Az már félsiker, ha van mit felkapcsolni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 15., szerda 16:46

Realista24 írta:
Kerlon írta: ja, mert Di Maria arról volt híres
Nem volt egy lángelme, de még így is több esze volt a focihoz itt a Realban, mint a walesinek.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 16:43

Kerlon írta:
Mike írta:se az ész
ja, mert Di Maria arról volt híres
Nem volt egy lángelme, de még így is több esze volt a focihoz itt a Realban, mint a walesinek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 15., szerda 16:42

Mike írta:se az ész
ja, mert Di Maria arról volt híres
K

Vissza: