Enrique írta:Én azon csodálkozom, hogy nem lett még kipróbálva más poszton, mert ebben a szélső támadó szerepben én egy pillanatig nem éreztem eddig, hogy komfortosan mozogna. Nagyon sablonos repertoárral dolgozik, holott pont a sokoldalúsága volt egyedülálló Angliában.
Di Maria távozása után kézenfekvő megoldás lenne például középen, hasonlóan nagy teherbírású, jó védekezésű és gyors játékos Bale, így nagyobb területet kapna, szerintem jobban kijönnének az erősségei.
Ez most vicc ugye? Vagy irónia? Bale meg a sokoldalúság... szegényem játéka olyan egyszerű mint egy faék... egy downgrade-elt Robben.. se esze se technikája nincs meg....egyet tud..picsánrúgni a labdát, meg futni... de labdát vezetni, cselezni, passzolni, átlátni a játékot...
Tegnap volt egy beívelése... inkább bal küllővel nyomta full retartdban, fel sem nézett..... angol ligában ez lehet divat, meg lehet bejön minden 10. 20. próbálkozásra, de egy kiélezett meccsen az agyatlanság a fegyelmezetlenség a lustaság a brutálisan kijön. Tegnap nem egy Eibar volt az ellenfél... ott ezek elmennek.
Én sosem voltam ellene, de egyszerűen én nem egy-egy játékosért vagyok oda, hanem a klub érdekeit nézem, és néztem is mindig. Bale idén amit nyújtott...azt tényleg túlzás nélkül - és most hagyjuk itt egy-egy megvillanását mikor véletlen jól eltalálta a labdát - egy átlagos 15-20 milliós tehetség lehozza... és valószínűleg még tetszetősebben is, mert Bale mindent csinál csak nem küzd. Buta a játékunkhoz, buta ehhez a szintű focihoz, ezt be kell látni! Az angol focihoz ő császár lehet (angol csapatok ellen
) Úgyhogy jó lenne ha valaki rábírná a távozásra. Mindenki jól járna. 100 milliós szurkolótábor, Bale, a csapat, Carlo, mindenki. Kétlem hogy akkora reklámértéke lenne, hogy valaha is megközelítené a nullát az évek alatt rá fordított pénznek (k_rva drágán vettük és magas a fizetése- tudom erről nem ő tehet, de ezek tények)