wxyz írta:Erős sarkítások, és a felhozott Viniciuson se látszik, hogy foglalkozna ezekkel. Jól elvan, hatalmas tehetségnek gondolva magát. Benne ennyi van az itteni nihilben, ez akkor sem lesz másként ha elmegy 1-2 évre egy kisebb csapatba, jobb edző keze közé, aki kihoz belőle több gólt. Lásd a megváltónak beharangozott, kész klasszis, csúcson lévő belgánk teljesítményét.Fenoo írta: Az szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy félévente írnak róla 2-3 cikket vagy minden megmozdulásáról hármat mint most például Viniciusról.
Semmi sarkítás nincs abban, hogy a Real Madridban játszó játékosra sokkal jobban figyel a sajtó mint egy holland középcsapatba kölcsönadott játékosra.
Azt meg amúgy honnan tudod, hogy nem foglalkozik vele? Azért mert valaki vigyorog nem biztos, hogy boldog is. Kifelé bármit mutathat attól még lelkileg lehet megviseli és jobban rágörcsöl a dolgokra. Hosszú idő után lőtt egy gólt és elsírta magát, szerintem ez pont jól mutatja, hogy mennyire "nem" foglalkozik vele (bár tudom hogy sokak szerint ez is kamu volt tőle).
A második részt nem is értem, milyen edző hozna ki Viniből több gólt? Esetleg minden ziccerénél fusson be ZZ és rúgja be helyette? Vini szinte minden meccsén lőhetett volna 1 gólt mert helyzetei voltak, de képtelen a kaput normálisan eltalálni. A hírek szerint minden edzés után ZZ-vel gyakorol, szerintem ennél többet az edző nem tud csinálni, hogy eredményesebb legyen a kapu előtt. Egyébként szerintem látszik egy kicsi fejlődés nála, az utóbbi lövései inkább néztek ki lövésnek mint passznak.