Perez*'shutterisland írta:na nem mintha ezen kellene mulnia, mert az atma jatekosoknak is gondolom leesne egy kis bonusz.Ronaldo promised €150,000 to each player of Valladolid if they beat Atletico on the last day of La Liga.
de eleg nagyvonalu, ugyanis tudtomnal a valladolid csak akkor nem zug ki, ha mind az elche, mind a huesca kikap es ok nyernek.
Spanyol bajnokság
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na nem mintha ezen kellene mulnia, mert az atma jatekosoknak is gondolom leesne egy kis bonusz.Ronaldo promised €150,000 to each player of Valladolid if they beat Atletico on the last day of La Liga.
de eleg nagyvonalu, ugyanis tudtomnal a valladolid csak akkor nem zug ki, ha mind az elche, mind a huesca kikap es ok nyernek.
- Galacticos
Kivancsi leszek ezekre az eladasokra, mikor a kolcsoneink jo resze azert kolcson mert eladni nem tudjuk az adott jatekost es meg igyis jobban megeri hogy a fizeteset nem vagy nem teljesen kell fizetni.
Egyik kolcsonben levo jatekos sem erdekel, odegaardal az elen, egyedul kubora lennek kivancsi. Amikor itt toltotte az eloszezont tok biztato volt, meg a mallorcaba egyszer ketszer elkaptam csinalt szep dolgokat, de gondolom nem veletlen hogy azota se a getafeba se a villarrealba nem jott ossze ugy neki.
Egyik kolcsonben levo jatekos sem erdekel, odegaardal az elen, egyedul kubora lennek kivancsi. Amikor itt toltotte az eloszezont tok biztato volt, meg a mallorcaba egyszer ketszer elkaptam csinalt szep dolgokat, de gondolom nem veletlen hogy azota se a getafeba se a villarrealba nem jott ossze ugy neki.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Viccelődni jó ezzel .. de komolyra fordítva a szót, adjunk el, ne küldözgessünk "mindenkit" kölcsönbe, aki a nyakunkon maradna mert a kutyának és nekünk sem kell.Realista24 írta:Félreérted azt a bejegyzést.Mickey írta: A hétvégi lehet Ramos és Varane utolsó meccse Real mezben? ( na meg LV )
Írnám még tovább a sort, de nem merem folytatni, bár most lehozták, hogy vége a kölcsönadásoknak szigorúan, el, fogunk, adni
Nem a kölcsönadásokat fejezi be a Real, hanem azok, akik most kölcsönben vannak és nem fejljődtek nem kapnak újabb esélyt, hanem eladják őket.
Egyedül Odegaardnak van esélye a maradásra/esetleges második kölcsönre.
Lényeg az eladás lesz , remélem. Mayoral meg Brahim esetében ez jó lehet, de hogy a többit hogy viszik majd el....
h3x0r
Ez nekem meg sem fordult a fejemben, de most hogy így mondod....Ramos Varane LV ZZ out, ez azért durva sor. Marci is akár, aki szintén legenda itt....vagy Isco
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- h3x0r
Pont az jutott ma eszembe, hogy Zidane utolso meccse is a Villarreal ellen volt. Sot, CR utolso bajnokija is, raadasul ellenuk lott utoljara golt.Mickey írta: A hétvégi lehet Ramos és Varane utolsó meccse Real mezben? ( na meg LV )
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Félreérted azt a bejegyzést.Mickey írta: A hétvégi lehet Ramos és Varane utolsó meccse Real mezben? ( na meg LV )
Írnám még tovább a sort, de nem merem folytatni, bár most lehozták, hogy vége a kölcsönadásoknak szigorúan, el, fogunk, adni
Nem a kölcsönadásokat fejezi be a Real, hanem azok, akik most kölcsönben vannak és nem fejljődtek nem kapnak újabb esélyt, hanem eladják őket.
Egyedül Odegaardnak van esélye a maradásra/esetleges második kölcsönre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
A hétvégi lehet Ramos és Varane utolsó meccse Real mezben? ( na meg LV )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nembaj, nagyon hatásos cigányátkot tudok rádobni, ha elcsalja.
- RealMadridFanatic
Jajj ne. Reméltem, hogy nem a tesiből felmentett gyökér, akire emlékeztem. Az.___Samy___ írta: De Burgos Bengoetxa will be at VAR during Real Madrid-Villarreal.
He was the one who celebrated Eibar goal against us in the VAR room.
Esélyes, hogy már mindegy, meg tudom, volt lehetőségünk bebiztosítani és hasonlók, de a sevillai rablás után azért kicsit szomorú leszek, ha nem leszünk bajnokok.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ___Samy___
De Burgos Bengoetxa will be at VAR during Real Madrid-Villarreal.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Az angoloknál szerintem a 100+ az TV-s pénz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tv-s pénzek, helyezés után járó pénzek.Dupla D írta:Emlékeim szerint a Real-Barca 140 millió körül kapott éves szinten, Atleti 100 a többiek meg jóval lemaradva. Ha a tévés pénzekről van szó.Realista24 írta: A spanyol bajnok 59,5 millió eurót kap.
A második 52,5 milliót, harmadik 45,5 milliót, negyedik 38,5 milliót.
A 20. 875.000 eurót.
Na, Angliában a feljutó kap vagy 100 milliót
Angoloknál az a 100 millió biztos az.
Ez egy két éves cikk: link
Ez idei: link
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Emlékeim szerint a Real-Barca 140 millió körül kapott éves szinten, Atleti 100 a többiek meg jóval lemaradva. Ha a tévés pénzekről van szó.Realista24 írta: A spanyol bajnok 59,5 millió eurót kap.
A 20. 875.000 eurót.
Angoloknál az a 100 millió biztos az.
Ez egy két éves cikk: link
Ez idei: link
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A spanyol bajnok 59,5 millió eurót kap.
A 20. 875.000 eurót.
A 20. 875.000 eurót.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Ősztől lehet megint Mallorcara jönni Madrid meccsre egy kis üdüléssel össze kötve
Ha minket kizárnak a BL-ből, úgyis mindenki egyet előre lép a ranglétrán, így a Villareal EL már biztos
- h3x0r
Ráadásul a BL-benKercsó írta: ha megnyerik az EL-t, tuti indulók jövőre is.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ha megnyerik az EL-t, tuti indulók jövőre is.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk jinx ide vagy oda, ha én Villarreal drukker lennék és azt látnám, hogy 4 nappal az EL döntő előtt élet halál harcot vívunk a Reallal, hogy Konferencia kupa vagy EL-ben indulhassunk jövőre, akkor kiégnék. A BL indulás és egy európai kupa a tét, ne idegesítsenek már fel, hogy a bajnoki meccs fontosabb lesz nekik, mint a hétközi meccsük.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Az összefoglaló alapján nem volt annyira egyoldalú a meccs, mint az eredmény mutatja. A Sevillának volt két nagy helyzete, utána szögletből fejelt egy gólt Bacca. A Sevilla egyenlíthetett volna, de eszméletlen nagyot védett a Villareal kapusa. A második félidőben aztán kontrákkal szétalázták a Sevillát, 3 gól plusz egy piroslap (2:0 állásnál) lett az eredménye. A meccs statisztikái alapján a Sevilla többet lőtt kapura és mindkét csapat 5-5-ször találta el azt (5-ből 4 gól a Villareal részéről). A labdabirtoklásban, passzokban, passz pontosságban is a Sevilla volt a jobb.Steve írta: Azért a Sevilla kapott egy sima négyest a Villarrealtól(akikkel legközelebb játszunk ).
Nagyon jó formába került a Villareal a bajnokság végére, minden meccsen szereznek gólt, gyorsak, jól kontráznak, de a nyílt játék miatt hátul is sebezhetők. Szerintem a helyzetkihasználáson fog múlni ki nyer, amikor a Real Madriddal játszanak. A szögletekre mindenesetre rá kell gyúrnunk, mert annak levédekezésében gyengék.