Most is letolt egy igaz sablonos, de teljesen korrekt nyilatkozatot.
És nem csak ezért a mondatért.
"Obviously we are on the same level now."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 18., kedd 8:13
"Obviously we are on the same level now."
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 18., kedd 8:07
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 18., kedd 6:56
Nyilván vett magára dolgokat, de én úgy vagyok vele,hogy csak meccsszituációkban tanul legtöbbet az ember,ezért írtam amit írtam. Piquéről tudtuk,hogy a mi fiunk,mindenki (akit érdekelt), nyomonkövette Manchesterben,mert tudtuk,hogy jön vissza hamarosan. Szóval nem az volt vele,mint Albával,hogy kutya sem tudta jóformán,hogy nálunk is volt rövid ideig, aztán mikor idejött ez kiderült=saját nevelés, ezaz,stb...más a szitu, ezért nem is sorolom sose saját nevelésnek Albát,pl.El Unico írta:Nem nagyon olvasgattam át az előzményeket,csak átfutottam néhány kommenten,és ezen megakadt a szemem.Piquét meg ide lehet venni,mert ő nem volt Cescel ellentétben sehol sem meghatározó, Zaragozában játszott pár meccset volt, MU-ban alig játszott,nem hiszem,hogy ott sok rutint szedett magára.
Rutint nem csak mérkőzéseken lehet szerezni,hanem edzéseken is,edzőmérkőzéseken is,összetartásokon is. Ferguson volt az edzője. Azért tőle csak tanult ezt-azt,fel sem kell sorolnom,hogy még kiktől tanulhatott Manchesterben,milyen körülmények között edzhetett naponta legalább kétszer. Ja,és azért csak pályára lépett 12-szer a Unitedben. A Zaragozában is lehúzott huszonvalahány meccset,az se semmi.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. február 18., kedd 1:57
Nem nagyon olvasgattam át az előzményeket,csak átfutottam néhány kommenten,és ezen megakadt a szemem.Piquét meg ide lehet venni,mert ő nem volt Cescel ellentétben sehol sem meghatározó, Zaragozában játszott pár meccset volt, MU-ban alig játszott,nem hiszem,hogy ott sok rutint szedett magára.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 17., hétfő 21:39
Géci írta:Állítólag nem igazán van a barca vezetősége megbékélve a holnapi bíróval...
Állítólag az a svéd bíró vezeti a meccset aki 2012-ben!!!!!!!! nem adott meg egy tizit a milan - barca 0-0-ás meccsen...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 17., hétfő 21:17
cének a vb-n fasza csukája leszKerlon írta:mint a meleg szimbólumok, olyan ez az f50 adizero :Đ
brutálisan csúf csukákat csinálnak manapság a sportszer gyártó óriások...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 17., hétfő 20:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 17., hétfő 18:31
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 17., hétfő 17:52
Erről a csukáról az a gyerekes mondás ugrott be Messivel kapcsolatban, hogy ezt még az anyja se szereti...Drake írta:Próbálják utánozni a Nike színes csukáit,de valahogy nem jön össze.Meg 3db csíkot nem is lehet olyan szépen elhelyezni egy cipőn mint egy pipát.
Nem is egyetértést akarunk. Csak ha valaki megpróbál hülyére venni minket, akkor korrigálunk ennyi az egész. De manapság még mindig él a La Masia mítosza, pedig igaziból adott 3 egyedi képességű labdarúgót, akik annyira jók (voltak), hogy kiegészítve még 1-2 jó vétellel meg 3-4 tucatjátékos saját neveléssel hülyére verték a világot. De már kezd kicsit túlzássá válni, hogy aki megtalálja a világtérképen Barcelonát, az már saját nevelés...Most ez mire jó?2 hetente feldobja vki ezt a témát,és napokat vitatkoztok róla.Szerintetek úgy van ahogy a madridisták gondolják,a Barcások szerint meg nem.Egyetértés sose lesz a 2 tábor között.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 17., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 17:25
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 17., hétfő 17:23
Ez elég undorító lett. Pintóhoz vagy Alveshez jobban illene. Messinek valami szolidabb lenne jó.Realista24 írta:Új Messi csuka
Az adidasnál valami csúnyán félrement
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 17:19
Igazából ezt nem mi dobjuk fel, hanem a barca... Az más kérdés, hogy itt igyekeznek kihasználni a fórumot és közölnek pozitív, negatív híreket egyaránt...Drake írta:Most ez mire jó?2 hetente feldobja vki ezt a témát,és napokat vitatkoztok róla.Szerintetek úgy van ahogy a madridisták gondolják,a Barcások szerint meg nem.Egyetértés sose lesz a 2 tábor között.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 17., hétfő 17:16
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 17., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 17., hétfő 17:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 17., hétfő 16:45
Az a baj shutter, hogy a csapatod és vezetőséged több, mint a felére igaz az, hogy a legtöbb esetben jobb lenne csöndben maradnia.'shutterisland írta:alves és az ész egy mondatban ?
ma is énekelt az instagramján, ez a pali jobban tolja a bohóc szakmát, mint a focit manapság.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 17., hétfő 16:27
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 17., hétfő 15:47
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 15:44
Nem tudom miről beszélt, gondolom ő ebből a mostani időszakból indult ki,mondjuk durván az elmúlt 10 évből... nem kérhető számon Alvesen,hogy nincs tisztában az egész barca történelemmel,szerintem. Persze ha nincs tisztában akkor maradjon csendben,de szerintem amilyen beszűkült agyú lehet, ő csak arról beszél,mióta ő itt van.Realista24 írta: Szerinted a mostani csapatról beszélt, amelyik nyert egy bajnokságot tavaly? Idén meg még semmit? Dehogy. Nála is ott kezdődik a Barcelona történelme, hogy Messi pályára lépett.
Fabregast nem is vettem a kezdőbe, Albat se,őt még utána lévők közé sem soroltam.Kerlon írta:Se Alba, se Fabregas nem a la masianak köszönheti azt, amit elért eddig, de még Piqué is elég érdekes, persze mind megfordult az utánpótlásban és már mindenki saját nevelés. Meg mi nem igazolunk pénzért. #mesqueunkamu
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem