Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 18., kedd 8:13

Azért az már mindent elmondm, hogy lassan Piquetől kell leckéket venni néhány katalán játékosnak, ha nyilatkozatokról van szó. :lol:
Most is letolt egy igaz sablonos, de teljesen korrekt nyilatkozatot.
És nem csak ezért a mondatért.
"Obviously we are on the same level now."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 18., kedd 8:07

arra leszek kíváncsi, h ki meri majd jobban játszani a saját játékát. sztem ez dönthet vagy messi.

a citynek nem szabad beszarnia, remélem a chelsea elleni 0-1nél ezt megtanulták. játszaniuk kell azt amit otthon augusztus óta nyomnak, az vmi elképesztő és beszarás és kalapemelés. nyílván nem kell nekirohanniuk, de csak annyit kérek (de én minek kérek? :mrgreen: ), h ne totojázzanak, ne szarakodjanak azért, mert a barca az ellenfél. egyértelmű, h csak saját maguknak ásnák a gödröt, ha mást játszanának, mint eddig otthon.

a másik oldalról pedig, azért a barca 2 éve nem nyert idegenben meccset az egyenes kieséses szakaszban. ez sokat elmond. persze nekik meg nyílván az fog jobban feküdni, ha kicsit jobban kinyílik a city, ha bátrabb az ellenfél. de azért, ha ők is azt játsszák amit tudnak (és természetesen ha akarnak és messi nem "sérült" :mrgreen: ) akkor nagy adok-kapok lehet, bár pellegrinit azért nem olyannak ismerem, h egy ilyenbe belemenjen. egyébként neymar lehet a jolly a játékban, pláne ha messire hegyezik a cerkát a citynél. :lol:

most így belegondolva semmi értelme nem volt, h ezt leírtam, de jólesett és unatkoztam. :mrgreen: lényeg a lényeg, h én olyan nagyon sok gólra nem számítok. remélem a piqué - mascherano kettős kezd a védelemben.

tippem 2-1, mert sajnos úgyérzem, h messi kefélni fog vhogy egy gólt.

ui.: a piqué - mascherano kettős után én martinot tartom a gyenge láncszemnek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 18., kedd 6:56

El Unico írta:
Piquét meg ide lehet venni,mert ő nem volt Cescel ellentétben sehol sem meghatározó, Zaragozában játszott pár meccset volt, MU-ban alig játszott,nem hiszem,hogy ott sok rutint szedett magára.
Nem nagyon olvasgattam át az előzményeket,csak átfutottam néhány kommenten,és ezen megakadt a szemem.
Rutint nem csak mérkőzéseken lehet szerezni,hanem edzéseken is,edzőmérkőzéseken is,összetartásokon is. Ferguson volt az edzője. Azért tőle csak tanult ezt-azt,fel sem kell sorolnom,hogy még kiktől tanulhatott Manchesterben,milyen körülmények között edzhetett naponta legalább kétszer. Ja,és azért csak pályára lépett 12-szer a Unitedben. :) A Zaragozában is lehúzott huszonvalahány meccset,az se semmi.
Nyilván vett magára dolgokat, de én úgy vagyok vele,hogy csak meccsszituációkban tanul legtöbbet az ember,ezért írtam amit írtam. Piquéről tudtuk,hogy a mi fiunk,mindenki (akit érdekelt), nyomonkövette Manchesterben,mert tudtuk,hogy jön vissza hamarosan. Szóval nem az volt vele,mint Albával,hogy kutya sem tudta jóformán,hogy nálunk is volt rövid ideig, aztán mikor idejött ez kiderült=saját nevelés, ezaz,stb...más a szitu, ezért nem is sorolom sose saját nevelésnek Albát,pl.
Nah mindegy,én így látom. :)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. február 18., kedd 1:57

Piquét meg ide lehet venni,mert ő nem volt Cescel ellentétben sehol sem meghatározó, Zaragozában játszott pár meccset volt, MU-ban alig játszott,nem hiszem,hogy ott sok rutint szedett magára.
Nem nagyon olvasgattam át az előzményeket,csak átfutottam néhány kommenten,és ezen megakadt a szemem.
Rutint nem csak mérkőzéseken lehet szerezni,hanem edzéseken is,edzőmérkőzéseken is,összetartásokon is. Ferguson volt az edzője. Azért tőle csak tanult ezt-azt,fel sem kell sorolnom,hogy még kiktől tanulhatott Manchesterben,milyen körülmények között edzhetett naponta legalább kétszer. Ja,és azért csak pályára lépett 12-szer a Unitedben. :) A Zaragozában is lehúzott huszonvalahány meccset,az se semmi.

De abban igazad van,hogy a Barcelona előtt nem nagyon volt meghatározó sehol. Inkább kiegészítő ember volt. Zaragozában viszont volt egy olyan feltétele a kölcsönszerződésének,hogy legalább 20-szor pályára kellett,hogy lépjen. Na mindegy,no offense :D
:goat:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 17., hétfő 21:39

Géci írta:Állítólag nem igazán van a barca vezetősége megbékélve a holnapi bíróval... :lol: :lol: :mrgreen:
Állítólag az a svéd bíró vezeti a meccset aki 2012-ben!!!!!!!! nem adott meg egy tizit a milan - barca 0-0-ás meccsen...

Húúúúú...az szemét biró lehetett,akkor mi 43 biróval nem lennénk megbékélve az elmúlt évekből. :lol: :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 17., hétfő 21:17

Kerlon írta:mint a meleg szimbólumok, olyan ez az f50 adizero :Đ

brutálisan csúf csukákat csinálnak manapság a sportszer gyártó óriások...
cének a vb-n fasza csukája lesz
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 17., hétfő 20:32

Az hogy katalánék kéthetente beleokádnak valamit a médiába, magukat dicsőítve és másokat fikázva csak annyit jelent,hogy úgy érzik magyarázkodniuk kell, bizonygatni hogy ők még mindig a Barca stb...régen is volt egy-két fikapöckölés Xaviéktól,de akkor többet foglalkoztak a focival...Mostanában meg vergődnek a pályán is meg a médiában is, ez a riválisoknak csak jó.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 17., hétfő 18:31

mint a meleg szimbólumok, olyan ez az f50 adizero :Đ

brutálisan csúf csukákat csinálnak manapság a sportszer gyártó óriások...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 17., hétfő 17:52

Drake írta:Próbálják utánozni a Nike színes csukáit,de valahogy nem jön össze.Meg 3db csíkot nem is lehet olyan szépen elhelyezni egy cipőn mint egy pipát.
Erről a csukáról az a gyerekes mondás ugrott be Messivel kapcsolatban, hogy ezt még az anyja se szereti... :mrgreen:

Most ez mire jó?2 hetente feldobja vki ezt a témát,és napokat vitatkoztok róla.Szerintetek úgy van ahogy a madridisták gondolják,a Barcások szerint meg nem.Egyetértés sose lesz a 2 tábor között.
Nem is egyetértést akarunk. Csak ha valaki megpróbál hülyére venni minket, akkor korrigálunk ennyi az egész. De manapság még mindig él a La Masia mítosza, pedig igaziból adott 3 egyedi képességű labdarúgót, akik annyira jók (voltak), hogy kiegészítve még 1-2 jó vétellel meg 3-4 tucatjátékos saját neveléssel hülyére verték a világot. De már kezd kicsit túlzássá válni, hogy aki megtalálja a világtérképen Barcelonát, az már saját nevelés...

Ha idén mi BL-t nyerünk, akkor mi is verhetjük a brét, hogy lám Casillas, Lopez, Jesé, Morata, Arbeloa, Carvajal, Nacho, Jesús saját nevelés, milyen jó is az utánpótlás nevelés, s közte van 2 klasszis (Iker, Lopez), meg 2 szupertehetség (Jesé, Carvajal). Kb. erre hajaz a Barca La Masia mítosza. Csak mindenki tudja, hogy kamu, mint ahogy a Real akadémiájának ilyen jellegű promóciója is csak üres duma lenne.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 17., hétfő 17:28

Március 23., 21 ora, El Clásico.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 17:25

Nekem bejön ez a cipő, tetszenek a kosaras cipők is,amiket a nike ad ki mostanában.
Persze utcán nem viselném,de ha fociznék még,vagy kosaraznék,akkor simán ilyenbe tolnám. :mrgreen:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 17., hétfő 17:23

Realista24 írta:Új Messi csuka
Az adidasnál valami csúnyán félrement :lol:
Ez elég undorító lett. :lol: Pintóhoz vagy Alveshez jobban illene. :lol: Messinek valami szolidabb lenne jó.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 17:19

Drake írta:Most ez mire jó?2 hetente feldobja vki ezt a témát,és napokat vitatkoztok róla.Szerintetek úgy van ahogy a madridisták gondolják,a Barcások szerint meg nem.Egyetértés sose lesz a 2 tábor között.
Igazából ezt nem mi dobjuk fel, hanem a barca... Az más kérdés, hogy itt igyekeznek kihasználni a fórumot és közölnek pozitív, negatív híreket egyaránt...

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 17., hétfő 17:16

90-es évekbeli kapusmezeket juttatja eszembe. :lol:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 17., hétfő 17:12

Próbálják utánozni a Nike színes csukáit,de valahogy nem jön össze.Meg 3db csíkot nem is lehet olyan szépen elhelyezni egy cipőn mint egy pipát.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 17., hétfő 17:00

Új Messi csuka
Az adidasnál valami csúnyán félrement :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 17., hétfő 16:45

'shutterisland írta:alves és az ész egy mondatban ? :mrgreen:
ma is énekelt az instagramján, ez a pali jobban tolja a bohóc szakmát, mint a focit manapság. :lol:
Az a baj shutter, hogy a csapatod és vezetőséged több, mint a felére igaz az, hogy a legtöbb esetben jobb lenne csöndben maradnia. :coffee:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 17., hétfő 16:27

alves és az ész egy mondatban ? :mrgreen:
ma is énekelt az instagramján, ez a pali jobban tolja a bohóc szakmát, mint a focit manapság. :lol:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 17., hétfő 15:47

Most ez mire jó?2 hetente feldobja vki ezt a témát,és napokat vitatkoztok róla.Szerintetek úgy van ahogy a madridisták gondolják,a Barcások szerint meg nem.Egyetértés sose lesz a 2 tábor között.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 15:44

Realista24 írta: Szerinted a mostani csapatról beszélt, amelyik nyert egy bajnokságot tavaly? Idén meg még semmit? Dehogy. Nála is ott kezdődik a Barcelona történelme, hogy Messi pályára lépett.
Nem tudom miről beszélt, gondolom ő ebből a mostani időszakból indult ki,mondjuk durván az elmúlt 10 évből... nem kérhető számon Alvesen,hogy nincs tisztában az egész barca történelemmel,szerintem. Persze ha nincs tisztában akkor maradjon csendben,de szerintem amilyen beszűkült agyú lehet, ő csak arról beszél,mióta ő itt van.
Kerlon írta:Se Alba, se Fabregas nem a la masianak köszönheti azt, amit elért eddig, de még Piqué is elég érdekes, persze mind megfordult az utánpótlásban és már mindenki saját nevelés. Meg mi nem igazolunk pénzért. #mesqueunkamu
Fabregast nem is vettem a kezdőbe, Albat se,őt még utána lévők közé sem soroltam.

Vissza: