Se Alba, se Fabregas nem a la masianak köszönheti azt, amit elért eddig, de még Piqué is elég érdekes, persze mind megfordult az utánpótlásban és már mindenki saját nevelés. Meg mi nem igazolunk pénzért. #mesqueunkamuMeg kell nézni a csapat összetételét, és látszik,hogy kapus,védelemben egy fő, kp-n 3, elől egy ember saját nevelés.
És nem számoltam azt az extrém esetet, ha kezd Puyol,Cesc,vagy Pedro is, vagy akár Montoya.
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Meg kell nézni a csapat összetételét, és látszik,hogy kapus,védelemben egy fő, kp-n 3, elől egy ember saját nevelés.
És nem számoltam azt az extrém esetet, ha kezd Puyol,Cesc,vagy Pedro is, vagy akár Montoya.
Szerinted a mostani csapatról beszélt, amelyik nyert egy bajnokságot tavaly? Idén meg még semmit? Dehogy. Nála is ott kezdődik a Barcelona történelme, hogy Messi pályára lépett.„A klub sikereinek nagy része a La Masián nevelkedett fiataloknak köszönhető
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Állítólag nem igazán van a barca vezetősége megbékélve a holnapi bíróval...
Állítólag az a svéd bíró vezeti a meccset aki 2012-ben!!!!!!!! nem adott meg egy tizit a milan - barca 0-0-ás meccsen...
Állítólag az a svéd bíró vezeti a meccset aki 2012-ben!!!!!!!! nem adott meg egy tizit a milan - barca 0-0-ás meccsen...
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Toti írta:elhiszem, nem rossz teória és valóban így is van egyébként. sikeres korszak.
de azért nem gondolom, h alvesnek ilyen mély gondolatai vannak.
Azt én se gondolom, valószínű két bölény és menyét bunda felpróbálása között odaböfögött valami hangzatos marhaságot.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Erre mondják hogy:"Ne szólj szám,nem fáj fejem..." vagy "Ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna..." De ahogy mondod,annyi esze van,mint egy doboz alátétnek...akkor meg mondja el ezt is.
mert ez így megint bicskanyitogató volt. vagy pedig egyszerűen buta. de inkább mindkettő.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
elhiszem, nem rossz teória és valóban így is van egyébként. sikeres korszak.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- csababarca
Toti írta:akkor meg mondja el ezt is.Nyilván arról az időszakról beszél,amióta ő itt van,
mert ez így megint bicskanyitogató volt. vagy pedig egyszerűen buta. de inkább mindkettő.
egyébként is, honnan veszed, h erről az időszakról beszél?
Buta, ezt tudja mindenki.
Csak gondolom,mivel azt mondja egy BL-meccsel kapcsolatban,hogy a sikereink nagy részét az akadémiára támaszkodva értük el. Ebben igaza is van,ami a BL-t illeti, mert a 2000es évek második felétől, a BL-sikereink nagy részét tényleg velük értük el,kivéve a 2006os győzelem.
Utána viszont 2009ben is, 2011ben is a csapatban javarészt sajátnevelés focizott, így nem mondott hülyeséget.
Ezeken kívül meg egy darab bl-t nyertünk, '92ben a Samp ellen, ott a pályára lépők közül ha jól tudom csak Ferrer,meg Pep voltak sajátnevelések.
Plusz 4 közé is mostanában jutunk rendszeresen, úgyhogy a BL-el kapcsolatban messze ez a legeredményesebb időszakunk.
akkor meg mondja el ezt is.Nyilván arról az időszakról beszél,amióta ő itt van,
egyébként is, honnan veszed, h erről az időszakról beszél?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- csababarca
Kemény,ahogy tudtok ugrani egy Alves nyilatkozatra
Nyilván arról az időszakról beszél,amióta ő itt van,mivel előtte nem követte a csapatot valószínűleg,se a cityt.
Azóta meg 50% meghatározó saját nevelés van a kezdőben minimum.
Máshol ez 10% körül van.
Meg kell nézni a csapat összetételét, és látszik,hogy kapus,védelemben egy fő, kp-n 3, elől egy ember saját nevelés.
Melléjük kellenek a légiósok,nélkülük a még épp bl-selejtezőt érő 4. helyért csatáznánk, ezzel a generációval is.
Egyébként meg le lehet hülyézni,meg nézni a barca drukkereket, de aki normálisan ír, szól hozzá, az tudja a csapat történelmét, nem is dobálózik ezzel a "mi SOSE igazolunk,hanem nevelünk" dumával. Aki meg ilyeneket beszél, arra figyelni sem érdemes.
Nyilván arról az időszakról beszél,amióta ő itt van,mivel előtte nem követte a csapatot valószínűleg,se a cityt.
Azóta meg 50% meghatározó saját nevelés van a kezdőben minimum.
Máshol ez 10% körül van.
Melléjük kellenek a légiósok,nélkülük a még épp bl-selejtezőt érő 4. helyért csatáznánk, ezzel a generációval is.
Egyébként meg le lehet hülyézni,meg nézni a barca drukkereket, de aki normálisan ír, szól hozzá, az tudja a csapat történelmét, nem is dobálózik ezzel a "mi SOSE igazolunk,hanem nevelünk" dumával. Aki meg ilyeneket beszél, arra figyelni sem érdemes.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kubala,Kocsis,Czibor,'60-as évek,Cruyff '70-es,Quini,Schuster '80-as,ja meg Maradona,hoppá,aztán Szojcskov,Romario,Ronaldo,Rivaldo,Deco,Figo,Ronaldinho,Eto'o,Ibra,mind mind saját nevelés... Ahogy Dani Alves is persze...Nyílván aki nálam is idősebb és többminden látott, az mégtöbb példával tudna élni, de sztem ez is elég bizonyíték, h még a közelmúlban sem volt ez úgy mint ahogy Alves mondja.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
alves is csak annyit tud, mint a divatszurkeszek jó része. ronaldinhot azért ismerik, megvolt a lays reklámban, aztán jött a csodacsapat, csodageneráció, csodaév..és akkor nyilván mindig ez volt, mert több mint egy klub meg egyéb humbukMike írta: Nyílván aki nálam is idősebb és többminden látott, az mégtöbb példával tudna élni, de sztem ez is elég bizonyíték, h még a közelmúlban sem volt ez úgy mint ahogy Alves mondja.
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hihetetlen h még a saját csapata történelmében sincs otthon
emlékszem én még olyanra amikor tele volt hollandokkal a csapat, meg mindenféle légióssal. Ez a nagy utánpótlás mánia Pep színrelépése óta van.
Előtte kik voltak a csapatban? Dinho, Eto'o, Giuly, van Bronckhorst, Edmilson, van Bommel, Deco, Marquez, Belletti, Sylvinho
Szivesen megkérdeznem az eurobarca fórumán h ezek közül ki hány játékost ismer
Ez a 2006os BL győztes csapat (akik megjegyzem sokkal jobb focit toltak mint a mostaniak). A döntőben például csak Valdes és Puyol kezdett mint saját nevelés, aztán később állt be Iniesta.
Aztán utána jött ugye Henry, mint újabb húzó név. Na ő se saját nevelés...vagyhát kitudja.
Előtte is kik voltak a legjobbjaik? Figo, Rivaldo ( ), Kluivert, a de Boer testvérek, Cocu...
Nyílván aki nálam is idősebb és többminden látott, az mégtöbb példával tudna élni, de sztem ez is elég bizonyíték, h még a közelmúlban sem volt ez úgy mint ahogy Alves mondja.
emlékszem én még olyanra amikor tele volt hollandokkal a csapat, meg mindenféle légióssal. Ez a nagy utánpótlás mánia Pep színrelépése óta van.
Előtte kik voltak a csapatban? Dinho, Eto'o, Giuly, van Bronckhorst, Edmilson, van Bommel, Deco, Marquez, Belletti, Sylvinho
Szivesen megkérdeznem az eurobarca fórumán h ezek közül ki hány játékost ismer
Ez a 2006os BL győztes csapat (akik megjegyzem sokkal jobb focit toltak mint a mostaniak). A döntőben például csak Valdes és Puyol kezdett mint saját nevelés, aztán később állt be Iniesta.
Aztán utána jött ugye Henry, mint újabb húzó név. Na ő se saját nevelés...vagyhát kitudja.
Előtte is kik voltak a legjobbjaik? Figo, Rivaldo ( ), Kluivert, a de Boer testvérek, Cocu...
Nyílván aki nálam is idősebb és többminden látott, az mégtöbb példával tudna élni, de sztem ez is elég bizonyíték, h még a közelmúlban sem volt ez úgy mint ahogy Alves mondja.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
hogy csak néha maradna csendben ez a nímand divatmajomRealista24 írta:Alves hozta a formáját.
A City jó csapat, de soha nem lesz Barcelona. Ők a modern klubokat mintázzák, nagy lóvékért igazolnak. Ellenben a Barcelona a sikerei nagy részét az akadémiára támaszkodva érte el..mondja a 30 milliós Alves.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem értem őket. A tavalyi Bayern elleni horror után csendben, alázatosan kéne készülni és úgy agyonverni a Cityt. Nem előtte szájkaratézni, aztán a pályán meg szenvedni..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Alves hozta a formáját.
A City jó csapat, de soha nem lesz Barcelona. Ők a modern klubokat mintázzák, nagy lóvékért igazolnak. Ellenben a Barcelona a sikerei nagy részét az akadémiára támaszkodva érte el..mondja a 30 milliós Alves.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Nem attól vagyunk (vagyok) "elájulva, hogy nyertünk 6:0-ra, ami akár két számjegyű is lehetett volna, mert ebből a szempontból az teljesen irreleváns, sőt igazából az is, hogy ki volt az ellenfél.
A saját nevemben beszélek, de én annak örültem igazán, hogy olyan kedvet, motivációt és hajtást láttam a csapattól tegnap a pályán, amit nagyon régóta. Messi is úgy tűnik kezd magára találni. Féltem hogy a Sevilla elleni második félidő csak pillanatnyi fellángolás, de talán tényleg kezd formába lendülni. Egy jó Messire pedig nagy szükségünk lesz, s ugyanígy Inin is látszik már a javulás.
Ha pedig elszántan mennek ki a pályára és keményen hajtani fognak, a győzelem is könnyen meglehet.
Legalábbis nekem ez a véleményem. Persze jó volt látni azokat a gólokat és a játékot, de számomra nem az volt a legüdítőbb.
Ráadásul Neymar is visszatér, Cesc pedig remélhetőleg játszani fog, mert hihetetlen mikre képes.
Ettől függetlenül bőven benne van a pakliban, hogy kiesünk, de ha nem is sokkal magunkat tartom esélyesnek, amiben a tegnapi meccs megerősített.
Lehet, hogy a City nyert a Chelsae ellen, ami nagy fegyvertény, de valaki linkelt fentebb a meccseikről egy gyönyörű képet. Azon mondjuk nincs feltüntetve az utóbbi három meccsük a ligában. Segítek. 3 meccsen egy(!) rúgott gól ilyen Sunderlandek meg Norwichok ellen. Csak a többség hajlamosi a mi negatív szériánkat nézni
A saját nevemben beszélek, de én annak örültem igazán, hogy olyan kedvet, motivációt és hajtást láttam a csapattól tegnap a pályán, amit nagyon régóta. Messi is úgy tűnik kezd magára találni. Féltem hogy a Sevilla elleni második félidő csak pillanatnyi fellángolás, de talán tényleg kezd formába lendülni. Egy jó Messire pedig nagy szükségünk lesz, s ugyanígy Inin is látszik már a javulás.
Ha pedig elszántan mennek ki a pályára és keményen hajtani fognak, a győzelem is könnyen meglehet.
Legalábbis nekem ez a véleményem. Persze jó volt látni azokat a gólokat és a játékot, de számomra nem az volt a legüdítőbb.
Ráadásul Neymar is visszatér, Cesc pedig remélhetőleg játszani fog, mert hihetetlen mikre képes.
Ettől függetlenül bőven benne van a pakliban, hogy kiesünk, de ha nem is sokkal magunkat tartom esélyesnek, amiben a tegnapi meccs megerősített.
Lehet, hogy a City nyert a Chelsae ellen, ami nagy fegyvertény, de valaki linkelt fentebb a meccseikről egy gyönyörű képet. Azon mondjuk nincs feltüntetve az utóbbi három meccsük a ligában. Segítek. 3 meccsen egy(!) rúgott gól ilyen Sunderlandek meg Norwichok ellen. Csak a többség hajlamosi a mi negatív szériánkat nézni
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
messideco írta:Európai elit... Ki az elit, a túlhypeolt, de kiégett Dortmund? Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real?
Nyomd el magadat barátom.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem fog. A city beszari még a bl-ben,nem fogja a saját játékát játszani,hanem idézőjelben megijed tőletek és a lehetőségtől hogy kiesik.mindegy, valóban sok mindent el fog árulni a city elleni meccs, hogy jelenleg hogy is állunk.
Két kulcsjátékosuk kiesett. Ha JGzsi kezd akkor értelmetlen végig játszani,mert akkora vakot ritkán hordott a hátán a föld.
A barca egységesebb,szerencsésebb és kulcspillanatokban higgadtabb és ott is szerencsésebb.
A city védelme sem a legjobb,nyomás alatt hibáznak,és a barca többet fogja őket nyomás alá helyezni mint a PL-ben szokták.
A barca továbbmegy......szerintem. Nyilván nem nekik fogok drukkolni,de ők a favorit.
Hogy ki a top5? Soha nem lehet tudni. Azt meg hogy ki nyeri a Bl-t pláne nem tudjuk......ha megnézzük minden évben megnyerte-e a legesélyebbnek kikiáltott csapat,akkor meglepődnénk,mert többször nem mint igen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Távolod(t)unk, ez egyértelmű, ha azt nézzük, hogy a Guardiola-érában többé-kevésbé uraltuk Európát, akkor a világon a legjobbak voltunk, ezt szerintem nem lehet vitatni. Ez most már nem így van, nem mi vagyunk a legfőbb esélyesek, a tiki-taka már nem olyan hatékony, mint abban a bizonyos négy évben (Messi gyengélkedése, sérülései, Xavi formahanyatlása, satöbbi), és még sorolhatnám. Egy fantasztikus korszak volt a Pep-féle, de vége van sajnos. Most nálam a Bayern jelenleg magasan kiemelkedik a mezőnyből, a már alapból kitűnő keret még mélyebb és minőségibb lett a nyáron Götze és Thiago érkezésével, Pep új taktikai elemeket épített be a játékukba, sokoldalúbbak, rugalmasabbak lettek, még erősebbek, mint tavaly, pedig már akkor is ott voltak a topon. Szóval szerintem ők a fő esélyesek idén, a Bayern a csúcs. (Az már más kérdés, hogy számomra annyira egyértelműnek tűnik, hogy ők nyerik a BL-t, hogy végül biztos, hogy nem így lesz. )dzsi91 írta:Távolodtok, az elmúlt évek rossz(top csapatok elleni) mérlege alapján írtam,hogy úgy néz ki ,hogy távolodtok a szűk elitből és ez a párharc nagy vizsga lesz a Barca számára.Jelenleg a Barca még ott van a legjobb 5ben simán.
Szűk elit számomra az akiknek a végső győzelme nem számít meglepetés kategóriába.Ez egy eléggé szubjektív dolog mondjuk,de hiába top csapat a Chelsea,City,Psg,Dortmund azért sokaknak kerekedne ki a szeme amikor valamelyik magasba emeli a trófeát.Barca,Real,Bayern triónál kevésbé így számomra ez a szűk elit, és idén(és tavaly) nekem innen kezd kiesni a Barca mert valahogy elképzelhetetlennek tartom,hogy a végén nyerjenek.És akkor itt vissza is lehet térni a City meccsre, hogy az mekkora vizsga a barca számára...
A Bayern után már nem ilyen egyértelmű a sorrend, ott van a PSG, a Real, akár a Chelsea, a City, a Dortmund - és mi is, ez még mindig a szűk elit, csak már nem vagyunk a legjobbak. Aztán hogy ez a folyamat folytatódni fog-e, és pár éven belül még lejjebb csúszunk, ki a szűk elitből, vagy maradunk ezen a szinten, esetleg visszaküzdjük magunkat a csúcsra (jó lenne), azt majd meglátjuk.
És hát igen, ez a City elleni párharc sok kérdésre választ fog adni. Alig várom már.