Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 17., hétfő 15:31

Meg kell nézni a csapat összetételét, és látszik,hogy kapus,védelemben egy fő, kp-n 3, elől egy ember saját nevelés.
És nem számoltam azt az extrém esetet, ha kezd Puyol,Cesc,vagy Pedro is, vagy akár Montoya.
Se Alba, se Fabregas nem a la masianak köszönheti azt, amit elért eddig, de még Piqué is elég érdekes, persze mind megfordult az utánpótlásban és már mindenki saját nevelés. Meg mi nem igazolunk pénzért. #mesqueunkamu
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 17., hétfő 15:24

Meg kell nézni a csapat összetételét, és látszik,hogy kapus,védelemben egy fő, kp-n 3, elől egy ember saját nevelés.
És nem számoltam azt az extrém esetet, ha kezd Puyol,Cesc,vagy Pedro is, vagy akár Montoya.
„A klub sikereinek nagy része a La Masián nevelkedett fiataloknak köszönhető
Szerinted a mostani csapatról beszélt, amelyik nyert egy bajnokságot tavaly? Idén meg még semmit? Dehogy. Nála is ott kezdődik a Barcelona történelme, hogy Messi pályára lépett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 15:20

Állítólag nem igazán van a barca vezetősége megbékélve a holnapi bíróval... :lol: :lol: :mrgreen:
Állítólag az a svéd bíró vezeti a meccset aki 2012-ben!!!!!!!! nem adott meg egy tizit a milan - barca 0-0-ás meccsen...

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 15:03

Toti írta:elhiszem, nem rossz teória és valóban így is van egyébként. sikeres korszak.

de azért nem gondolom, h alvesnek ilyen mély gondolatai vannak. :lol:

Azt én se gondolom, valószínű két bölény és menyét bunda felpróbálása között odaböfögött valami hangzatos marhaságot.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 17., hétfő 13:58

akkor meg mondja el ezt is.
mert ez így megint bicskanyitogató volt. vagy pedig egyszerűen buta. de inkább mindkettő.
Erre mondják hogy:"Ne szólj szám,nem fáj fejem..." vagy "Ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna..." De ahogy mondod,annyi esze van,mint egy doboz alátétnek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 17., hétfő 13:55

elhiszem, nem rossz teória és valóban így is van egyébként. sikeres korszak.

de azért nem gondolom, h alvesnek ilyen mély gondolatai vannak. :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 13:54

Toti írta:
Nyilván arról az időszakról beszél,amióta ő itt van,
mert ez így megint bicskanyitogató volt. vagy pedig egyszerűen buta. de inkább mindkettő.

egyébként is, honnan veszed, h erről az időszakról beszél?

Buta, ezt tudja mindenki.

Csak gondolom,mivel azt mondja egy BL-meccsel kapcsolatban,hogy a sikereink nagy részét az akadémiára támaszkodva értük el. Ebben igaza is van,ami a BL-t illeti, mert a 2000es évek második felétől, a BL-sikereink nagy részét tényleg velük értük el,kivéve a 2006os győzelem.
Utána viszont 2009ben is, 2011ben is a csapatban javarészt sajátnevelés focizott, így nem mondott hülyeséget.
Ezeken kívül meg egy darab bl-t nyertünk, '92ben a Samp ellen, ott a pályára lépők közül ha jól tudom csak Ferrer,meg Pep voltak sajátnevelések.
Plusz 4 közé is mostanában jutunk rendszeresen, úgyhogy a BL-el kapcsolatban messze ez a legeredményesebb időszakunk.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 17., hétfő 13:38

Nyilván arról az időszakról beszél,amióta ő itt van,

egyébként is, honnan veszed, h erről az időszakról beszél?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 13:32

Kemény,ahogy tudtok ugrani egy Alves nyilatkozatra :D
Nyilván arról az időszakról beszél,amióta ő itt van,mivel előtte nem követte a csapatot valószínűleg,se a cityt.
Azóta meg 50% meghatározó saját nevelés van a kezdőben minimum.
Máshol ez 10% körül van.

Melléjük kellenek a légiósok,nélkülük a még épp bl-selejtezőt érő 4. helyért csatáznánk, ezzel a generációval is.

Egyébként meg le lehet hülyézni,meg nézni a barca drukkereket, de aki normálisan ír, szól hozzá, az tudja a csapat történelmét, nem is dobálózik ezzel a "mi SOSE igazolunk,hanem nevelünk" dumával. Aki meg ilyeneket beszél, arra figyelni sem érdemes.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 17., hétfő 13:19

Nyílván aki nálam is idősebb és többminden látott, az mégtöbb példával tudna élni, de sztem ez is elég bizonyíték, h még a közelmúlban sem volt ez úgy mint ahogy Alves mondja.
Kubala,Kocsis,Czibor,'60-as évek,Cruyff '70-es,Quini,Schuster '80-as,ja meg Maradona,hoppá,aztán Szojcskov,Romario,Ronaldo,Rivaldo,Deco,Figo,Ronaldinho,Eto'o,Ibra,mind mind saját nevelés... :roll: Ahogy Dani Alves is persze... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 17., hétfő 13:09

Mike írta: Nyílván aki nálam is idősebb és többminden látott, az mégtöbb példával tudna élni, de sztem ez is elég bizonyíték, h még a közelmúlban sem volt ez úgy mint ahogy Alves mondja.
alves is csak annyit tud, mint a divatszurkeszek jó része. ronaldinhot azért ismerik, megvolt a lays reklámban, aztán jött a csodacsapat, csodageneráció, csodaév..és akkor nyilván mindig ez volt, mert több mint egy klub meg egyéb humbuk
Nem illik.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 17., hétfő 13:06

hihetetlen h még a saját csapata történelmében sincs otthon :lol:

emlékszem én még olyanra amikor tele volt hollandokkal a csapat, meg mindenféle légióssal. Ez a nagy utánpótlás mánia Pep színrelépése óta van.

Előtte kik voltak a csapatban? Dinho, Eto'o, Giuly, van Bronckhorst, Edmilson, van Bommel, Deco, Marquez, Belletti, Sylvinho
Szivesen megkérdeznem az eurobarca fórumán h ezek közül ki hány játékost ismer :lol:

Ez a 2006os BL győztes csapat (akik megjegyzem sokkal jobb focit toltak mint a mostaniak). A döntőben például csak Valdes és Puyol kezdett mint saját nevelés, aztán később állt be Iniesta.
Aztán utána jött ugye Henry, mint újabb húzó név. Na ő se saját nevelés...vagyhát kitudja.
Előtte is kik voltak a legjobbjaik? Figo, Rivaldo ( :salute: ), Kluivert, a de Boer testvérek, Cocu...

Nyílván aki nálam is idősebb és többminden látott, az mégtöbb példával tudna élni, de sztem ez is elég bizonyíték, h még a közelmúlban sem volt ez úgy mint ahogy Alves mondja.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 17., hétfő 12:59

Realista24 írta:Alves hozta a formáját.
A City jó csapat, de soha nem lesz Barcelona. Ők a modern klubokat mintázzák, nagy lóvékért igazolnak. Ellenben a Barcelona a sikerei nagy részét az akadémiára támaszkodva érte el..mondja a 30 milliós Alves. :coffee:
hogy csak néha maradna csendben ez a nímand divatmajom
Nem illik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 17., hétfő 12:52

Nem értem őket. A tavalyi Bayern elleni horror után csendben, alázatosan kéne készülni és úgy agyonverni a Cityt. Nem előtte szájkaratézni, aztán a pályán meg szenvedni..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 17., hétfő 12:43

Alves hozta a formáját.
A City jó csapat, de soha nem lesz Barcelona. Ők a modern klubokat mintázzák, nagy lóvékért igazolnak. Ellenben a Barcelona a sikerei nagy részét az akadémiára támaszkodva érte el..mondja a 30 milliós Alves. :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. február 16., vasárnap 21:06

Nem attól vagyunk (vagyok) "elájulva, hogy nyertünk 6:0-ra, ami akár két számjegyű is lehetett volna, mert ebből a szempontból az teljesen irreleváns, sőt igazából az is, hogy ki volt az ellenfél.
A saját nevemben beszélek, de én annak örültem igazán, hogy olyan kedvet, motivációt és hajtást láttam a csapattól tegnap a pályán, amit nagyon régóta. Messi is úgy tűnik kezd magára találni. Féltem hogy a Sevilla elleni második félidő csak pillanatnyi fellángolás, de talán tényleg kezd formába lendülni. Egy jó Messire pedig nagy szükségünk lesz, s ugyanígy Inin is látszik már a javulás.
Ha pedig elszántan mennek ki a pályára és keményen hajtani fognak, a győzelem is könnyen meglehet.
Legalábbis nekem ez a véleményem. Persze jó volt látni azokat a gólokat és a játékot, de számomra nem az volt a legüdítőbb.
Ráadásul Neymar is visszatér, Cesc pedig remélhetőleg játszani fog, mert hihetetlen mikre képes.

Ettől függetlenül bőven benne van a pakliban, hogy kiesünk, de ha nem is sokkal magunkat tartom esélyesnek, amiben a tegnapi meccs megerősített.

Lehet, hogy a City nyert a Chelsae ellen, ami nagy fegyvertény, de valaki linkelt fentebb a meccseikről egy gyönyörű képet. Azon mondjuk nincs feltüntetve az utóbbi három meccsük a ligában. Segítek. 3 meccsen egy(!) rúgott gól ilyen Sunderlandek meg Norwichok ellen. Csak a többség hajlamosi a mi negatív szériánkat nézni

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. február 16., vasárnap 16:24

ok.

jössz-e meccsre kakas? :P
"And my heart will leave you never."

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 16., vasárnap 16:18

messideco írta:Európai elit... Ki az elit, a túlhypeolt, de kiégett Dortmund? Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real? :agree:

Nyomd el magadat barátom.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 16., vasárnap 16:17

mindegy, valóban sok mindent el fog árulni a city elleni meccs, hogy jelenleg hogy is állunk.
nem fog. A city beszari még a bl-ben,nem fogja a saját játékát játszani,hanem idézőjelben megijed tőletek és a lehetőségtől hogy kiesik.
Két kulcsjátékosuk kiesett. Ha JGzsi kezd akkor értelmetlen végig játszani,mert akkora vakot ritkán hordott a hátán a föld.
A barca egységesebb,szerencsésebb és kulcspillanatokban higgadtabb és ott is szerencsésebb.
A city védelme sem a legjobb,nyomás alatt hibáznak,és a barca többet fogja őket nyomás alá helyezni mint a PL-ben szokták.

A barca továbbmegy......szerintem. Nyilván nem nekik fogok drukkolni,de ők a favorit.

Hogy ki a top5? Soha nem lehet tudni. Azt meg hogy ki nyeri a Bl-t pláne nem tudjuk......ha megnézzük minden évben megnyerte-e a legesélyebbnek kikiáltott csapat,akkor meglepődnénk,mert többször nem mint igen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 16., vasárnap 16:15

dzsi91 írta:Távolodtok, az elmúlt évek rossz(top csapatok elleni) mérlege alapján írtam,hogy úgy néz ki ,hogy távolodtok a szűk elitből és ez a párharc nagy vizsga lesz a Barca számára.Jelenleg a Barca még ott van a legjobb 5ben simán.

Szűk elit számomra az akiknek a végső győzelme nem számít meglepetés kategóriába.Ez egy eléggé szubjektív dolog mondjuk,de hiába top csapat a Chelsea,City,Psg,Dortmund azért sokaknak kerekedne ki a szeme amikor valamelyik magasba emeli a trófeát.Barca,Real,Bayern triónál kevésbé így számomra ez a szűk elit, és idén(és tavaly) nekem innen kezd kiesni a Barca mert valahogy elképzelhetetlennek tartom,hogy a végén nyerjenek.És akkor itt vissza is lehet térni a City meccsre, hogy az mekkora vizsga a barca számára...
Távolod(t)unk, ez egyértelmű, ha azt nézzük, hogy a Guardiola-érában többé-kevésbé uraltuk Európát, akkor a világon a legjobbak voltunk, ezt szerintem nem lehet vitatni. Ez most már nem így van, nem mi vagyunk a legfőbb esélyesek, a tiki-taka már nem olyan hatékony, mint abban a bizonyos négy évben (Messi gyengélkedése, sérülései, Xavi formahanyatlása, satöbbi), és még sorolhatnám. Egy fantasztikus korszak volt a Pep-féle, de vége van sajnos. Most nálam a Bayern jelenleg magasan kiemelkedik a mezőnyből, a már alapból kitűnő keret még mélyebb és minőségibb lett a nyáron Götze és Thiago érkezésével, Pep új taktikai elemeket épített be a játékukba, sokoldalúbbak, rugalmasabbak lettek, még erősebbek, mint tavaly, pedig már akkor is ott voltak a topon. Szóval szerintem ők a fő esélyesek idén, a Bayern a csúcs. (Az már más kérdés, hogy számomra annyira egyértelműnek tűnik, hogy ők nyerik a BL-t, hogy végül biztos, hogy nem így lesz. :D )

A Bayern után már nem ilyen egyértelmű a sorrend, ott van a PSG, a Real, akár a Chelsea, a City, a Dortmund - és mi is, ez még mindig a szűk elit, csak már nem vagyunk a legjobbak. :D Aztán hogy ez a folyamat folytatódni fog-e, és pár éven belül még lejjebb csúszunk, ki a szűk elitből, vagy maradunk ezen a szinten, esetleg visszaküzdjük magunkat a csúcsra (jó lenne), azt majd meglátjuk.

És hát igen, ez a City elleni párharc sok kérdésre választ fog adni. :) Alig várom már.

Vissza: