Szerveztünk egy összejövetelt most vasárnapra már pár hete, és csak tegnap esett le, hogy emiatt nem fogom látni a meccset. Természetesen elindult a gondolkozás mi lehetne a legjobb kifogás, ami miatt lemondhatom, de ez így most nekem a hónap híre.Realista24 írta:Miénket is átrakták.Anthony írta: A liga teszi-veszi az utolsó forduló meccseit, párat átraktak vasárnapról szombatra, de a mi meccsünk maradt a helyén.
A Villarreal szerdán játssza az EL döntőt, jó nagy kibaszás velük ez így..
Spanyol bajnokság
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
akkor úgy néz ki csak akkor nem lehet átrakni, mikor a real madridnak fontos...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miénket is átrakták.Anthony írta: A liga teszi-veszi az utolsó forduló meccseit, párat átraktak vasárnapról szombatra, de a mi meccsünk maradt a helyén.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Atlético már kilépett, Laporta meg mondta, hogy igazából a culéknak még meg kell szavazni, hogy induljanak rajta, mert hát nem ő dönt, hanem a szurkolók.el magico írta: Ezt a csalásozást nem értem, az Atletico és a Barca is ugyanúgy benne voltak a Szuperliga buliban, miért csak minket akarnának, akkor szopatni? Szimplán ostobák a bírók meg a kézszabály.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Mert Perez a szuperliga arca, a kiotloje, az egesznek a feje, az elnoke, a foci megrontoja, a barcanal meg szegeny elnokot epp hogy megvalasztottak, abba csoppent bele, hogy a klub anyagilag a csod szelen, amire csak a szuperliga jelenthet megoldast, szegenynek nem volt mas valasztasa, mint alairni. Az atletico meg hat egy kis csapat, aki csatlakozott, ha mar a ket nagy is megtette.el magico írta: Ezt a csalásozást nem értem, az Atletico és a Barca is ugyanúgy benne voltak a Szuperliga buliban, miért csak minket akarnának, akkor szopatni? Szimplán ostobák a bírók meg a kézszabály.
Ugy ismered a spanyol liga vezetoit, mint akik tamogatjak a csapataikat, ha barmilyen EL vagy BL meccsrol van szo?El Sie7e írta: Lehetnének azok szombaton és a tét nélküliek vasárnap
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Lehetnének azok szombaton és a tét nélküliek vasárnapProfessore írta:Ez most kivételesen védhető szerintem mert azok a meccsek ahol a bajnoki cím és a kieső helyek dőlnek el maradtak egy napon (egy időben) hogy tisztességesebb (khm... én kis naív) legyen a küzdelem.Anthony írta: A liga teszi-veszi az utolsó forduló meccseit, párat átraktak vasárnapról szombatra, de a mi meccsünk maradt a helyén.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ez most kivételesen védhető szerintem mert azok a meccsek ahol a bajnoki cím és a kieső helyek dőlnek el maradtak egy napon (egy időben) hogy tisztességesebb (khm... én kis naív) legyen a küzdelem.Anthony írta: A liga teszi-veszi az utolsó forduló meccseit, párat átraktak vasárnapról szombatra, de a mi meccsünk maradt a helyén.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A liga teszi-veszi az utolsó forduló meccseit, párat átraktak vasárnapról szombatra, de a mi meccsünk maradt a helyén.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Minden gólt vissza kell nézni.DinhoL írta:Hát ja, el se kezdik nézni. Megtehetik.BlancoMark írta:
Azért VAR-ral csak nem mernek egy fél méteres lesgólt megadni.
Lehet nem a legjobbkor csinálod ezt a jofejkedo belemagyarazast.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Lehet, hogy én naív vagyok, de amúgy sok bírónál a ligában én azt látom, hogy nem feltétlenül gonosz és csalni akar, hanem rohadtul egyszerű.
Aztán van szezononként egy-két olyan meccs, mint a sevilla elleni ahol szemmelláthatóan direkt félre fúj, nem vesz észre dolgokat, agresszívan fellép egy adott csapat ellen a bíró.
De néhány meccsen már a fején látni, hogy annyira gyengén bútorozott az ember, hogy kb azt sem tudja milyen rendezvényen van és fúj eszetlenül mindenfelé, lehetőleg tévesen.
De ez itt a végén nyilvánvaló lerendezés volt. Itt helyre kellett minket rakni, mert kezdtünk veszélyessé válni.
Azért a Sevilla kapott egy sima négyest a Villarrealtól(akikkel legközelebb játszunk ).
Aztán van szezononként egy-két olyan meccs, mint a sevilla elleni ahol szemmelláthatóan direkt félre fúj, nem vesz észre dolgokat, agresszívan fellép egy adott csapat ellen a bíró.
De néhány meccsen már a fején látni, hogy annyira gyengén bútorozott az ember, hogy kb azt sem tudja milyen rendezvényen van és fúj eszetlenül mindenfelé, lehetőleg tévesen.
De ez itt a végén nyilvánvaló lerendezés volt. Itt helyre kellett minket rakni, mert kezdtünk veszélyessé válni.
Azért a Sevilla kapott egy sima négyest a Villarrealtól(akikkel legközelebb játszunk ).
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Hát ja, el se kezdik nézni. Megtehetik.BlancoMark írta:Azért VAR-ral csak nem mernek egy fél méteres lesgólt megadni.DinhoL írta: Azért ha annyira el akarnák csalni, lehet az atma első gólját nem varozzák s nem veszik el..
Som i Serem!
6oat
6oat
- flori
Nem ezen az ivószüneten múlott, az első félidőben is volt. Nyilván segített, de ez a legkevesebb.
Én valamiért nagyon bízom abban, hogy bukni fog az Atletico az utolsó fordulóban. Abban nem vagyok biztos, hogy mi hozzuk a saját meccsünket. Kár lesz majd ezért az idényért, mert ember emlékezet óta nem volt olyan, hogy nem kaptunk ki a TOP csapattól és domináltuk az élmezőnyt.
Én valamiért nagyon bízom abban, hogy bukni fog az Atletico az utolsó fordulóban. Abban nem vagyok biztos, hogy mi hozzuk a saját meccsünket. Kár lesz majd ezért az idényért, mert ember emlékezet óta nem volt olyan, hogy nem kaptunk ki a TOP csapattól és domináltuk az élmezőnyt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Ez jól megmagyarázza a többi kamu döntést. Hogy kézilabdáznak ellenünk konstans de semmit nem kapunk meg, hogy Simeone eligazítást tarthat meccs közben.DinhoL írta: Azért ha annyira el akarnák csalni, lehet az atma első gólját nem varozzák s nem veszik el..
@alvaroodriozola: "We're playing against everyone and everything in this league race"
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ezt a csalásozást nem értem, az Atletico és a Barca is ugyanúgy benne voltak a Szuperliga buliban, miért csak minket akarnának, akkor szopatni? Szimplán ostobák a bírók meg a kézszabály.
- BlancoMark
Azért VAR-ral csak nem mernek egy fél méteres lesgólt megadni.DinhoL írta: Azért ha annyira el akarnák csalni, lehet az atma első gólját nem varozzák s nem veszik el..
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Azért ha annyira el akarnák csalni, lehet az atma első gólját nem varozzák s nem veszik el..
Som i Serem!
6oat
6oat
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ezekkel a törvényszerű, menetrendszerű utolsó percezésekkel a matrac valamit visszakapott a sorstól azért, mert a BLben állandóan az útjukat álltuk, eléggé hangyafaszos módon, állandóan kiénekelve a sajtot a szájukból.
Azért azt megnézném, hogy a barcások és grízman mit éreznek ilyenkor, így a két klub közötti "csatárcsere" után. Ennyi jó van az egészben csak. Semmi más.
A legszarabb viszont az, hogy pont most kell nekik bajnoknak lenni, amikor tőlünk veszik el. Inkább a katalánoktól loptak volna el kettőt.
Azért azt megnézném, hogy a barcások és grízman mit éreznek ilyenkor, így a két klub közötti "csatárcsere" után. Ennyi jó van az egészben csak. Semmi más.
A legszarabb viszont az, hogy pont most kell nekik bajnoknak lenni, amikor tőlünk veszik el. Inkább a katalánoktól loptak volna el kettőt.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Amúgy az is megfordult a fejemben,hogy Zidanenak lehet ebből van már elege.Mármint ebből a folyamatos szarkeverésből amit nyom a sajtó meg még ugye most a liga is.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Pad'em írta:Ez már megint mi a fasz? Milyen alapon? Eszem megáll ezeken.Realista24 írta: La Liga allowed Atletico Madrid a 5 minute break to drink water today, and they scored 2 goals and won the game right after.
A fránya madridi forróság.
22!! Fok van!