Nem csodálom, EZ a Ceballos abszolút kellemes meglepeés, idénre/tavaly tavaszra valami átkattant nála, akárhányszor kerül a pályára, küzd-kapar, hajt, mint a gép. Ha a mentalitás marad, ez sok csapat ellen lehet elég..Realista24 írta: Azt mondja a Ceba, hogy meg van 4 honapja a szerzodesebol, nincs jobb csapat, mint a Real Madrid. Szamos meccs van, ahol meg meg tudja mutatni magat, a teljesitmenyet, hogy kierdemelje a maradasat.
Carlo meg erinthetetlen jatekosnak nevezte a meccs utan.
A kezdő amúgy teljesen meglepett, legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy Carlo a jó csütörtöki telj. után kezdőbe rakja..
Nacho hatalmas kincs, eF.Norbi ritkán mond okosat, de igaza volt, hogy őt aztán rakhatod bárhova, ő ott jó lesz.. Sokszor írtam már, hogy LV helyett legyen inkább ő a jh, hisz stabil, van sebessége (jézus, még 3 jó beadása is volt tegnap). Persze előre nem olyan veszélyes (mint a prime Carva), de le van tojva, mert minden másban meg teljesen jó.
Fel van adva Carlonak a lecke, kíváncsi vagyok hogy reagál. Úgy tűnik néhány játékos a nehezebb utat választotta és pofázás helyett teljesítményt rak le. Van élet a kezdőn túl, kíváncsi vagyok, ha Carva, Alaba és Tchouaméni újra bevethetők, ugyanígy forgatna-e? Szerintem megtehetné, Nacho, Rüdi, Cama és Rodry bárki ellen berakhatók gyakorlatilag, nem sokkal gyengébbek, mint akit helyettesíteni kéne, és Ceba is kopogtat a percekért..
Mondom.. Kíváncsi vagyok akar-e/tud-e 15-16 játékost játékban tartani. Vannak akik bőven megérdemelnék.. Ez is szép volt, a csütörtök esti is, felőlem menhet tovább szépen a sorminta.. Hajrá!
Benz gólja meg: omfg.. De őt is el kéne kezdeni kímélni valahogy. Belőle nincs még egy és ha széthajtjuk, rajta veszt a csapat.
De ez most nagyon jól nézett ki.
(AnderHerrera: a csúcson akkor volt a csávó, amikor leköpte a city címert, tegnap az első sárgája lehetett volna a második, favágó )