Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 13:57

morientes írta:
Ja azt majd,ha a City ellen nem csinál semmit akkor, az lesz hogy még sérült,vagy megfázott,lázas volt stb...én az átlag madridistákhoz képest jobban kedvelem Messi játékát, de az ,hogy a jó teljesítménynél túl sztárolják a rossznál meg mindig van valami kifogás...de már hozzászokhattam volna.
Ha neked abból az jött le,hogy sztárolom,csakmert leírtam hogy már nem egy indiszponált faszkalap,mint pl a valencia ellen volt,akkor jölvan...:D
Ja nem konkrétan a te írásodra reagáltam nem tudom miért az idézésre mentem az új hozzászólás helyett. :D

Xavi kezdő lesz kedden? Remélem azért pihent szombaton... :Đ
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 13:42

Ja azt majd,ha a City ellen nem csinál semmit akkor, az lesz hogy még sérült,vagy megfázott,lázas volt stb...én az átlag madridistákhoz képest jobban kedvelem Messi játékát, de az ,hogy a jó teljesítménynél túl sztárolják a rossznál meg mindig van valami kifogás...de már hozzászokhattam volna.
Ha neked abból az jött le,hogy sztárolom,csakmert leírtam hogy már nem egy indiszponált faszkalap,mint pl a valencia ellen volt,akkor jölvan...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 13:29

morientes írta: Messi meg...lehet hogy nem tudott volna egy komolyabb csapat ellen ilyen gólokat rugdosni,(pl az átemelősnél közel s távol nem volt hozzá senki),de az a magabiztosság,amivel tegnap játszott,rácáfolni látszik azokra akik szerint kezdi nem érdekelni a foci...na hogy ez mire lesz elég mondjuk a city ellen azt nemtudom...

A kis csapatok ellen mindig ment neki, nagy párharcban az elmúlt 2-3 évben csak a Milan ellen tudott úgy játszani ahogy azt a jóistentől el lehet várni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 13:20

A tegnapi meccsből valóban nem lehet sokmindent levonni,az hogy nyert a barca,az nem meglepő.Hogy ilyen fölényesen,az sem.Ami viszont látszik,hogy Messi kezd visszatérni,nem csak testileg de teljesítményben is,valamint hogy Fabregas egyre meghatározóbb tényezővé válik.Eddig is az volt,félreértés ne legyen,de egyfajta stabilitást ad a csapatnak,amit már sem Xavi,de Iniesta sem tud talán adni.Kezdi kinőni magát a fickó,egy kicsit Modrical vonnám párhuzamba,bár a hasonlat tudom sántít...
Messi meg...lehet hogy nem tudott volna egy komolyabb csapat ellen ilyen gólokat rugdosni,(pl az átemelősnél közel s távol nem volt hozzá senki),de az a magabiztosság,amivel tegnap játszott,rácáfolni látszik azokra akik szerint kezdi nem érdekelni a foci...na hogy ez mire lesz elég mondjuk a city ellen azt nemtudom...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 16., vasárnap 13:15

de hát képtelen vagyok nekik szorítani.
+1
soha semmilyen körülmények között nem tudnék.
semmi sem tudna rávenni.
olyan undort érzek irántuk, h az vmi elképesztő.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 16., vasárnap 12:15

A barca fog tovább menni ez a tippem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 16., vasárnap 12:15

Azért pár emberrel tényleg elszaladt kicsit a ló, a Cityt sem kell az egekig magasztalni. Tény, most jó formában vannak, de azért ne állítsuk már be úgy, mintha szintekkel a Barca fölött állnának. Egy BL meccs teljesen más dimenzió, akárki játszik akárkivel, ott tényleg bármi megtörténhez. Szóval a Barca azért még mindig kurva erős, és én személy szerint őket tippelném meg továbbjutónak, ennek a Citynek kevés még a rutinja a BL-hez.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 11:59

A keddi meccs óriási vizsga lesz szerintem mindenki számára Barcelonában.

Ugyebár kiderül,hogy lehet-e még számolni velük európában, Tatának is ez lesz a vizsgája,Messiről is megtudjuk,hogy visszatért-e már vagy még mindig "sérült"( :mrgreen: )...Nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki az egészből.

Én a City-t tartom egyértelmű esélyesnek,a Barca mellet esetleg a rutin és Messi dönthet...ami viszont nem elhanyagolandó,hogy a párharc két meccsből áll és a City nem egy Milan, képesek a Nou Campban is továbbjutni szerintem.
Amiben biztos vagyok ,hogy sok gól lesz, igazi adok kapok, benne van a pakliban a nagyarányú győzelem is mindkét fél részéről...még ennyi közhelyt egy hozzászólásban :D ...

Na mindegy én kedden hatalmas City drukker leszek akkor is ha tudom,hogy az nekünk nem feltétlen jó,ha a barca ilyen korán kiesik, de hát képtelen vagyok nekik szorítani. :Đ

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 16., vasárnap 10:59

még mindig túl van lihegve az egész.
egy 6-0, szép játékkal és szép gólokkal még akkor is feldobja az embert, ha tudva lévő, hogy otthon voltunk, és egy rayo ellen.

én SENKIVEL, ismétlem SENKIVEL nem találkoztam, aki a meccs előtt még félt a citytől, de a 6-0 hatására megfordult volna a véleménye.
se az eurobarcán, se az fb csoportunkban, ahol azért sokan vannak, és nagy az aktivitás.
olyan van, aki bizakodó, és fel van tüzelve, de senkit nem láttam, akinek homlokegyenest megfordult volna a véleménye, vagy megnőtt volna az arca, mert kitömtük a rayo-t.
jah, lehet, hogy nso-n van ilyen, azt nem tudom. :)

jól hangoltunk, de semmi több.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 16., vasárnap 10:28

h3x0r írta:Remelem nem kell elmagyarazzam mi a kulonbseg a ketto kozott.
Igen, de a City kedden nem is a Vallecano-val fog játszani, hanem velünk. Azért engedtessék meg, hogy minket ugyanarra a szintre helyezzem, mint a Chelsea-t. Pont arra próbáltam rávilágítani, hogy 1 hét alatt lejátszott 2 meccs mennyire más képet tud mutatni, ezért sem lehet csak a mostani hétvégéből kiindulni. Csak az egyik egy bajnoki volt, a másik meg FA kupa meccs.
Ráadásul előtte volt ott egy Norwich, akik kb Vallecano szinten vannak, velük pedig egy eszméletlen 0-0-át játszottak.
Ezért nem lehet kiemelni egy mérkőzést. Mondandóm lényege ez volt.

...amúgy aki figyeli az angol rangadókat, az tudja, azokból a legkevésbé sem lehet következtetni vmire...
Egyszer az egyik rúg 4-et 20 perc alatt a másiknak, utána ugyanaz a csapat egy másik rangadón labdába sem rúg szinte.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 16., vasárnap 10:22

Szerintem semmi kulonos nem tortent. A Barca hazai palyan kitomte a liga egyik leggyengebb csapatat. Nyilvan lehet neki orulni, meg kell is, foleg az utobbi hetek/honap gyenge jateka utan, de azert messzemeno kovetkezteteseket nem vonnak le belole.
lesliejr írta:Mi nyertünk tegnap 6-0-ra, ebből ne induljunk ki, mert ez csak 1 meccs volt stb. Bezzeg a City, akik tegnap lesimázták a Chelsea-t...azt a Chelsea-t, akiktől 1 hete simán 1-0-ra kikaptak a bajnokságban nulla játékkal ugyanezen a pályán. Közben volt még 1 meccsük, ahol gólt sem rúgtak.
Szóval a Barcelonával kapcsolatban ne induljunk ki 1 meccsből, a City-nél meg emeljük ki azt, ami számotokra a legkedvezőbb. :hmmm:
Ezek alapján semmivel nem különb az, aki egy Barcelona szurkolóra fúj, hogy ne a 6-0-ból induljon ki.
A sejk csapat semmivel nem különb a Barca-nál. Képes ugyanolyan rapszodikus teljesítményre hátul és elöl egyaránt. Mondjuk ez kb az összes komolyabb társaságra elmondható Európában, kivétel ez alól a Bayern. Ők most más szintet képviselnek a többiekhez képest.
A kulonbseg annyi, hogy a Chelsea egy top csapat, mig a Vallecano az utolso elotti a bajnoksagban. Remelem nem kell elmagyarazzam mi a kulonbseg a ketto kozott. (Ha az Atleticot vagy minket vertetek volna meg ugy, mint tegnap a City a Chelsea-t, akkor nekunk is mas lenne a velemenyunk.)

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 16., vasárnap 10:16

Mi nyertünk tegnap 6-0-ra, ebből ne induljunk ki, mert ez csak 1 meccs volt stb. Bezzeg a City, akik tegnap lesimázták a Chelsea-t...azt a Chelsea-t, akiktől 1 hete simán 1-0-ra kikaptak a bajnokságban nulla játékkal ugyanezen a pályán. Közben volt még 1 meccsük, ahol gólt sem rúgtak.
Szóval a Barcelonával kapcsolatban ne induljunk ki 1 meccsből, a City-nél meg emeljük ki azt, ami számotokra a legkedvezőbb. :hmmm:
Ezek alapján semmivel nem különb az, aki egy Barcelona szurkolóra fúj, hogy ne a 6-0-ból induljon ki.
A sejk csapat semmivel nem különb a Barca-nál. Képes ugyanolyan rapszodikus teljesítményre hátul és elöl egyaránt. Mondjuk ez kb az összes komolyabb társaságra elmondható Európában, kivétel ez alól a Bayern. Ők most más szintet képviselnek a többiekhez képest.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 16., vasárnap 10:04

Szóval itt semmi sem jó, ha:
-nyerünk 6-0ra= gyengék vagyunk, ez nem a city, azok elpicsáznak 5-0ra így is.
- csak 2-0ra nyerünk= ez marha kevés lesz a city ellen, "="-
-döntetlen vagy vereség, "=".
és ez téged miért zavar egy madrid szurkolói forumon?
továbbra sem értem.

inkább ülj le, örülj, h kitömtétek a bajnokság leszarabb védelmét 6 góllal otthon, h neymar visszatért és ennyi.

pár nap és jön az erőfelmérő.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 3:26

Szokásos forgató könyv,rangadó előtt kitömnek valakit, mindenki megnyugszik,aztán a nagy meccsen meg megy majd a csodálkozás...

egyébként tényleg jó meccset játszottak,csak közben a city lesimázta a Chelsea-t,Továbbra sem látom hogy mitől lenne esélyesebb ez a Barca mint a city.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 16., vasárnap 2:04

Egyébként mit vártatok,hogy nyerünk 6-0ra és letargiába esünk,hogy jajj de megszór minket a city?
Ne feledjük,hogy 2 hete, egy rémgyenge valencia vert minket a camp nouban, ahhoz képest ez egész jó volt.
hibák megvannak,voltak tegnap is, de voltak biztató dolgok. Kiscsapat ellen igen,de szenvedtünk idén itthon is már kiscsapat ellen nem egyszer, ehhez képest ma sikerült lesimázni a meccset.
Kp is lendületesebb volt mint máskor, Cesc hozta azt,amit ritkán,óriásit játszott,szinte minden akcióban benne volt,mellette labdákat szerzett, nem habozott mint Xavi, tette a dolgát.
Messi is visszatért a helyes útra, ennyit mint most nem futott az elmúlt 5 meccsen,plusz cselei is jöttek újra.

Szóval itt semmi sem jó, ha:
-nyerünk 6-0ra= gyengék vagyunk, ez nem a city, azok elpicsáznak 5-0ra így is.
- csak 2-0ra nyerünk= ez marha kevés lesz a city ellen, "="-
-döntetlen vagy vereség, "=".

Mindenesetre kedden meglátjuk,egy Fabre-Ini kettős mehet kp-n, elől meg a mostani kezdők,akkor jók lehetünk. Főleg,ha nem azzal a megszokott mentalitással megyünk ki egy bl odavágóra, hogy húzzuk ki 0-0ra, ez még sose vezetett jóra,+ nem is vagyunk rá képesek. Törekedni kell a gólra, ez a lényeg, aztán utána lehet sakkozni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 15., szombat 23:40

Szerintem meg bármelyik csatáruk jó lehet a Barca ellen és szerintem hazain két csatárral fognak játszani, de könnyen lehet, hogy silva lesz az egyik helyett és Nasri a szélen, bár erre inkább a Camp Nouban számítok. Amúgy Javi Garciat lehet fikázni, de ma is megoldotta jól a dolgát, se Willian, se Hazard nem zavart vizet se elől. Szerintem még mindig az fog dönteni, hogy a City védelme többel jobb, mint amivel jobb a Barca támadó sora az övéknél és, ezért gondolom úgy, hogy két sok gólos meccset fogunk látni és még azt is gondolom, hogy a Citynek jó lehet egy 0-0 is hazai pályán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 15., szombat 23:27

szerintem a barca lassítani fog, xavit berakja majd, sok százalékos labdatartási fölény, kamupasszok, xavi forgolódás, majd messi megoldja mentalitás. a city meg visszahúzódik, tömörül, mert egyénileg nem hagyhatják ott a védőiket a barcásokkal, gyors válaszcsapások, navas használata, yaya-tól földöntúlu munka kell, silva/nasri fontos lehet, a cenyóik nem fognak sok vizet zavarni Kun nélkül
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 15., szombat 23:23

Igazából én egy arsenal - city féle meccsre számítok csak nem akkora difivel.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 15., szombat 23:20

Balii írta:Hát a Barca meccset nem láttam viszont a Cityt igen és amit mutatott a City az eléggé aggasztó lehet a Barca számára.Ha egy Chealse középpályát teljesen eltüntetnek akkor egy Iniesta-Xavi meg Fabregast elég csúnyán kifognak tudni venni a játékból ami ugye a tiki-takának nem túl egészséges.A védelem az szerintem egálban borzalmas mind2 csapatnál a középpálya egyértelműen a Cityé jobb viszont Kun nélkül a Barca csatár sora klasszissal jobb főleg ha Messi hozzá a szokásos nem csinál semmit de azért ver 2 gólt. úgy hogy érdekes lesz de a Barca ellen aki uralja a középpályát az általában elég jó eséllyel indul és elnézve az utóbbi City meccseket biztos nem a Barcáé lesz a középpálya.Persze ez fikcióként is felfogható de én relatív több esélyt látok a City tovább jutására.
nagy tételben ne fogadj azért rá, hogy a city uralni fogja a kp-t a barca ellen. nem is kell nekik.

tartom hogy szoros lesz, de tovább megy a barca
Nem illik.

Balii
Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane

HozzászólásSzerző: Balii » 2014. február 15., szombat 23:15

Hát a Barca meccset nem láttam viszont a Cityt igen és amit mutatott a City az eléggé aggasztó lehet a Barca számára.Ha egy Chealse középpályát teljesen eltüntetnek akkor egy Iniesta-Xavi meg Fabregast elég csúnyán kifognak tudni venni a játékból ami ugye a tiki-takának nem túl egészséges.A védelem az szerintem egálban borzalmas mind2 csapatnál a középpálya egyértelműen a Cityé jobb viszont Kun nélkül a Barca csatár sora klasszissal jobb főleg ha Messi hozzá a szokásos nem csinál semmit de azért ver 2 gólt. úgy hogy érdekes lesz de a Barca ellen aki uralja a középpályát az általában elég jó eséllyel indul és elnézve az utóbbi City meccseket biztos nem a Barcáé lesz a középpálya.Persze ez fikcióként is felfogható de én relatív több esélyt látok a City tovább jutására.

Vissza: