Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Na most olyat teszek amit eddig még nem, de a Levantét az első fordulóban megcsapták 7-0-ra... Persze messze nem egy Spurs, csak ùgy a mihez tartás végett...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 5911_n.jpgtovábbra is azt érzem, hogy fifty-fifty az esélye a két csapatnak, de szerintem a City fog tovább menni, mivel védekezésben sokkal stabilabbak, mint amennyivel jobban támad náluk a Barca.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nem láttam a mai meccset, de egy barcás haverom csak annyit mondott róla, hogy ez a rayo borzasztóan gyenge volt...szóval nem kell hasra esni a 6:0-tól
-
Voltak akik eddig is optimisták voltak, és voltak akik nem igazán biztak a keddi meccsben. Az utóbbiból láttam olyat akinek változott a véleménye, és ezzel nincs is semmi baj. Csak az lepett meg, hogy egy rayo után... Amùgy én is várom mert szerintem jó meccs lesz...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én ezt továbbra sem vágom.Bár átnéztem tùloldalra aztán ott is van olyan aki hirtelen ùgy várja a keddet, hogy csak csuda, de eddig meg ment a duma, hogy ha így játszunk ki leszünk tömve bla-bla... Aztán most jött egy rayo és hírtelen mindenki optimista...
tudom, hogy nem lehet a másik fórumról idézni, de akkor privátban írd már meg, hogy kikre gondolsz.
mármint olyan fórumozókra, akik eddig be voltak szarva city-től, de a mai 6-0 hatására optimisták lettek a keddi meccset illetően.
mert nekem ez nem tűnt fel.
az meg, hogy várjuk a meccset, alap dolog.
benne van a zakó, de jó, hogy várjuk, igazi rangadó lesz, tele lesz a pálya sztárokkal, hogyne várnánk.
attól még bennünk van a félsz, mert nagyon jó a city.
-
Nekem mindig azt mondták amikor védő voltam, hogy egy játékost ùgy lehet lekapcsolna ha nem hagyod, hogy labdát kapjon... A rayo védelme ezt leszarta, mert akkora területek marsdtak nyitva, hogy hihetetlen, de egy angol top csapatban ez nem hiszem hogy így lesz... Ettől még kapnak majd gólt, de rùgni is fognak... Ezért fogom tenni 4 vagy több gólraDrake írta:Szerintem a City védelme még gyengébb mint a miénk.Ilyen Demichelist meg Nastasicot egy Messi vagy Alexis gyorsaságú playa 6x megkerül mire az lép egyet.
Kedden meg Barca győzelmet várok,és nem csak azért,mert megtettem őket tipszmikszen.(az a 2.45-ös szorzó elég jó. )
-
nso fórumra gondoltamDrake írta:Nem írt senki olyat,hogy el lesz kenve a City szája.
Bár átnéztem tùloldalra aztán ott is van olyan aki hirtelen ùgy várja a keddet, hogy csak csuda, de eddig meg ment a duma, hogy ha így játszunk ki leszünk tömve bla-bla... Aztán most jött egy rayo és hírtelen mindenki optimista...
Persze én is biztosabb voltam a cityben amikor még Kun meg Fernandinho játékra kész volt, de szerintem Pelle ismeri annyira a barcát, hogy tudja mit csinál... Jó meccs legyen! Engem csak ez érdekel. Nem biztos, hogy rossz nekünk, ha tovább lép a barca nagy nehezen... Az idő eldönti, ahogy szoktam mondani
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Szerintem a City védelme még gyengébb mint a miénk.Ilyen Demichelist meg Nastasicot egy Messi vagy Alexis gyorsaságú playa 6x megkerül mire az lép egyet.
Kedden meg Barca győzelmet várok,és nem csak azért,mert megtettem őket tipszmikszen.(az a 2.45-ös szorzó elég jó. )
Szerintem ez a 6-0 még le is ültetheti a Barcát ( és szurkolóit) a Citynél nagyobb erődemonstrációt látok. Persze még mindig azt tippelem, hogy teljesen fifty-fifty az esélyeloszlás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én nem tudom, hogy mi abban a fura, ha egy 6-0-ás győzelem morál boostingot hoz a szurkolóknál.
én nem találkoztam egyébként olyannal,aki eddig pesszimistán várta a city elleni meccset, és most a mai meccs hatására megváltozott volna a véleménye.
de ha tud valaki erre példát, akkor oké.
én nem találkoztam egyébként olyannal,aki eddig pesszimistán várta a city elleni meccset, és most a mai meccs hatására megváltozott volna a véleménye.
de ha tud valaki erre példát, akkor oké.
Én ezen röhögök, hogy most minden Barcás veri a nyálát a 6-0-ra, amikor ez a Rayo kapta a legtöbbet holtversenyben a bajnokságban. Én csak ezzel azt bánom, hogy többet rúgtak nálunk.
K
K
- ateeemadrid
kb.Géci írta:Elég vicces, hogy hazain megcsapkodnak egy kiscsapatot, és máris ùgy várják a fórumokon a keddi meccset, hogy el lesz kenve a City szája. Eddig meg ment a cry... El nem tudom mondani mennyire sajnálom, hogy nem lesz Fernandinho meg Kun...
különben is, meglehet nézni, hogy az előző rayo elleni mérkőzéseik hogy sikerültek. mindig kitömték őket, nem is értem ki számított másra.
a city meg 2-0ra verte a chelseat, melyik a nagyobb dolog?
én optimista vagyok a city barcát illetően, túl gyenge szerintem ez a barca védelem ahhoz, hogy továbbjussanak. persze a city védelmével is akadnak problémák, de azért nem olyan szinten.
az viszont biztos szvsz, hogy sok gólos meccsek lesznek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ilyenek a szurkeszek..itt is megy a kriptahangulat meg a carlo takarodj egy x/vereség utánGéci írta:Elég vicces, hogy hazain megcsapkodnak egy kiscsapatot, és máris ùgy várják a fórumokon a keddi meccset, hogy el lesz kenve a City szája. Eddig meg ment a cry... El nem tudom mondani mennyire sajnálom, hogy nem lesz Fernandinho meg Kun...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Nem írt senki olyat,hogy el lesz kenve a City szája.
-
Elég vicces, hogy hazain megcsapkodnak egy kiscsapatot, és máris ùgy várják a fórumokon a keddi meccset, hogy el lesz kenve a City szája. Eddig meg ment a cry... El nem tudom mondani mennyire sajnálom, hogy nem lesz Fernandinho meg Kun...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Realista24 írta:YayaRemélem azért a pályán nem fekszel le nekikI didn't want to play in front of the fans who gave me so much love and respected me, but that's football.”
Emiatt nem aggódom. CR kvázi elnézést kért a MU fanoktól tavasszal...de azért oda-vissza kefélt egy gólt. Max. majd Yaya is felteszi a kezét, miután beveri a továbbjutást érő gólt.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Realista24 írta:YayaRemélem azért a pályán nem fekszel le nekikI didn't want to play in front of the fans who gave me so much love and respected me, but that's football.”
Ezektől a nyilatkozatoktól tudok falnak menni...
Amúgy Neymar nagy gólt vert.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Yaya
Remélem azért a pályán nem fekszel le nekikI didn't want to play in front of the fans who gave me so much love and respected me, but that's football.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez a Neymar miket tud esni te jó ég húú de örülök, hogy nem itt van, mert hiába oltári nagy tehetség, de emellett eléggé patkány módon viselkedik néha...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots