Egyáltalán nem,engem ezért sokszor nevettek ki. Egy csapat egy sorozat versenyt megnyerni,nem tud szimplán csak a tudással.....oda sokkal több kell,szerencse,hit,MÚLT.......ez fontos.Kicsit hülyén hangzik ez a teória,
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem is ezek, de a Citynek még sok gombócot meg kell ennie, mire BL esélyesnek mondhatóak lesznek. Példának hoznám a Chelseat, messze nem akkor voltak a legerősebbek, amikor BL döntőbe jutottak, hanem Mou alatt. De ott mégsem ment, mert azért egy BL győzelemhez érni kell sokat, oda rutin is kell. Kicsit hülyén hangzik ez a teória, de javarészt olyan csapatok nyerték a BL-t, amikben évek óta érlelődött a győzelem. Jó példa a BM és a Chelsea is. Persze a közhely igaz, kivétel erősíti a szabályt.R.M.C.F írta:barcelona továbbjutást tippelek,egyrészt egységesebbek,másrészt szerencsés csapat nagyon a barca,harmadrészt mint szimpátia klub a birók által is kedvezményezettebb másoknál. Ez meg elég lesz......
Barcára térve, idén szerintem 2 csapat is esélyesebben futhat ki ellenük, egyik a BM, másik a Chelsea. Yeah, a Chelsea. + velünk fifti-fifti az erőviszony.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
az hátGéci írta:A Jacko az Dzeko akar lenni?:D
Amùgy igen Kun nagyon kéne, de szerintem Dzeko, Negrédo is elég lesz. A lényeg, hogy Fernandinho, Yaya páros legyen, meg már lesz Nashri is...
ha én tito lennék, egyrészt elhagynám azt a gyenge csapatot másrészt szépen a pep-féle 70+%-os taktikát venném elő, lassú xavi apóval, hogy a random center (Negredo/Dzeko) csak álldogáljon a félpálya környékén, Navas csak a saját 16-osától tudjon indulni, yaya csak a saját kapuját lássa. abban azért lehet bízni, hogy messi nyer pár párharcot a city védelme ellen..
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
barcelona továbbjutást tippelek,egyrészt egységesebbek,másrészt szerencsés csapat nagyon a barca,harmadrészt mint szimpátia klub a birók által is kedvezményezettebb másoknál. Ez meg elég lesz......
Mivel a nagy 3as kifelé megy,ugye xavi már kopik...iniesta formája ingadozik,messi ....hát ő meg na,őt nem nagyon lehet megfogni,szóval, a játék minősége esett ugyan,de én nem látok ott semmi problémát. MIndössze annyi,hogy lassan....lassan....majd esnek vissza a megszokotthoz,és elkopik a xavi-iniesta-messi korszak,ami csodálatos volt....és megy tovább a megszokott,ami 110 éven át is volt. A divatok(80%) majd elkopnak,mennek a cityhez,psghez....
Mivel a nagy 3as kifelé megy,ugye xavi már kopik...iniesta formája ingadozik,messi ....hát ő meg na,őt nem nagyon lehet megfogni,szóval, a játék minősége esett ugyan,de én nem látok ott semmi problémát. MIndössze annyi,hogy lassan....lassan....majd esnek vissza a megszokotthoz,és elkopik a xavi-iniesta-messi korszak,ami csodálatos volt....és megy tovább a megszokott,ami 110 éven át is volt. A divatok(80%) majd elkopnak,mennek a cityhez,psghez....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak általánosságban írtam, bizonyítván az egyértelműt, hogy a döntetlen jobb mint a vereség.Toti írta:ez sem feltétlen igaz.Ket döntetlennel tovább lehet menni
etihad 0-0
noucamp 1-1
máris ott a city
szerk.: attól függ, h a két döntetlenes kijelentés melyik csapatra vonatkozik
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A Jacko az Dzeko akar lenni?:D
Amùgy igen Kun nagyon kéne, de szerintem Dzeko, Negrédo is elég lesz. A lényeg, hogy Fernandinho, Yaya páros legyen, meg már lesz Nashri is...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igazából..Messi belejött, úgy meg nehéz, még ha egyenlő feltételekből indulunk is ki..
Másik oldalra meg nagyon kéne Kun, Negredo meg Jacko nem fogja megbabonázni a bőven sebezhető barca védelmet. Én szoros, enyhén támogatott katalán továbbjutásra számítok.
Másik oldalra meg nagyon kéne Kun, Negredo meg Jacko nem fogja megbabonázni a bőven sebezhető barca védelmet. Én szoros, enyhén támogatott katalán továbbjutásra számítok.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jómagam kifejezetten a 0-0ra gondoltam,nem a szimpla döntetlenre.1-1nél már ott az idegenben lött gól,ami sokmindent felülír..2-2nél meg pláne..Toti írta:ez sem feltétlen igaz.Ket döntetlennel tovább lehet menni
etihad 0-0
noucamp 1-1
máris ott a city
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
Ezt en se nagyon ertem. Idegenbeli dontetlennel, hazai palyan mindossze meg kell nyerni a meccset, ami szerintem elvarhato mindenkitol aki tovabb akar jutni.Realista24 írta:A döntetlen rosszabb mint a vereség....mar megint. Ezt soha nem fogom megérteni,
Idegenbeli veresegnel, viszont mar kell figyelni hogy ha nyerek, akkor mennyivel nyerjek, kell figyelni az idegenben lott golokra, stb.
Tehat mig egy 0-0as, 1-1es, 2-2es idegenbeli x eseten eleg otthon akar 1-0ra nyerni (masodik esetben 0-0, harmadikban 1-1 is belefer), addig egy idegenbeli 2-1es veresegnel otthon a dontetlen nem jo, az 1-0 jo, a 2-1 hosszabbitas, a 3-1 meg jo, de 3-2nel ismet kieses es kell rugni meg 1 golt.
Tehat a barcanak idegenben a gyozelem utan egy minel tobb golos dontetlen a legjobb, de akar egy 1 golos vereseg is belefer, lehetoleg minel tobb rugott gollal. (Tehat igen, az idegenbeli 0-0 meg mindig jobb mint a 2-1es vereseg, aki nem ert egyet, az ne velem/velunk vitatkozzon hanem a matematikaval.)
Egyebkent meg Mourinho is megmondta: idegenbenjoaziksz.
Magatol a parharctol ket szoros meccset varok, meglepodnek ha valamelyik csapat konnyebben jutna tovabb.
Sajat szemszogombol nezve nem tudom melyik tovabbjutasnak orulnek jobban.
Egyreszrol ha kiesik a barca, nyilvan orulnek hogy a nagy rivalis kiesett, kevesebb penzt szereznek a BL-ben, aminek a hianyaban talan nem tudnak nyaron oda igazolni, ahova kene, masreszrol viszont eggyel kevesebb sorozat, jobban tudnak koncentralni a bajnokikra. Barca tovabbjutas eseten pedig pont a forditottja: tobb penzuk lesz nyaron, viszont a bajnoksagban is konnyebben bukhatnak meccseket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. február 14., péntek 17:21-kor.
ez sem feltétlen igaz.Ket döntetlennel tovább lehet menni
etihad 0-0
noucamp 1-1
máris ott a city
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mert ha a city talál egy gólt,akkor a barcanak futni kell az eredmény után.Az addig OK hogy a city is betalálhat idegenbe,ez ok.Csakhogy a 0-0val elszáll még a hosszabbítás lehetősége is,hisz még egy 0-0 esélye elég csekély...sentry írta:Rengeteg ember érdekel, hogy ez miért gondolod így. Kérlek fejtsd ki.morientes írta: Ha kikaptok 2-1re még az sem vészes...sztm.Még jobb eredmény mint a 0-0.
Ilyen kiélezett meccsen idegenben lőtt gól nélkül továbbjutni eléggé csekély az esély...gondolom én.Persze lehet hogy az egész úgy baromság ahogy van...de nekem,a 0-0 rosszabb idegenben mint egy 2-1es vereség...
Ezért aztán nem is óhajtok tovább semmiféle számmisztikába belemenni,hisz ahogy matt olyan kedvesen megjegyezte,matematikából komplett idióta vagyok...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Úgy gondolom, hogy egy meccsen ez a Barca verhető lenne a City számára és valószínűleg ez lesz a manchesteri találkozó..viszont... hogy két meccs erejéig is a katalánok felett álljanak ahhoz úgy gondolom még csecsemőszinten vannak(gondolok itt a BL tapasztalatra). Az első mérkőzéstől azt várom h a City az első perctől kezdve befogja szorítani a Barcát és minél előbb vezetéshez akarnak majd jutni csak hogy ezt könnyen akár ki is használhatja a barca bár ők nem a kontrákról híresek. tippem első meccsre: 2-0/2-1 odavágóra: 2-0... szóval a lényeg az, hogy nagyon nagyot kell mennie a Citynek, hogy KÉT meccsen is üsse a katalánokat.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- ikarus93
Agüero idegenbe már játszhat?Realista24 írta:Ket döntetlennel tovább lehet menni, egy vereség döntetlen komboval nem. Egyszerű ez.
Kettős barca sikert varok. Átestek a szokásos év eleji szarsagon. Szerencsere kihasználtuk. Most kezdődik a szezon.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ket döntetlennel tovább lehet menni, egy vereség döntetlen komboval nem. Egyszerű ez. A 2-1 az 1-0nal jobb.
Kettős barca sikert varok. Átestek a szokásos év eleji szarsagon. Szerencsere kihasználtuk. Most kezdődik a szezon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem a 2-1 egyáltalán nem jó eredmény amúgy... a Cityben azért simán van 1 gól minimum (idegenben), és ha betalálnak, onnantól kezdve a barca van a szarabb helyzetben, mert egy esetleges 2. gól végezne velük. (Ha csak nem tolnak valami űberfocit...)sentry írta:Rengeteg ember érdekel, hogy ez miért gondolod így. Kérlek fejtsd ki.morientes írta: Ha kikaptok 2-1re még az sem vészes...sztm.Még jobb eredmény mint a 0-0.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Rengeteg ember érdekel, hogy ez miért gondolod így. Kérlek fejtsd ki.morientes írta: Ha kikaptok 2-1re még az sem vészes...sztm.Még jobb eredmény mint a 0-0.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Szerintem is a Barca esélyesebb egy kevéssel, de nagyon nem lesz könnyű meccs a Barca számára. Közel tökéletes teljesítmény kell, ha tovább akarnak menni. A City nagyon veszélyes bárkire nézne, nem csak azért mert a Barca most nincs csúcsformában, hanem mert a City tud focizni. Nüanszokon fog múlni a meccs.Én már a sorsolás óta mondogatom,de azóta is tartom,hogy a barca,hacsak egy paraszthajszállal is,de esélyesebb...
Ne is próbáld, mert nem jobb. Sokan azt hiszik, hogy az idegenben lőtt gól vereséggel többet ér, mint a 0-0, ami szubjektivitást belevéve meg talán igaz is lehetne, de objektíven nézve a matek egyértelműen megmondja, hogy nem jobb. Csak a matekkal sok embernek problémája van...Realista24 írta:A döntetlen rosszabb mint a vereség....mar megint. Ezt soha nem fogom megérteni,
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nekünk az lenne a legjobb ha az AtMa és a Barca is továbbjutna, akár a döntőig...csak legyen minél tovább hétközi meccsük
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Realista24 írta:A döntetlen rosszabb mint a vereség....mar megint. Ezt soha nem fogom megérteni,
Üdv a klubban
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A döntetlen rosszabb mint a vereség....mar megint. Ezt soha nem fogom megérteni,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema