Ha nm VdB lenne a szöv.kap.,már rég nem lenne az...Azért közel sem annyira fogalmatlan Piqué,mint ahogy az ti beállítjátok.Nem véletlenül alapember a válogatottban
Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Engem csak az zavar,hogy úgy beszéltek a Barca védőiről,mintha valami falusi csapatban lennének cserepad melegítők.Azért közel sem annyira fogalmatlan Piqué,mint ahogy az ti beállítjátok.Nem véletlenül alapember a válogatottban is.Ha egy igazi védő lenne mellette,akkor az Ő teljesítménye is feljavulna.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Összességében szep ez a mutató, de ne ebből indulj ki, hanem a jelenlegi formabol. Az pedig siralmas. Mi tobb gólt kaptunk nálatok, aztán nézd meg az utóbbi 8-10 meccsunk mutatóit.Drake írta:Annyira "szánalmas" a védelmünk,hogy csak 2 csapat kapott kevesebb gólt a topligákból mint mi.
Ezt a City felszopkodást meg nem értem.Agüero az 1. meccsen nem fog játszani,Negredo,Navas meg Dzeko pedig közel sem világklasszis szint.
Következtetés: szart se er a statisztikad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
adamzz írta: Minket, ha nincs az a mákos jesé gól 2-0-ra lesimáznak.
ja, akkor azt ne is nézzük, hogy ha nem megy be neymar mákos gólja, akkor 1-1.
sőt, ha nem megy be neymar mákos gólja, viszont bemegy benzema bődületes kapufája akkor 2-1 ide.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Annyira "szánalmas" a védelmünk,hogy csak 2 csapat kapott kevesebb gólt a topligákból mint mi.
Ezt a City felszopkodást meg nem értem.Agüero az 1. meccsen nem fog játszani,Negredo,Navas meg Dzeko pedig közel sem világklasszis szint.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nashri ismét bevetésre kész, és elvileg Kun is lesz már a barca ellen. Látok sanszot egy meglepetésre, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy a barca behúzza. Az, hogy nyert a chelsea egy dolog, mert ők abból élnek, ha más támad, de a barca nem fog beállni bekkelni, és nem vagyok benne biztos, hogy a barca védelem meg tudná fogni őket amikor nincs meccs, hogy ne kapjanak gólt...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem tudom mi ez a City lesajnálás Teli vannak világsztárokkal,előbb-utóbb nekik is ki fog jönni a lépés a BL-ben,és látva ezt a szánalmas Barcelona védelmet,ki is fog jönni a lépés nekik.A City kevés lesz a barcához, ha meg ott továbbjutnak a katalánok akkor az a lendület rajtunk is túlrughatja őket ha szembe kerülünk velük.
CR átment a Barcába?hé, van egy ilyen, pont nálunk játszik.
azt hiszem, ismered.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2014. február 13., csütörtök 17:53-kor.
- morientes
Várjál már az nem Ő???Nem pesszimista vagyok hanem realista
memberlist.php?mode=viewprofile&u=56
Másfelől meg,komolyra fordítva,seni sem sajnálja le a barcat,jómagam is írtam nem rég hogy Messi kezd visszajönni a formába,valamint Neymar is felgyógyulni látszik...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Nem tudom mi ez a barca lesajnálás.. Minket, ha nincs az a mákos jesé gól 2-0-ra lesimáznak. Persze a játékban már alakultunk a második félidőben és persze az még egy korai madrid volt,de ne becsüljük már le azt a csapatot ahol ott van egy Messi és egy Neymar. Az,h a védelmük gyenge, az enyhe túlzás. Nekünk meg a támadószekciónk akkor... Amikor csak egy macskával vadászunk miközben mások tigrissel( ). Bale még nulla,CR ő jó de egy fecske nem b*szik. A City kevés lesz a barcához, ha meg ott továbbjutnak a katalánok akkor az a lendület rajtunk is túlrughatja őket ha szembe kerülünk velük. Az már más kérdés,h a Bayern biztos döntőzik szerintem, és csak ott lehet majd valakinek elkapni őket. 1 meccsen van esély, kettőn biztos nincs, nekünk se. Nem pesszimista vagyok hanem realista.
KSZ van?hehe írta:most nincs kedvem válaszolni bocs
hatalmas.Miért még is mi kellene még ahhoz, hogy a kapuig eljussanak? Teleportálják magukat vagy mi lenne a megfelelő?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mondjuk te is ha belegondolnál és esetleg többször elolvasnád, neadjisten még értelmeznéd is, nem tennél fel értelmetlen lófaszjóska kérdéseket.
- Cristiano Ronaldo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Valahogy most ezen nem lepődök meg, hogy (sok idézőjel) "nincs kedved"
- hehe
most nincs kedvem válaszolni bocs
aki érti, az érti, aki nem az nem.
pl morientes kolléga pár sorral lejjebb, na ő érti miről pofázok.
aki érti, az érti, aki nem az nem.
pl morientes kolléga pár sorral lejjebb, na ő érti miről pofázok.
- Cristiano Ronaldo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sokszor nem tudom hehe posztjain sírjak vagy nevessek... de ez már tényleg minden józan ész határán túl menő komment volt...
Amiket leírtál abból alakítottak ki helyzeteket Ronaldo,Zidane és Maradona is. Maximum kicsit többet dribliztek mint a mostani játékosok... bár ebben sem vagyok éppen biztos...
Máskor fullosan ellent mondasz magadnak amin szintén nem tudom sírjak vagy nevessek
1;
edzőmeccses erőlködésnek nevezni a mai Bayern vagy akár a Real játékát hát kicsit túlzásnak hat... de idén a City dinamikus és szórakoztató játéka is említést érdemel. Pedig én is néztem a focit 15 éve is... az idő azt hiszem mindent megszépít hehe fórumozó kollégánál...
Fura gondolkodás... bár még mindig kevésbé irritáló mint RMCF 20 éve megmondtam mi fog történni a 2016 világbajnokságon tipusú kommentjei...
Nem akarok belemenni és nem is reagálok az esetleges véleményekre max ha sikerül kulturált formában kifejteni, de ez már kikivánkozott belőlem
Miért még is mi kellene még ahhoz, hogy a kapuig eljussanak? Teleportálják magukat vagy mi lenne a megfelelő?egy egyszerű kényszerítővel, testcsellel, komplett védelmeket lehet elküldeni kapálni, egyből ziccer van, 2-3 húzásból már ott a lövőhelyzet.
Amiket leírtál abból alakítottak ki helyzeteket Ronaldo,Zidane és Maradona is. Maximum kicsit többet dribliztek mint a mostani játékosok... bár ebben sem vagyok éppen biztos...
Máskor fullosan ellent mondasz magadnak amin szintén nem tudom sírjak vagy nevessek
1;
2;mindenhol csak a fizikum számít.
na most a mai futballban a fizikum számít csak vagy puhány a mai futball?amikor ennyire gyökkettő és szánalmas, puhány,
Pl a Real és egész európa évekig gyakorolt , hogy Messi és a barcelona zsenijét megállítsák. Itt megint ellentmondás van a tények és az általad felvázolt kép között.hol látni egész csapatokat, védelmeket manapság, akik arra gyakoroltak hónapokig, hogy 1-1 ellenfél zsenijét vhogy kikapcsolják a játékból? egy ronaldo ellen ez sem volt elég,
abba már bele sem kötök, hogy hány fő Maradona,Zidane meg Van basten létezett a történelemben mint jeles futball képviselők... nem tudom mire a többes számaki edzésen ilyen van bastenekkel gyakorolt, meccseken meg maradonák, ronaldok, zidane-ok vitték rá a labdát...
edzőmeccses erőlködésnek nevezni a mai Bayern vagy akár a Real játékát hát kicsit túlzásnak hat... de idén a City dinamikus és szórakoztató játéka is említést érdemel. Pedig én is néztem a focit 15 éve is... az idő azt hiszem mindent megszépít hehe fórumozó kollégánál...
Fura gondolkodás... bár még mindig kevésbé irritáló mint RMCF 20 éve megmondtam mi fog történni a 2016 világbajnokságon tipusú kommentjei...
Nem akarok belemenni és nem is reagálok az esetleges véleményekre max ha sikerül kulturált formában kifejteni, de ez már kikivánkozott belőlem
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát előnyére válna.hát neymarnak lehetne kicsit robosztusabb, odabaszósabb fizikuma.
de mit lehet tenni, nem lesz már soha még egy ronaldo.
bár én pölö pont a gazella mozgását csipázom, az pedig elveszne úgy.
- morientes
Akik ezen az sablonos,unalmas,erőrekihegyezett,agyontaktikázott NFL lenyomat,(még nem dobálják a labdát,na de ami késik nem múlik),szaron szocializálódott,az azt sem tudja miről beszélsz...olyan nagy kérés, hogy lenne 1-2 olyan játékos a világon, akik miatt leül az ember meccset nézni és elképedne, hogy bázzeg, ez a gyerek tud focizni, ez több, ez más, mint a többi.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- hehe
hát neymarnak lehetne kicsit robosztusabb, odabaszósabb fizikuma.'shutterisland írta:hé, van egy ilyen, pont nálunk játszik.olyan nagy kérés, hogy lenne 1-2 olyan játékos a világon, akik miatt leül az ember meccset nézni és elképedne, hogy bázzeg, ez a gyerek tud focizni, ez több, ez más, mint a többi.
azt hiszem, ismered.
de mit lehet tenni, nem lesz már soha még egy ronaldo.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hé, van egy ilyen, pont nálunk játszik.olyan nagy kérés, hogy lenne 1-2 olyan játékos a világon, akik miatt leül az ember meccset nézni és elképedne, hogy bázzeg, ez a gyerek tud focizni, ez több, ez más, mint a többi.
azt hiszem, ismered.
- hehe
tökéletes példa.Pipita írta:Én is ezen röhögtem reggel, hogy kicselezett egy védőt, meg 4 másik 5 méteres körzetből mozizta a zsenialitást. Megalázta mind az ötöt.
Dehát én kérek elnézést, elfogult vagyok.
erre mondom én, hogy manapság annyira béka segge alá került a foci, egy egyszerű kényszerítővel, testcsellel, komplett védelmeket lehet elküldeni kapálni, egyből ziccer van, 2-3 húzásból már ott a lövőhelyzet. gyengébbnél gyengébb képességű és tudású védők, ezt megfejelő nevetséges edzők, mindenhol csak a fizikum számít.
persze, hogy egy "aranykorszakos" barca ezeket a tőgy csapatokat és védelmeket, meg a beszari, nyámnyila edzőket évekig olyan szinte alázta, hogy azóta is legendák keringenek róla. persze, hogy egy elmúlt 50 év alapján maximum jó, de semmi különlegeset nem tudó messi és céronaldo 250 gólokat lövöldöznek egy év során, amikor ennyire gyökkettő és szánalmas, puhány, buta és egyszerű lett a mai futball.
hol látni egész csapatokat, védelmeket manapság, akik arra gyakoroltak hónapokig, hogy 1-1 ellenfél zsenijét vhogy kikapcsolják a játékból? egy ronaldo ellen ez sem volt elég, őt szét kellett rúgni, hogy megállítsák. na most ki-ki döntse el, hogy neki pepe, terry, puyol, ramos vagy ki a minőségi védő vagy egy maldini, aki edzésen ilyen van bastenekkel gyakorolt, meccseken meg maradonák, ronaldok, zidane-ok vitték rá a labdát...
egyszerűen szánalmasan nézhetetlen és puhányszar a mai foci pl a 90-es évekbelihez képest. még szerencse, hogy a neten mindenféle finomságot lehet találni, mert jelenleg egy real madrid idény a 2 clasicon kívül áll egy tavaszi béellszereplésből, ami összesen sincs 10 meccs, ha a végsőkig jutna a csapat, a többi unalmas, izzadtságszagú, edzőmeccses erőlködés, ami kicsit sem szórakoztat.
olyan nagy kérés, hogy lenne 1-2 olyan játékos a világon, akik miatt leül az ember meccset nézni és elképedne, hogy bázzeg, ez a gyerek tud focizni, ez több, ez más, mint a többi.
(annak a faszomhegye patonak is szar van az agya helyén, olyan adottságokkal mire viszi? balfasz)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ronaldo megkapta az Aranylabdajat, most ujra Messit kell nyomatni
Merci Zizou!