EB - 2016
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: EB - 2016
valami nézhető meccs, ideje volt.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Szerintem a mai hármasból eddig messze a legjobb teljesítményt nyújtja. Kompany a gyenge.ziro4vr írta:Ez a Vajk vajk' mit keres a stúdióban? Kell egy lelkes bohóc?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez korrekt kis gól volt. Hátha feljavul a meccs így
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Jeff Hendrickfehérlap írta:Ki ez az ir 13-as gyerek??? Eleg jol tolja ma. Kapufa helyett igazan beeshetett volna az a loket
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ki ez az ir 13-as gyerek??? Eleg jol tolja ma. Kapufa helyett igazan beeshetett volna az a loket
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Akkor itt "vajk'" ki sziporkázna?ziro4vr írta:Ez a Vajk vajk' mit keres a stúdióban? Kell egy lelkes bohóc? Én olcsóbban elvállaltam volna.
Az esti rangadóra a tippem 0-0, túlfújt belgák, szokásos olaszok.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pedig olyan elemzést tolnék az interaktív kijelzőjükön, Gyuri letenné a parókáját.sebydani írta:Gondolom bent van sokat a székházban a többi műsor miatt, aztán áthívják ilyenkorziro4vr írta:Ez a Vajk vajk' mit keres a stúdióban? Kell egy lelkes bohóc? Én olcsóbban elvállaltam volna.
Nem illik.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ócsó, állami műsort vezet, valamennyire ismert és tud beszélni. Ennyi elég is oda.. Egyébként nagyon látszik rajta mennyire készül a csapatokból, szépen "eladja" a nagy focitudását.ziro4vr írta:Ez a Vajk vajk' mit keres a stúdióban? Kell egy lelkes bohóc? Én olcsóbban elvállaltam volna.
Som i Serem!
6oat
6oat
- sebydani
Gondolom bent van sokat a székházban a többi műsor miatt, aztán áthívják ilyenkorziro4vr írta:Ez a Vajk vajk' mit keres a stúdióban? Kell egy lelkes bohóc? Én olcsóbban elvállaltam volna.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
Ez a Vajk vajk' mit keres a stúdióban? Kell egy lelkes bohóc? Én olcsóbban elvállaltam volna.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Eddig sajnos azt látom, amit vártam.
Két védekező csapat.
Összesen két minőségi játékos van a pályán, Zlatan és Nilsson Lindelöf.
Így nulla minőségű focira lehet számítani. Guidetti gondolom jön harcolni a második félidőben, de ő sem egy kreatív játékos.
(Azért remélem a svédek behúzzák. )
Két védekező csapat.
Összesen két minőségi játékos van a pályán, Zlatan és Nilsson Lindelöf.
Így nulla minőségű focira lehet számítani. Guidetti gondolom jön harcolni a második félidőben, de ő sem egy kreatív játékos.
(Azért remélem a svédek behúzzák. )
Fo'Sheasebydani írta:Gondolom számodra is egyértelmű, hogy ebben a kontextusban O'Shea a veszprémiziro4vr írta: Mintha egy szabolcsi küzdene egy veszprém megyeivel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Mit számít, hogy tudásban mekkora különbség? Meg hogy ki a technikásabb? Számtalanszor megmutatkozott, hogy ez semmit nem számít. A bayern is bedarált anno titeket, pedig ott is felétek billent a tudásbeli különbség Öröm lesz nézni, ahogy bedarálják erőből a spanyolokat. Hányingerem van az egésztől, attól, hogy fizikálisan egy 12 éves gyerekre emlékeztet az egész spanyol támadósor, hogy a nagy dávidsilvával az élen nem birnak senkit lefutni, nevetségesek, de cserébe tudják a farkukon pörgetni a labdát. Nolito is, vicc az az ember, olyan balfasz mint a jó öreg pedro, de bátran bevállal mindent el is rontja mindig. És ezek egy része volt világbajnokok..atyaégHungarokatalán írta:Ugyanmár. Tudásban ég és föld a 2 kp.nmate írta:Remélem azért a franciák középpályája felhúzza a négerfaccra ezeket az alibi szarokat.
Iniesta azért tetszett.
- sebydani
Gondolom számodra is egyértelmű, hogy ebben a kontextusban O'Shea a veszprémiziro4vr írta: Mintha egy szabolcsi küzdene egy veszprém megyeivel.
- ziro4vr
Mintha egy szabolcsi küzdene egy veszprém megyeivel.sebydani írta:Epekedve várom a pályán O'Shea és Ibra párharcát
Nem illik.
- sebydani
Epekedve várom a pályán O'Shea és Ibra párharcát
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Naponta tudod hány ember hal meg csak úgy részegen? Hát nem egy. Semmivel nem lenne más itt, ha nem lenne alkohol. Legnagyobb hülyeség betiltani.Kerlon írta:Egy ír szurkoló meg leesett valami móló szerurol, aztan belehalt... Lehet nem hülyeség a szesztilalom..
Egy ír szurkoló meg leesett valami móló szerurol, aztan belehalt... Lehet nem hülyeség a szesztilalom..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K