Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
én még külföldi hírportálon se futottam bele
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sem a PSG, sem a Monaco hivatalos oldalán nincs infó.. csak a szokásos, napi Mbappé hír.. (eddig)kapor_89 írta:NSO Mbappét és a PSG-t hivatalos hírnek írta. Szokásos NSO színvonal?
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
NSO Mbappét és a PSG-t hivatalos hírnek írta. Szokásos NSO színvonal?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
OurMine Team köszönt be a Realhoz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jol latom a real twitteret fbjet es yt ot is meghackeltek?
gyorsan be is jelentettek messit
gyorsan be is jelentettek messit
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
LLorente megy kölcsönbe akkor?
Zidane mintha azt nyilatkozta volna múltkor, hogy marad
Zidane mintha azt nyilatkozta volna múltkor, hogy marad
Semmilyenbe. Ahogy Suso sem, de ők játszottak az U21-ben Lopetegui keze alatt, innét kezdve meg érthető.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... en-2588353
Ha nekem valaki megmondja, hogy ez a dulifuli hol, milyen aspektusban jobb játékos lucasnál vagy callejonnál én tökön szúrom magam...David villa meg egy vicc. Amúgy a keret többi része a lehetőségekhez képest jó.
Aspas még akit vitatnék, de egy bő keretben talán elfér.
Ha nekem valaki megmondja, hogy ez a dulifuli hol, milyen aspektusban jobb játékos lucasnál vagy callejonnál én tökön szúrom magam...David villa meg egy vicc. Amúgy a keret többi része a lehetőségekhez képest jó.
Aspas még akit vitatnék, de egy bő keretben talán elfér.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
SkyItaly szerint, ma lesz meg az egyezség a PSG és Monaco között, Bappet illetően.
155m euro fejében.
155m euro fejében.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szóval épp velünk tárgyaltok a kölcsönről?COPE | Marcos Llorente iránt 35 csapat érdeklődik. Ebben benne van a Bilbaón kívül az összes spanyol elsőosztályú csapat is.
De egy év múlva már kiderül, hogy csak 1 szezonos játékos volt-e vagy sem.wZoLee7 írta:Hat a fizetes, es egy ev mulva sem lesz olcsobb
Mondjuk a francia liga nem mérce, meglepő lenne, ha Neymar nem 25 gól 25 gólpasszal zárna kb.
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hat a fizetes, es egy ev mulva sem lesz olcsobb
Pénz az van, persze. Gond nélkül megkaphatná a Monaco a 180-at és Mbappe meg évente a 16 milliót is. De nehogy már a ketrec rázza a majmot. Mi vagyunk a lejenlegi legerősebb csapat a mezőnyben és ez itt a Real Madrid. Ide nem lehet jönni ilyen nonszensz követelésekkel, mert nem ilyen a klub.
Én még mindig hiszek benne, hogy behuzzuk a legvégén vagy hogy marad még egy évet Monacoban. Amit hehe leírt az teljesen igaz, csalódott leszek ha párizsba megy.
Én még mindig hiszek benne, hogy behuzzuk a legvégén vagy hogy marad még egy évet Monacoban. Amit hehe leírt az teljesen igaz, csalódott leszek ha párizsba megy.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az ar nem szamit, a fizetes a lenyeg, az ha hatmillio maradhatna pont nem erdekelne az a 180 millio. Penzunk van, igazolhatunk, oda kellene is, akkor meg?
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
azért viccesek vagytok.dannen írta:akkor inkább fél év az az egy év, és sajnos a fórum nagy százaléka szó nélkül kifizetné a 180 millát. bár szerintem ők akár 300at is, azon az alapon, hogy nagy tehetség a srác.peto.isti írta:Szerintem nagyon jól csinálja a Monaco. Ki az a hülye aki 180 milliót ad egy olyan játékosért aki mögött eddig 1 év komoly teljesítmény van???
nem ronaldo a gyerek, de 10 évente jön egy ilyen képességű és adottságú csatár.
nyilván nem a fél évet kell megfizetni, hozzáteszem, egy higuájn, falkaó, vanperci, cavani, benzema, aguero, torres, és sorolhatnám még, max álmodhat egy ilyen béellszezonról, amit ez a gyerek tinédzserként lepakolt az asztalra.
gyors, erős, robbanékony, technikás, kreatív, nagyon ritka, jelenleg egyetlen egy csatárban nincs meg ezeknek a jegyeknek az összessége.
a jövőt, potenciált kell megfizetni, bélánál, kutinnyónál és a többi 80-100 millióra taksált játékosnál jobbak az adottságai, és még fiatal és fejlődhet tovább, persze hogy elkérik érte a pénzt.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Igen bár ha azt nézzük eddig olyan rohadt nagy lyuk nem keletkezett náluk, mert Mendy jó védő, de 60 millió euró... Ez még viccnek is rossz. Szerintem az ő pótlását megtudják oldani sokkal kisebb összegből. A Bakayoko Tielemans cserével sem mondhatni, hogy meggyengültek volna, a belga is nagy focista lesz. A kreatív zóna ami necces lehet, mert Silva és MBappe távozása okozhat gondot, de a mérleg túl oldalán meg ott lesz 300 millió euró + Ebből azért ők találni fognak tehetségeket, akiket most elvisznek olcsón és egy év múlva mehetnek újra a 100asok... Bár nyilván nem lesznek könnyű helyzetben az árak miatt. Doblergért pl hiába löktek 50 milliót az Ajax el is utasította egyből...RealMadridFanatic írta:Nem is kifejezetten csak rá gondoltam, azért a fél csapatot eladják a nyáron kis túlzással. De Unico válasza alapján felkészültek erre, mondjuk ott egyébként is profinak tűnik a csapat menedzselése.
Mia san mia
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Van ott peldaul 2 brazil, utanpotlaskoruak, nem tudom a nevuket hirtelen, de lattam roluk videokat meg neztem meccseket, nagyon jok... es van ott meg egy ket olyan jatekos, akik berobbanhatnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ezzel a 1xx millával jól járt az orosz tulaj. Mondjuk én is minél több pénzt próbálnék kihúzni a játékosokból. Szarul jött neki a válás.
- RealMadridFanatic
Nem is kifejezetten csak rá gondoltam, azért a fél csapatot eladják a nyáron kis túlzással. De Unico válasza alapján felkészültek erre, mondjuk ott egyébként is profinak tűnik a csapat menedzselése.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)