Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 23., szerda 14:24

Realista24 írta:Azt írja a Marca, hogy lehet, hogy megadnánk a 180 milliót Mbappéért, csakúgy, mint a PSG, de a fizetési hierarchiát nem fogja Perez összebacni, nettó hat millát kap, ha jön. PSG 15öt adna.
ha nem jön, R24 se jöhet többet :mrgreen:

ez lesz a büntetése.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 23., szerda 14:04

Ennyiert orultseg lenne. En a csapat teljesitmenyet es a kozeppalya golerzekenyseget latva, kezdek megbaratkozni a gondolattal hogy nem jon senki, foleg nem 180ert.

A Marca meg assa el magat, egyszer lehoztak hogy a mienk a gyerek, aztan meg hogy a PSG-e, most meg hogy meg nem dolt el. :lol:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 23., szerda 13:55

Realista24 írta:Azt írja a Marca, hogy lehet, hogy megadnánk a 180 milliót Mbappéért, csakúgy, mint a PSG, de a fizetési hierarchiát nem fogja Perez összebacni, nettó hat millát kap, ha jön. PSG 15öt adna.

Brace yourselves, August 31 is coming. :shifty:

Összeáll a végén a kép. Perez apó nyilatkozata, hogy imádja az utolsó napos igazolásokat, elhalkul a Neymar-ügy és minden szólhat Mbappéról és a Realról az átigazolási időszak végén. #antijinx
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. augusztus 23., szerda 13:44

Én biztos vagyok benne, hogy csak 31-én dől el a sorsa, és akkor mi is ott leszünk az ajtóba. Hogy végül nálunk köt e ki, az nagy talány.
Hetekkel ezelőtt Mbappé ügyben csendet rendelt el a klub, és az addigi Zizou nyilatkozat, mely szerint még "bármi megtörténhet 31-ig", gyorsan átfordult "kész a keret"-be. Hogy ezzel az árat lehet a csökkenteni....nem hiszem. De az átigazolás még bejöhet.
Aztán lehet, hogy a psg még a héten lezárja. Azt gondolom, hogy Mbappé nálunk akar játszani továbbra is.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. augusztus 23., szerda 13:38

nekem már mindegy mennyi, csak lássam már ahogy fehér mezben dekázik. :D egyébként te kinézed Perezből, hogy kis túlzással direkt halogatja az leigazolását 31.-re? Biztos nagyot akar húzni az öreg, hisz elég régóta nem fogott "nagy halat"
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 23., szerda 13:35

Azt írja a Marca, hogy lehet, hogy megadnánk a 180 milliót Mbappéért, csakúgy, mint a PSG, de a fizetési hierarchiát nem fogja Perez összebacni, nettó hat millát kap, ha jön. PSG 15öt adna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 23., szerda 10:22

Sajnos azon a meccsen is tobbet volt a foldon mint ahany csele volt. Jok a lefordulasai, nem is egy lassu srac de eddig sokat nem mutatott. A goljai 2v1ben tortentek.

Persze fantazia az van benne de jovore se lesz o meg kezdo szint.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 23., szerda 10:17

Én nem értem mi ez a nagy pánikolás. A gyerek éppen most játszotta végig a legutóbbi meccsüket, lőtt két gólt. Előtte a leírások alapján inkább csak esett-kelt...Ha úgy fog teljesíteni, akkor játszani is fog épp eleget. A Flamengonak is lényeges a jó eredmény, nem csak bemutató meccseket játszanak. Az a két ember akit hoztak, meg így az adataik alapján...hát nem nagy konkurenciák. Van még bőven ideje játszani, fejlődni, nem biztos, hogy az lenne jó, ha agyba főbe nyomnék teljesítménytől függetlenül. Akár jót is tesz a gyereknek, hogy küzdenie kell, ne felejtse el, hogy nem kapja csak úgy meg a lehetőséget. Ha szerződés alapján kéne állandóan játszania, lehet nem feccölne bele annyi munkát.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 23., szerda 9:03

Realista24 írta:Azért hoztak a nyakára két játékost, mert őt már nem a kerethez számolják.
De nem az lenne az észszerű, ha már akkora császár, hogy kihasználják a tehetségét, míg az övéké? Ha tényleg annyira jó, akkor ezzel kitolnak mindhárom féllel, magukkal is, a sráccal is, meg velünk is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 23., szerda 8:44

Realista24 írta:
El Unico írta:
Akármi van, én most úgy érzem és gondolom, hogy ekkora bizniszt nem kötünk csak úgy... ezt a fiatal suhancot szerintem alaposan felmérték, hogy van benne valami, Zizu döntése is kellett hozzá, tehát felmérte a terepet.
Ha jól rémlik, ZZ azt mondta, hogy azt sem tudja ki ez a fiú :mrgreen:
Jaja. Zsúnyiór valószínűleg a Perez féle "egy tornán láttam/hallottam róla és kell" filozófia újabb terméke. Emellett ha jól emlékszem a Barcát is legyőzte az árversenyben, revánsot adva Neymarért :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 23., szerda 7:58

BBeno írta:ha a 45 millioban nincs benne a kotelezo jatekperc akkor eleg amator munka folyik ott.
Csak az a baj, hogyha elkezdunk a jatekpercekkel szivozni es ezert a csapata nem fogadja el az ajanlatunkat, akkor Perezek lesznek az idiotak, hogy egy sima uzletet nem tudnak megkotni es lemaradunk a jovo egyik nagy sztarjarol.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 23., szerda 7:24

az hogy mas csapatnal mennyire koltik a penzt es mire az nem erdekel arra vernek el tobb mrd ot amire akarnak. megtehetik. de a Realnal elvarom a legnagyobb profizmust es hatekonyasagot. a vilag legnagyobb es legjobb klubja. es zavar ha valami nem ugy megy ahogy kellene.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 23., szerda 7:01

El Unico írta:
Akármi van, én most úgy érzem és gondolom, hogy ekkora bizniszt nem kötünk csak úgy... ezt a fiatal suhancot szerintem alaposan felmérték, hogy van benne valami, Zizu döntése is kellett hozzá, tehát felmérte a terepet.
Ha jól rémlik, ZZ azt mondta, hogy azt sem tudja ki ez a fiú :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. augusztus 23., szerda 1:12

Odabokhettunk volna nekik opcioban 5-10 millat a jatekperceihez kötve. A pénzre nem mondtak volna nemet.

Mondjuk ha akkora penge lenne, nem tennék a padra egy percre sem hanem kiélveznek amíg a birtokukban van egy ekkora kincs, és büszkék lennének hogy ok neveltek ki adva így a világnak egy újabb szupersztart.
Akármi van, én most úgy érzem és gondolom, hogy ekkora bizniszt nem kötünk csak úgy... ezt a fiatal suhancot szerintem alaposan felmérték, hogy van benne valami, Zizu döntése is kellett hozzá, tehát felmérte a terepet. Varane-t is kiszúrta, pedig a semmiből jött, sehol nem jegyezték, most pedig top védő, illetve szinte azonnal berobbant. Ez kell ide, Zizu a kulcs, a 45 millió meg 2015-ös árfolyamon (amikor a piac még nem robbant fel) kb aprópénz egy brazil tehetségért, akit azért megnéztek párszor. Ez az egész üzlet nem lehet melléfogás, ez a gyerek akkor lesz érdekes, ha Madridba kerül. Valószínűleg az alapok, a mentalitás a helyén van a gyereknél, 17 éves, csatár, szóval ha a kaput is érzi, akkor lesz keresnivalója Zidane csapatában. A jelenlegi helyzetében pedig egyáltalán nem lep meg, hogy visszaesett, és nem hallani róla. De szarom le, majd Madridba kerülve kiderül, mit tud.
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 23., szerda 1:08

BBeno írta:ha a 45 millioban nincs benne a kotelezo jatekperc akkor eleg amator munka folyik ott.
Bezzeg a sejk, az profi. :shifty: egy milliárdból majd kijön talan egy Kiraly kupa.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. augusztus 22., kedd 22:41

Szerintem azert annyira nem mi diktaltunk ennel az uzletnel hogy meg azt is megmondjuk hogy mennyit jatsszon amig az o jatekosuk. Ez nem olyan mint mikor egy kis klubnak mindenaron kell az ember kolcsonbe mert nincs ki a keret es mivel nincs lovejuk igy belemennek hogy garantaljak a jatekperceit. Nem mi voltunk az egyetlen kerok nekunk kellett jo ajanlatot tenni. Nem veletlenul kerult ennyibe valoszinuleg. Lefixaltuk a bizniszt de a jatekos nem igazolhat el addig amig nem tolti be a 18at. Nem kolcsonbe adtuk a Flamengonak...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 22., kedd 22:29

VanillaSky írta:45 millió után még tök jó lett volna egy 10 milliós opciós bónusz egy eddig sehol nem jegyzett játékosért.
Ugy legalább biztosítva lenne neki a lehetőség a fejlodesre. Ha nincs ilyen opció akkor még az esély sincs meg neki a fejlődésre. Remélem atjon mire gondolok.

De természetesen en is ugy gondolom hogy alapból benne kellene legyen a 40 millioban egy ilyen opcio, foleg egy 16 eves gyereknél.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 22., kedd 22:03

ha a 45 millioban nincs benne a kotelezo jatekperc akkor eleg amator munka folyik ott.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 22., kedd 21:46

Odabokhettunk volna nekik opcioban 5-10 millat a jatekperceihez kötve. A pénzre nem mondtak volna nemet.
45 millió után még tök jó lett volna egy 10 milliós opciós bónusz egy eddig sehol nem jegyzett játékosért.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 22., kedd 21:30

Nem egy szerencses szituacio mert nyilvan a csapata mar nem szamol vele, leszarjak hogy fejlodik-e vagy sem, tobb penzt mar ugysem kapnak erte, szoval nem meglepo ha nem fog annyit jatszani.

Mondjuk ha akkora penge lenne, nem tennék a padra egy percre sem hanem kiélveznek amíg a birtokukban van egy ekkora kincs, és büszkék lennének hogy ok neveltek ki adva így a világnak egy újabb szupersztart.

Vissza: