Steve írta:Nos ha MBappe a világ legjobb csapata helyett az arabok olajpénzét választja és semmit nem jelentenek neki a tradíciók, akkor én azt is megértem. Egy kis fiatal bevándorló gyerek franciaországban. Lehet majd gizdáskodni és Párizs utcáit járni a Bentley-vel.
Viszont így akkor le is szarom őt. Sok sikert nem kívánok és remélem egy rosszabb szezon után a PSG veszi is az újabb aktuális sztárocskát ő meg megy a kukába.
Remélem a PSG meg bele esik az összevásárolt csapatok hibájába és a sok túlfizetett majom sosem fog megszakadni a mezért.
Sajnálom ha nem itt köt ki. Lett volna helye. Kellett volna és ZZ beépítette volna őt idővel ebben biztos vagyok. Ha pedig tényleg jó, akkor a legjobbak között, a világ legjobb csapatában fejlődhetett volna. Szerintem ő veszít többet. De ha ez kell neki, akkor el kell fogadni, biztosan meg van rá az oka.
Azért gondoljunk már bele, hogy mi van, ha nekünk nem kellett idén? Mi van, ha Perez Bale eladásához kötötte az idei megvételét és ő meg nem kell senkinek magas áron egyébként csak jövőre számoltunk volna vele? Te ülnél a seggeden és vernéd a tamtamot, hogy ne adjanak el, nem kell a jó fizu, mert a Real Madrid azt mondta, talán jövőre megvennének, ha minden úgy alakul, ahogyan ők gondolják? Talán...
Én mindig azt mondom, amíg nem tudjuk, hogy mi van pontosan a háttérben, már pedig sajnos nem is fogjuk megtudni, addig ne ítélkezzünk.