füst írta:Végiggondoltam, és már számtalanszor fordult elő hogy egy játékos szerződéséből egy év volt hátra. Most épp ottvan Messi. Nem lehet előre tudni mi lesz 5-6 év múlva, elzárhatják a PSG pénzcsapot, vagy nem jönnek a várt eredmények, FIFA szabályváltozások, csapaton belüli ellentét, stb. Ezek amorf dolgok, amikkel nem lehet előre számolni, de erőteljesen befolyásolják a helyzetet. Most nem tudjuk, vagy ha tudjuk is, nem ésszerű felvennünk a versenyt a PSG ajánlatával. De a jelenlegi helyzetből nem lehet extrapolálni... pár év és úgyis kiderül milyen utat jár be Mbappe, én nehezen tudom elképzelni hogy 10 évet lehúzzon a PSG-ben. És még akkor sem lesz benne a korban.
Na jó, nem lesz pénze a psg-nek, amit nehezen tudok elképzelni, 2016-ban az összbevételeket tekintve is csupán 100 millióval voltak a Real és a Barca mögött lemaradva.Tegyük fel nem lesz PSG, lesz City, vagy más, ide már csak akkor jöhetne, ha hajlandó lenne kevesebbet keresni, mint amennyi az akkor éppen aktuális fizetése. Szerintem egyébként ez így rohadt jól van, Pérez hajlandó magas összegért igazolni, de a fizetésért dolgozzon meg mindenki. Mire MBappe odaér, hogy lejáróban lesz a szerződése simán jöhetnek új tehetségek, a másik meg, majd közli a psg-vel hogy nem hosszabbítok és ingyen távozok a Realba? Padra vágják fél szezonra és visznek helyette mást. Abban a pillanatban, hogy hivatalos lesz a psg-s szerződése én le is teszek róla, örökre