EB - 2016
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: EB - 2016
Ír drukkerek Hatalmas formák.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem véletlen, hogy nincs a Realban vagy a Barcában meghatározó támadó, de még a Bayernbe se vitt Pep. Kevesek. Támadó szelleműek közül is csak Iniestát lehet említeni, messze kiemelkedik még most is. Morata gyerek is, baromi kevés egy Realba. Körülményes, sok hely kell neki, fejben lassú. Juventusba ez elég lehet, a nagy európai hármasba nem.
Egyébként meg örülök, mert silány a mai foci, de a reálosok messze kiemelkednek. Bale, Modric, Kroos nagyon más szint volt a meccseiken.
Egyébként meg örülök, mert silány a mai foci, de a reálosok messze kiemelkednek. Bale, Modric, Kroos nagyon más szint volt a meccseiken.
Nem illik.
- nmate
Azért ez a svéd - ír is csúcsfoci lesz így első ránézésre
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Long és Ibra dupla rendel Ez a Lindelöf a Benficas gyerek ugye? Arról olvastam jókat én is, de látni még nem láttam.El Maestro írta:Sweden: Isaksson, Lustig, M Olsson, Granqvist, Lindelöf, S Larsson, Lewicki, Källström, Forsberg, Berg, Ibrahimović #EURO2016 #IRLSWE
Republic of Ireland: Randolph, Coleman, Brady, Clark, O'Shea, Whelan, McCarthy, Hendrick, Hoolahan, Walters, Long. #EURO2016 #IRLSWE
Lindelöf elvileg szerepel Zizou kívánságlistáján, őt érdemes figyelni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem mint Iniesta utódra gondoltam Iscora,hanem ezt az egész labdatoszigatós dolgot Xavi visszavonulásával el kellett volna felejteni.Persze isco is szereti toszogatni, de ő legalább nem myerte magát szarrá.palesz77 írta:Ini nélkül még ennyit se érne ez a csapat szerintem, Isco még bőven nem kész arra, hogy átvegye a helyét - lehet nem is lesz soha. Kell az öreg ide nagyon, most is tökéletesen látszott.dzsi91 írta:Egyébként iniesta jól játszott, de én már elfelejteném az aranygenerációt a helyükben.Itt egy Isconak bőven lenne helye.
Azért kell ide Iniesta mert még mindig tikitakáznak, egy sokkal direktebb focit játszó csapatot összelehetett volna hozni a spanyolok ál de képtelenek elengedni az egykori győztes filozófiát.Szerintem szétlesznek kontrátva az első adandó alkalomnál.
Torres is mint egy falat kenyér úgy kéne nekik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Sweden: Isaksson, Lustig, M Olsson, Granqvist, Lindelöf, S Larsson, Lewicki, Källström, Forsberg, Berg, Ibrahimović #EURO2016 #IRLSWE
Republic of Ireland: Randolph, Coleman, Brady, Clark, O'Shea, Whelan, McCarthy, Hendrick, Hoolahan, Walters, Long. #EURO2016 #IRLSWE
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ini nélkül még ennyit se érne ez a csapat szerintem, Isco még bőven nem kész arra, hogy átvegye a helyét - lehet nem is lesz soha. Kell az öreg ide nagyon, most is tökéletesen látszott.dzsi91 írta:Egyébként iniesta jól játszott, de én már elfelejteném az aranygenerációt a helyükben.Itt egy Isconak bőven lenne helye.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Nem szabad messzemenő következtetéseket levonni a nyitó meccsekből, dél-afrikai vb-n az 1.spanyol meccs után se hitte el szinte senki h meg lehet a végső győzelem.. Tény, h a csatársor erősebb volt. Horvátok ellen nagyon sok fog múlni..
Som i Serem!
6oat
6oat
- nmate
Ki beszélt itt a keretekről?Galacticos írta:Jaj ne csinald mar te is.
Az is szar keret.
Sajnálom, de akkor nézz régi meccseket. Elkövetkezendő években ez lesz a trend. Klubfutball előtérben, ott van a több pénz.Galacticos írta:Sztarokat akarok, jo focit es sok golt.
Azért kell lezárni a középpályán a passzsávokat, és kontrákból szétfutni őket.Hungarokatalán írta:Ez meg egyértelmű, de nem a kpjuk miatt verhetőek, mert az továbbra is elit. Az impotens szélsőik és befejező csatáraik már sokkal nagyobb problémát jelentenek.abszolút verhető ez a spanyol csapat.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát itt egy jó Cével meg egy felpörgő Quaresmaval reális esélye lehet a Portugáloknak.Németek is,spanyolok is könnyen szétkontrázhatók.Okádék amúgy ez a spanyol csapat, Ramos és pique fejjátékán múlik majd meddig jutnak mert,hogy más nem fog gólt lőni abban biztos vagyok.
Egyébként iniesta jól játszott, de én már elfelejteném az aranygenerációt a helyükben.Itt egy Isconak bőven lenne helye.
Wales mellé Portugáliát vagy a Belgákat várom a döntőbe
Egyébként iniesta jól játszott, de én már elfelejteném az aranygenerációt a helyükben.Itt egy Isconak bőven lenne helye.
Wales mellé Portugáliát vagy a Belgákat várom a döntőbe
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Ezért írtam azt, hogy tudásban.nmate írta:
Fizikumban igen, ég és föld, a franciák javára.
Ez meg egyértelmű, de nem a kpjuk miatt verhetőek, mert az továbbra is elit. Az impotens szélsőik és befejező csatáraik már sokkal nagyobb problémát jelentenek.abszolút verhető ez a spanyol csapat.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
- Galacticos
Jaj ne csinald mar te is.nmate írta:Remélem azért a franciák középpályája felhúzza a négerfaccra ezeket az alibi szarokat.
Az is szar keret.
Nezem ezeket a kereteket, es mind gyenge. Aztan csodalkozok h atlag eredmeny az 1-0. Es nem azert gyengek altalaban mert a jobbjaik maradtak otthon hanem mert nincs jo jatekos.
Este is megnezek egy jo olasz meccset azt a 90% a keretnek noname.
Sztarokat akarok, jo focit es sok golt.
Mondjuk a mi meccsunk meg kielegitheti ezt a vagyam.
De ez az adurizos dolog meg jobban felbaszott mint amikor gizdaskodtam szombaton a kocsmaba h mennyit nyertem az angolokkal aztan a ruszkik atfejeltek a felpalyarol azt a bamba nagykepu hartot.
U.i na es akk nezem kovi meccs eszak ir. Annyira tudok gratulalni annak aki az amugy Is unalmas szar mezonyt megjobban felhigitotta.. Es nem az se vigasztal h mi kijottunk mert egy normalis vilagba meg 40evig nem jatszanank vilag versenyen.
- nmate
Ez így jó nagy hülyeség szerintem.Hungarokatalán írta:Ugyanmár. Tudásban ég és föld a 2 kp.nmate írta:Remélem azért a franciák középpályája felhúzza a négerfaccra ezeket az alibi szarokat.
Fizikumban igen, ég és föld, a franciák javára. Foci IQ-ban meg a spanyolok egy max másfél szinttel vannak Pogbáék felett, de abszolút verhető ez a spanyol csapat.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kicsit uncsi amúgy ez a sok 1-0, remélem a svédek játszanak ma egy erős 2-2-t az írek ellen.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Ugyanmár. Tudásban ég és föld a 2 kp.nmate írta:Remélem azért a franciák középpályája felhúzza a négerfaccra ezeket az alibi szarokat.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sírok keciGalacticos írta:Ha ez a szezon szamit neki akk fabregas meg pedro meg tvbol se nezhetne..
- nmate
Remélem azért a franciák középpályája felhúzza a négerfaccra ezeket az alibi szarokat.
Vicces volt, hogy Ramos meg Piqué, a két középhátvéd kb a kapuban volt már a gólnál...rashidm írta:Ez a Piqué "szopjatok le mind" feje... Mintha ő lenne a császár.
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Iniesta szerintem is a mezőny legjobbja volt.
Köcsög piké elfejelte Ramos labdáját
Köcsög piké elfejelte Ramos labdáját
- Galacticos
Na vezetnek a katalanok.
Megerdemeltek amugy. De ez az adurizos dolog meg mindig nem fer a fejembe ahogy nolito se.
Ha ez a szezon szamit neki akk fabregas meg pedro meg tvbol se nezhetne..
Na mindegy leszarom. Orulni fogok baszottul ha megnyerik de ha leszerepelnenek akk talan delbosquet kiraknak.. Bar a vbn is ezt hittuk...
Megerdemeltek amugy. De ez az adurizos dolog meg mindig nem fer a fejembe ahogy nolito se.
Ha ez a szezon szamit neki akk fabregas meg pedro meg tvbol se nezhetne..
Na mindegy leszarom. Orulni fogok baszottul ha megnyerik de ha leszerepelnenek akk talan delbosquet kiraknak.. Bar a vbn is ezt hittuk...