Futball szakértő??? Hát LOL... Valahogy nem emlékszem erre, hogy bármikor is ezt állítottam volna. Maximum más a véleményem, mint egyeseknek...untouchable írta: Rikko!
Van amihez te nem értesz és nem tapasztaltad a saját bőrödön?
Oroszország és Európa, biztonságpolitikai és futball szakértő is vagy, gyakorlatilag bármelyik topichoz a legmagasabb polcról tudsz hozzászólni, őszintén csodállak!
Nem szarkazmus, tényleg!
Ha megkérdezhetem és nem titok, akkor pontosan milyen végzettséged van, mivel foglalkoztál eddigi felnőtt életed során és jelenleg mit dolgozol?
Teljesen komolyan mondom, hogy nagyon érdekelne és megköszönném a válaszod.
Illetve azzal, hogy van egy véleményem ami az orosz - EU vonalat érinti ezzel nem válok szakértővé. Ellenben van személyes tapasztalom, valószínűleg sokatokkal ellentétben arról, hogy milyen a jelenlegi Oroszország.
Épületgépész illetve logisztikai mérnök végzettségem van. Valamint 3 egyéb számomra fontos képzésről van papírom ( borászat, étkezési tanácsadás, minőségi ellenőr (építkezés).
Jelenleg projekt vezetői pozícióban dolgozom már pár éve.
Nagyrészt építkezéseken dolgoztam és voltam egyszerű víz szerelő a legelején, aztán volt egy profil váltás és logisztikaban dolgoztam beszerzési osztályon. Ez kb 3-4 év volt, azóta ismét az építkezés a profil.