Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 3., hétfő 15:03

realistahuni írta:Mondjuk a gyengébb játék az nem egy, szerintem. Mostanában egyedül a tökutolsó Betist tömtük ki, ahol már edzőbuktatás is ment talán, aztán a többi meccset eldöntötték az egyéni villanások, de a játékunk amúgy eléggé nézhetetlen és siralmas.
R.M.C.F írta:Röhej megint ez a temetés....akkora vicc,amekkora nincs is...csak nézik ki a fejemből. Elég volt egy X vagy egy gyengébb játék,és egy mindent,de mindent beleadó bilbao,akik akkorát hajtottak a 15-40 perc között amire alig volt példa az én focinéző múltamban. Egyszer láttam ilyet egy sevilla realos egy félidő erejéig.....iszonyat mit mentek....
Barcelonában és Madridban is vannak gondok. De különbözőek...
A Real Madrid az "éles" meccseken esik szét és hullik darabokra a játéka. A védekezéssel még nincs is olyan nagy probléma, de a középpálya és a támadósor szinte (és itt ezen van a hangsúly) mindig alul teljesít. A kicsik ellen megy a játék vagy ha nem is, jönnek a győzelmek. A komolyabb csapatok ellen van probléma. Ha elveritek otthon az Atlético-t és idegenben minket (ahogy tavaly is tettétek), akkor most ti vezetnétek a bajnokságot. Akármennyire is stabil a Simeone alakulat.
Lehet egy ilyen csapattal bajnokságot nyerni? Persze. Pont, hogy arra van a legnagyobb esélyetek. Tavaly Tito megmutatta milyen az, mikor hozzuk a kicsik elleni meccseket, de rangadót csak a Milan ellen tudtunk nyerni odahaza. Bajnoki cím kényelmesen, BL pofon ott és akkor, amikor kellett.
Lehet egy ilyen Real-lal BL-t v kupát nyerni? Aligha. Az egyenes kieséses szakaszt nem ezeknek a csapatoknak találták ki.
Ott menni kell, darálni ezerrel, ami a jelenlegi keretnek nem kenyere.

Nálunk más gondok vannak. A tavalyi csapathoz képest annyit javult a helyzet, hogy amikor nagyon kell akkor odateszik magukat (eddig). A BL-ben odahaza a Celtic és a Milan ellen mikor nagyon kellett a megnyugtató győzelem vagy az Atlético elleni meccsek...hiába nem nyertünk egyszer sem, ha csak fele annyira pörögtünk volna egy Valencia vagy Levante ellen, akkor még mindig elsők lennénk. Érdekes módon a védelem ezeken a meccseken volt a legjobb. Aztán az Ajax ellen idegenben v Bilbao-ban, Levante ellen és most otthon a Valencia ellen szétestünk. Mostanában már a középpálya és egy hulladék. Xavi (bár hétvégén pont jól tolta) öregszik és lassan kiég, Iniesta mióta sztrájátékos ilyen rossz idényt még nem futott, Busquets feltűnően sok labdát szór el, Fabregas-t pedig kinyírjuk Xavi mellett (nem férnek meg egyszerre a pályán) és ezzel a "hol játszol, hol nem játszol, most középpályás vagy aztán csatár" hozzáállással.
A pörgős meccseken nem alszunk, odatesszük magunkat, még ha nem is nyerünk mindig. Viszont a kicsik ellen megy az alibizés, a könnyelműség. Persze én ezt főleg annak tudom be, hogy ez a keret agyonnyerte magát és ők így együtt már nem tudnak egymásért küzdeni. Valencia ellen vereség után is ment a szokásos sablon nyilatkozat..."majd kijavítjuk a hibákat, bla bla bla...." A meccsen hátrányban is nevetgéltek egy elszúrt támadás után.
Ebből látszik, túlságosan magabiztosak.
Lehet egy ilyen csapattal bajnokságot nyerni? Aligha. Több pontot fogunk veszíteni, mint riválisaink.
A BL-t és a kupát viszont ebben a formában nekünk találták ki. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mi vagyunk az esélyesek a BL-re, de szerintem ott több keresnivalónk lehet, mint a La Liga-ban.
Persze ezek a dolgok a jelenlegi formákra, alakzatokra érvényesek. Még változhatok a dolog, bár február van már, ritka, hogy vmelyik csapat az utolsó 2-3 hónapra teljesen kicserélődik.

...más kérdés, hogy míg Barcelonában "érthető" valamelyest, ha lébecolnak és alibiznek, addig Madridban nem tudom mire vélni, ha nem teszik oda magukat és nem csúsznak-másznak minden meccsen...

Ez az én véleményem, persze nem kötelező vele egyetérteni. :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 3., hétfő 14:45

Ha beismered végre ami a napnál is világosabb,legyél úriember és vedd a fáradtságot és köszönj el mindenkitől odaát mert ezt így illik. (bár tudom neked ezt nem kell mondani)
Várjál már,az EB-n ő lett az év fórumozója... :lol:
Ja és GT,ha igazi gólörömöt akarsz hallani,szedj le egy brazil streamet :D PortugalX10 :D

Na hogy ne legyen off teljesen...Ronaldo megmozdulása nálam nem volt piros.Viszot a fejelő mozdulat az nálam egyértelműen az+3meccs...nem beszélve a kézilabdáról,ami az esetet megelőzte,amiért is a portugál reklamálni kezdett...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 3., hétfő 14:36

Amúgy tudtommal Farkas a Bilbaonak szurkol (pontosabban szimpatizáns :D )... Engem annyira nem lepett meg a dolog. :roll:

farkas barca drukker.....egyszer volt is vele email váltásom,mert évekkel ezelőtt geci volt nagyon velünk, ezt megjegyeztem a sport tv felé, mire visszaírt. :D kicsit adtam is neki....eleinte tagadott,hogy ő nem...meg öcsi bácsi bla..bla bla...hogy ő nem is utálja a madridot...mert sok anyagot készitett meg ilyen baromságot,hát persze, hiszen ez a munkája mondtam neki.
Aztán lassan engedett.... :D :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 13:01

én tegnap találtam egyet aminek szép volt a képe, nem akadt, de nem lehetett hangot levenni, kinagyítani csak a kis ablakos módot lehetett nézni :D P2plive-on vagy LSHunter-en mindig találok valami nézhetőt...a koleszos net sokkal gyorsabb mint az otthoni, mégis van hogy ott akad otthon meg nem :hmmm:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 3., hétfő 12:58

Géci írta: Valahogy így... :mrgreen: Csak vágod falun olyan a net, hogy csak szarabb streamet tudok akadás mentesen nézni, de az meg olyan mint a régi japán focis mese amibe egy passznál is csíkot húz a labda maga után :lol: :lol:
Megvan a bája, mikor a pélónövelő reklámok kitakarják a fél adást, ami 7 percenként, különös gyakorisággal gólok előtt elmegy :lol: De a kommentátorok leegalább nem csak barca góloknál sikítanak. :lol:
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 12:53

wZoLee7 írta:nagy tv nagy hülyeség, kis stream kis idegesség :lol:
Valahogy így... :mrgreen: Csak vágod falun olyan a net, hogy csak szarabb streamet tudok akadás mentesen nézni, de az meg olyan mint a régi japán focis mese amibe egy passznál is csíkot húz a labda maga után :lol: :lol:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 12:51

nagy tv nagy hülyeség, kis stream kis idegesség :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 12:48

Amúgy tudtommal Farkas a Bilbaonak szurkol (pontosabban szimpatizáns :D )... Engem annyira nem lepett meg a dolog. :roll:
GT37 írta:Átlagban két percig üvöltik egy levegővétellel, hogy "golgolgolgolgolgolgol", vagy "golaaaazoooooo".
Ezt én is bírom ezekbe a streamekb, de inkább maradok a nagy tv-nél :Đ

Balii
Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane

HozzászólásSzerző: Balii » 2014. február 3., hétfő 12:21

Nah hát szerintem az első félidő Bilbao nagyot küzdött ide vagy oda nagyon szar volt.Engem az lepett meg hogy az eddigi meccseken látott csapatos letámadás és az utána való gyors megindulások gyakorlatilag kihaltak..Nem túlzás ha azt mondom hogy 2 értelmes passzt nem tudtak csinálni a srácok DM meg Benzema meg annyi Epic failt csinált ezen a meccsen amennyit egész évben nem (Főleg Benzema sarkazása biztos mém lesz)A piros szerintem sem volt piros és nem azért mert elfogult vagyok de a csávó provokálta és lökte meg CR majd belemászott az arcába...Persze hogy kicsit alrébb tette a fejét szerintem abban a szituban ez nagyon max sárgát ér de annak is aki kezdte a provokálást majd összeesett mint egy zsák krumpli a semmire...

Sport tv-re visszatérve az vicces volt amikor Jesé berúgta a gólt majd Farkas barátunk mély és unott hangon konstatálta hogy hát vezet a Madrid...Majd jött az egyenlítő gól és akkorát ordított meg őrjöngött hogy kajak lejjebb kellet vennem a hangerőt a TV-n :D. Szóval kicsit gusztustalan :coffee:

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:56

Ezt privátba akartam de mindegy.

Ha beismered végre ami a napnál is világosabb,legyél úriember és vedd a fáradtságot és köszönj el mindenkitől odaát mert ezt így illik. (bár tudom neked ezt nem kell mondani)

És várj legalább 5 percet mielőtt szétsavaznád őket.... :mrgreen:

nagyi

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:44

Most kezd szembesülni vele.....

Ami nem gond....

Ne harcolj ellene GT37!!!!

Ha bármikor szükséged van valamire mi itt vagyunk!!!

Na számoljunk ki segít neki:+1

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 11:40

ő már madridista :lol:

nagyi

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:35

Gt37 nem akarlak bántani :(

De van egy olyan érzésem ha odaát megtudják milyen normális vagy ip bann lesz....

Legalább írd ki,hogy nincs isten csak Messi vagy valami mert ebből baj lesz... :D

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 3., hétfő 11:27

wZoLee7 írta:erre csak annyit tudok írni...aki sport tv-n nézi a meccseket az vállalja ezt, ha utálod csináld azt amit én...egy spanyol stream és kész...nem értek belőle kb semmit, és a spanyolok mindenki minden góljánál elélveznek a kommentátor állásban :lol:
Én portugált szoktam nézni... Azok még a játékosok neveit sem tudják kiejteni rendesen. :lol: Aztán ha unom, átmegyek én is egy spanyolra, ott meg be nem áll a szájuk, végigpofázzák a 90 percet, ha egy támadás átér az ellenfél térfelére, felemelik a hangjukat és elkezdenek gyorsabban beszélni, gólnál meg... :lol: Átlagban két percig üvöltik egy levegővétellel, hogy "golgolgolgolgolgolgol", vagy "golaaaazoooooo". :D

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 11:13

erre csak annyit tudok írni...aki sport tv-n nézi a meccseket az vállalja ezt, ha utálod csináld azt amit én...egy spanyol stream és kész...nem értek belőle kb semmit, és a spanyolok mindenki minden góljánál elélveznek a kommentátor állásban :lol:

nagyi

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:09

Sziasztok!

Pár gondolat,kérdés.

CR mikor nem rúgta rá és lepasszolta :sziv: azt mondtam,hogy áááááááááááááááááááá +1

Első kérdésem mikor a Barcelona 6 pontocskával ment elénk raktak volna egy papírt,hogy most ez lesz az eredmény ki az aki nem írta volna alá???? :hmmm:

A másik kérdésem az a gránátvörös barátaimhoz intézném.

Szoktam nézni pár Barcelona meccset csinálnak egy sima passzt vagy háromszöget amit (talán) a magyar focisták is megcsinálnak és rendesen röpködnek a csodálatosnál csodálatosabb jelzők úúúúúú ááááá világlegszebbfocijasenkimás stb stb kicsit gusztustalan nem??? És mi vagy bárki más legyen az bárki csinál egy olyan mozdulatot, amire így nézek :ozil: meg se szólalnak....Na ez ami fáj, itt kezdődik amit RMFC már próbált kifejteni,hogy ez a népbutítás....

És ehhez hozzátartozik az is mikor a Barcelona mutat szép focit én elismerem. (fáj de ami szép az szép akárkiről legyen szó)

A piros hááááááát mit mondja semmit....bár az eltiltás az :(

Mikor ment a Neymar story megmondom őszintén nem mondtam semmit. Nem tudom nem láttam nem érdekel...

Minket se kell félteni de az biztos,hogy ha nálunk bukik ki egy ilyen még a kisbegyed magazin is lehozta volna...

Köszönöm a türelmet.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 3., hétfő 10:39

h3x0r írta:A barcas kollegaktol kerdem: Szerintetek igazsagos volt CR kiallitasa?
Szerintem nem. Inkább sárgát ért az eset, mint pirosat.

(Mondjuk ez tipikusan olyan helyzet volt, ahol a legmegfelelőbb ítélet a narancssárga lap lett volna. :mrgreen: )

Viszont meg lennék lepve, ha három meccsre elmeszelnék Ronaldót.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 3., hétfő 9:49

öhej megint ez a temetés....akkora vicc,amekkora nincs is...csak nézik ki a fejemből. Elég volt egy X vagy egy gyengébb játék,és egy mindent,de mindent beleadó bilbao,akik akkorát hajtottak a 15-40 perc között amire alig volt példa az én focinéző múltamban. Egyszer láttam ilyet egy sevilla realos egy félidő erejéig.....iszonyat mit mentek....
pontosan. és azon a 25 percen kívül nem is nagyon volt gólveszély alatt a kapu. sikeresen átvészeltünk egy olyat amire senki sem számított ( mert nekem ne mondja senki, hogy tudta ez fog történni, a nyomás várható volt de nem ez) utána pedig visszább vettek az iramból és rögtön kiegyenlítődött az egész meccs, a második félidőt pedig mi irányítottuk. sajnos ez van, élete gólját lőtte a gyerek, ez rendre a madrid ellen történik meg, onnan pedig a bíró rossz ítélete megpecsételte az X-et.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 3., hétfő 9:06

Röhej megint ez a temetés....akkora vicc,amekkora nincs is...csak nézik ki a fejemből. Elég volt egy X vagy egy gyengébb játék

Mondjuk a gyengébb játék az nem egy, szerintem. Mostanában egyedül a tökutolsó Betist tömtük ki, ahol már edzőbuktatás is ment talán, aztán a többi meccset eldöntötték az egyéni villanások, de a játékunk amúgy eléggé nézhetetlen és siralmas.
Ezután a meccs után nem is a pontok meg az Atma előnye miatt akadtam ki, hanem a mutatott játék miatt. Mi az hogy megengedjük egy Bilbaonak, hogy zavartalanul felhozza a labdát a felezővonalig? senki nem támadta le őket, onnatól meg nem volt nehéz dolguk helyzeteket kialakítani, mert egy védekezésben gyenge Xabi-Modric kp-t simán átjátszottak. Lőhettek volna vagy két gólt is az első félidőben, de megúsztuk. Kb. azt tolta a Bilbao amit nekünk kellett volna, mert nekünk lett volna nagyobb szükségünk itt a győzelemre. Ez egyszerűen szar taktika amit csináltunk tegnap, nem csinálhatod meg, hogy teljesen hagyod játszadozni az ellenfelet 45-50 percig, azt remélve, hogy majd kifáradnak, és aztán bedarálod őket. Egy jobb és tapasztaltabb csapat simán kihasználta volna a Bilbao első félidei lehetőségeit. El kellene felejteni ezt a hülyeséget és felvenni a kesztyűt végre...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 3., hétfő 7:00

dannen írta:
R.M.C.F írta: úgy gondolod hogy az AB mindig így játszik? kétlem.
úgy gondolom, hogy az első 45 percben nekünk momentumunk nem volt és nem azért mert az AB élete meccsét játszotta, hanem azért mert mi kritikán alulian teljesítettünk és erre persze, hogy felbátorodik az ellenfél. semmi különöset nem csináltak, csak tartották a labdát a helyzetek meg jöttek nekik automatikusan, mi meg nem tudtunk semmit csinálni csak bohóckodtunk. de hogy a nagy meccseken ebben a szezonban nem tudtunk jó játékot mutatni az is elmond valamit.

amúgy meg ha ez a bilbao ennyi gondot okozott nekünk most ( mert életük meccsén sem olyan jók mint egy bayern pl.), akkor előre félek a BLtől. nagyon rosszak voltunk ma is.

Teljesen másként látom,de ez van.

Más:

Hogy Cr kiállitása jogos volt-e? Miért, ez a lényeg? Ha igen,akkor két bilbaosnak is mennie kellett volna azért nézzünk már meg újra ha valaki előtt nem világos,még jó hogy nem majd beetetitek hogy még nekünk fújt.
Minden egyes esésükre fújt,kurva idegesitő volt a hozzáállása.....féltem hogy pepe el fog durranni,de ez csak ramosra és alonsora tért most ki. Szemét kis pö*ts volt,2x mentünk volna támadásban és a semmire visszafújta....az csak hab a tortán hogy 5mp-el a vége előtt képes lefújni,amikor még egy utolsó beivelésünk jött volna.
Röhej volt a biró maradjunk annyiban.

Más:
Röhej megint ez a temetés....akkora vicc,amekkora nincs is...csak nézik ki a fejemből. Elég volt egy X vagy egy gyengébb játék,és egy mindent,de mindent beleadó bilbao,akik akkorát hajtottak a 15-40 perc között amire alig volt példa az én focinéző múltamban. Egyszer láttam ilyet egy sevilla realos egy félidő erejéig.....iszonyat mit mentek....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: