Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 3., hétfő 0:03

A barcas kollegaktol kerdem: Szerintetek igazsagos volt CR kiallitasa?
a meccset nem láttam, visszanéztem az esetet, hát szerintem az őt provokáló bilbaoi arc és a ronaldo cselekedete között nem volt egy "lapnyi" különbség, de azért azt súlyosnak éreztem volna, ha páros kiállítás lett volna.
nem volt olyan vészes szituáció, szóval egy-egy sárgával le lehetett volna rendezni.

egyébként a továbbiakra nem hiszem, hogy kihatással lesz, szerintem eltörlik.

úgy gondolod hogy az AB mindig így játszik? kétlem.
11 meccsen 9 győzelem, 2 döntetlen, 0 vereség volt a mai meccs előtt a hazai mérlegük.
legyőztek minket is, a villarrealt is, most a kupában pedig aki látta az atletico elleni otthoni meccsüket (2-1-es vereség) az láthatta, hogy ott sem voltak rosszabbak, harcoltak, küzdöttek, sőt, vezettek is, és csak a hajrában kapták be a vesztest gólt.

nyilván nem játszanak mindig így, még otthon sem, mert egy rayo vagy betis ellen nem is kell ennyi, de iszonyatosan fel tudnak pörögni, és mocskosul oda tudják tenni magukat a hazai derbiken.

engem nem lepett meg, szerintem a fórum is pont ezért félt a meccstől, mert a baszkok igen is képesek bárkit megcibálni.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. február 3., hétfő 0:01

realistahuni írta: Így van, nem értem mit kell ennyit bírózni, fészbuk is már tele van a vakbírós mémekkel, gyerekek ne már...
A szándékot is büntetik, Ronaldo meg szimplán bunkó volt. A piros megadható volt ahogy Anyaka is leírta már.
Ha ezért eltiltatja magát az Atma ellen akkor csinált igazából hatalmas butaságot.
Azt már kétlem, hogy többet kapna. A fejelgetés még feszítette utána a húrt, de nem esett túlzásba. Ha plusz meccset kapna, akkor az lenne az igazságtalan. Egyébként, ha a lökésnél lefekszik, akkor a Bilbao fejezi be 10 emberrel. Sajnos ilyen szégyen a mai futball, aki előbb dobja be magát az megy. Ezért is kezdem egyre kevesebbet nézni... :)
---

"Kalapács ütéssel meglökte, mert nem találta telibe a feje tetejét, vagy az orrát", akkor így kiegészítem, hogy véletlenül se kezdődjön a mondat egyes szavainak a kielemzése külön-külön. De legyen sárga lap. Írj nekik levelet, ha úgy jobb. Nekem teljesen mindegy mi lett volna, nem foglalkoztat a dolog, szép futball nem volt egyik fél részéről sem, innentől kezdve a többi nem érdekel.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. február 2., vasárnap 23:57

És akkor mi a piros, ha elájul az ellenfél, vagy eltörik az állkapcsa?

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 2., vasárnap 23:57

h3x0r írta:A barcas kollegaktol kerdem: Szerintetek igazsagos volt CR kiallitasa?
Megadható volt, mondjuk a Bilbao játékost is lezavartam volna. Tudom, hogy most nem úgy kérdezted, de általánosságba kicsit unalmas, hogy amikor a Madrid kárára tévednek, akkor mindig szóba kerül a Barça... Meg hogy a Real ellen mindenki az utolsó véréig küzd, nekünk meg lefekszik az egész világ.

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. február 2., vasárnap 23:55

Meglökte az arcát ökölbe szorított kézzel, teljesen mindegy innentől minek szánta, ha így akarta megsimogatni, vagy bármi más, vagy mi lett belőle
Még mindig nem volt ütés. Sárga lap volt.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 2., vasárnap 23:49

Nem nekem kell visszanézni akkor. :)
Meglökte az arcát ökölbe szorított kézzel, teljesen mindegy innentől minek szánta, ha így akarta megsimogatni, vagy bármi más, vagy mi lett belőle. Jobb horgokat mégse osztogathatnak.

Így van, nem értem mit kell ennyit bírózni, fészbuk is már tele van a vakbírós mémekkel, gyerekek ne már...
A szándékot is büntetik, Ronaldo meg szimplán bunkó volt. A piros megadható volt ahogy Anyaka is leírta már.
Ha ezért eltiltatja magát az Atma ellen akkor csinált igazából hatalmas butaságot.

Anyaka

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. február 2., vasárnap 23:45

Zidane írta:
Igazságosnak semmi se az, de megadható. Ütésnél a szándék a lényeg, nem az, hogy állon találja e tökéletesen vagy sem. Lökte volna vissza, annyit tehet sárgáért.
Csakh ez nem volt ütés, inkább megsimogatta, még csak ütő mozdulat se volt. Ezt nyugodtan vissza lehet nézni. Sárga itt, sárga ott az lett volna az igazságos, a helyes döntés. A bíró pirosat akart adni Cének ennyi a történet.
Nem nekem kell visszanézni akkor. :)
Meglökte az arcát ökölbe szorított kézzel, teljesen mindegy innentől minek szánta, ha így akarta megsimogatni, vagy bármi más, vagy mi lett belőle. Jobb horgokat mégse osztogathatnak.

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. február 2., vasárnap 23:35

Igazságosnak semmi se az, de megadható. Ütésnél a szándék a lényeg, nem az, hogy állon találja e tökéletesen vagy sem. Lökte volna vissza, annyit tehet sárgáért.
Csakh ez nem volt ütés, inkább megsimogatta, még csak ütő mozdulat se volt. Ezt nyugodtan vissza lehet nézni. Sárga itt, sárga ott az lett volna az igazságos, a helyes döntés. A bíró pirosat akart adni Cének ennyi a történet.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 2., vasárnap 23:31

bírom, hogyha szarok vagyunk mindig ez jön valakitől ezen a fórumon :lol:
szerinted minden meccsen így játszanak, vagy mi?
ha így lenne, nem az atletico madrid lenne az élen, hanem ők.

Anyaka

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. február 2., vasárnap 23:30

h3x0r írta:Szerintetek igazsagos volt CR kiallitasa?

Igazságosnak semmi se az, de megadható. Ütésnél a szándék a lényeg, nem az, hogy állon találja e tökéletesen vagy sem. Lökte volna vissza, annyit tehet sárgáért. Viszont a piros itt, piros ott felállás elfogadhatóbb lett volna. De nem hiszem, hogy ez a lap bármit is befolyásolt volna. A gólok már előtte megvoltak.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 23:27

dannen írta:
L.Miki írta:Életük meccsét játszották a hazaiak,

bírom, hogyha szarok vagyunk mindig ez jön valakitől ezen a fórumon
:lol:
úgy gondolod hogy az AB mindig így játszik? kétlem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 2., vasárnap 23:25

dannen írta:
L.Miki írta:Életük meccsét játszották a hazaiak,

bírom, hogyha szarok vagyunk mindig ez jön valakitől ezen a fórumon
:lol:
Ettől függetlenül szarok voltunk én nem tagadom, ahogy azt sem, hogy baromira agresszíven játszottak a hazaiak mindent beleadva már rögtön az elején.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 2., vasárnap 23:18

h3x0r írta:Akar mikor pontot vesztunk es/vagy gyengen jatszunk, sokan rogton cserelnek le az edzot es a fel keretet.
Gyengen jatszottunk, a bilbao nagyot kuzdott (a legtobben pont azt szeretnek hogy eros csapatokkal talalkozzunk a bajnoksagban is), a biro idiota volt (nem csak a piros miatt, hanem az egesz meccset nem tartotta a kezeben) es igyis elhoztunk egy pontot. Megjegyzem, hogy a barca itt kikapott es az Atletico is fog meg oda menni.
Ez az egy pont, tökéletesen megfelel. Életük meccsét játszották a hazaiak, igazi spártai harcosként küzdöttek végig. De van egy pontunk, ami még mindig jobb, mint a nulla. Idegölő meccs volt, de nagy gratula az ellenfélnek. Nem mondom, hogy tisztelet, mert nem, hisz millió aljasságot elkövettek, de iszonyatosat küzdöttek a kis szemetek.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 2., vasárnap 23:15

kiki. írta:Na erről beszéltem tegnap. Egy iksz a Bilbao otthonában (ahova nem nyerni járnak a csapatok), és már mindenki eret vág. Tisztelet a kivételnek, de vannak kemény hozzászólások.
Akar mikor pontot vesztunk es/vagy gyengen jatszunk, sokan rogton cserelnek le az edzot es a fel keretet.
Gyengen jatszottunk, a bilbao nagyot kuzdott (a legtobben pont azt szeretnek hogy eros csapatokkal talalkozzunk a bajnoksagban is), a biro idiota volt (nem csak a piros miatt, hanem az egesz meccset nem tartotta a kezeben) es igyis elhoztunk egy pontot. Megjegyzem, hogy a barca itt kikapott es az Atletico is fog meg oda menni.

A barcas kollegaktol kerdem: Szerintetek igazsagos volt CR kiallitasa?

kiki.

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 2., vasárnap 23:01

Na erről beszéltem tegnap. Egy iksz a Bilbao otthonában (ahova nem nyerni járnak a csapatok), és már mindenki eret vág. Tisztelet a kivételnek, de vannak kemény hozzászólások.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 2., vasárnap 20:49

Ez az utánpótlás kérdés mindig is igen érdekes kérdés volt. Amikor elkezdődik az elnöki kampány akkor ez az egyik amit azonnal elő vesznek hogy igenis jó az utánpótlás és jó játékosok is vannak és majd be is építjük őket. De ez olyan mint Guti(örök ígéret marad). Ha jól emlékszem akkor legutóbb Perez össze is állított egy kis listát hogy mennyi utánpótlás játékos játszik most a komolyabb bajnokságokban. Elég szép kis szám jött ki belőle.
Amugy szerintem nem rossz a mi utánpótlásunk csak épp abszolút nem használjuk ki. Meg persze az is közre játszik hogy nem is igazán vagyunk rákényszerítve. Amíg pénz lesz addig nem sok utánpótlás játékos lesz a kezdőben. Kivéve ha nem találunk olyat akit érdemes lenne hozni egy posztra és kipróbálunk egy utánpótlás játékost aki beválik akkor van esélye hogy megragadjon a kezdőbe.
Itt van például a most feljött srácok esete.
-Carvajal : a legjobbkor sikerült kölcsön adnunk hogy fejlődjön és hogy tapasztalatot szerezzen és szerencsére a lehető legjobb helyre adtuk kölcson.

-Nacho : ő már azért annyira nem fiatal. Viszont amikor láttam játszani szerintem nagyon jó volt. Nem is értem hogy őt miért nem adtuk kölcsön. :hmmm:

Jesé : a srácban van potenciál bőven. a nagy kérdés már csak az hogy megkapja -e a kellő játékperceket, mert ha nem akkor ő is nagyon felejtős lesz.

Valaki itt felhozta (nem találom most hirtelen meg hogy ki volt) Marcelo és Higuain esetét. Szerintem annak idején legalábbis ahogy én emlékszem egyik sem úgy indult hogy ők majd akár itt valakik is lehetnek. Megkapták a rendszeres játéklehetőséget és tudtak is élni vele. Marcelo a világ legjobb balhátvédje lett. Higuain is azért valameddig eljutott. És ami talán a legérdekesebb hogy és itt ismét kihangsúlyoznám hogy ahogy én emlékszem Gago-tól várta sok mindenki a nagy durranást. Ő lesz majd az új Redondo meg hasonló dolgok meg hogy megvan neki a tehetsége hozzá. Aztán pont ő belőle nem lett semmi.
Ezt csak azért hoztam fel mert itt nagyon sok minden közre játszik hogy valaki egyáltalán ilyen szinten profi labdarúgó(tehetség;akarat;mentálisan is bírja stb...) legyen, az meg hogy valaki klasszis legyen oda már nem elég a tehetség.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 2., vasárnap 16:20

Ja bocs, nem tudtam, hogy az utánpótláslétesítményeinket, szakembereket, játékosmegfigyelőket dísznek tartjuk. Elég drága dísz, de ha egyszer "nem ez a filozófiánk", és ti ezt ráadásul meg is beszéltétek, akkor mit lehet tenni?
Ja,én meg nem tudtam hogy nekünk kellene kinevelni europa meg a világ legjobbjait... :roll: Mint ahogy az sem rémlik hogy mindig az utánpótlásból teremtettünk magunknak világverő csapatot....de lehet.
Arra meg nincs idő,nincsenek évek,hogy majd egyszer csak összeérnek,a Real egy olyan Brand,egy üzleti vállalkozás,ahová kellenek a nevek,mert bárhogy is,a show megy tovább,nem állhat le,egy picit sem,és elhiszem hogy fájdalmas ezzel tudatosulni,főleg olyanoknak akik teli vannak idealizmussal,de az élet már csak ilyen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 2., vasárnap 16:08

Kompany lő, gól blogon volt, hogy miért nem tudnak a Barca nevelések máshol játszani és miért sülnek be rendesen. Elég j videó blog volt és ott is teljesen ezt írták le. Mondjuk engem nem érdekel, mert ez a Barca problémája. :D Ja igen, és ezzel úgy vagyok, hogy nálunk meg tényleg csak az kerülhet fel így komolyabban a nagy csapathoz, akiben benne lehet az a plusz. Legjobb példa Morata. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 15:52

(ezért se fogunk soha változtatni a taktikán)
Jó meglátás,én is igy gondolom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

kiki.

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 2., vasárnap 15:45

Mourinho nyilatkozta anno, hogy problémája, hogy a Castilla nem az első csapat kezére játszik. Nálunk már a 10 éves srácok is a tiki-takát 4-3-3-at tanulják (ezért se fogunk soha változtatni a taktikán), nálatok pedig egy olyan focit tanulnak, ahol más csapatokba is simán betudnak illeszkedni. Pl, egy Busquets, Bartra, Sergi Roberto tökéletesen beillink hozzánk, de máshol elvesznének, úgy egy Mata, Callejon, Morata más csapatba is megállnák a helyüket.

A Camp Nouval kapcsolatba nem a nézőszámmal, hanem a hangulattal van baj. Mindig is irigyeltem a Realt e tekintetben, mert nálatok amikor kell akkor euforikus hangulat van és felrobban a stadion, nálunk pedig az ázsiai vendégek csak fényképezkednek.

Vissza: