a meccset nem láttam, visszanéztem az esetet, hát szerintem az őt provokáló bilbaoi arc és a ronaldo cselekedete között nem volt egy "lapnyi" különbség, de azért azt súlyosnak éreztem volna, ha páros kiállítás lett volna.A barcas kollegaktol kerdem: Szerintetek igazsagos volt CR kiallitasa?
nem volt olyan vészes szituáció, szóval egy-egy sárgával le lehetett volna rendezni.
egyébként a továbbiakra nem hiszem, hogy kihatással lesz, szerintem eltörlik.
11 meccsen 9 győzelem, 2 döntetlen, 0 vereség volt a mai meccs előtt a hazai mérlegük.úgy gondolod hogy az AB mindig így játszik? kétlem.
legyőztek minket is, a villarrealt is, most a kupában pedig aki látta az atletico elleni otthoni meccsüket (2-1-es vereség) az láthatta, hogy ott sem voltak rosszabbak, harcoltak, küzdöttek, sőt, vezettek is, és csak a hajrában kapták be a vesztest gólt.
nyilván nem játszanak mindig így, még otthon sem, mert egy rayo vagy betis ellen nem is kell ennyi, de iszonyatosan fel tudnak pörögni, és mocskosul oda tudják tenni magukat a hazai derbiken.
engem nem lepett meg, szerintem a fórum is pont ezért félt a meccstől, mert a baszkok igen is képesek bárkit megcibálni.