Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 14:39

GT37 írta:Mindegy is, nem ez volt a mondandóm lényege. :) Egyébként írtam is, hogy valószínűbbnek tartom, hogy Laporta szervezkedett/szervezkedik a háttérből.
Akkor szólhatnál pár jó szót a Madrid nevében :lol: :lol: :lol:
GT37 írta:De talán egy pozitív dolog van ebben is: mostantól remélhetőleg minden transzfert abszolút korrekt és törvényes módon fogunk intézni, nehogy megint jöjjön egy jó kis botrány.
Házat, asszonyt, kocsit ne tedd fel rá :mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 29., szerda 14:38

A 10 milliót pedig csak azért kapta, hogy a fia biztosan a Barcelonát válassza majd 2014-ben, a másik harmincat pedig azért kapta, hogy mindez már 2013-ban megtörténjen. Igaz, hogy a fia kijelentette, hogy más csapatba nem akar menni.
Ahhoz képest,hogy az ügynöke meg apuci egész évben azt pofázta(amit már akkor sem hittem,hisz mindig is azt nyomtam hogy márpedig klubot vált),hogy Neymar a VB-ig marad a santosba,erről mostanság már szó sem esik...
Sajnálom a gyereket,hogy a pénzhajhász fater,meg a maffiozo ügynöke,vmint Rosell elnök okosságai miatt,ilyen helyzetbe került...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2014. január 29., szerda 14:42-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 29., szerda 14:32

Hihetetlen ez az egész.

De talán egy pozitív dolog van ebben is: mostantól remélhetőleg minden transzfert abszolút korrekt és törvényes módon fogunk intézni, nehogy megint jöjjön egy jó kis botrány.
R.M.C.F írta:GT, a problémát,a barca pártoló tagja robbantotta ki,mi kell ennél nyilvánvalóbb hogy a probléma nem madridból érkezett? Ez csak duma.....seprik a koszt semmi más nincsen benne,és magukból indulnak ki,mi ha ilyenek vagyunk,akkor más (Perez) is ilyen lehet.
Mindegy is, nem ez volt a mondandóm lényege. :) Egyébként írtam is, hogy valószínűbbnek tartom, hogy Laporta szervezkedett/szervezkedik a háttérből.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 29., szerda 13:05

Ha télleg felajánlotta ezt a 8 milliót akkor egyúttal be is ismerte hogy télleg nincs rendben valami. Csak ilyenkor azt nem értem hogy miért nem viszi mondjuk a DIS cég mindjárt a bíróságra az ügyet.
Már ősszel is voltak olyan hírek, hogy a DIS-nek valami nagyon nem tetszik és nagyobb összeget követel + kifogásolja az eljárást, miszerint a Barca csupán a Santossal tárgyalt (külön) a játékost illetően, pedig a játékjog százalékos részesedésük nyomán véleményük szerint velük is kellett volna, de a pletykák szerint az ő jogászaikat lesz@rták és nem fogadták Katalóniában! A Santosnak utalt 17,1 millióból a 40%-os részesedésük nyomán kaptak 6,8 millát és kalap-kabát!
Amúgy vicc ez az egész, ezek az "előlegek", meg minden, főleg annak tükrében,hogy azt mondják,Neymar ide akart jönni. Ennyire, hogy foglaló kellett rá? :roll:
-->
On Tuesday, Neymar Sr admitted that Barca gave him €10m in 2011. This was a portion of the €40m they paid him overall to ensure the Catalans would receive a first option in any transfer, but he insisted he had not broken the law with the secret agreement. The loan payment would have been repaid if Neymar had not joined Barcelona, he claimed.

"Barcelona paid me €10m [in 2011]," Neymar Sr told ESPN Brasil, after giving a press conference to reporters in Brazil.

"It's not a crime. They didn't pay the money to Neymar, they paid it to my company [N&N, owned by Neymar's parents].
Óriási ez a szöveg Neymar papától :lol: :lol: :lol: ; csak kérdezem én, ha nem sértettek semmiféle szabályt, törvényt, akkor miért volt titkos ez a megállapodás (és annyiszor tagadva); arról nem is beszélve, hogy elővásárlási opciót súlyos milliókért manapság a munkáltató klubnál (regisztrálni szokás a FIFA-nál) és nem kenhető apuciknál lehet szerezni, főleg, hogy élő szerződéssel bírt a játékos a Santosnál! :sly:
fárasztó ügy,és csak a mismásolás megy.
Főleg a Barcának! :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 29., szerda 12:53

Remy írta:
madridronie írta: DIS már részesült; majd a cégnél türelmetlenül várták, hogy Rosell bebukjon ezzel a biznisszel, minek után további pénzeket tudnak lekarmolni az illetékesekről.
Mindent értek. Tehát a DIS cég felbérelte Perezt, hogy buktassa meg a Rosellt, hogy ezáltal több milliót leakasszanak a barcáról. Végre :salute: :mrgreen:
Ne beszelj hulyesegek Remy!!! Perez berelte fel a DIS ceget.. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 29., szerda 12:38

madridronie írta: DIS már részesült; majd a cégnél türelmetlenül várták, hogy Rosell bebukjon ezzel a biznisszel, minek után további pénzeket tudnak lekarmolni az illetékesekről.
Mindent értek. Tehát a DIS cég felbérelte Perezt, hogy buktassa meg a Rosellt, hogy ezáltal több milliót leakasszanak a barcáról. Végre :salute: :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 29., szerda 12:33

madridronie írta:
Ez érdekes... Most lehet velem van a baj, de nekem úgy rémlik, hogy az átigazolási időszakban történt egy olyan, hogy mi is bejelentkeztünk a Santosnál, és mind a két klub ajánlatát elfogadták.
A Santos nyilván, mivel többet kaptak volna a Real Madridtól; Neymarok részéről az "időkérés" csupán színjáték volt, hátha jobb alkupozíciót harcolnak ki a srácnak a barcelonai szerződésénél (ami hallva, olvasva manapság a részleteket, elég jól sikerülhetett :ike: )! Apuci szerint egyébként a Santos tisztában volt a megállapodással, vajon a 10 millás "előleggel" is? :shifty:

Közben az AS szerint a Barca titokban 8 millát már felajánlott a DIS cégnek (Neymar játékjogának 40% birtokolták) kompenzáció gyanánt, akik azonban 20 millát követelnek más különben bíróság elé citálják Neymar papát! Ugyanis a szerződést elvileg csak a Barca és a Santos írta alá, holott a DIS szerint velük is külön kellett volna tárgyalni --> 17,1 milla ment a Santosnak, amiből 6,8 milla értékben a DIS már részesült; majd a cégnél türelmetlenül várták, hogy Rosell bebukjon ezzel a biznisszel, minek után további pénzeket tudnak lekarmolni az illetékesekről.
Ha télleg felajánlotta ezt a 8 milliót akkor egyúttal be is ismerte hogy télleg nincs rendben valami. Csak ilyenkor azt nem értem hogy miért nem viszi mondjuk a DIS cég mindjárt a bíróságra az ügyet. Mert ha télleg igaza van akkor biztos hogy többet kellene kifizetnie a Barcának. De ha meg tudják hogy a Barcának van igaza akkor meg nem követelőznének...És most nekem ne mondja az senki hogy évek múlva kapná meg akkor a pénzt mert ha jól tudom ilyen esetekben lehet indítványozni hogy az inflációt is számolják bele. Teszem fel hogy most a Barcának kellene fizetnie 15 milliót és nem teszi és bíróságra kerül az ügy és 5 év múlva ér véget akkor az ötévi inflációt is kifizetethetik a Barcával és akkor mondjuk 18-at kellene kifizetni.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 29., szerda 12:10

R.M.C.F írta:Perez lefizethette az apját is? Vagy a spanyol NAV-ot? valakit lefizetett biztos. Azt nem tudom kit,de valakit lefizetett.
Engem lefizethetne már végre jól jönne egy kis cash. :mrgreen:

Amúgy vicc ez az egész, ezek az "előlegek", meg minden, főleg annak tükrében,hogy azt mondják,Neymar ide akart jönni. Ennyire, hogy foglaló kellett rá? :roll: Mi lett volna ha nem akar idejönni?
Egyébként én már azt sem tudom mi van,ki tartozik kinek, ki lett lefizetve,kit kell kártalanítani, stb...fárasztó ügy,és csak a mismásolás megy.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 29., szerda 11:41

Ez érdekes... Most lehet velem van a baj, de nekem úgy rémlik, hogy az átigazolási időszakban történt egy olyan, hogy mi is bejelentkeztünk a Santosnál, és mind a két klub ajánlatát elfogadták.
A Santos nyilván, mivel többet kaptak volna a Real Madridtól; Neymarok részéről az "időkérés" csupán színjáték volt, hátha jobb alkupozíciót harcolnak ki a srácnak a barcelonai szerződésénél (ami hallva, olvasva manapság a részleteket, elég jól sikerülhetett :ike: )! Apuci szerint egyébként a Santos tisztában volt a megállapodással, vajon a 10 millás "előleggel" is? :shifty:

Közben az AS szerint a Barca titokban 8 millát már felajánlott a DIS cégnek (Neymar játékjogának 40% birtokolták) kompenzáció gyanánt, akik azonban 20 millát követelnek más különben bíróság elé citálják Neymar papát! Ugyanis a szerződést elvileg csak a Barca és a Santos írta alá, holott a DIS szerint velük is külön kellett volna tárgyalni --> 17,1 milla ment a Santosnak, amiből 6,8 milla értékben a DIS már részesült; majd a cégnél türelmetlenül várták, hogy Rosell bebukjon ezzel a biznisszel, minek után további pénzeket tudnak lekarmolni az illetékesekről.

RealMadrid

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 11:36

Realista24 írta:A mostani nyilatkozatban van, hogy Neymar máshova nem akart igazolni, a Barcelonát preferálja.
Az oké, de akkor is nem kicsit álszent dolog volt szerintem... 2011-be kapnak 10misi kenőpénzt meg 2013-ba 30-at, hogy biztos oda menjen még 2013-ba + Neymar is elvileg oda akart menni... Akkor minek ez a színjáték?

Nekem az tetszett legjobban a Neymar sagában amikor a Santos nem nagyon akarta elfogadni a Barca ajánlatát, és erre eldurrant a papa agya és konkrétan megfenyegette a klubbot, hogy akkor 2014-ben ingyen távok, ha nem bólintanak rá az ajánlatra. Tisztán emlékszem, hogy rá 1 vagy 2 nap jött ez a hír, hogy "hirtelen" mind a 2 klub ajánlata el van fogadva... És itt jön az, hogy akkor Neymar papa el bukta volna azt a 30 millát... :coffee:
Realista24 írta:Végülis, apuka segített a döntésben :mrgreen:
Ehhez konkrétan szerintem nem sok köze volt Neymarnak... Papa megmondta, hogy ide mész és kész... :lol: :lol:
R.M.C.F írta:Perez lefizethette az apját is? Vagy a spanyol NAV-ot? valakit lefizetett biztos. Azt nem tudom kit,de valakit lefizetett.
Lehet Neymar muterját kellet volna :lol: :lol: :mrgreen:
Anyuka megmondta volna a tutit " a gyerek, ha nem a Madridba fog játszani, nincs több nuni" :mrgreen: :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 29., szerda 11:21

Perez lefizethette az apját is? Vagy a spanyol NAV-ot? valakit lefizetett biztos. Azt nem tudom kit,de valakit lefizetett.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 11:15

Most akkor ki hazudik...
A mostani nyilatkozatban van, hogy Neymar máshova nem akart igazolni, a Barcelonát preferálja.
A családom segít nekem dönteni, hogy mi a legjobb nekem”
Végülis, apuka segített a döntésben :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 11:11

Nem tudom szerkeszteni, de megtaláltam. :-*

LINK

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 11:05

Realista24 írta:Igaz, hogy a fia kijelentette, hogy más csapatba nem akar menni.
Ez érdekes... Most lehet velem van a baj, de nekem úgy rémlik, hogy az átigazolási időszakban történt egy olyan, hogy mi is bejelentkeztünk a Santosnál, és mind a két klub ajánlatát elfogadták. Utána rémlik egy olyan, hogy nyilatkozott a papa is meg Neymar is, hogy ők mennyire boldogok, hogy 2 ekkora klub közül választhatnak, és most pár napig a család megbeszéli, hogy szerintük hova lenne érdemes menni... Most akkor ki hazudik... :roll: :coffee:

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 29., szerda 10:33

Neymar apja elismerte, hogy 2011-ben kapott 10 milliót, illetve a cége, de nem előszerződés keretében, ami nem megengedett a Fifa-nál.
Ajándékba kapta a két szép szeméért! :lol: :coffee: Komolyra fordítva a szót, kb. 1,5-2 éve erről szól a fáma; lehet ezt csűrni-csavarni; mifelénk ezt kenőpénznek hívják (még mindig)... :coffee: :-* Pár hete egyébként pont a katalán lapokban jelent meg egy cikk, miszerint belső információk szerint Rosell agyf@szt kapott volna, ha lemarad Neymarról Flo papa és a Real Madriddal szemben és mindent hajlandó volt elkövetni annak érdekében, hogy a Madriddal kötött szóbeli megállapodást szétbombázza --> ment is a 10 milla "N" apuci zsebébe, amivel sikerült hirtelen és minden előzmény nélkül jobb belátásra bírni a Neymar familyt beintve ezzel a Real Madridnak és felrúgva minden addigi egyezséget! :sly: Nem kell ehhez és korábban sem kellett ehhez túl nagy képzelőerő, hogy összeálljon a forgatókönyv, főleg egy olyan embernél, akit több, börtönnel is fenyegető kétes brazil ügyletekkel gyanúsítottak eddig is! :-* Az idősebb Neymar személyében pedig még társra is lelt,csak rá kell nézni apucira , aki váltig állítja, hogy sem a brazil. sem a spanyol Kincstár, Adóhatóság felé nem tartozik semmivel, higgyenek neki ... :-* :ike: :lol:

RealMadrid

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 10:28

Kicsit még olvasgattam, Neymar apja egy szent :)
Elmondta, hogy mivel 2014-ben ingyen távozhatott volna Neymar, akár 120 milliót is kereshetett volna, de nem ezt tették.
A 10 milliót pedig csak azért kapta, hogy a fia biztosan a Barcelonát válassza majd 2014-ben, a másik harmincat pedig azért kapta, hogy mindez már 2013-ban megtörténjen. Igaz, hogy a fia kijelentette, hogy más csapatba nem akar menni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 29., szerda 9:56

Realista24 írta:Témába vissza:
Neymar apja elismerte, hogy 2011-ben kapott 10 milliót, illetve a cége, de nem előszerződés keretében, ami nem megengedett a Fifa-nál. Bár gondolom Pérez kényszerítette erre az interjúra is. :)
Ha nem előszerződés volt, akkor mire kapta vajon? Meg az újabb harmincat? :shifty: :lol:
Perez kényszerítette, hogy fogadja el pénzt, pedig neki esze ágában se lett volna... :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 9:29

Témába vissza:
Neymar apja elismerte, hogy 2011-ben kapott 10 milliót, illetve a cége, de nem előszerződés keretében, ami nem megengedett a Fifa-nál. Bár gondolom Pérez kényszerítette erre az interjúra is. :)
Ha nem előszerződés volt, akkor mire kapta vajon? Meg az újabb harmincat? :shifty: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 9:09

Semmi erőlködés nem volt benne, nem kell egyből a rosszra gondolni.
Egyszerűen az EuroBarcára hivatkozva írtam, ott azt írja az egyik cikk, hogy a RAC1 mellett az AS is lehozta, de ha a RAC1-re hivatkozva, akkor sorry.
Sza.ok az eurobarcára, de komolyan. Az a fajta cenzúrázás, ami ott megy cikkek ügyében megegyezik egy agymosással. Ezt már megfigyeltem az elmúlt években.
Elpofáztam már nem egyszer, nem kétszer, hogy mielőtt vádaskodtok, pötyögjétek be a googleba, hogy miről akartok írni, nyomjatok rá az említett lapok oldalaira, nézzétek meg mi a forrás, aztán kezdjetek rá a hülyeségre.
A múltkor is le lettem ugatva, hogy már rég elült a Neymar ügy, csak a kedves kollégád nem vette a fáradtságot, hogy utánajárjon a dolgoknak...hopp és mi történt? Rosell lemondott.
Aztán betoltam, hogy Messi apja megint pont akkor nyilatkozott a PSG-ről, amikor fizetésemelésről van szó. Kioktattak, hogy valami magyar portálon ott van a cikk, csak hogy képbe kerüljek. Csodák-csodájára ott is csak félig volt lefordítva a cikk...
Most meg nyomjátok ezt a RAC1-es hülyeséget, mintha tények lennének. Mindezt egy héten belül...sorolhatnám estig... fárasztóak vagytok. :roll:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 29., szerda 8:49

Hoppa, mit talaltam kora reggel...
A La Liga Loca blog posztolta facebookon: "A spanyol NAV akár 63 millió eurót is bevasalhat a Barcelonán a Neymar-ügy eltitkolt költségei után!"

Vissza: