Semmi erőlködés nem volt benne, nem kell egyből a rosszra gondolni.
Egyszerűen az EuroBarcára hivatkozva írtam, ott azt írja az egyik cikk, hogy a RAC1 mellett az AS is lehozta, de ha a RAC1-re hivatkozva, akkor sorry.
Sza.ok az eurobarcára, de komolyan. Az a fajta cenzúrázás, ami ott megy cikkek ügyében megegyezik egy agymosással. Ezt már megfigyeltem az elmúlt években.
Elpofáztam már nem egyszer, nem kétszer, hogy mielőtt vádaskodtok, pötyögjétek be a googleba, hogy miről akartok írni, nyomjatok rá az említett lapok oldalaira, nézzétek meg mi a forrás, aztán kezdjetek rá a hülyeségre.
A múltkor is le lettem ugatva, hogy már rég elült a Neymar ügy, csak a kedves kollégád nem vette a fáradtságot, hogy utánajárjon a dolgoknak...hopp és mi történt? Rosell lemondott.
Aztán betoltam, hogy Messi apja megint pont akkor nyilatkozott a PSG-ről, amikor fizetésemelésről van szó. Kioktattak, hogy valami magyar portálon ott van a cikk, csak hogy képbe kerüljek. Csodák-csodájára ott is csak félig volt lefordítva a cikk...
Most meg nyomjátok ezt a RAC1-es hülyeséget, mintha tények lennének. Mindezt egy héten belül...sorolhatnám estig... fárasztóak vagytok.