Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Kedves Barcasok
Talan nehanyotok mar nézett focit, amikor Calderon volt az elnökünk. Utalta a többség, mert lopott, csalt es hazudott. Alig vártuk, hogy valaki le es megbuktassa, hogy eltakarodjon. Csak az elvakult idióták vedtek, igen ez célzás volt.
Talan nehanyotok mar nézett focit, amikor Calderon volt az elnökünk. Utalta a többség, mert lopott, csalt es hazudott. Alig vártuk, hogy valaki le es megbuktassa, hogy eltakarodjon. Csak az elvakult idióták vedtek, igen ez célzás volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Matyi nem válaszoltál a kérdésekre, ugyanazt szajkózod újra meg újra.
Mi azt mutatjuk amik vagyunk, nem akarunk isteneknek és tökéleteseknek látszódni, mint ti..miért van az,hogy nálatok gond van(nálunk a hivatalos oldalon mindent ellehet olvasni az átigazolásokkal kapcsolatban) és az új elnökötök egyből minket hoz fel? meg alves komád is? a realnal miért nincs ilyen nyilatkozat? erre válaszolj nekem....perez mikor poncskodiázta be így a barcát, vagy valamelyik jelenlegi játékosunk? ezen is gondolkodj el....
és mond azt,hogy a chelsea ellen(ti voltatok a jobb csapat, az erősebb, de a fociban mindig történnek meglepetések) nem fújt felétek, vagy nem fújtak az elmúlt 4 évben felétek a bírok SORSDÖNTŐ pillanatokban(és ne gyere azzal,hogy hát de nekünk is meg minden, igen nekünk is fújtak, de nem bl elődöntőkben meg kupa elődöntőkben pajti. )
tudod mit? nem is muszáj válaszoljál csak unalmas,hogy ilyenkor is mi vagyunk a , amikor nálatok inog a padló és próbáljátok bemocskolni a mi csapatunkat, jóhogy felvagyunk háborodva, hogy egy kis udvariasság vagy illem nincs a vezetőtöknél....de mindegy, lassan megszokjuk, dobáljátok csak a sarat és higyjetek amit csak akartok, nem minket minősít szerintem.
Mi azt mutatjuk amik vagyunk, nem akarunk isteneknek és tökéleteseknek látszódni, mint ti..miért van az,hogy nálatok gond van(nálunk a hivatalos oldalon mindent ellehet olvasni az átigazolásokkal kapcsolatban) és az új elnökötök egyből minket hoz fel? meg alves komád is? a realnal miért nincs ilyen nyilatkozat? erre válaszolj nekem....perez mikor poncskodiázta be így a barcát, vagy valamelyik jelenlegi játékosunk? ezen is gondolkodj el....
és mond azt,hogy a chelsea ellen(ti voltatok a jobb csapat, az erősebb, de a fociban mindig történnek meglepetések) nem fújt felétek, vagy nem fújtak az elmúlt 4 évben felétek a bírok SORSDÖNTŐ pillanatokban(és ne gyere azzal,hogy hát de nekünk is meg minden, igen nekünk is fújtak, de nem bl elődöntőkben meg kupa elődöntőkben pajti. )
tudod mit? nem is muszáj válaszoljál csak unalmas,hogy ilyenkor is mi vagyunk a , amikor nálatok inog a padló és próbáljátok bemocskolni a mi csapatunkat, jóhogy felvagyunk háborodva, hogy egy kis udvariasság vagy illem nincs a vezetőtöknél....de mindegy, lassan megszokjuk, dobáljátok csak a sarat és higyjetek amit csak akartok, nem minket minősít szerintem.
Ez meg a másik, érdekes módon, nem a "barcával foglalkoztunk" akkor.Kedves Barcasok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tubatibi 2014. január 28., kedd 17:31-kor.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ennyi a lényeg...h3x0r írta:Majd ha Perez, Ancelotti vagy a jatekosok elkezdik folyamatosan szidni a barcat, akkor szolj. Nem mi probalunk tokeletesnek latszodni. Mi ugyan azt a kepet mutatjuk kivulre is, mint amik vagyunk.
Én mernék több évet is nézni... Akár 10-et is...Dupla D írta:ha az utóbbi 4 évet nézzük, akkor mindenemet.
Ezt az egy dolgot fogod felhozni minden hsz-be? Csak mert ez elég karcsú érv lesz összességébe...Matyi írta:Milyen érdekessé is teszi az a sportot, hogy egy csapat edzője belenyúl a másik szemébe.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Én csak megtettem, amit Remy kért. Mindig megvan az ok-okozat. Miért nyilatkozta ezt Adebayor? Miért játszottunk rá a szabálytalanságokra? Miért az volt Mourinho célja, hogy rúgjatok szét minket? Stb.És te férfiként (gondolom az vagy) hallva adebayor nyilatkozatát kicsit sem szégyelled el magad, hogy imádott csapatod úgy viselkedik a pályán mint a barátnőd amikor meg van a havija? Legalábbis én szégyellném ,ha a csapatom így lenne beállítiva...
Mourinho minden megnyilvánulása a játék része, ő ilyen lehet ezért utálni vagy szeretni, de ő egy spíler, az ilyen arcok miatt érdekes ez a sport nem a tejbetök guradiolától...
Az meg téged minősít, hogy Mourinhot nagyobb "spílernek" tartod, mint Guardiolát.
Milyen érdekessé is teszi az a sportot, hogy egy csapat edzője belenyúl a másik szemébe.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én ebbe nem lennék annyira biztos,egy fiatalembert,aki csak épp kinőtt a gyerekkorból,nagyon lehet befolyásolni...de lehet hogy én látom rosszul.Látva Neymart nem hiszem, hogy az a gyerek lenne, aki félénk, és fontos számára, hogy utasítgassa az apja... Van önbizalma, nem kell őt félteni. Biztos vagyok benne, hogy tudta, hogy mi folyik akkor, amikor átigazolták.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
Majd ha Perez, Ancelotti vagy a jatekosok elkezdik folyamatosan szidni a barcat, akkor szolj. Nem mi probalunk tokeletesnek latszodni. Mi ugyan azt a kepet mutatjuk kivulre is, mint amik vagyunk.Matyi írta: Nem, csak felszabja az agyam, ha valaki csodálkozik, hogy van még olyan ember a Földön, aki szimpatizál ezzel a csapattal, mintha a saját klubja sokkal különb lenne.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
ohóó. vártam az Adebayor interjút még a Mourinhoé mellé. meccs után nyilatkozta, ahol a Barcának kedveztek a bírók. kimondta minden madridista, sőt minden fociszerető ember véleményét, akik látták, hogy a Barca annak ellenére, hogy a világ legjobb csapata, színészkednek, a pályán terrorizálják a bírókat, akik emiatt rendszeresen az előnyükre tévednek. nekem a mai napig a kedvenc mérkőzés utáni interjúm.Matyi írta:Megvette. Ezek csak levegőbe beszélések. A Realnak nem segítettek a bírók a közelmúltban.kapor_89 írta:Igen Matyi, de azt elfelejted, hogy Mounak teljes mértékben igaza volt, megvette a Barca az egész bírói testületet és évekig úgy fújtak, ahogy csak fütyültek nekik fentről.. Más esetleg?
Még mindig csak annyit tudok erről mondani, hogy aki azt hiszi, hogy a bírók tudatosan segítették a Barcát, az el van tájolva.
Nyilatkozatokat meg nem fogok keresni, de emlékszem nem 1 Mourinho-nyilatkozatra, ahol nem a "legmegfelelőbben" beszélt a Barcáról, meg dereng egy Adebayor-interjú is.
Ade : http://www.youtube.com/watch?v=mkdBjtvHM0I
Mou : http://www.youtube.com/watch?v=hofXdMHVjUI
és ha még mindig nem szűrte volna le mindenki az előző mondataimból: én nem hiszem azt, hogy tudatosan segítették a Barcát a bírók, de tény, hogy segítették, amikor igazán szorult a hurok. az előbb leírtam, hogy szerintem miért, de ezt már mindenki döntse el maga.
de fölösleges itt vitázni, ha alapból máshogy gondolod a dolgokat. csak egy kérdésemre válaszolj (vagy bárki más Barca drukker): szerintetek összességében segítették szeretett klubotokat a játékvezetők a komoly téttel bíró meccseken az utóbbi 4 évben, amikor igazán szorult a hurok?
ha az utóbbi 4 évet nézzük, akkor mindenemet.Egyébként feltennétek a házatokat, az életeteket arra hogy valóban többet csalnak a bírók a Barcának, mint a Realnak, és ti sokkal szimpatikusabb és jobb klub vagytok normálisabb szurkolókkal vagy csak elfogultság?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2014. január 28., kedd 17:18-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Matyi írta:Megvette. Ezek csak levegőbe beszélések. A Realnak nem segítettek a bírók a közelmúltban.kapor_89 írta:Igen Matyi, de azt elfelejted, hogy Mounak teljes mértékben igaza volt, megvette a Barca az egész bírói testületet és évekig úgy fújtak, ahogy csak fütyültek nekik fentről.. Más esetleg?
Még mindig csak annyit tudok erről mondani, hogy aki azt hiszi, hogy a bírók tudatosan segítették a Barcát, az el van tájolva.
Nyilatkozatokat meg nem fogok keresni, de emlékszem nem 1 Mourinho-nyilatkozatra, ahol nem a "legmegfelelőbben" beszélt a Barcáról, meg dereng egy Adebayor-interjú is.
És te férfiként (gondolom az vagy) hallva adebayor nyilatkozatát kicsit sem szégyelled el magad, hogy imádott csapatod úgy viselkedik a pályán mint a barátnőd amikor meg van a havija? Legalábbis én szégyellném ,ha a csapatom így lenne beállítiva...
Mourinho minden megnyilvánulása a játék része, ő ilyen lehet ezért utálni vagy szeretni, de ő egy spíler, az ilyen arcok miatt érdekes ez a sport nem a tejbetök guradiolától...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ennyi lenne a lényeg'shutterisland írta:lehet én vagyok a szar, de ha hozzám odajön valaki, hogy az esküdt ellenségemmel áll harcban (cases vs barcelona) és a segítségemet, befolyásomat kérné (perez ismerettsége kellett az indítványhoz, vagy miről volt szó) akkor én is segítenék.
ahogy florentino papa is köszönte szépen, és élt a lehetőséggel.
ezért én most nem tudom anyázni, vagy nem tudok lázadni.
nem kellett volna sakkozni a milliókkal meg bohóckodni a könyveléssel, hogy ne legyen támadási felület, nem hiszem el, hogy nem volt más módja.
most azt kell megenni, amit rosellék főztek.
Sziasztok! Barca szurkoló vagyok, (tudom hogy első hozzászólásként nem a legjobban kezdek , a FIFA meg a hax miatt regisztráltam)
Szóval írta valaki, hogy a bírók ejtettek ki titeket a kupából, gondolom arra gondol amikor Casillas a meccs végén gratulált a bírónak. Nekem ott az rémlik, amikor Pepe az első meccsen rálépett Mesis lábára és megúszta piros nékül, majd a visszavágón Diarra (akinek hála hogy anno Ramos nem törte el Messi lábát) úszott meg egy pirosat az első félidő végén. Ezek a tények.
Amig Guardiola volt az edző, biztos hogy csak ti provokáltatok minket, mert Pep megtiltotta a játékosoknak, hogy a sajtón keresztül üzengessenek. Szerintem a Ramos-Messi, meg a Marcelo-Fabregas esetek rendkívül undorítóak voltak (azokon a meccseken semmilyen bírói tévedés nem történt), szóval ilyen alapon én is visszakérdezhetnék, hogy hogy tud valaki a Real Madridnak szurkolni? Szerintem annyi bőven elég, hogy a valós, igazi ősmadridisták (nem Mourinho brigádjára gondolok) Guti, Raúl, Morientes sokszor elismerően nyilatkoznak a Barcáról, és kevésébé büszkék arra ami Madridba történik.
Egyébként feltennétek a házatokat, az életeteket arra hogy valóban többet csalnak a bírók a Barcának, mint a Realnak, és ti sokkal szimpatikusabb és jobb klub vagytok normálisabb szurkolókkal vagy csak elfogultság?
Szóval írta valaki, hogy a bírók ejtettek ki titeket a kupából, gondolom arra gondol amikor Casillas a meccs végén gratulált a bírónak. Nekem ott az rémlik, amikor Pepe az első meccsen rálépett Mesis lábára és megúszta piros nékül, majd a visszavágón Diarra (akinek hála hogy anno Ramos nem törte el Messi lábát) úszott meg egy pirosat az első félidő végén. Ezek a tények.
Amig Guardiola volt az edző, biztos hogy csak ti provokáltatok minket, mert Pep megtiltotta a játékosoknak, hogy a sajtón keresztül üzengessenek. Szerintem a Ramos-Messi, meg a Marcelo-Fabregas esetek rendkívül undorítóak voltak (azokon a meccseken semmilyen bírói tévedés nem történt), szóval ilyen alapon én is visszakérdezhetnék, hogy hogy tud valaki a Real Madridnak szurkolni? Szerintem annyi bőven elég, hogy a valós, igazi ősmadridisták (nem Mourinho brigádjára gondolok) Guti, Raúl, Morientes sokszor elismerően nyilatkoznak a Barcáról, és kevésébé büszkék arra ami Madridba történik.
Egyébként feltennétek a házatokat, az életeteket arra hogy valóban többet csalnak a bírók a Barcának, mint a Realnak, és ti sokkal szimpatikusabb és jobb klub vagytok normálisabb szurkolókkal vagy csak elfogultság?
-
Megvette. Ezek csak levegőbe beszélések. A Realnak nem segítettek a bírók a közelmúltban.kapor_89 írta:Igen Matyi, de azt elfelejted, hogy Mounak teljes mértékben igaza volt, megvette a Barca az egész bírói testületet és évekig úgy fújtak, ahogy csak fütyültek nekik fentről.. Más esetleg?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Látva Neymart nem hiszem, hogy az a gyerek lenne, aki félénk, és fontos számára, hogy utasítgassa az apja... Van önbizalma, nem kell őt félteni. Biztos vagyok benne, hogy tudta, hogy mi folyik akkor, amikor átigazolták.morientes írta: Ebben az ügyben egyedül Neymart sajnálom,igen Neymart,mert a pénzéhes apja,a jellemtelem maffiozo ügynöke,meg ezek szerint a barca jelenlegi vezetése,úgy adta vette egymásközt mint a malacot,s nekem nagy a gyanum hogy ez a gyerek,(mert még gyerek,akinek el lehet mesélni még,hogy mi a jó neki,ő meg el is hiszi),na szal neki halvány fogalma se nagyon volt hogy akkor most mivan.Apu megmondta hogy mi neki a legjobb,ő meg hitt neki,hisz mégiscsak az apja...akibe nyilván bízik.Csak az a baj hogy ebből tényleg nagy botrány lesz,(már most is az van),az mentálisan visszavetheti a teljesítményét,és rámehet a karrierje...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet én vagyok a szar, de ha hozzám odajön valaki, hogy az esküdt ellenségemmel áll harcban (cases vs barcelona) és a segítségemet, befolyásomat kérné (perez ismerettsége kellett az indítványhoz, vagy miről volt szó) akkor én is segítenék.
nem kellett volna sakkozni a milliókkal meg bohóckodni a könyveléssel, hogy ne legyen támadási felület, nem hiszem el, hogy nem volt más módja.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
senki nem mondja azt arra, hogy szép volt. ő is bocsánatot kért. de a bírók mikor kértek bocsánatot, mikor kiejtettek minket a kupa elődöntőben, vagy az ominózus BL elődöntős meccsek után? nem egyszer, nem kétszer fordultak elő ilyenek.Matyi írta: Ja, akkor szép volt Mourinho húzása. Hagyjuk.
de egyébként itt még mindenki a kurva pofázásokról beszél. állandóan jár a szája a katalánoknak. ilyet nálunk mikor láttál? gyere megint Mourinhoval, mert mással nem fogsz tudni jönni. csakhogy Mourinho se véletlen jártatta a száját; az előbb leírtam az okát. ráadásul ő meg is kapta a büntetését, pedig volt egy ilyen mondata is, hogy "ha kimondanám, amit most gondolok, akkor egy életre eltiltanának az edzősködéstől". pedig igaza lett volna.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nyilván most (sem) leszek népszerű,de egy egész klubot egykalap alá venni néhány seggfejjel,legyen az vezető vagy játékos,esetleg szurkoló,azt kissé túlzásnak érzem.Mindenhol akadnak kivágni való fekélyek,akik abból próbálnak előnyt kovácsolni,hogy másra hivatlozva akarnak kimosakodni a szarból.Azért a barcelonanal is vannak normális sportemberek(pl Puyol,vagy annak idején Kubala),akik pröbálnak/tak tisztán játszani,és itt nem csak a futballra gondolok.
Most van ennél a klubnál ez a mizéria,de ettől még én nem gondolnám hogy az egész garnitura egy jellemtelen senkiházi banda lenne...
Ebben az ügyben egyedül Neymart sajnálom,igen Neymart,mert a pénzéhes apja,a jellemtelem maffiozo ügynöke,meg ezek szerint a barca jelenlegi vezetése,úgy adta vette egymásközt mint a malacot,s nekem nagy a gyanum hogy ez a gyerek,(mert még gyerek,akinek el lehet mesélni még,hogy mi a jó neki,ő meg el is hiszi),na szal neki halvány fogalma se nagyon volt hogy akkor most mivan.Apu megmondta hogy mi neki a legjobb,ő meg hitt neki,hisz mégiscsak az apja...akibe nyilván bízik.Csak az a baj hogy ebből tényleg nagy botrány lesz,(már most is az van),az mentálisan visszavetheti a teljesítményét,és rámehet a karrierje...
Most van ennél a klubnál ez a mizéria,de ettől még én nem gondolnám hogy az egész garnitura egy jellemtelen senkiházi banda lenne...
Ebben az ügyben egyedül Neymart sajnálom,igen Neymart,mert a pénzéhes apja,a jellemtelem maffiozo ügynöke,meg ezek szerint a barca jelenlegi vezetése,úgy adta vette egymásközt mint a malacot,s nekem nagy a gyanum hogy ez a gyerek,(mert még gyerek,akinek el lehet mesélni még,hogy mi a jó neki,ő meg el is hiszi),na szal neki halvány fogalma se nagyon volt hogy akkor most mivan.Apu megmondta hogy mi neki a legjobb,ő meg hitt neki,hisz mégiscsak az apja...akibe nyilván bízik.Csak az a baj hogy ebből tényleg nagy botrány lesz,(már most is az van),az mentálisan visszavetheti a teljesítményét,és rámehet a karrierje...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
nem volt szép Mourinho cselekedete, de abban az idegállapotban, lehet ez volt a legkevesebb. Ez még mindig csak egy eset, amihez a Madridnak elég kevés köze van. Mert az szép volt, hogy Arbeloát megvárták a parkolóban, a nejével?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az első Mourinho sara, másodikban azért ti is ludasak voltatok eléggé, az ilyen dolgokhoz egy fél nem elég (pl. mikor Marcelo felrúgta Fabragast, jogosan jött a piros, de az egész Barca kispad egyszerre ugrott fel meglincselni a brazilt, pedig az megkpata büntetésté, ha nem teszik ezt, nincs kakaskodás sem.)Matyi írta:Most soroljam a Mourinho-féle szépségetek?(Mou-Tito, El Clasicok végén folyamatos kakaskodások, ha vezettünk, stb.)
Merci Zizou!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Matyi írta:
Jaj, hagyjuk már, a ti csapatotok tökéletes...
Pont ez a lényeg, hogy a mi csapatunk nem tökéletes, de nem is akarja azt a látszatot kelteni...Ha rekord összegért igazolunk akkor annyiért igazolunk és nem érdekel a világ véleménye, ha antifocit játszunk azért ,hogy trófeákat nyerjünk akkor antifocit játszunk, ha rugdosódni kell rugdosódunk, de ezt mind nyíltan a világ arcába tolva férfiasan felvállalva, mert ez egy férfi sport. A ti csapatotok mind játékos mind vezetőségi részről, hazugságokkal rágalmazásokkal operál, a pályán is a bíró megtévesztése az egyik fő cél(amit mindenki csinál), de a barca képes akkor is tagadni amikor a bizonyítékot az orruk elé tolják.Nagyon boldog vagyok ,hogy férfinak érezhetem magam szurkolóként, és nem egy olyan csapatnak szurkolok amely egy férfi sportban rinyál esetleges fizikai kontaktok miatt ami benne van a sportban.
ui.: Nagyon durva kissebségi komplexusra vall az ,hogy egy ilyen sikeres korszakot is mutogatással irigykedéssel, és féreg nyilatkozatokkal reagál le az egész klub, az ilyenekből meglátszik,hogy nem igazán voltak a győzelmekhez szokva eddig,nem tudnak se győztesként se vesztesként viselkedni.Az meg ,hogy ti szurkolók továbbra is vakon szeretnétek lenni az nyílván érthető, hiszen felhúztak elétek egy világot ami most összeomlóban van, mindenbe belekapaszkodtok,csak hogy ferde világképetek megmaradjon.
Én nem azért vagyok madridista mert a Real Madrid tökéletes, én a hibái ellenére vagyok madridista...nálatok ez nem így van.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Igen Matyi, de azt elfelejted, hogy Mounak teljes mértékben igaza volt, megvette a Barca az egész bírói testületet és évekig úgy fújtak, ahogy csak fütyültek nekik fentről.. Más esetleg?
-
Ja, akkor szép volt Mourinho húzása. Hagyjuk.raul0791 írta:tudtam azok sem lettek volna, ha nincs az az undorító játékvezetés. Legszebb az volt, mikor Ronaldot buktatták, ő ráesett piquére, és ezért elvették higuain gólját.Matyi írta:
Most soroljam a Mourinho-féle szépségetek?(Mou-Tito, El Clasicok végén folyamatos kakaskodások, ha vezettünk, stb.)
Mocsok, igazad van, de egyébként is leginkább arra az utolsó mondatra utaltam az egésszel.