Kommentáld a híreket
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Kommentáld a híreket
Ha hozzank nem jon akkor mashoz se menjen. Nem birnam ha a 2 francia igeret kozul egyiket sem tudnank megszerezni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én erősen amellett vagyok, hogy leigazoljuk, szerintem kell, de 180 millió az egyszerűen sok. Ha hajlandó lesz eligazolni máshova, nem kár érte. Csak feltűnik más tehetség is a közeljövőben.
Vagy remélhetőleg miénk lesz messze a leggólerősebb kp
Vagy remélhetőleg miénk lesz messze a leggólerősebb kp
Merci Zizou!
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
erről beszélek.
bappe nem a mienk, és ahogy látom nem is lesz. R24 eljinxeli megin
mondjuk ez minősíti a gyereket.
álmai klubja
bappe nem a mienk, és ahogy látom nem is lesz. R24 eljinxeli megin
mondjuk ez minősíti a gyereket.
álmai klubja
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Állítólag velünk is le akarja tárgyalni Meunier kérdését.Ja, és az arab állítólag Madrid utcáit járja 100 millióval a zsebében, Oblakra vadászva
Bappe pedig ha nem szeretne ide jönni, akkor felesleges is erőlködni.
Ő döntése.
De én remélem, hogy itt köt ki, idén.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2017. augusztus 10., csütörtök 18:17-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha ez igaz akkor RIP FIFA FFP. 400 (!!!) millió lenne kb. Neymarral együtt! Vicc.
- BlancoMark
En nem hiszek ebben, hogy lenne Mbappeval barmilyen megallapodasunk vagy akarkineknlett volna, mert akkor nem jatszott volna bajnokit serulest kockaztatva.
Az meg nagyon rossz jovot josol a focinak ha most megallapodott a PSGvel es a FIFA engedi ezt.
Az meg nagyon rossz jovot josol a focinak ha most megallapodott a PSGvel es a FIFA engedi ezt.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezt mondják minden nap, meg azt is h a miénk, én ezen nem is idegeskedek, ha mást választ nem kár érte, ha meg ide akar jönni akkor ide fog jönniRed Byron írta:úgy tűnik mbappé mégsem lesz realos. az arabok viszik 150 millióért. rohadt nagy égés lesz jövőre, ha a francia ligán kívül nem nyernek semmit...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
MARCA: PSG has agreed €160m fee + €20m variables with Monaco for Mbappe. Total agreement. Only thing missing is lawyers to give the 'ok'.
Két hete még ugyanezt írták majdnem szóról szóra, csak Real has agreed volt...
Mbappé a miénk.
Ja, és az arab állítólag Madrid utcáit járja 100 millióval a zsebében, Oblakra vadászva
Két hete még ugyanezt írták majdnem szóról szóra, csak Real has agreed volt...
Mbappé a miénk.
Ja, és az arab állítólag Madrid utcáit járja 100 millióval a zsebében, Oblakra vadászva
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Butragueno, Raul, Pufi Ronaldo
- Kedvenc csapatod: 1993 Olympique Marseille
úgy tűnik mbappé mégsem lesz realos. az arabok viszik 150 millióért. rohadt nagy égés lesz jövőre, ha a francia ligán kívül nem nyernek semmit...
Én tavaly is így voltam vele...olcsóbban be lehetett volna próbálni, de elől nem nyújt annyit mint egy igazi támadó, hátul meg nem védekezik megfelelően.H.E.H.E. írta:a fizikuma hátrány, ha nem robbanékony és fürge, márpedig ő nem az.
ezen a poszton továbbra is essien, vieira az etalon, bár pogba kicsit támadóbb szellemű.
azt biztos, hogy most már egyértelműen látszik, hogy nem tragédia, hogy nem jött, mert kázmér munkáját nem tudja megcsinálni, krósznál és modricsnál meg nem jobb.
Tud szép dolgokat, amikor a fizikumával és a technikai tudásával bemutat, de összességében kevésbé hasznos mint jó pár játékos, akik fele annyiban sem kerülnek.
- H.E.H.E.
a fizikuma hátrány, ha nem robbanékony és fürge, márpedig ő nem az.
ezen a poszton továbbra is essien, vieira az etalon, bár pogba kicsit támadóbb szellemű.
azt biztos, hogy most már egyértelműen látszik, hogy nem tragédia, hogy nem jött, mert kázmér munkáját nem tudja megcsinálni, krósznál és modricsnál meg nem jobb.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nekem pont az volt az érzésem, hogy a fizikuma egyben a hátránya is. De lehet csak Modricék miatt látszott így
- H.E.H.E.
védekezni se nagyon szeret, gyakran érzem hogy félti magát a koccanásoktól, míg monnyuk egy kanté keresi azt, sztem utóbbi összességében jobb játékos.
pogba kevésnek tűnik nekem támadó feladatokkal, míg védekezésben meg átlagos, szóval egy technikásabb lampard egyelőre, de már a baszomnagy gólok is elmaradnak...
jól elbaszta a gyerek, én nem mennék semmilyen murinnyó csapatba, az biztos.
pogba kevésnek tűnik nekem támadó feladatokkal, míg védekezésben meg átlagos, szóval egy technikásabb lampard egyelőre, de már a baszomnagy gólok is elmaradnak...
jól elbaszta a gyerek, én nem mennék semmilyen murinnyó csapatba, az biztos.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
Plusz a kombinatív játékba átlag, darabos és ennyi. Tökéletes vkp lenne, de a hype elvitte.H.E.H.E. írta:csak lassú mint egy beteg csiga.Realista24 írta:
Ha már Pogba. Most hogy megint láttam élőben, azért fantasztikus, hogy milyen képzett játékos és micsoda technikája van. Félelmetes. Szerencsére a kulcspasszoknál besült, de embertelen a fizikuma és a tudása.
és nem elég rámenős.
és sztem a munkabírása is hagy kívánnivalót maga után.
és szarul is van használva.
de sztem neki - murinnyó miatt is - az uccsó juvés éve volt a top, annál jobb már nem lesz.
pont ezért is kéne bappe, nem kéne hogy ő is megálljon a fejlődésben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
csak lassú mint egy beteg csiga.Realista24 írta:Ha már Pogba. Most hogy megint láttam élőben, azért fantasztikus, hogy milyen képzett játékos és micsoda technikája van. Félelmetes. Szerencsére a kulcspasszoknál besült, de embertelen a fizikuma és a tudása.tibi18 írta: Így legyen! Őszintén mondom, hogy Pogba kapcsán is melletted voltam, de nem sült el jól.. Remélem ez most bejön!
és nem elég rámenős.
és sztem a munkabírása is hagy kívánnivalót maga után.
és szarul is van használva.
de sztem neki - murinnyó miatt is - az uccsó juvés éve volt a top, annál jobb már nem lesz.
pont ezért is kéne bappe, nem kéne hogy ő is megálljon a fejlődésben.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha már Pogba. Most hogy megint láttam élőben, azért fantasztikus, hogy milyen képzett játékos és micsoda technikája van. Félelmetes. Szerencsére a kulcspasszoknál besült, de embertelen a fizikuma és a tudása.tibi18 írta: Így legyen! Őszintén mondom, hogy Pogba kapcsán is melletted voltam, de nem sült el jól.. Remélem ez most bejön!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Szerintem megvárják a Szuperkupa döntőket.Realista24 írta:Két hete ezt írják. Mbappé a miénk.H.E.H.E. írta:gazetta szerint 180 euro bappe to psg napokon belül hivatalos.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Így legyen! Őszintén mondom, hogy Pogba kapcsán is melletted voltam, de nem sült el jól.. Remélem ez most bejön!Realista24 írta:Két hete ezt írják. Mbappé a miénk.H.E.H.E. írta:gazetta szerint 180 euro bappe to psg napokon belül hivatalos.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Két hete ezt írják. Mbappé a miénk.H.E.H.E. írta:gazetta szerint 180 euro bappe to psg napokon belül hivatalos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
gazetta szerint 180 euro bappe to psg napokon belül hivatalos.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan