Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 23., csütörtök 23:50

hát ez kajak meglepő mert szerintem a legszerethetőbb a csapatban .. dehát ízlések és ízléstelenségek :D
Kép

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 23., csütörtök 23:49

csabi* írta:most komolyan ,hogy nem lehet marcelot szeretni ? :ozil:
a legnagyobb arc a csapatban :smile:
Többen utálják , mint hinnéd . Én is meglepődtem ....
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 23., csütörtök 23:45

most komolyan ,hogy nem lehet marcelot szeretni ? :ozil:
a legnagyobb arc a csapatban :smile:
Kép

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 23:44

petiamadridista írta:nem tudom, hogy van -e itt jogász végzettségű ember, de tőle kérdezném, hogy ha kiderülne, hogy Neymar mondjuk 100 millió euró volt, akkor ebből lenne valami komolyabb baja a Barcelona focicsapatának? (pontlevonás, szélsőséges esetben innen-onnan kizárás..?? )
Csak kérdezem.
Nővérem jogász, szerinte,ha le van minden papírozva,minden félnél van valamilyen szerződés,összegekkel (FCB,Santos,Neymar fater, az a bizonyos cég), akkor nagyon nem lehet ebből ilyen jellegű gond.
wZoLee7 írta:nekem tetszik Iniesta játéka, igaz már kopik de de egy nagyon jó játékosról van szó...Messi már egészen más tészta, sokan azt mondják Balere hogy csak futni tud, igazából Messi sem sokkal különb, alacsony, alacsonyan van a súlypontja, elfut 3-4 védő között azok meg elfelejtenek még csak belépni is elé, aztán már csak be kell rúgni...1v1-ben a kapussal nagyon tud, és a megindulásai is jók mert akkor már egyből 1 védőt leráz magáról...de utána csak jobbra-balra megy és az ég világon nem csinál mást csak viszi a tököt amíg hagyják. Jól illik a barca játékába, hiszen ráépül az egész. Vele sokkal inkább emberileg nem vagyok kibékülve, de ezt soha nem tagadtam :D
Máshogy látjuk,de ez nem probléma, nem szurkolhat mindenki ugyanannak :)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 23:41

nekem tetszik Iniesta játéka, igaz már kopik de de egy nagyon jó játékosról van szó...Messi már egészen más tészta, sokan azt mondják Balere hogy csak futni tud, igazából Messi sem sokkal különb, alacsony, alacsonyan van a súlypontja, elfut 3-4 védő között azok meg elfelejtenek még csak belépni is elé, aztán már csak be kell rúgni...1v1-ben a kapussal nagyon tud, és a megindulásai is jók mert akkor már egyből 1 védőt leráz magáról...de utána csak jobbra-balra megy és az ég világon nem csinál mást csak viszi a tököt amíg hagyják. Jól illik a barca játékába, hiszen ráépül az egész. Vele sokkal inkább emberileg nem vagyok kibékülve, de ezt soha nem tagadtam :D

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. január 23., csütörtök 23:35

nem tudom, hogy van -e itt jogász végzettségű ember, de tőle kérdezném, hogy ha kiderülne, hogy Neymar mondjuk 100 millió euró volt, akkor ebből lenne valami komolyabb baja a Barcelona focicsapatának? (pontlevonás, szélsőséges esetben innen-onnan kizárás..?? )
Csak kérdezem.

Amúgy.. nekem nagyon sokáig furcsa volt azt elképzelném, hogy ezért a barzil srácért 57 milliónál többet adtak volna ki..
Szerződéséből már csak egy év volt hátra.... Szóval, ha itt kiderül az a közel 100 millió (Perez egy korábbi interjúban ilyesmi összegre célzott) ami igen valószínű, akkor nagyot fogok nézni azért.. :lol:

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 23:18

Most nekem nem kell magyarázni,mindegyik top 3as játékos a posztján, ezt tudom, elismerem őket.
De nem szeretem őket, a játékukat. Ennyi.
Ti se szeretitek Messit vagy Iniestát,de elismeritek őket.
Ugyanez nálam is.

Fociról meg annyit,hogy nekem jobban tetszett a 2004-től látott barca foci (de már előbb is Rivaldo miatt), mint a madridé úgy ánblokk, most ezért komolyan magyarázkodni kell? :) A madrid focija se mindig ez volt,ami ma.
Nem jelentettem ki,hogy melyik a jobb,hanem csak azt,hogy hozzám melyik áll közelebb.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 23., csütörtök 23:04

.Pepe,Ramos,Marcelo,Ronaldo, nekik sajnos nem tudok szurkolni :mrgreen:
OKé.
Pepe a világ egyik legjobb középső védője,vitán felül. Régebben bunkó volt,nagyon komolyan,de CSAk ha az ellenfél szinészkedett,ma már az egyik legszabályosabb védő a ligában.
ramos bár alattomos,de szintén komoly védő. a kedvencem....sajnos hosszú éveket töltött jobb bekként,amit nem KELLETT volna.
Marcelo nem csak a madridban,de a brazil válogatottban is a legkreativabb elem ma.Bár most formán kivül van.
Ronaldo......úúúúú....soha nem szerettem,de a valaha élt egyik legnagyobb példa a focira,a labdarúgásra. Ha példa kell,akkor ő. Az az alázat,akarat,elkötelezettség,mint emberi mivolt,egyedülálló.

A barca focija meg....khhhm...sokan azt hiszik ez a barca focija amit 2006-2011 között csinált.....bocs,de ilyen soha nem volt,és valószinű soha nem is lesz. A madrid focija sokkal jobb volt.....ánblokk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 23:03

Pepe-Ramos...talán a két legjobb belső védő a világon, ezt elfogultság nélkül írom, ha fejben ott vannak akkor a legjobbak
Marcelo...nem színészkedik, iszonyatosan technikás, és rohadt jó a humora, nagyon bírom :D
Ronaldo meg a legjobb...megértem hogy irigykedsz :lol: :mrgreen:

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 22:56

R.M.C.F írta:

Legyél madridos....lehet hogy nincs annyi saját nevelésünk,meg nem vagyunk annyira felépitve mint szimpi klub,de jobbak vagyunk.....ez lényeg. :lol: :lol:

Lennék én, de ezt sok tényező akadályozza...Pepe,Ramos,Marcelo,Ronaldo, nekik sajnos nem tudok szurkolni :mrgreen:
Őket elpaterolnátok,és jönne mondjuk egy Hummels,Gündogan,Touré, Agüero pakk, akkor még szimpatikus is lenne a csapat :D

Plusz nekem a barca focija bejövősebb,mint a mostani realé. (bár nem a mostani játékról beszélek,mert az pocsék nálunk...hanem úgy az utóbbi 10 évéről :) )

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 23., csütörtök 22:49

ezt mi sem akarjuk, mindenkinek, nekünk is az az érdeke,hogy kiderüljön mi volt itt,hol a bibi, mennyi az annyi.
Bocs,de ez soha nem volt fontos,sőt....néha sumi volt az ügy,mert nem fért bele az imidzsbe.

Legyél madridos....lehet hogy nincs annyi saját nevelésünk,meg nem vagyunk annyira felépitve mint szimpi klub,de jobbak vagyunk.....ez lényeg. :lol: :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 23., csütörtök 22:42

Anno nagyon nem örültem Rosell megválasztásának, nem kifejezetten volt szimpatikus nekem (és akkor még enyhén fogalmaztam), ez azóta sem változott, mégis sajnálom, hogy így kell távoznia. Kötődnek azért hozzá pozitív dolgok is, bár az elborult nyilatkozataitól megkímélhette volna a közvéleményt.

Most már mindegy, mi lesz, a lényeg, hogy tárják fel ezt az egész ügyet a lehető legnagyobb pontossággal.

Bartomeuék meg szerintem nem maradnak 2016-ig, Laporta le fog csapni erre a lehetőségre előbb vagy utóbb.

Adiós, Sandro.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 22:37

csababarca írta:ezt mi sem akarjuk, mindenkinek, nekünk is az az érdeke,hogy kiderüljön mi volt itt,hol a bibi, mennyi az annyi.
Plusz húzzon el a jelenlegi vezetés a búsba, nehogy már egy ember vigye el a balhét, vicc.
te lehet hogy nem akarod, néhány barca drukker lehet hogy nem akarja, de pl a vezetésnek ez volt szerintem az első gondolata...mindenhol és mindenben ez van, ha beüt a kraft az éppen hatalmon lévő személy fogja elvinni a balhét...és ha majd a többség dönthet arról, hogy 1 leköszönt elnök, vagy a klub szívjon, akkor tudjuk mit fognak választani

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 23., csütörtök 22:31

Ilyenkor egy tisztelet a kivételnek c. kifejezést odabiggyeszthetnél azért.
Jogos. Amúgy magas szinten becsülöm a tisztességes barcásokat,de alig van belőlük.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 22:29

R.M.C.F írta:A barca mindig is ilyen volt,már gaspartnál is,amit az megengedett magának a madriddal szemben ahhoz képest piké,xavi amatőr kezdő....gusztustalan volt...és a madrid SOHA nem ment bele egy adok kapokba,és ez az ami a két klub közötti KÜLÖNBSÉGET ADJA......ami óriási....és ez a drukkerek között is látható. A pitiség vs korrektség.

Ilyenkor egy tisztelet a kivételnek c. kifejezést odabiggyeszthetnél azért.
wZoLee7 írta:
Géci írta:Amennyire olvasgatok, a vége az lesz, hogy Rosell elviszi a balhét és az élet megy tovább... Hát szánalmasan vicces lesz ha így lesz vége...
nemrég épp ezt írtam...én ezt várom és teljesen meglennék lepve ha nem így lenne
ezt mi sem akarjuk, mindenkinek, nekünk is az az érdeke,hogy kiderüljön mi volt itt,hol a bibi, mennyi az annyi.
Plusz húzzon el a jelenlegi vezetés a búsba, nehogy már egy ember vigye el a balhét, vicc.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 23., csütörtök 22:26

A barca mindig is ilyen volt,már gaspartnál is,amit az megengedett magának a madriddal szemben ahhoz képest piké,xavi amatőr kezdő....gusztustalan volt...és a madrid SOHA nem ment bele egy adok kapokba,és ez az ami a két klub közötti KÜLÖNBSÉGET ADJA......ami óriási....és ez a drukkerek között is látható. A pitiség vs korrektség.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 22:21

Géci írta:Amennyire olvasgatok, a vége az lesz, hogy Rosell elviszi a balhét és az élet megy tovább... Hát szánalmasan vicces lesz ha így lesz vége...
nemrég épp ezt írtam...én ezt várom és teljesen meglennék lepve ha nem így lenne

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 23., csütörtök 22:16

még a végén hős lesz és megmenti a barcát a jogtalan dolgoktól. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 22:10

Amennyire olvasgatok, a vége az lesz, hogy Rosell elviszi a balhét és az élet megy tovább... Hát szánalmasan vicces lesz ha így lesz vége...

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 23., csütörtök 22:07

'shutterisland írta:hát adiós.

az igazolásaival elégedett voltam, és a mezszponzorral sincs semmi gondom utólag, viszont tény, hogy inkább volt üzletember, mint culé.

kíváncsi leszek a folytatásra, mert a lemondásához kötött nyilatkozat a szokásos, politikusoktól is megszokott diplomatikus maszlag, amiből semmivel nem lesz okosabb az ember.

Abban tökélestesen biztos voltam ,hogy most sem vagy képes megfogalmazni negativ kritikát velük szemben,úgy sem hogy nyilvánvalóan csaltak,és hazudtak,mint már jópárszor.

Semmi baj ezzel,de azért Te egy eléggé fura,elkötelezett ember vagy,téged nem igazán ér vagy érhet olyan impulzus a barca részéről amire nem pozitivan reagálsz,nem a jót próbálod meg keresni benne,a rosszat nem tudomásul venni...stb..stb....

Vissza: