Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Ma pontot szór a Tico, holnap mi is, aztán ugyanott leszünk mint tegnap ilyenkor, csak 2 meccs lesz hátra, nem 3
- Sorrentino
Jó kis roncsderbi ez az idei bajnokság! Akár szó szerint is.
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a bajnokság a miénk lesz
Le fogjuk mélytorkoztatni Tebast.
Le fogjuk mélytorkoztatni Tebast.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
0-2nél beírtam facen a haveri csoportba, hogy mi miért nem tudjuk ilyen hamar lerendezni a meccset, aztán elmentem aludni.
Levante szép kis mumus lett mostanaban a barcanak.
Levante szép kis mumus lett mostanaban a barcanak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Örülök hogy segíthettemferni írta:0-2nél olvastam a kommenteted, mondom hagyjuk....Realista24 írta:
Remélem ma a sors visszaadja nekik.
Erre baszki csak megcsinálták, elképesztő
Igazából Atletico bajnoki címnél nem vágok eret, csúnya lett volna nagyon, ha a Barca ezt behúzza, de így kb kiestek a játékból, Atleti ellen is rosszabb az egymás ellenijük.
Nagyon szét vagyunk most esve a sérülések miatt, de bízzunk hátha összejön valahogy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
0-2nél olvastam a kommenteted, mondom hagyjuk....Realista24 írta:Remélem ma a sors visszaadja nekik.Anthony írta:
Tudod, a 94 percben nem illik
Erre baszki csak megcsinálták, elképesztő
Igazából Atletico bajnoki címnél nem vágok eret, csúnya lett volna nagyon, ha a Barca ezt behúzza, de így kb kiestek a játékból, Atleti ellen is rosszabb az egymás ellenijük.
Nagyon szét vagyunk most esve a sérülések miatt, de bízzunk hátha összejön valahogy.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez a meccs kicsit hasonlit arra a bizonyos meccsre, amikor a Levante intezte el hogy ne legyen veretlenul bajnok a Barca. Aranykupa nem? Vagy igyis az lett mert ugy lettek matematikailag is bajnokok hogy veretlenek voltak, az utolso nehany meccs meg mar nem szamitott? Hajra Levante! Mumus csapat nekunk, de neha oket is megszorongatjakKercsó írta: nem rossz meccs ez na
-
Fu ez a meccs micsoda. A levante tamad egy ideje. Folyamatosan azon gondolkodom, hogy biztos nem a barcelona tamad e. Nagyon dominaltak
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nem rossz meccs ez na
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Na vegre nem csak minket szoptat Morales
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remélem ma a sors visszaadja nekik.Anthony írta:Tudod, a 94 percben nem illik
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tudod, a 94 percben nem illik
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
| Tebas [La Liga president]:
“La Liga does NOT have the power to sanction any team for the Super League.”
@Radioestadio
“La Liga does NOT have the power to sanction any team for the Super League.”
@Radioestadio
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jinx. Ha mi nem, legalább ti se.'shutterisland írta: mondjuk aki barca bajnoki cimre szavazott, meselje mar el, miert kellene bizakodni.
az jol nez ki, hogy kozel all a 3 csapat es a mi sorsolasunk a legjobb, de az egymas ellenik miatt konkretan ha 9/9 pontot hozunk, akkor is kell minimum egy real x + egy atletico vereseg vagy 2 dontetlen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Matracosok is megérdemelnék hogy a VAR megszopassa őket mondjuk a Soci ellen. Ez a Simeone is maradna csöndben ha már őket segítette a VAR de nem osztja az észt.
Amúgy napok óta csak a fos ömlik a nyakunkba. Valaki egy pozitív hirmorzsaval elő tud rukolni?
Amúgy napok óta csak a fos ömlik a nyakunkba. Valaki egy pozitív hirmorzsaval elő tud rukolni?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk aki barca bajnoki cimre szavazott, meselje mar el, miert kellene bizakodni.
az jol nez ki, hogy kozel all a 3 csapat es a mi sorsolasunk a legjobb, de az egymas ellenik miatt konkretan ha 9/9 pontot hozunk, akkor is kell minimum egy real x + egy atletico vereseg vagy 2 dontetlen.
- BlancoMark
Szerintem is jó bíró (én még a szereplési mániáját is bírom ), a VAR korszakban nem is emlékszem rosszul fújt meccsünkre ahol volt a spori.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lahoz jó bíró, csak közben imád szerepelnibabaking írta:Lahoz esküszöm a jobbak közé tartozik. Ö csak simán hülye néha. Bl-ben is. Meg néha kicsúszik a kezéböl a meccs, de egyébként nincs vele baj, nem szándékosan szívat senkit.Torquemada írta: Ez a mocsok több pontot rabolt tőlünk idén, mint a katalánok az elmúlt években összesen. A legerőseb ellenfelünk.
Simán vizsgálatot kellene kérni ellene, bár ez a fajta tevékenység idegen a klubtól, a cigánykodást Perez nagyon helyesen meghagyja a barcelonának. Ez viszont már trend kezd lenni ennél a köcsögnél, sportot csinál belőle, hogy keresztbe tesz. Tudom, hogy nem lehetséges, de jó lenne valahogy elérni, hogy ne vezethessen többet Real Madrid meccsen, sem a pályán, sem a kalitkában. Tudom, hogy ez sem lehet a súlyos következményei miatt, de nagyot az szólna, hogy amikor legközelebb kiosztják nekünk, akkor nem állunk ki emiatt. A következő jelentkező talán meggondolná, hogy pofátlanul, folyamatosan csaljon ellenünk.
Általában nincs gond még azzal a hülye Lahozzal vagy a többiekkel sem olyan szempontból, hogy tévednek ide is, oda is. Amit viszont ez a takonyfejű csinál, az már szerintem teljesen tudatos és tervezett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Lahoz esküszöm a jobbak közé tartozik. Ö csak simán hülye néha. Bl-ben is. Meg néha kicsúszik a kezéböl a meccs, de egyébként nincs vele baj, nem szándékosan szívat senkit.Torquemada írta: Ez a mocsok több pontot rabolt tőlünk idén, mint a katalánok az elmúlt években összesen. A legerőseb ellenfelünk.
Simán vizsgálatot kellene kérni ellene, bár ez a fajta tevékenység idegen a klubtól, a cigánykodást Perez nagyon helyesen meghagyja a barcelonának. Ez viszont már trend kezd lenni ennél a köcsögnél, sportot csinál belőle, hogy keresztbe tesz. Tudom, hogy nem lehetséges, de jó lenne valahogy elérni, hogy ne vezethessen többet Real Madrid meccsen, sem a pályán, sem a kalitkában. Tudom, hogy ez sem lehet a súlyos következményei miatt, de nagyot az szólna, hogy amikor legközelebb kiosztják nekünk, akkor nem állunk ki emiatt. A következő jelentkező talán meggondolná, hogy pofátlanul, folyamatosan csaljon ellenünk.
Általában nincs gond még azzal a hülye Lahozzal vagy a többiekkel sem olyan szempontból, hogy tévednek ide is, oda is. Amit viszont ez a takonyfejű csinál, az már szerintem teljesen tudatos és tervezett.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.