Azt hittem, tobbet elrakott a Unitedban, ez valami egeszen elkepeszto...Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/DfzQfjeWAAA3FpX.jpgThePilgrim írta:Azt realizálta mindenki, hogy a tegnapi volt Ronaldo karrierjének 51. (ötvenegyedik) mesterhármasa? Sok brutális adat van a neve mellett, de ezen konkrétan ledöbbentem és először fordult elő, hogy legalább 4-5 forrást megnéztem, hogy ez valós-e, de az...
Az összes, egy helyen.
Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
https://pbs.twimg.com/media/DfzQfjeWAAA3FpX.jpgThePilgrim írta:Azt realizálta mindenki, hogy a tegnapi volt Ronaldo karrierjének 51. (ötvenegyedik) mesterhármasa? Sok brutális adat van a neve mellett, de ezen konkrétan ledöbbentem és először fordult elő, hogy legalább 4-5 forrást megnéztem, hogy ez valós-e, de az...
Az összes, egy helyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erről beszéltem:Pele meg a góljai olyanok mint Neymar válogatott góljai.
Competitive international goals comparison [no friendlies]:
[67] CRISTIANO
[60] Neymar AND Pele
[58] Maradona AND Pele
[51] Messi AND Neymar
[50] Neymar AND Suarez
[49] Messi AND Maradona
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De az ilyenek amúgy mit gondolnak miafaszt kéne csinaljon 33évesen? Középen soha nem játszott szóval nem fog visszamenni szervezni mint messi.Szélen meg szokott kevergetni de nyilván már nem a régi a sebesség.
Felkéne fogni,hogy testalkat és játékstílusból adódóan öregségükre Cr előrébb míg messi visszább van/lesz vonva.4-5 éve is egyértelmű volt már,hogy ez lesz.
Aki arra veri a nyálát,hogy a még bőven prime korszakában játszó messi hűdeatom mezőnyben a lassan 34 éves Cr-hez képest az valószínűleg ugyanaz a barom aki szerint bajnokságot nehezebb nyerni mint bl-t.
A másik meg,hogy nem tudjuk messi milyen lesz 33 évesen.Benne van az is,hogy messi már rég levezet argentínában amikor Cr még bl csapatban fog játszani 38-9 évesen.
Felkéne fogni,hogy testalkat és játékstílusból adódóan öregségükre Cr előrébb míg messi visszább van/lesz vonva.4-5 éve is egyértelmű volt már,hogy ez lesz.
Aki arra veri a nyálát,hogy a még bőven prime korszakában játszó messi hűdeatom mezőnyben a lassan 34 éves Cr-hez képest az valószínűleg ugyanaz a barom aki szerint bajnokságot nehezebb nyerni mint bl-t.
A másik meg,hogy nem tudjuk messi milyen lesz 33 évesen.Benne van az is,hogy messi már rég levezet argentínában amikor Cr még bl csapatban fog játszani 38-9 évesen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Elején kifejezetten jó volt mezőnyben aztán ahogy vették át a spanyolok a meccset, ő is úgy tűnt el.
ZIDANE
Szerintem is jó volt mezőnyben, most szerintem nem érheti szó a ház elejét. Rengeteget lépett vissza, húzta magával az embereket, odaért elől mindenhova, ahova kellett. A meccs valamelyik szakaszában meg is lepődtem, hogy labdabirtoklásnál visszajött a legtöbb csapattársa mögé a középpályára elkérni a labdát és tenni egyből tovább.
- BlancoMark
Hat igen, meg abba is gondoljunk bele, hogy mekkora jatekosnak kell lenni ahhoz, hogy az akkori tobbszorosen is vilag legjobb csapata Real Madrid szerzodest ajanl neked, ugy hogy ket eve nem voltal profi foci kozeleben. Ocsi bacsi a legnagyobbThePilgrim írta:Szintén off, de az is nagyon durva, hogy Puskás 31 évesen érkezett meg a Realhoz, közel 2 év kihagyás és hercehurca után, majdnem 20 kiló túlsúllyal. És így volt képes arra, amit végül véghez vitt fehérben.dzsi91 írta:Mondjuk kicsit off de most itt beszélték az emnégyen és eddig belese gondoltam,hogy öcsi bácsi 56-tól nem volt válogatott és úgy állt meg 84nél.Az egész madridi pályafuáta minuszba ment a válogatottban bőven 100fölött termelt volna és az első helyen lenne az iráni vagy nem is tudom milyen nemzetiségű faszi előtt.
Egyebkent a haterek megint nyomjak hogy mezonyben semmi volt Ronaldo. Szerintem ott is kumma jol tolta, minden megmozdulasa ult, a lendulet is megvolt benne, es egy golpassz erteku labdat is kiosztott csak a csapattars rosszul vette at De Geaval szemben.
De ha meg tenyleg gyenge is lett volna mezonyben: a meccsek meg mindig a kapu elott dolnek el, ahol o bizony 80%ban elteszi a golokat ha odakerul.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Mondjuk Pelé is goat volt de ezek a statok kiváncsi lennék,hogy mennyi gólja volt valóban.Mert Cr és Messi majdnem meccs/gólos karriert nyomnak és még így is le lesznek maradva 3-400góllalThePilgrim írta:Messinek elvileg 47 van. Ami még brutális, hogy ezzel sem állnak az élen, tekintve, hogy Pelének elvileg 97 mesterhármasa volt...El Sie7e írta: A Második legtöbb jól gondolom h messinek van? sztem tippre olyan 35-40 között lehet neki
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pele meg a góljai olyanok mint Neymar válogatott góljai.ThePilgrim írta:Messinek elvileg 47 van. Ami még brutális, hogy ezzel sem állnak az élen, tekintve, hogy Pelének elvileg 97 mesterhármasa volt...El Sie7e írta: A Második legtöbb jól gondolom h messinek van? sztem tippre olyan 35-40 között lehet neki
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Szintén off, de az is nagyon durva, hogy Puskás 31 évesen érkezett meg a Realhoz, közel 2 év kihagyás és hercehurca után, majdnem 20 kiló túlsúllyal. És így volt képes arra, amit végül véghez vitt fehérben.dzsi91 írta:Mondjuk kicsit off de most itt beszélték az emnégyen és eddig belese gondoltam,hogy öcsi bácsi 56-tól nem volt válogatott és úgy állt meg 84nél.Az egész madridi pályafuáta minuszba ment a válogatottban bőven 100fölött termelt volna és az első helyen lenne az iráni vagy nem is tudom milyen nemzetiségű faszi előtt.
-
Messinek elvileg 47 van. Ami még brutális, hogy ezzel sem állnak az élen, tekintve, hogy Pelének elvileg 97 mesterhármasa volt...El Sie7e írta: A Második legtöbb jól gondolom h messinek van? sztem tippre olyan 35-40 között lehet neki
- dzsi91
Mondjuk kicsit off de most itt beszélték az emnégyen és eddig belese gondoltam,hogy öcsi bácsi 56-tól nem volt válogatott és úgy állt meg 84nél.Az egész madridi pályafuáta minuszba ment a válogatottban bőven 100fölött termelt volna és az első helyen lenne az iráni vagy nem is tudom milyen nemzetiségű faszi előtt.
Az is elég brutális adat, hogy a 84 válogatott góljaiból mindössze 17 volt olyan, ami barátságos meccs.
Aztán még tegnap is elrakhatott volna még egyet-kettőt, ha nem ilyen csapattársai vannak. Osztogatott egy két szép labdát, várta volna vissza, de azt várhatta...
Aztán még tegnap is elrakhatott volna még egyet-kettőt, ha nem ilyen csapattársai vannak. Osztogatott egy két szép labdát, várta volna vissza, de azt várhatta...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A Második legtöbb jól gondolom h messinek van? sztem tippre olyan 35-40 között lehet nekiThePilgrim írta:Azt realizálta mindenki, hogy a tegnapi volt Ronaldo karrierjének 51. (ötvenegyedik) mesterhármasa? Sok brutális adat van a neve mellett, de ezen konkrétan ledöbbentem és először fordult elő, hogy legalább 4-5 forrást megnéztem, hogy ez valós-e, de az...
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
Azt realizálta mindenki, hogy a tegnapi volt Ronaldo karrierjének 51. (ötvenegyedik) mesterhármasa? Sok brutális adat van a neve mellett, de ezen konkrétan ledöbbentem és először fordult elő, hogy legalább 4-5 forrást megnéztem, hogy ez valós-e, de az...
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Elrakott a spanyoloknak hármat. Én biztos vagyok benne, hogy Marokkó és Irán is legalább kap tőle 1-1 gólt. Gólkirályi címre esélyes. Persze nem akarom elkiabálni, elvégre Costa is lőtt kettőt tegnap.Realista24 írta:Ha többet nem csinál ezen a vb-n, akkor is megvan mar. Nálam legalábbis.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha többet nem csinál ezen a vb-n, akkor is megvan mar. Nálam legalábbis.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
Sose voltal meg ennyire szimpatikus!Kerlon írta:Nem értem azokat az embereket, akik fikázzák meg fújjolják, ha a szenvedélytől túltfűtött Ronaldo neki áll csapkodni meg hisztizni mindezt 33 évesen. Nem tudom hány 33 éves, de még talán 26 körüli se van, aki ennyire él-hal a sikerért. 2004es EB-n nem gondoltam volna, hogy az a cingár antilop mozgású gyerek idejut, de ki lehet jelenteni, hogy a futball történelem valaha volt egyik legjobbját (top3) látjuk. Nem szoktam nagyon válogatottaknak külön örülni, de csak úgy ugráltam fel az asztaltól Ronaldo góljainál.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Én is baszki kb felordítottam a góljainál, zseniális ez az ember. Nagyon szurkolok neki.Kerlon írta:Nem szoktam nagyon válogatottaknak külön örülni, de csak úgy ugráltam fel az asztaltól Ronaldo góljainál.
Nem értem azokat az embereket, akik fikázzák meg fújjolják, ha a szenvedélytől túltfűtött Ronaldo neki áll csapkodni meg hisztizni mindezt 33 évesen. Nem tudom hány 33 éves, de még talán 26 körüli se van, aki ennyire él-hal a sikerért. 2004es EB-n nem gondoltam volna, hogy az a cingár antilop mozgású gyerek idejut, de ki lehet jelenteni, hogy a futball történelem valaha volt egyik legjobbját (top3) látjuk. Nem szoktam nagyon válogatottaknak külön örülni, de csak úgy ugráltam fel az asztaltól Ronaldo góljainál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K