HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 2., szerda 19:51
jónagyot kívánok.
offból: többedszeri alkalommal is úgy érzem igazságtalanul kapom a büntit, de ha már kapom, akkor a másik fél, aki nyilván legalább ugyanúgy sáros, ő meg nem kap. pacsi az adminoknak, főleg aki beleviszi a személyes érzelmeit is a döntésekbe. kedvencem az odaszúrás a kitiltás melletti hsz-ben részükről. pofon. mindegy, részemről lezártam, többet ez a dolog nem ér.
off vége.
nem örülök, hogy neymar lelép, mert vele volt igazán erős a barca, sztem a 3. legjobb játékos a világon.
most ott felszabadul egy nagy halom játékperc, remélem nem bappe fogja megkapni....
dembele mehet oda.
néztem a felkészülési meccseket, az a kérdés is bőven eldőlt végleg, hogy neymar >>> béla, sajnos megint itt van egy angolszász favágógyerek, aki nem csak hogy ügyetlenke, de legalább sérülékeny és, ráadásul elfogyott a fizikai fölény is öregkorára.
én totális foci játszatnék, asensio, ceballos és isco kovacsiccsal, tónival és modriccsal tökéletes elegy, elöl céronaldo befejezésben még mindig a legjobb.
ideje lenne már a barcát igazán jól elverni oda-vissza, évek óta saját magunkat köpjük le, amiért fejben lófasz módon megyünk ki ellenük.
bappe kell, mint egy falat kenyér nekem, elment a 2 gyengébb játékos az alapemberek közül (még vazkezt várom, hogy lépjen, de ő nem oszt nem szoroz, mert nagyon kevés), az idei szezon végére ismét a gyengék leselejtezését várom, béla és benzema búcsút várok, legyen ez az utolsó évük.
az arsenal és a mu a vébé után nagy pénzeket adhat értük.
a legnagyobb aggodalmam, hogy simán kinézem céronaldoból - mint ahogy volt hír is, nyilván találgatás és semmi megalapozott bizonyítékkal alátámasztott dolog -, hogy azért nem akarja bappét madridban, mert látja, a gyerek nem szar...
carvajal mögé kell ember, mert sérülékeny ő is, nameg nem életbiztosítás.
kicsit összevissza lett, de írtam ahogy jött sorba
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"