A válasz benne van a hozzászólásban...probléma-megoldás, az amerikai kormány gyakran használja...előidézel egy problémát, mindenki pánikol,majd megjelensz mint a megmentő és a birkák ünnepelnek téged...szimpla tömegpszihológiaBH710 írta:azt nem értem az egész dologban h az a soció aki feljelentette Rossellt annak mi volt az érdeke ebben? saját fészkébe nem piszkít az ember. laportának innentől kezdve nem is lehetne simább útja a visszatérésig
Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ti itt mind tévedésben vagytok. A Santos 17 millát kapott, TEHÁT Neymar 17 millióba került, ő volt a LEGOLCSÓBB vétel!!
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
csababarca írta:szóval egy gyanútól nem fog lemondani senki,ha ártatlannak hiszi magát.
Viszont tuti nem ártatlan, mert akkor nem mondana le.
Lemond, de ugyanúgy meghurcolják (jogosan), szóval ezzel ő semmit nem nyerhet már.
(olvastam itt is olyanokat,hogy menti a bőrét, stb, ezért mond le...ez hülyeség, maximum a klubot menti, hogy a tárgyaláson ne az legyen a megszólítása,hogy Sandro Rosell az FCB jelenlegi elnöke.)
Most az hogy Neymar bűnös e ebben,azt nem tudom.
Viszont szerintem itt már sokkal súlyosabb ügyek fognak kiderülni,és ettől van beijedve Rosell, nem egy ilyen átigazolási herce hurca miatt van ez az egész lemondás.
SZóval lesznek itt még cifra dolgok.
Szerintem nem mondana le ha nem tudná hogy bűnös. Már csak az a kérdés hogy mit tett. Egyelőre még az sem biztos hogy csak ez az egy ügy miatt mond le. Lehetséges az is hogy van több kisebb dolog is csak azok nem kerültek nyilvánosságra. Neymart viszont nem lehet ilyen téren kérdőre vonni mert nem intézte ezeket a dolgokat. Az ügyvédjét és képviselőit viszont annál inkább, mert nagyon nem szép dolog kenőpénzt elfogadni.
Miért éreznék rosszul magukat ? Ő kiáll azért amit az ő klubja nyilvánosságra hozz. Mint ahogy mi is. Nálunk is történtek már furcsaságok (Calderon). Azért szerintem nem kell a ló túl oldalára esni.heccsat írta:csak kérdezném a barca szurkolókat akik itt erősködtek nyáron, hogy már pedig 57 millió volt, hogy mostmár legalább kicsit rosszul érzik magukat? vagy legalább egy kicsit látják, hogy milyen undorító a saját klubjuk és elnökük, a ferdítés a média befolyásolása? vagy úgy mit gondoltok?
1 év volt hátra a szerződéséből és ha voltak akkora marhák hogy egyáltalán fizettek érte akkor most magukra vessenek. Bár én inkább azt tartom valószínűnek hogy Perez elment és megpróbálta leigazolni Rosell pedig annyira összecsinálta magát hogy inkább bevállalta ezt. Pechére bebukott. Most biztos jönnek majd itt az újságok és az átigazolási díjak is.Savant írta:Nem írtam én ilyet, hogy Perez mondta. Több újság is megszellőztette már. Volt itt 90-ről szó, 115-ről, 126-ról, 140-ről.
De hogy nem 56 az olyan biztos, mint hogy itt ülök.
Amugy ha kiderül hogy télleg mennyibe került akkor nem Ronaldo lesz a csúcstartó? (itt elsősorban arra gondolok hogy az ilyen kenő pénzeket és bonuszokat is beleszámolják)
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
heccsat írta:csak kérdezném a barca szurkolókat akik itt erősködtek nyáron, hogy már pedig 57 millió volt, hogy mostmár legalább kicsit rosszul érzik magukat? vagy legalább egy kicsit látják, hogy milyen undorító a saját klubjuk és elnökük, a ferdítés a média befolyásolása? vagy úgy mit gondoltok?
Igen, én személy szerint többé nem merek kimenni az utcára, mert elfogadtam,hogy egy semmilyen múlttal rendelkező tehetséget vettünk 57M-ért. Sajnálom, én kérek elnézést érte. Mondjuk így nem is tudom,hogy fogok élni tovább,nehéz lesz.
Média befolyásolása? ők kezdték az egész ügyet kibontani, most meg ők ugatnak a legjobban, katalán médiát is beleértve, de jah, "média befolyásolása". Hangzatos kifejezés lett a fórumon, kár hogy most semmi köze az egészhez.
Mint amikor egy politizálás folyik társaságban, 5 perc után előkerül a zsidó, trianon, 8 év, monnyon le kifejezések,mert olyan jól hangzanak.
Még mindig senki sem tud semmit egyébként,csak találgat mindenki. Lehet,hogy az átigazolás 57M volt, amit a Santosnak fizettünk. Csak közbe mentek kenőpénzek a faternek, cégeknek, stb. De maga az átigazolási pénz az lehet,hogy 57M volt,és Neymar és a Santos ezt írták alá.
Azt,hogy Rosell még hova rakott el pénzeket ezen ügy alatt, az itt a lényegi kérdés.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ateeemadrid
attól miért lenne undorító a klubjuk, hogy egy senkiházi arrogáncs köcsög volt az elnökük?heccsat írta:csak kérdezném a barca szurkolókat akik itt erősködtek nyáron, hogy már pedig 57 millió volt, hogy mostmár legalább kicsit rosszul érzik magukat? vagy legalább egy kicsit látják, hogy milyen undorító a saját klubjuk és elnökük, a ferdítés a média befolyásolása? vagy úgy mit gondoltok?
különben is, rosellt a Barca drukkerek nagy része ugyanúgy utálta, mint 1 madridista.
legszebb öröm a káröröm, én is boldog vagyok, meg minden, de egy ilyen miatt nem kell feltétlen egyből az egész klubbot fikázni.
vagy pont a barcát próbálta védeni. vagy pl. pont csak laportát akarja elnöknek.azt nem értem az egész dologban h az a soció aki feljelentette Rossellt annak mi volt az érdeke ebben? saját fészkébe nem piszkít az ember. laportának innentől kezdve nem is lehetne simább útja a visszatérésig
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
azt nem értem az egész dologban h az a soció aki feljelentette Rossellt annak mi volt az érdeke ebben? saját fészkébe nem piszkít az ember. laportának innentől kezdve nem is lehetne simább útja a visszatérésig
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
csak kérdezném a barca szurkolókat akik itt erősködtek nyáron, hogy már pedig 57 millió volt, hogy mostmár legalább kicsit rosszul érzik magukat? vagy legalább egy kicsit látják, hogy milyen undorító a saját klubjuk és elnökük, a ferdítés a média befolyásolása? vagy úgy mit gondoltok?
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- h3x0r
En arra ertettem, hogy meg valamikor nyaron Perez nyilatkozott Neymarrol: „Három évvel ezelőtt lehetőségünk volt leigazolni, de a Santos végül nem engedte el, és szerződést hosszabbított. Zseniális játékosnak tűnik, és le is igazoltuk volna, ha ez nem változtatta volna meg alapjaiban a klub gazdasági működését. A klubjával, az apjával és egy vállalattal is tárgyalnunk kellett volna. Több, mint 150 millióba került volna a leigazolása. Nem tudom, hogy a Barcelona mennyiért igazolta le.”Savant írta:Nem írtam én ilyet, hogy Perez mondta. Több újság is megszellőztette már. Volt itt 90-ről szó, 115-ről, 126-ról, 140-ről.
Ez alapjan irtam, hogy attol hogy nekunk 140 lett volna, a barca meg megszerezhette olcsobban. Nem 57-er, de olyan 70-80-er kb. (probaltam talalgatni, hogy nekunk miert lett volna tobb)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
és hegyi iván 3 perces vágatlan bocsánatkérés és/vagy botütés a vádak és tények felolvasása mellettdzsi91 írta:NEM a barcelona megsemmisítését akarja itt senki...csak igazságszolgáltatást. Szerintem abban mindenki ki egyezne, hogy pénzbírság(Mondjuk az "eltűnt" pénz összegét)+kitíltás a nyári átigazolási szezonból.Szerintem ez korrekt lenne , ha kiderülne ,hogy tényleg el lett "csalva" a Neymar story.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
NEM a barcelona megsemmisítését akarja itt senki...csak igazságszolgáltatást. Szerintem abban mindenki ki egyezne, hogy pénzbírság(Mondjuk az "eltűnt" pénz összegét)+kitíltás a nyári átigazolási szezonból.Szerintem ez korrekt lenne , ha kiderülne ,hogy tényleg el lett "csalva" a Neymar story.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Nem írtam én ilyet, hogy Perez mondta. Több újság is megszellőztette már. Volt itt 90-ről szó, 115-ről, 126-ról, 140-ről.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- h3x0r
Perez sose mondta, hogy a barcanak is annyiba kerult, csak azt hogy nekunk annyi lett volna. Siman lehetett olyan resz a barca - neymar eloszerzodesben, hogy ha valamelyik fel megszegi az egezseget, akkor mondjuk 50 milliot kell utaljon a masiknak. Tehat ha mondjuk Neymar megis hozzank jott volna, akkor elkepzelheto, hogy a Santoson, valami cegeken es Neymaron kivul meg a Barcanak is kellett volna fizessunk. Ebbe pedig Perez biztos hogy nem menne bele, barkirol is legyen szo. Persze ez csak talalgatas.Savant írta:Mégis igaz lesz az a cirka 140 milka egy olyan emberért akinek 1 év volt hátra a szerződéséből. BRUHAHA
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
NAGYON örülök a dolognak. Végre átbukik a sz r a palánkon a szomszédoknál. Ezt nehéz lesz a szánalmas katalán, magyar és nemzetközi újságoknak és online híroldalaknak egy kétsoros kis fittyfszban előadniuk.
Mégis igaz lesz az a cirka 140 milka egy olyan emberért akinek 1 év volt hátra a szerződéséből. BRUHAHA
Mégis igaz lesz az a cirka 140 milka egy olyan emberért akinek 1 év volt hátra a szerződéséből. BRUHAHA
CRISTIANORONALDO
- h3x0r
1-2 elvetemult arcon kivul szerintem mindenki igy gondolkozik. Mindannyian tudjuk, hogy Messi nelkul Ronaldo se lenne ezen a szinten es a Barca nelkul mi se lennenk ott ahol vagyunk. Es ugyan ez forditva is igaz.csababarca írta:Mondjuk ez a normális hozzáállás. Kár,hogy nem mindenki így gondolkozik...
Persze egy igazolásoktól való eltiltást megérdemelnénk, ha igazak ezek a dolgok.
Nem akarok spoilerezni, de aki latta a wolf of wall street-et, annak feltunhet par hasonlosag.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem pont erre gondoltam Tudod mi van ilyenkor... amikor efféle dolog történik és lebukik valaki, és olyan személyiség, aki beárul mindenkit, az a legkisebb dologért is felszólal, és elkezd mutogatnizalkrisz írta:Nem hiszem, hogy Perez nagyban tolná azt amit Rosell.. Nem véletlenül hátrált ki az üzletből. Plusz ő nem szokott szórakozni, ha 94 milla, akkor 94, ha 91 akkor 91...Remy írta:A másik meg... nem örülnék neki, ha ez az ügy egy láncreakciót indítana el Spanyolországban, mert azért valljuk be, mi sem vagyunk szentek. Biztos nekünk is vannak sötét dolgaink
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nem hiszem, hogy Perez nagyban tolná azt amit Rosell.. Nem véletlenül hátrált ki az üzletből. Plusz ő nem szokott szórakozni, ha 94 milla, akkor 94, ha 91 akkor 91...Remy írta:A másik meg... nem örülnék neki, ha ez az ügy egy láncreakciót indítana el Spanyolországban, mert azért valljuk be, mi sem vagyunk szentek. Biztos nekünk is vannak sötét dolgaink
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Mondjuk ez a normális hozzáállás. Kár,hogy nem mindenki így gondolkozik...Dupla D írta:ennek te is tudod, hogy senki nem örülne. az egész spanyol foci és mi is kurva nagy szarban lennénk emiatt. de szerencsére ilyen szóba sem jöhet.csababarca írta:Nem fogják felszámolni a klubbot, ilyen miatt, persze Ti örülnétek neki,de ez nem így megy.
Persze egy igazolásoktól való eltiltást megérdemelnénk, ha igazak ezek a dolgok.
Úgymond a médiában tevékenykednek,úgyhogy igen, felesküdött cúlék.Géci írta: Alig várom, hogy trollfoci alkosson valami szépet! Vagy ők is barcások?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A másik meg... nem örülnék neki, ha ez az ügy egy láncreakciót indítana el Spanyolországban, mert azért valljuk be, mi sem vagyunk szentek. Biztos nekünk is vannak sötét dolgaink
Ki tudja mi lesz, most csak várhatunk, de szerintem Rosell lemondásán kívül nem lesz más érdemleges dolog.
Ki tudja mi lesz, most csak várhatunk, de szerintem Rosell lemondásán kívül nem lesz más érdemleges dolog.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Na végre lemond ez a patkány Grat neki.
rosell lemond?
ötvenhétmillió!
több mint egy klub!
ötvenhétmillió!
több mint egy klub!
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91