A bajnoki pontokat én is hülyeségnek tartom, de az UEFA szankcionálhatja őket. És fennáll a valószínűsége a transzferpiacról való kizárásnak is. Mondjuk nagyon nem érinti őket, úgyis csak saját nevelések játszanak.BBeno írta:ilyet én is olvastam a napokban de egyáltalán nem foglalkoztam vele mert úgy volt a hír hogy levonhatnak 22 pontot a ligában és 2 évre kitehetik őket a BLből, gondoltam mi köze a két szövetségnek egymáshoz úgyhogy nem is foglalkoztam ezzel. remélem számunkra a legszebb lesz ez az este vagy az elkövetkező információkRealista24 írta:Na, korábban voltak hírek arról, hogy ha valami súlyos vétséget követtek el, akár a BL-ből is tilthatják őket két évre. Kíváncsian várom a fejleményeket.
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ilyet én is olvastam a napokban de egyáltalán nem foglalkoztam vele mert úgy volt a hír hogy levonhatnak 22 pontot a ligában és 2 évre kitehetik őket a BLből, gondoltam mi köze a két szövetségnek egymáshoz úgyhogy nem is foglalkoztam ezzel. remélem számunkra a legszebb lesz ez az este vagy az elkövetkező információkRealista24 írta:Na, korábban voltak hírek arról, hogy ha valami súlyos vétséget követtek el, akár a BL-ből is tilthatják őket két évre. Kíváncsian várom a fejleményeket.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
ha tényleg ideiglenes elnök lesz, mert lemond/ott, akkor a Barca ki is zárja magát a transzfer-tárgyalásokból nyárig.
ez pedig nekünk igencsak jó lenne többek közt Gündogan miatt is.
szerk.: másrészről a leggyakoribb büntetés ilyenkor az, hogy nem igazolhatnak a következő egy-két átigazolási szezonban.
azt nem kívánom nekik, hogy tiltsák ki őket a bl-ből, mivel az nagyon rossz fényt vetne a spanyol focira, de egy ilyen eltiltás, meg egy több milliós pénzbüntetés ülne.
ez pedig nekünk igencsak jó lenne többek közt Gündogan miatt is.
szerk.: másrészről a leggyakoribb büntetés ilyenkor az, hogy nem igazolhatnak a következő egy-két átigazolási szezonban.
azt nem kívánom nekik, hogy tiltsák ki őket a bl-ből, mivel az nagyon rossz fényt vetne a spanyol focira, de egy ilyen eltiltás, meg egy több milliós pénzbüntetés ülne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2014. január 23., csütörtök 14:44-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, korábban voltak hírek arról, hogy ha valami súlyos vétséget követtek el, akár a BL-ből is tilthatják őket két évre. Kíváncsian várom a fejleményeket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
na elvileg lemondott Rosell és Bartomeu lesz júniusig az elnök. ma kiborul a bili neymarról vagy mi lesz?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Neymar ügy miatt. Valakinek csúnyán rálépett a tyúkszemére.Amugy Rosellnek miért kellene lemondania?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mert balfaszabb, mint calderonAmugy Rosellnek miért kellene lemondania?
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Nagyon bírom amikor így mutatják be hogy egy játékos mennyibe van a klubjának. Csak azt felejtik el ilyenkor megemlíteni hogy ha tetszik ha nem Bale is folyamatosan termeli a pénzt. Lehet hogy magas a fizuja de ilyenkor miért nem nézik meg hogy a klubnak mennyi a haszna az ő szponzori szerződései miatt ? Egyszer egy ilyenre nagyon kíváncsi lennék hogy fordítva mi a helyzet....Realista24 írta:Támad a katalán sajtó
Addig matekoztak az átigazolási díjjal, fizetésekkel, fénymásolópapírral, amíg kihozták, hogy Bale 265 millió eurójába van a Realnak. Amivel nincs semmi gond, mert az átigazolási díj és a bruttó fizu lefedi ezt az összeget.
A kérdés csak az, hogy mi a makkomért foglalkoznak ezzel?
Messi átigazolási díj nélkül 200 millióba van öt év alatt.
Rosell meg monnyon má le
Amugy Rosellnek miért kellene lemondania?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A koncepció nem rossz, csak mi k ra nem titkoljuk Bale árát és fizetését. Mondjuk nem csodálkozom, katalánok.Kerlon írta:Csak a szokásos terelés, hogyha mi nem vagyunk tiszták próbáljuk enyhíteni a körülményeket azzal, hogy más is ezt csinálja.Realista24 írta:Támad a katalán sajtó
Addig matekoztak az átigazolási díjjal, fizetésekkel, fénymásolópapírral, amíg kihozták, hogy Bale 265 millió eurójába van a Realnak. Amivel nincs semmi gond, mert az átigazolási díj és a bruttó fizu lefedi ezt az összeget.
Rosell meg monnyon má le
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csak a szokásos terelés, hogyha mi nem vagyunk tiszták próbáljuk enyhíteni a körülményeket azzal, hogy más is ezt csinálja.Realista24 írta:Támad a katalán sajtó
Rosell meg monnyon má le
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Ennyi.hehe írta:gündögan oszt pipakobra.
Nyilvan Illarranal is van jobb opcio, de egy Modric - Gundogan parossal kiegeszulve... ahh.. bele se merek gondolni hogy Khedira es DM helyett vegre olyan ember jatszhat aki tud focizni is
Remelem beleszamoltak azt is, hogy 5 ev alatt Bale hany mezt hasznal el osszesen, az edzokozpontban csak miatta kell futeni egy plusz szobat, meg hogy az idegenbeli utazasoknal mennyibe kerul a szalloda, repulojegy, a viz amit elhasznal tussolaskor, az audi szponzor autokrol nem is beszelve. Lesz az meg 300 isRealista24 írta:Támad a katalán sajtó
Addig matekoztak az átigazolási díjjal, fizetésekkel, fénymásolópapírral, amíg kihozták, hogy Bale 265 millió eurójába van a Realnak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Támad a katalán sajtó
Rosell meg monnyon má le
Rosell meg monnyon má le
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
gündögan oszt pipakobra.sonic írta:En is igy gondolom. Helyettesnek tul draga, kezdobe meg nem eleg jo. Kicsit ket szek kozott a foldre ultunk. Azt adom hogy valaki kellett, csak nagyon belevalasztottunk szerintem.cart írta:Xabinak kéne már a helyettesnek lennie, és a kezdőbe kellett volna embert venni. Így most van két félmegoldás...
Hozzateszem hogy hosszutavon meg jo lehet, ha sokat fejlodik...
Én nem csodálkoznék, ha Illarra is Coentraoéhoz hasonló pályát futna be Madridban...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En is igy gondolom. Helyettesnek tul draga, kezdobe meg nem eleg jo. Kicsit ket szek kozott a foldre ultunk. Azt adom hogy valaki kellett, csak nagyon belevalasztottunk szerintem.cart írta:Xabinak kéne már a helyettesnek lennie, és a kezdőbe kellett volna embert venni. Így most van két félmegoldás...
Hozzateszem hogy hosszutavon meg jo lehet, ha sokat fejlodik...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Xabinak kéne már a helyettesnek lennie, és a kezdőbe kellett volna embert venni. Így most van két félmegoldás...h3x0r írta:Vagy szerintem most jobb lenne ha Xabinak iden se lenne helyettese?
- h3x0r
A hozzaszolasod egyik reszel egyetertettem, ezzel a teljesen feleslegesennel viszont nem.sonic írta:A puzzle utolso darabja lett volna, es ra kellett volna aldozni mondjuk 20 (max 30) millio eurot a nyaron egy ilyen jatekosra, akkor azt mondanam hogy legnagyobb eselyesei lennenk a BL-nek. Igy viszont nem. Helyette igazoltunk teljesen feleslegesen 30 millioert egy gyenge Xabi helyettest, meg egy 0 tapasztalattal rendelkezo megbizhatatlan brazilt 6 millioert... Nagy szerencsetlensegunkre raadasul az egyetlen jatekos a keretben aki ugy-ahogy betudna tolteni azt a helyet leserult egesz tavaszra amikor a sorsdonto meccsek vannak.
Gondolj csak vissza, hogy mi volt Xabival kapcsolatban az utobbi 4 evben.
Egesz evben szinte alig hagyott ki meccseket, folyamatosan jatszott ugy a valogatottban mint a bajnoksagban, BL-ben, kupaban, ami tavasszal meg is bosszulta magat. Fejben es fizikailag is teljesen ki volt merulve. Sokszor beinjekciozva ment fel a palyara, utana meg csodalkoztunk hogy miert esett vissza ilyen szinten a jateka, mitol van az a sok elkesett belepo, felesleges sarga. Mert nelkule egyszereuen meghalt a jatekunk, senki se tudta minosegileg potolni, meg Modric se.
A mutete utan pedig nem veletlen hogy akartunk hozni tobb embert is a kozeppalyara. Csak hat Vidal, Pogba, Gundogan meg Verratti se volt elado, igy hat hoztuk Illarrat. (valakit kellett hozni)
Vagy szerintem most jobb lenne ha Xabinak iden se lenne helyettese? Jobb lenne ha minden meccset vegig jatszana es nem tudnank mondjuk egy fontos BL meccs elott pihentetni? Nem Illarra volt a legjobb opcio, viszont akiket akartunk, azokat nem engedtek el. Lehet hogy sokakat az ara zavar, mert egyertelmu hogy nem er ennyit, viszont sokkal jobb hogy o itt van akar csak cserenek, pihentetes celjabol mintha ne lenne senki vagy egy nala is gyengebb jatekos lenne.
Casemirorol meg nyaron is (szinte) mindenkinek az volt a velemenye, hogy 6 millioert nem nagy kockazat, megvesszuk es akar be is vallhat. Raadasul az eloszezonban is eleg jol jatszott. Mostmar tudjuk hogy nem valt be, de ha bevalt volna valahol mashol, akkor most szidnatok Perezt meg Ancelottit, hogy miert nem vettek meg akkor amikor lehetoseguk volt ra. Utolag konnyu okosnak lenni...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
csak én úgy gondoltam, hogy te csinálod meg nekiRealista24 írta: Hey, a tetoválás mocsokra megy, nem rám.
sport.eswZoLee7 írta:neee ez egy bizonyíték lenne arra, hogy a Neymar ügy bizony nem tiszta, és akkor R24 megússza a tetoválásttucsoki írta:Rosell lemond...?
"President Rosell is holding meetings with his entourage to decide his future. If he would step down, there could be new elections"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hey, a tetoválás mocsokra megy, nem rám.wZoLee7 írta:neee ez egy bizonyíték lenne arra, hogy a Neymar ügy bizony nem tiszta, és akkor R24 megússza a tetoválásttucsoki írta:Rosell lemond...?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema