Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 13:08

tucsoki írta:Rosell lemond...?
neee ez egy bizonyíték lenne arra, hogy a Neymar ügy bizony nem tiszta, és akkor R24 megússza a tetoválást :lol:

sander
Kedvenc játékosaid: Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 23., csütörtök 13:06

Top írta:http://www.youtube.com/watch?v=NmSPejqhuXA

Én rengeteget röhögtem :)
Azért ez a video elég félreértelmezhető. Valószínűleg az illetőnek inkább a Barcához húzott a szíve. Elég sok olyan jelenet nem került be ami szerintem inkább provokáció volt, bár azért Ramost és Pepét nem kell félteni :D és ők provokáció nélkül is faragják az embert elég keményen :)

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 23., csütörtök 13:00

Úszómester írta:tudom hogy más a játék mint tavaly de kicsit vicces, most hogy khedira sérült valaki úgy várja mint a megváltóembert máskor meg, ha rossz idő van még az is az ő hibája
En nem varom messiaskent, mert o sem megoldas, de az azert sokat elmond a kozeppalyankrol hogy az egyik posztra Khedira (lenne) a legelviselhetobb opcio... :lol:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 23., csütörtök 12:57

Rosell lemond...?

Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7

HozzászólásSzerző: Top » 2014. január 23., csütörtök 12:53

wZoLee7 írta:

bocsáss meg, de szerintem akkor menny orvoshoz
nem hinném hogy madrid drukker...mert amit ebben a videóban látni lehet az a világ szégyene mind a két klubnak
tény, Ramosék favágó modban tolták sok barca elleni meccsen, de miért megválaszolásáig senki sem jut el...pedig kézenfekvő. A többség annyit lát hogy jajj oda rúgtak, aztán 1-1 játékos eljátssza a nagy halált (tökmind1 kiről van szó játsszon bárhol). Az viszont ahogy előtte pofáznak egymásnak az nem derül ki. A videó egyébként is kb teljesen madrid ellenes, nem néztem végig mert csak felhúz, de ha én most ilyent látnék a pályán a csapattól nem néznék többet meccset. A barca sokat szimulál, fognak is, de nem értettem soha miért kell rá lehetőséget adnia főleg Ramosnak és Marcelonak. Az meg hogy Messi megy és először beszagol Carvalho hóna alá aztán mikor az felemeli kezét földnek vágja magát...az én játékosom lenne saját magam rúgtam volna le a pályáról :lol:

Igen első reakció az lesz mint nálad ,de a végén csak röhögtél te is ...:D Pont ez a lényeg és nem a madrid ellen szól hiszen azt is mutatja ,h rengetegszer hozzájuk sem érnek és fetrengenek....

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. január 23., csütörtök 12:44

tudom hogy más a játék mint tavaly de kicsit vicces, most hogy khedira sérült valaki úgy várja mint a megváltóembert máskor meg, ha rossz idő van még az is az ő hibája

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 12:41

bocsáss meg, de szerintem akkor menny orvoshoz
nem hinném hogy madrid drukker...mert amit ebben a videóban látni lehet az a világ szégyene mind a két klubnak
tény, Ramosék favágó modban tolták sok barca elleni meccsen, de miért megválaszolásáig senki sem jut el...pedig kézenfekvő. A többség annyit lát hogy jajj oda rúgtak, aztán 1-1 játékos eljátssza a nagy halált (tökmind1 kiről van szó játsszon bárhol). Az viszont ahogy előtte pofáznak egymásnak az nem derül ki. A videó egyébként is kb teljesen madrid ellenes, nem néztem végig mert csak felhúz, de ha én most ilyent látnék a pályán a csapattól nem néznék többet meccset. A barca sokat szimulál, fognak is, de nem értettem soha miért kell rá lehetőséget adnia főleg Ramosnak és Marcelonak. Az meg hogy Messi megy és először beszagol Carvalho hóna alá aztán mikor az felemeli kezét földnek vágja magát...az én játékosom lenne saját magam rúgtam volna le a pályáról :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 12:37

Illarra-t en egyebkent alapvetoen kevesnek erzem egy Real Madridhoz a jelenlegi tudasa alapjan, de ha ettol eltekintunk akkor sem az a stilus aki beleillik a puzzle-ba.
Hát megmondom őszintén,hogy én is tanácstalanul néztem ezt az Illarra igazolást,mint tönkrement állatkereskedő az éhes oroszlánt,de most kezdem látni rajta a fejlődést.Nyilván Xabi utódnak hozták,ha majd az öreg visszavonul...abban egyetértek hogy kell oda még egy labdaszerző arc,de nekem Illarraval már nincs bajom...
Nos hát az ára meg...az a helyzet,ide bárkit veszel,mindig megkérik felárral a lét...ide még egy labdaszedő gyereket sem tudsz 20 alatt hozni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 23., csütörtök 12:26

dzsi91 írta:Lehet ,hogy csak én látom így nem kell velem egyetérteni, de Amióta Carló átvette az irányítást, tökéletes ütemben fejlődik a csapat, az őszi volt az átmeneti időszak, ott nagyon gyenge játékunk volt de az eredményeket nagyjából hoztuk, aztán most januárra úgy látszik kezd összeállni a védelem és a támadósor is, szerintem ez márciusra teljesen kiforrja magát és onnantól darálás lesz.
Szerintem a kozeppalyan meg mindig van egy gyenge pont (gyenge poszt?). Alonso es Modric nagyon jo hogy vannak, de sem Khedira, sem Di Maria, sem Isco, sem Illarra, sem pedig Casemiro nem megoldas mellejuk. Kovezzetek halalra nyugodtan de szerintem ebbol a nevsorbol meg mindig Khedira egeszitene ki legjobban a triot, csak ugye o nincs, meg persze hosszutavon o sem megoldas. Di Maria futomennyisege es harciassaga rendben van hogy hasznos, de azon a poszton fegyelem, megfontoltsag es taktikai erzek nelkul kb adott a szarnak egy pofont, es ugyenezen analogia menten bukik meg Casemiro es Isco is. Illarra-t en egyebkent alapvetoen kevesnek erzem egy Real Madridhoz a jelenlegi tudasa alapjan, de ha ettol eltekintunk akkor sem az a stilus aki beleillik a puzzle-ba.

Egy szo mint szaz, nincs jatekosunk a mai modern fociban kb legfontosabbnak szamito posztra. Csak felmegoldasok vannak. Es ha valamin el lehet hasalni a BL-ben akkor ez az.

Erdekes amugy hogy nem birtunk/birunk hozni egy nagy munkabirasu, fegyelmezett, atletikus, rutinnal rendelkezo, taktikailag erett kozeppalyast. Ez nem lenne olyan nagy feladat, mert ilyenbol azert lehet talalni, mivel az sem letfontossagu hogy kiemelkedoen passzoljon, az sem letfontossagu hogy kimagasloan kreativ legyen, sem veszettul technikas, golt sem kell lonie. Nem kell hogy szupersztar legyen, egyetlen feladata az lenne hogy aladolgozzon Modricnak es Alonsonak, ezzel attetelesen stabilizalva a KP-t. A puzzle utolso darabja lett volna, es ra kellett volna aldozni mondjuk 20 (max 30) millio eurot a nyaron egy ilyen jatekosra, akkor azt mondanam hogy legnagyobb eselyesei lennenk a BL-nek. Igy viszont nem. Helyette igazoltunk teljesen feleslegesen 30 millioert egy gyenge Xabi helyettest, meg egy 0 tapasztalattal rendelkezo megbizhatatlan brazilt 6 millioert... :hmmm: Nagy szerencsetlensegunkre raadasul az egyetlen jatekos a keretben aki ugy-ahogy betudna tolteni azt a helyet leserult egesz tavaszra amikor a sorsdonto meccsek vannak.

Szoval ez a velemenyem a BL eselyeinkrol. :)

Egyebkent ezt mar csak mellekesen jegyzem meg, de ha nyaron megint nem tortenik ezen a fronton semmi, akkor qrva merges leszek. Nekem nem kell Pogba meg Vidal 100 millioert, meg az eppen aktualis mozdithatatlan vilaglegjobbja, de valami kielegito megoldassal rukkoljanak elo. Ottvan peldaul Matuidi, akinek lejar a szerzodese fel lehet hivni az ugynoket, de rajta kivul is biztos van olyan aki szivesen eljonne a Realba es hasonlo kaliberu... Ha a nyaron a 36 feleslegesen elkoltott milliobol mondjuk megvettuk volna az emlitett franciat, akkor most nem lennenk szarban, plussz most nyaron Khedira helyere erkezhetne Gundogan, es Xabi "utodlasa" is meg lenne oldva. Lenne egy Alonso Modric Gundogan Matuidi Isco nevsor a kozeppalya lefedesere, ami nemcsak a mostani garniturankra ver ra jelentosen, hanem boven versenykepes barmelyik topcsapat kozeppalyajaval szemben, es osszetetelben es varialhatosagban kozel a tokeleteshez mert a szerepkorok es stilusok teljes spektrumat lefedi. Igen, ez a KP a Barcelona nevsoranal is jobb lenne! :roll:

Sorry, kicsit volt benne off is... :mrgreen:

Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7

HozzászólásSzerző: Top » 2014. január 23., csütörtök 12:14

http://www.youtube.com/watch?v=NmSPejqhuXA

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 23., csütörtök 10:57

Lehet ,hogy csak én látom így
Én is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 23., csütörtök 10:56

Neymar áráról mindenki tudja ,hogy nem annyi volt ,de soha se fog kiderülni...Azzal senki nem jár jól ha megszívatják a barcát (még mi sem), sem a bajnokság sem a bl, pedig ha bebuknának itt nagyon komoly büntetésekre lehetne számítani , mind a FIFA-tól mind az UEFA-tól,de ilyen nem lesz.

Touréval meg egyetértek, ha elvergődünk az elődöntőig, idén nincs az az isten, hogy ne jussunk be a döntőbe, ennyiszer nem állhatnak úgy a csillagok, ott szerintem már minden Madrid játékos 300%on fog pörögni.

Lehet ,hogy csak én látom így nem kell velem egyetérteni, de Amióta Carló átvette az irányítást, tökéletes ütemben fejlődik a csapat, az őszi volt az átmeneti időszak, ott nagyon gyenge játékunk volt de az eredményeket nagyjából hoztuk, aztán most januárra úgy látszik kezd összeállni a védelem és a támadósor is, szerintem ez márciusra teljesen kiforrja magát és onnantól darálás lesz.Persze nem ilyen egyszerű ez, de én valamiért látom az alagút végét...Már most mindenkivel Partiba lennénk, én a Bayerntől sem félek sőt, jobban tartok egy Chelsea-től mint a Tiken-Taken-tól...

...Meg hát hol máshol emelhetné a Portugál ászunk magasba a 10iket,ha nem Lisszabonban. :Đ
Álmodozás Off.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 23., csütörtök 10:40

Csabi írta:puyol megint megsérült. én értem, hogy harcos meg kemény meg minden, de amit már két év óta művel, inkább vall értetlenségre mint harciasságra. ő már játékosként nem fogja tudni segíteni a csapatát.
Kellett a penz Neymarra, ugyhogy meg Puyolnak ki kellett bekkelni egy szezont. Majd most igazolnak valami sajatnevelest helyette 3x8 + 9 + 7 +2.5 + 1.8 millio euro + 2 barimeccs + Alexander Hleb kolcsonjatekjogaert, es vegre visszavonulhat. :)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 23., csütörtök 8:47

puyol megint megsérült. én értem, hogy harcos meg kemény meg minden, de amit már két év óta művel, inkább vall értetlenségre mint harciasságra. ő már játékosként nem fogja tudni segíteni a csapatát.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 8:42

Ahány forrás, annyi hír van Neymar árával kapcsolatban, ezt követni nem lehet. :lol:
De ha ez legális biznisz volt, akkor mocsokra tetováltatok egy Barca címert :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 8:10

sonic írta:
ferni írta:ugye GT lett az eurobarcán az Év fórumozója
Az hogy lehet, mikor egyfolytaban itt log? :lol: Itt is lehetett szavazni?

Ctrl + C , Ctrl + V :mrgreen:

Hihetetlen amúgy mennyire látszik a srácokon a nyomás, hogy Messit mennyire keresik a labdával... Tello meg megint el lesz verve, mert gólt mert rúgni és nem passzolt :lol: :lol:
Viccet félretéve egész más a csapat Messivel, és ez nagyon kiüt a csapaton. Inkább negatív értelembe mint, hogy pozitívba... Nagyon kíváncsi vagyok a BL meccsekre, hogy ott hogyan muzsikálnak. :hmmm:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 23., csütörtök 7:41

h3x0r írta:Nem akarok az eurobarca cikkeirol beszelni, foleg nem egy forumos szavazasrol, inkabb a barca szurkolok es a Real jatekosok szempontjabol irok. Valamilyen szinten meglepett, hogy a barca szurkolok szerint peldaul az ev kapusanal Lopez majdnem az elso lett (Neuer 61, Lopez 59, Valdes 41) vagy hogy Ronaldo lett az ev tamadoja (Ronaldo 82, Messi 71, Ibra 37) mint ahogy az ev jatekosa is (Ronaldo 65, Ribery 52, Messi 47). Meg hogy az ev igazolasanal tobb Real jatekos is bekerult: Neymar 75, Lopez 43, Sturridge 21, Ozil 20, Bale 13, Isco 12 illetve az ev felfedezettje szavazason (Bartra 60, Pogba 48, Varane 40)

Azon viszont nem lepodtem meg, hogy egyik Bayern elleni meccsuk se kerult be az ev legjobb meccse kategoriaba, viszont a Dortmund elleni 4-1-unk igen :lol: (nalunk pont forditva lenne a helyzet :D )
Viszont karpotol, hogy a barca bukta es a roman - magyar 3-0 utan a barcelonaban 3-1re megnyert kupameccsunk lett a legrosszabb meccs. :D

Osszessegeben azert eleg korrektek voltak.
Mert regisztrált fórumozók szavaztak, és igen, aránylag objektíven (mondjuk a felfedezettnél kissé erős Bartra).
"And my heart will leave you never."

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 23., csütörtök 7:31

GT37 írta:A Xavi-Rob-Song hármas viszont nagyon halovány volt ma.
Xavi nemsokára nyugdíjba megy :D nagyon látszik már rajt a kor. Lassú és körülményes lett szerintem lassan már inkább hátrány lesz mint előny. Songot sosem tartottam sokra és mivel nálatok mindig a padon van ezért nem is nagyon fejlődött. Roberto.... én nem láttok bent semmit. Voltak jobb megmozdulásai már de szerintem inkább jókor van jó csapatban.

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. január 23., csütörtök 7:26

Gt37 győzelméhez csak annyi,hogy vakok között félszemű a király :mrgreen:

Bár én örülök neki,hogy egy Madridista nyert végre :agree:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 23., csütörtök 0:49

ugye GT lett az eurobarcán az Év fórumozója, ami ugye 1 nappal ezelőtt derült ki, rúgott az ő tiszteletére egy mesterhármast Tello, mert használja a nevét, mással ezt nem lehet magyarázni :lol:
Hát ez csak úgy lehetséges,ha az itteni hozzászólásait is belevették,mert hát tényleg minden idejét itt tölti...

:mrgreen: :lol:

A Barcelona meglepett,hogy ilyen könnyedén megfordították. A visszavágón 0-4 és minden meg van oldva. :D

Tello pedig a Király-Kupa gólkirálya lesz. :coffee:
:goat:

Vissza: