Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
a mez lesz a kifogás.
mondjuk a zöldben mi se parádéztunk, no de a narancsban? világverőek vagyunk.
mondjuk a zöldben mi se parádéztunk, no de a narancsban? világverőek vagyunk.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem értem, miért kell ilyen tartalékos kezdővel felállni, pont, hogy ezt a meccset kellett volna megnyomni, hogy a visszavágón adott esetben lehessen pihentetni.
most meg majd otthon, a visszavágón is lehet hajtani a továbbjutásért.
egyébként elképesztő, mennyire nem tud a senyerás mezben játszani a csapat.
x-eltünk kétszer az atleticoval, x-eltünk a milannal, kikaptunk a bilbao-tól, x-eltünk az osasuna és levante ellen.
csak így fejből.
most meg majd otthon, a visszavágón is lehet hajtani a továbbjutásért.
egyébként elképesztő, mennyire nem tud a senyerás mezben játszani a csapat.
x-eltünk kétszer az atleticoval, x-eltünk a milannal, kikaptunk a bilbao-tól, x-eltünk az osasuna és levante ellen.
csak így fejből.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
az a ciki,hogy ez már nem is meglepetés lassan.h3x0r írta:hopsz.
Levante - Barca felidoben 1-0
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hopsz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mourinho jól összerakta ezt a Levante-t....
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Semmi gond növeljék csak (top)játékost ne vegyenek....csababarca írta:sander írta: Az meg a másik hogy (legalábbis ahogy én olvastam) minek még 10.000 hely a Camp Nou-ba ? Eddig sem nagyon telet meg és szerintem ezután sem fog. Igazából azt sem értettem már hogy nekünk minek a helybővítés amikor nem tudjuk kihasználni.... Azért meg hogy legyen teljesen felesleges.
Ez szerintem is felesleges, az hogy csökkenteni nem akarják, az végülis logikus,senki sem akar semmiben visszafelé haladni, viszont tökéletesen elég lenne a 98ezres befogadóképesség.
De ahogy néztem a terveket, egy szintbe akarják hozni a szerkezetet, így ez úgymond járulékos növekedés lesz.
Persze 3-4 meccs/évtől eltekintve sose lesz kihasználva, a mostani sincs.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
nembaj, így is jóvolt, köszi
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Bartra Puyol Adriano - Xavi Song SergiRoberto - Pedro Messi Tello
Messi 400. Barça-tétmeccse következik. Jó lenne visszavágni a valenciaiaknak a hétvégi pontvesztésért.
Messi 400. Barça-tétmeccse következik. Jó lenne visszavágni a valenciaiaknak a hétvégi pontvesztésért.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Angol cikk, fordítani sajnos nincs időm.
http://as.com/diarioas/2014/01/22/engli ... 37195.html
http://as.com/diarioas/2014/01/22/engli ... 37195.html
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Egy angol cikket vagy egy gyors fordítást tudsz ide dobni?Lehet, hogy annyi a Neymar féle titoktartási záradéknak.
Nyomatják nagyon a bulit
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet, hogy annyi a Neymar féle titoktartási záradéknak.
Nyomatják nagyon a bulit
Nyomatják nagyon a bulit
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
sander írta: Az meg a másik hogy (legalábbis ahogy én olvastam) minek még 10.000 hely a Camp Nou-ba ? Eddig sem nagyon telet meg és szerintem ezután sem fog. Igazából azt sem értettem már hogy nekünk minek a helybővítés amikor nem tudjuk kihasználni.... Azért meg hogy legyen teljesen felesleges.
Ez szerintem is felesleges, az hogy csökkenteni nem akarják, az végülis logikus,senki sem akar semmiben visszafelé haladni, viszont tökéletesen elég lenne a 98ezres befogadóképesség.
De ahogy néztem a terveket, egy szintbe akarják hozni a szerkezetet, így ez úgymond járulékos növekedés lesz.
Persze 3-4 meccs/évtől eltekintve sose lesz kihasználva, a mostani sincs.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Üzleti döntéseket,pláne ilyen nagy volumenűeket nem szoktak érzelmi alapon,dacból,csak azért is mert a másik így tesz,meghozni...Géci írta:Jó most erre mit mondjak... Ismerve Rosellt semmin sem lepődnék meg. Lehet nektek is igazatok, de akár nekem is, még, ha néhez elhinni akkor is ... Engem speciel jobban érdekel a saját stadionunk alakulása, csak szemet szùrt az időzítés. Ennyi...
Nyilván tervbe volt már véve náluk is,legfőképp a média,médiahelyekkel való elégedetlensége miatt.A szpikerek szerint ugyan is ez már elég idejétmúlt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
GT37 írta:Ez van, muszáj meglépni, már nagy szükség van a felújításra. (A shutter által említett kolléga jól leírta a túloldal megfelelő topikjában, miért is.)h3x0r írta:Mondjuk en inkabb arra vagyok kivancsi, hogy azok a barca szurkolok, akik osszel eliteltek a mi 300-400 millios stadion projektunket, mit szolnak a sajat csapatuk 600 millios beruhazasahoz...
Meg ugye ez a 600 misi nem csak a stadion felújítására menne el.
A 600 millió eurós összkiadásból 420 milliót tenne ki a Camp Nou teljes megújítása, 90 milliót az új Palau Blaugrana, 40 milliót a közlekedésrendezés, 30 milliót a közterek rendezése, 20 milliót az új Miniestadi építése a jelenlegi edzőközpontban.
A Palau Blaugrana ugyebár a kosárlabda-, a kézilabda- és a futsal-szakosztály otthona, a Miniestadí pedig a B csapat stadionja.
Lehet hogy más létesítményeket is felújít a Barcelona de ettől függetlenül a 600 millió az 600 marad és ha jól tudom a legtöbb pénzt a foci hozza be a Barcánál (ahogy a Madridnál is) és a foci pénzek segítenek be egyéb sportokhoz ezért kicsit furcsállom hogy minek kell más létesítményeket is még további 180 millióért felújítani.
Az meg a másik hogy (legalábbis ahogy én olvastam) minek még 10.000 hely a Camp Nou-ba ? Eddig sem nagyon telet meg és szerintem ezután sem fog. Igazából azt sem értettem már hogy nekünk minek a helybővítés amikor nem tudjuk kihasználni.... Azért meg hogy legyen teljesen felesleges.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, most azt olvasom, hogy ha az UEFA bűnösnek találná a Barcát a Neymar buli miatt, akkor két évre is eltilthatják a sorozattól. Na, nagyjából ez az egyik fő ok, amiért soha nem tudjuk meg az igazságot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem... Sőt komoly bajom sincs, de Le se kell hülyézni... H3xzor köszönöm az infókat! Ezekről nem tudtam... Így voszont nektek van igazatok, és nem mondtam semmit, de lehet ezt normálisan is... Persze ilyen alapon én is utánna nézhetnék mielőtt leírtam azt a 2 sort amibe bele lett kötve, de azt is lehet közölni normálisan is és nem gùnyosan... Vegyük ùgy, hogy nem mondtam semmit...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Géci írta:Jó most erre mit mondjak... Ismerve Rosellt semmin sem lepődnék meg. Lehet nektek is igazatok, de akár nekem is, még, ha néhez elhinni akkor is ... Engem speciel jobban érdekel a saját stadionunk alakulása, csak szemet szùrt az időzítés. Ennyi...
Fox Mulder, te vagy az?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez van, muszáj meglépni, már nagy szükség van a felújításra. (A shutter által említett kolléga jól leírta a túloldal megfelelő topikjában, miért is.)h3x0r írta:Mondjuk en inkabb arra vagyok kivancsi, hogy azok a barca szurkolok, akik osszel eliteltek a mi 300-400 millios stadion projektunket, mit szolnak a sajat csapatuk 600 millios beruhazasahoz...
Meg ugye ez a 600 misi nem csak a stadion felújítására menne el.
A 600 millió eurós összkiadásból 420 milliót tenne ki a Camp Nou teljes megújítása, 90 milliót az új Palau Blaugrana, 40 milliót a közlekedésrendezés, 30 milliót a közterek rendezése, 20 milliót az új Miniestadi építése a jelenlegi edzőközpontban.
A Palau Blaugrana ugyebár a kosárlabda-, a kézilabda- és a futsal-szakosztály otthona, a Miniestadí pedig a B csapat stadionja.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
azért ne essünk át a nyihaha túl oldalára...ők is stadiont fejlesztenek, mint ahogy elég sokan...ebben is verseny van, ha az ellenfélnek új stadionja lesz akkor én sem várok kitudja meddig, előteremtem a rávalót és megcsinálom én is, ártani biztos nem árthat...egész más kérdés, hogy honnan megy nekik rá a pénz, és az nem lesz-e hatással az igazolásaikra
az meg hogy ki mennyit vár egy stadion név szponzorától megint olyan dolog, ha a legnagyobb riválisom 100 körül kap, akkor én se fogom azt nyilatkozni, hogy az 50 misis ajánlatokra hajtok
lehetne versenyezni melyik stadion kap gázosabb nevet miénk lesz a Coca-Cola a barcáé meg lenne a Pepsi
szerk.: ne írjatok már nem tudom elküldeni az enyémet :Đ
az meg hogy ki mennyit vár egy stadion név szponzorától megint olyan dolog, ha a legnagyobb riválisom 100 körül kap, akkor én se fogom azt nyilatkozni, hogy az 50 misis ajánlatokra hajtok
lehetne versenyezni melyik stadion kap gázosabb nevet miénk lesz a Coca-Cola a barcáé meg lenne a Pepsi
szerk.: ne írjatok már nem tudom elküldeni az enyémet :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jó most erre mit mondjak... Ismerve Rosellt semmin sem lepődnék meg. Lehet nektek is igazatok, de akár nekem is, még, ha néhez elhinni akkor is ... Engem speciel jobban érdekel a saját stadionunk alakulása, csak szemet szùrt az időzítés. Ennyi...