Ők meg ezt leszarjákKerlon írta:Lewandwoski beszólt a Bayern vezetőségnek és azt mondta, hogy többé itt nem érzi magát jól.
Bundesliga
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bundesliga
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lewandwoski beszólt a Bayern vezetőségnek és azt mondta, hogy többé itt nem érzi magát jól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Miért, szerinted ő Bayern szurkolóként nem néz Bayern meccset?kierkegaard írta:Lehet azert mert ok bayern meccset is neznek.
Thiago nem rossz, de szerintem csak akkor kéne őt elhozni, ha Modric lelép. Amúgy nem ő fogja a megváltást hozni támadásban.
-
Lehet azert mert ok bayern meccset is neznek.
-
- Kedvenc játékosaid: Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Bayern München, Dynamo Dresden, Oakland Raiders
sosem értettem Bayern szurkolóként, hogy Thiago miért bír ekkora repuval._Bushido_ írta:Hétvégén kint voltunk Frankfurtban, az Eintracht - Bayern München szuperkupa meccsen. A Bayern szektor közepén álltunk. Kiegyenlítettebb meccsre számítottunk, de ha a Bayern még jobban akarja, ebből sima mészárlás is lehetett volna. Nem tudom, vajon mi történhetett a német kupadöntő óta. A pályán jószerivel az történt, amit a Bayern akart. Egy-két Frankfurt elfutást és rossz baadást leszámítva kb közük nem volt a meccshez. Egész egyszerűen Lewa olyan simán fejelgette a gólokat, mintha egy sima edzőmeccsen lettek volna; a Frankfurt védelme csak úgy állt és nézett, ahogy a 3. Lewa gólnál is, átengedték őt, hadd rúgjon még egyet.
Ez a Robben-Ribery páros még idén esetleg a Bundesligára jó lehet, viszont kíváncsi leszek, a BL-ben mire mennek velük, mert ott már azért komolyabb ellenállás lesz.
Ez a Thiago gyerek meg szerintem igen is jó igazolás lenne a Real számára (kérdés mik a konkrét tervek Kovaciccsal), bízom benne, hogy valahogy megoldják Perezék. Ha meg nem, akkor nem lesz újra Barca játékos.
tulajdonképpen Hehe miatt regisztráltam, inkább read only
Csak jutnatok vissza.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ez nem egyedi dolog. Legalábbis Egerszegen rendszeres volt, mikor még nyertünk meccseket jobban utált csapatok ellen Hali, Újpest, Nyíregyháza stb. mind kapott már régebben. Gondolom más magyar csapatnál is előfordul. Vagy nem? (kosarmeccseken ugyanúgy kapta többször is a Körmend, Falco, Szolnok..)_Bushido_ írta: Viszont a meccs vége előtt jóval elindult haza a frankfurti drukkerek jó része, Bayern drukkerek meg szépen skandálták neki, hogy Auf Wiedersehen! Auf Wiedersehen!
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Annál még sokkal több is lehetett volna, ha akarják.
A vége felé már érződött, hogy lazábban csinálják a dolgukat.
Lewa is lejött már rápihenni a szezonkezdésre.
Viszont a meccs vége előtt jóval elindult haza a frankfurti drukkerek jó része, Bayern drukkerek meg szépen skandálták neki, hogy Auf Wiedersehen! Auf Wiedersehen!
A vége felé már érződött, hogy lazábban csinálják a dolgukat.
Lewa is lejött már rápihenni a szezonkezdésre.
Viszont a meccs vége előtt jóval elindult haza a frankfurti drukkerek jó része, Bayern drukkerek meg szépen skandálták neki, hogy Auf Wiedersehen! Auf Wiedersehen!
a 0-5 nem sima mészárlás?de ha a Bayern még jobban akarja, ebből sima mészárlás is lehetett volna
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Hétvégén kint voltunk Frankfurtban, az Eintracht - Bayern München szuperkupa meccsen. A Bayern szektor közepén álltunk. Kiegyenlítettebb meccsre számítottunk, de ha a Bayern még jobban akarja, ebből sima mészárlás is lehetett volna. Nem tudom, vajon mi történhetett a német kupadöntő óta. A pályán jószerivel az történt, amit a Bayern akart. Egy-két Frankfurt elfutást és rossz baadást leszámítva kb közük nem volt a meccshez. Egész egyszerűen Lewa olyan simán fejelgette a gólokat, mintha egy sima edzőmeccsen lettek volna; a Frankfurt védelme csak úgy állt és nézett, ahogy a 3. Lewa gólnál is, átengedték őt, hadd rúgjon még egyet.
Ez a Robben-Ribery páros még idén esetleg a Bundesligára jó lehet, viszont kíváncsi leszek, a BL-ben mire mennek velük, mert ott már azért komolyabb ellenállás lesz.
Ez a Thiago gyerek meg szerintem igen is jó igazolás lenne a Real számára (kérdés mik a konkrét tervek Kovaciccsal), bízom benne, hogy valahogy megoldják Perezék. Ha meg nem, akkor nem lesz újra Barca játékos.
mi baj van favréval? reus már be is nyalt. azt mondta soha életében nem volt ilyen jó edzője.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egy értelmes edző se ártana. nem tudom mit akarnak Favre-tól.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Weigl, Dahoud, a dán srác meg Witsel, ez így már elég jó kp-s vonulat, Castro, Sahin meg Rode, ezeket meg kiszanálják.
Még egy csatárt tényleg kéne venniük, vagy legalább kölcsön szerezni valamu rutinos arcok és Isak-ot beépíteni.
Még egy csatárt tényleg kéne venniük, vagy legalább kölcsön szerezni valamu rutinos arcok és Isak-ot beépíteni.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Akarták ők elvileg, de nem tudtak megegyezni, később voltak hírek Morata-ról, de mivel Higuain nem ment Chealse-be így gondolom megtartják őt is.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Batshuayit nem is akartak vegleg leigazolni vagy csak nem tudtak megegyezni a Chelseavel?poronty írta:Nem tudom minek kellett nekik Witsel. A középpályán megvannak, 9-esük meg kb nincs. 0 km-es Isak meg esetleg odalehet rakni a Philipp gyereket, akinek nem az a posztja és ennyi.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Nem tudom minek kellett nekik Witsel. A középpályán megvannak, 9-esük meg kb nincs. 0 km-es Isak meg esetleg odalehet rakni a Philipp gyereket, akinek nem az a posztja és ennyi.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
na a witsel saga lezarult. bvb hivatalos
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Robbery az utolsó szezonját kezdi meg, megerősítette a vezetőség.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Igazán elegáns hozzáállás a Német vezetőség részéről, vagy csak ezzel próbálják fenntartani az árát amennyire lehetséges?!It is true that Robert would like to go elsewhere but what he would like and what we want are different things."We are the ones who decide and Robert has a contract here, although I don't know when it expires.
Mindentől függetlenül szerintem nem kell ide.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lehet jót tesz neki a párizsi környezet, a swagjolo részét biztos élvezi majd.
Helyére viszik Pavardot gondolom.
Helyére viszik Pavardot gondolom.
Nem illik.