Jo hogy szoltal, kozben elo is vettem az elozo albumot.GT37 írta:Etherwood - The Rain Will Fall (feat. LSB)
Hamarosan itt az új album, alig várom.
Zene
Re: Zene
Common Feat. Will I Am - I have a dream
Common - Blue Sky
Végére pedig kis guilty pleasure.
Future - Fuck Up Some Commas
Common - Blue Sky
Végére pedig kis guilty pleasure.
Future - Fuck Up Some Commas
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Etherwood - The Rain Will Fall (feat. LSB)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
http://www.ew.com/article/2015/08/14/da ... y-finished
Pink Floyd is officially over
Pink Floyd is officially over
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Peter Kruder @ Boiler Room Vienna
A legendás Kruder & Dorfmeister duó egyik tagja, Peter Kruder hazai terepen a Boiler Room szervezésében. Csak sajátot játszik az öreg, elképesztő szett. Mármint annak, aki bírja a progit, illetve a technot
A legendás Kruder & Dorfmeister duó egyik tagja, Peter Kruder hazai terepen a Boiler Room szervezésében. Csak sajátot játszik az öreg, elképesztő szett. Mármint annak, aki bírja a progit, illetve a technot
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Kint szeretnél várni vagy bent?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Csak 14 éves, még pár évet várni kéne vele...Kerlon írta:Jasmin Thompson - Adore bazmeg, 14 éves
Te kis pedomaci
Jasmin Thompson - Adore bazmeg, 14 éves
Továbbra is tartom, hogy jobb, mint a spoti, de ez is fizetős lesz nálam is. Csak kóstolót kaptam belőle.Kerlon írta:Spoti androidon nem igazán jó, de ez a deezer (nekem alapból fenn volt a telefonon, szóval gondolom teljes verzió) ez sokkal szabadabb. A Flow meg tök jól keveri a zenéket a beállított ízlés szerint.sentry írta: Szerintem a spotify sokkal jobb.
Csak állítólag ők is keményítenek és nem lesz már ingyenes a cucc 2-3 hónap múlva.
Bár az a havi 5 euro tényleg nem vészes érte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lazy fb oldalán láttam ezt:
Lazy DSF
59 perce ·
Èn nem szoktam dislikeolni SOHA! Most megtettem! A napokban kijött egy "ismert" magyar rap előadò lejàratò kampàny videòja közreműködőkènt! Nem nevezek mert nem reklàmozok! Gyerekek nem tudom ki fizetett kinek meg hogy tènyleg egyeltalàn van e az a pènz de... hàt èn òràk òta sìrok a nevetèstől , ennyire màr règen könnyeztem mint most! Ennèl szànalmasabb ès szarabb előadò, előadàs mèg nem volt ebben az orszàgban! Gratulàlok kisfiù nyertèl! A közremet inkàbb hagyjuk is... ehhez hogy tudta bàrki is a nevèt adni sosem fogom megèrteni... tapsot èrdemeltek! Rècsöl a kommentek miatt viszont megèrte a produkciò... megyek lefurdok mert 3 szor pisiltem be annyira nevetek
kiröl lehet szó? nagyon kíváncsi lettem
Lazy DSF
59 perce ·
Èn nem szoktam dislikeolni SOHA! Most megtettem! A napokban kijött egy "ismert" magyar rap előadò lejàratò kampàny videòja közreműködőkènt! Nem nevezek mert nem reklàmozok! Gyerekek nem tudom ki fizetett kinek meg hogy tènyleg egyeltalàn van e az a pènz de... hàt èn òràk òta sìrok a nevetèstől , ennyire màr règen könnyeztem mint most! Ennèl szànalmasabb ès szarabb előadò, előadàs mèg nem volt ebben az orszàgban! Gratulàlok kisfiù nyertèl! A közremet inkàbb hagyjuk is... ehhez hogy tudta bàrki is a nevèt adni sosem fogom megèrteni... tapsot èrdemeltek! Rècsöl a kommentek miatt viszont megèrte a produkciò... megyek lefurdok mert 3 szor pisiltem be annyira nevetek
kiröl lehet szó? nagyon kíváncsi lettem
Spoti androidon nem igazán jó, de ez a deezer (nekem alapból fenn volt a telefonon, szóval gondolom teljes verzió) ez sokkal szabadabb. A Flow meg tök jól keveri a zenéket a beállított ízlés szerint.sentry írta:Szerintem a spotify sokkal jobb.Kerlon írta:Deezert probaljatok ki androidosok, nagyon jo cucc.
Csak állítólag ők is keményítenek és nem lesz már ingyenes a cucc 2-3 hónap múlva.
K
K
-
Szerintem a spotify sokkal jobb.Kerlon írta:Deezert probaljatok ki androidosok, nagyon jo cucc.
Deezert probaljatok ki androidosok, nagyon jo cucc.
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Minőségi cuccot árul a dílere gondolomM1Ö írta: nem tudom, hogy a Szabi hogy bírja ezt a folyamatos "üvöltözést"
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa