Real Madrid vs. Barcelona
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Gündoganról mondjatok le, mert ha egészséges lesz a nyáron, akkor mi hozzuk el
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha a barca a city ellen is csak Messire fog játszani akkor elfelejthetik a továbbjutást
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Adom, korai még a károgás, egyrészt csupán egy döntetlenről van szó, mindenkivel megesik az ilyen, másrészt tényleg meg kéne várni, hogy hogyan működik a fenti hármas. Ehhez mondjuk nem ártana, ha a trió mindhárom tagja egészséges lenne. Úgyhogy Neymar felépüléséig valahogy ki kell húznunk a Sánchez-Messi-Pedro hármassal.csababarca írta:Érdekes írás, meglátjuk.
Mondjuk nem lenne rossz látni 4-5 meccs erejéig legalább,hogyan működik a Messi-Neymar kettős+Alexis.
Az egyik felével egyetértek, a védőigazolás halogatása tényleg elég nevetséges (Song leigazolása is ide tartozik bizonyos értelemben), szerencsére most nagyon úgy tűnik, hogy nem fogjuk tovább húzni a dolgot, és nyáron rárepülünk egy klasszis középhátvédre, legyen az Vertonghen ( ) vagy éppen David Luiz. (Mangaláról is cikkeztek egy időben, de elvileg róla lemondtunk, mert túl drága lenne.)kapor_89 írta:Ami a lényeg, hogy sikerült lehozni az átigazolási szezont úgy, hogy nem érkezett se védő, se középpályás. Real szurkolóként mindig mosolyogva gondolok a védelmetekre, mert egy ilyen klubhoz képest, nevetséges a jelenlegi felhozatal, nem leszólva a mostani játékosokat. Viszont ismerjük el, a legjobb védő nálatok az a Pique, aki önmaga halvány árnyéka jelenleg.. Ez elég kevésnek tűnik.. A középályát nehezen lehet rotálni, mert nincs megfelelő ember a keretben erre. A Busi-Xavi-Ini trió még mindig alkalmas lehet, de szerintem ki vannak zsigerelve. Cesc jó lehetőség a közzéppályára, de Tata többnyire nem ott számít rá, így marad Song, aki szerintem az egyik legtúlértékeltebb ember a jelenlegi keretbe, Sergi Roberto pedig még túl fiatal. Ez így karcsú. Kellene a vérfrissítés, de folyamatosan elmarad. Xavi nem most hétvégén lett öreg, ahogy Puyol se.
A középpályával nincs akkora gond szerintem, Messi visszatértével Fabregas hátrébb fog játszani, Xavi vagy Iniesta mellett, Busquets még mindig a legnagyobb király, Song meg szvsz pont hogy alulértékelt. Jó, nyilván nem Busquets- meg Touré-szint, de második számú vékápénak tökéletes.
Sergi Roberto meg picit csalódás nekem, az utóbbi időszakban nem jönnek a killer passok, sok az alibi, és nem tudom, hogy azért van-e ez, mert csak ennyit tud, vagy azért, mert nem mer többet vállalni. (Utóbbit tartom valószínűnek, de majd ez is kiderül az idő múlásával.)
Viszont abban igazad van, hogy egy vérfrissítés azért érik már itt is, kérdés, hogy ezt lerendezzük-e Rafinha visszahozatalával (én speciel többet látok a kis Alcántarában, mint Robertóban), vagy elhozzuk-e Gündogant is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
CR 80 millió volt, tudod.R.M.C.F írta:Csabi írta:jól értelmezem, hogy a marcán az van hogy neymar 90 misibe került (szépen szét van bontva) ÉS EZEN FELÜL még 105 milliót kap a játákos és az apja a következő 5 évben???? (21 évente)
MEKKORA BIZNISZ VOLT.
itt is taglalják szépen: http://futbol.as.com/futbol/2014/01/20/ ... 44360.html
még a végén kiderül, hogy cé már csak a 3. legdrágább játékos.bale 91 volt, CR 94. Neymar meg...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyáltalán hogy meritek leírni vagy belinkelni ezt a szennyet!!!
Hát szégyeljétek el magatokat!
Tegnap is megmondta Rosell hogy 57,1 volt!
Hát szégyeljétek el magatokat!
Tegnap is megmondta Rosell hogy 57,1 volt!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
A szurkolók és a média szerintem igazságtalanul kezdte ki a Barcát egy döntetlen után. Gondoljunk bele, ha Xavi belövi a helyzetet már is 2-1, ami után kinyílt volna a Levante, így 4-nél meg se állt volna a Barca. Akkor senkinek nem tűnik fel semmi, Xavi nem lenne kiutálva, Messi pedig nem lenne fikázva.. Tudom, tudom, egy ekkora klubnál már 1 döntetlen után is világvége jön, de azért ez is túlzás. Arról nem is beszéltem, mi lett volna ha Neymar és Iniesta is játszik. Szerintem sima győzelem.
A legyőzhetetlen Barcelona pedig már réges rég eltűnt, és ezt Xavi nyakába varrni, több mint túlzás.. Én inkább a vezetés nyakába varrnám ezeket a dolgokat, mivel ők nem csinálnak semmit. Idén nyáron hoztak egy szem Neymart és ennyi. Neymar egy fantasztikus játékos, jó üzlet volt, ha 57 milla volt, ha 90, ez már nem oszt nem szoroz. Ami a lényeg, hogy sikerült lehozni az átigazolási szezont úgy, hogy nem érkezett se védő, se középpályás. Real szurkolóként mindig mosolyogva gondolok a védelmetekre, mert egy ilyen klubhoz képest, nevetséges a jelenlegi felhozatal, nem leszólva a mostani játékosokat. Viszont ismerjük el, a legjobb védő nálatok az a Pique, aki önmaga halvány árnyéka jelenleg.. Ez elég kevésnek tűnik.. A középályát nehezen lehet rotálni, mert nincs megfelelő ember a keretben erre. A Busi-Xavi-Ini trió még mindig alkalmas lehet, de szerintem ki vannak zsigerelve. Cesc jó lehetőség a közzéppályára, de Tata többnyire nem ott számít rá, így marad Song, aki szerintem az egyik legtúlértékeltebb ember a jelenlegi keretbe, Sergi Roberto pedig még túl fiatal. Ez így karcsú. Kellene a vérfrissítés, de folyamatosan elmarad. Xavi nem most hétvégén lett öreg, ahogy Puyol se.
A legyőzhetetlen Barcelona pedig már réges rég eltűnt, és ezt Xavi nyakába varrni, több mint túlzás.. Én inkább a vezetés nyakába varrnám ezeket a dolgokat, mivel ők nem csinálnak semmit. Idén nyáron hoztak egy szem Neymart és ennyi. Neymar egy fantasztikus játékos, jó üzlet volt, ha 57 milla volt, ha 90, ez már nem oszt nem szoroz. Ami a lényeg, hogy sikerült lehozni az átigazolási szezont úgy, hogy nem érkezett se védő, se középpályás. Real szurkolóként mindig mosolyogva gondolok a védelmetekre, mert egy ilyen klubhoz képest, nevetséges a jelenlegi felhozatal, nem leszólva a mostani játékosokat. Viszont ismerjük el, a legjobb védő nálatok az a Pique, aki önmaga halvány árnyéka jelenleg.. Ez elég kevésnek tűnik.. A középályát nehezen lehet rotálni, mert nincs megfelelő ember a keretben erre. A Busi-Xavi-Ini trió még mindig alkalmas lehet, de szerintem ki vannak zsigerelve. Cesc jó lehetőség a közzéppályára, de Tata többnyire nem ott számít rá, így marad Song, aki szerintem az egyik legtúlértékeltebb ember a jelenlegi keretbe, Sergi Roberto pedig még túl fiatal. Ez így karcsú. Kellene a vérfrissítés, de folyamatosan elmarad. Xavi nem most hétvégén lett öreg, ahogy Puyol se.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
bale 91 volt, CR 94. Neymar meg... :Csabi írta:jól értelmezem, hogy a marcán az van hogy neymar 90 misibe került (szépen szét van bontva) ÉS EZEN FELÜL még 105 milliót kap a játákos és az apja a következő 5 évben???? (21 évente)
MEKKORA BIZNISZ VOLT.
még a végén kiderül, hogy cé már csak a 3. legdrágább játékos.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az El Mundo támadja a Barcát, az AS próbálkozik a Real Madridnál
Ellenségek már nem is kellenek
Ellenségek már nem is kellenek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
az a poén hogy ezeket az elmundo hozta le és nem a marca meg az as... tehát még az is lehet hogy valami igaz belőle
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Nem felejtenek el, csak megváltozik a szerepkörük, Messi nélkül a gólszerzés a fő, Messivel pedig az ő megjátszása, kiszolgálása. És ez most a Levante ellen is látszott, mindenkinek az első gondolata Messit keresni.BH710 írta:igen arra. ugyanis érdekes, h ameddig Messi nincs addig Tellon kívül mindegyik csatárunk tud mesterhármast vágni, miután meg már van akkor Alexis és Pedro is elfelejt focizni.
Az tényleg érdekes meccs lesz, és elnézve a City azért több síkon futó játéka, a barca a sablonfocija ellen. Szerintem mind két meccsen a gólok garantálva lesznek. És remélhetőleg a Negredo,Aguero páros elejt egy pár gólt Viktornak.dzsi91 írta: City meccseken nagyon sok minden kiderül, az lesz Tata vizsgája.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jól értelmezem, hogy a marcán az van hogy neymar 90 misibe került (szépen szét van bontva) ÉS EZEN FELÜL még 105 milliót kap a játákos és az apja a következő 5 évben???? (21 évente)
MEKKORA BIZNISZ VOLT.
MEKKORA BIZNISZ VOLT.
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Kerlon írta:Miért járna? Ez a topik nektek is lett létrehozva. Gondolom Messi és a többi csatár gyengélkedésére utalt a kiemelt részed. Már régebben is volt téma és én úgy gondolom, hogy bőven van benne valami.
igen arra. ugyanis érdekes, h ameddig Messi nincs addig Tellon kívül mindegyik csatárunk tud mesterhármast vágni, miután meg már van akkor Alexis és Pedro is elfelejt focizni.
lehet páran meg fognak kövezni de más csapat is tud nyerni Messi nélkül..
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Érdekes írás, meglátjuk.
Mondjuk nem lenne rossz látni 4-5 meccs erejéig legalább,hogyan működik a Messi-Neymar kettős+Alexis.
Mindenesetre én elhiszem,hogy Messi főnök,meg stb, keresni kell a labdával, de ezek nem magyarázzák azt,hogy tavaly Pedro-Alexis mindent kihagyott, 100%os ziccereket, vagy hogy méterekre pattant tőlük a labda. Ezt nem lehet azzal magyarázni,hogy csak Messinek lehet passzolni.
Inkább adok igazat annak,aki leírta a középpályánk gyengeségét, már messze nem olyan domináns,mint 3-4 éve, és igenis, ez Xavi hibája, nálam.
Ezt a tavaszt még vele kell megoldani,de én utána vagy elkezdeném Fabregast nyomatni ott ezerrel, vagy ha nem,akkor szétnézni a piacon,és nyáron keresni valakit. Mert rossz kimondani,de Xavi már jobb nem lesz, huzamosabb ideig már nem.
Ezért várom a nyarat, mert kapus fixen érkezik, szerintem már a középhátvéd kérdést sem húzhatjuk tovább, de várok további erősítést is a középpályára (Gündogan )
Mindenesetre én elhiszem,hogy Messi főnök,meg stb, keresni kell a labdával, de ezek nem magyarázzák azt,hogy tavaly Pedro-Alexis mindent kihagyott, 100%os ziccereket, vagy hogy méterekre pattant tőlük a labda. Ezt nem lehet azzal magyarázni,hogy csak Messinek lehet passzolni.
Inkább adok igazat annak,aki leírta a középpályánk gyengeségét, már messze nem olyan domináns,mint 3-4 éve, és igenis, ez Xavi hibája, nálam.
Ezt a tavaszt még vele kell megoldani,de én utána vagy elkezdeném Fabregast nyomatni ott ezerrel, vagy ha nem,akkor szétnézni a piacon,és nyáron keresni valakit. Mert rossz kimondani,de Xavi már jobb nem lesz, huzamosabb ideig már nem.
Ezért várom a nyarat, mert kapus fixen érkezik, szerintem már a középhátvéd kérdést sem húzhatjuk tovább, de várok további erősítést is a középpályára (Gündogan )
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
olvasgattam a kommenteket, és nagyon meglepődtem. Xavi egyértelműen mindenkinél out, és a nagy többség pesszimista. én azért nem gondolom, hogy ekkorra szarban lenne a Barca.BH710 írta:http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... _nelkuled/
érdekes. néhány helyen cinikusan van megfogalmazva 1-2 dolog, de összességében korrekt írás.
ezt emelném ki: Ha a novemberben és decemberben egységesen jó formát futó támadóink most hirtelen sorban visszakacsintanak majd a szélesszájú kisbéka párás ánuszára, akkor komolyan el kell gondolkodjunk majd bizonyos dolgokon.
(remélem nem jár kitiltással h egy barcelonás oldalt linkeltem)
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Miért járna? Ez a topik nektek is lett létrehozva. Gondolom Messi és a többi csatár gyengélkedésére utalt a kiemelt részed. Már régebben is volt téma és én úgy gondolom, hogy bőven van benne valami.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... _nelkuled/
érdekes. néhány helyen cinikusan van megfogalmazva 1-2 dolog, de összességében korrekt írás.
ezt emelném ki: Ha a novemberben és decemberben egységesen jó formát futó támadóink most hirtelen sorban visszakacsintanak majd a szélesszájú kisbéka párás ánuszára, akkor komolyan el kell gondolkodjunk majd bizonyos dolgokon.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kifejezetten kulturált és értelmes eszmecsere folyik a kommentek közöttoroszisti írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2309055
(A barçás kolléga meg képtelen pontosan leírni Neymar nevét... )
Egyébként szerintem sosem fog kiderülni, pontosan mennyibe került Neymar. Még ha a bíróság jóvá is hagyja a dolgot, Rosell még egyszer lenyilatkozza hivatalosan is, hogy mennyi az annyi, jön majd a média, hogy még itt volt ez is, meg ez is, még ötmillió, még három és fél millió, satöbbi, satöbbi. Aztán ki tudja, mi volt még a háttérben.
Mindegy, nem 57 volt, de nem is 140.
Na, témábú' ki, kicsit már unalmas.
Ez azért erős túlzás, de ezt már nem egyszer letárgyaltuk itt is, úgyhogy nem is mennék bele.dzsi91 írta:Tata bár egy egész korrekt kis edző, szinte semmibe nem nyúlt bele
Ez pedig annyira nem meglepő, lévén akkor összesen egy olyan emberünk (Piqué) volt a pályán, aki egy beívelésnél veszélyt tudott jelenteni az ellenfél kapujára. Persze beívelhettük volna, hátha pont eltaláljuk a fejét, de az átlagmagasságban igen nagy különbségek voltak, és nem a mi javunkra.dzsi91 írta:nagyon jót nevettem amikor kaptak tegnap úgy 30ról egy szabadot az utolsó percekben és ahelyett, hogy beívelték volna lepasszolták inkább...
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Most kerestem vissza . 94 millió euro volt - 80 millió font
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane
Ronaldo nem 96mil volt? Vagy csak opciókkal?(Amit tuti hogy teljesített )oroszisti írta:A barca még csalni is csak azért csal , hogy segítse a hátrányos gyerekeket Na mindegy már várom mi lesz a vége Csak mondom hogy , ha 95 millió , akkor ő a világ legdrágább igazolása
Amúgy tényleg sántít az egész Neymar ügy,már akkor fura volt az egész amikor Perez nyilatkozta hogy hozzánk csak sokkal többért jött volna mint Bale a Barca meg kb fele annyiért vitte el..
Rosel ennyire nem ász üzlet ember hogy ennyire le strófolja Perez elől a játékosok árát.Maximum annyi lehet a különbség hogy a marketing jogokból esetleg nem kér a Barca vagy jóval kevesebbet mint a Madrid de az meg alapból bukta a klub szempontjából mert akkor soha nem hozza vissza a pénzt (max ha miatta nyernek kupát de az még odébb van).
NSO-n a kommentek amúgy mókásak
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Vedd ki a kezed a biliből... Le lesz nyilatkozva, hogy bocs elcsesztük a könyvelést és nem 57 hanem 65 volt... Meglepne, ha végül az lenne, hogy tényleg mindent bevallanának...oroszisti írta:A barca még csalni is csak azért csal , hogy segítse a hátrányos gyerekeket Na mindegy már várom mi lesz a vége Csak mondom hogy , ha 95 millió , akkor ő a világ legdrágább igazolása