this guyRemy írta:Ki triplazott utoljara vbn?
Cristiano Ronaldo
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Cristiano Ronaldo - 7
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Shaqiri.Remy írta:Ki triplazott utoljara vbn?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ki triplazott utoljara vbn?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
meglehetett volna a vegen.. ha egy kicsit jobban bele tudja tenni a fejetRealista24 írta:Meg egy fejes kellett volna hogy legyen minden.Gascoigne írta:Eszement állat, egyedül visz a vállán egy teljes válogatottat. Azért az megvan, hogy nem csak belőtte a tizenegyest és a szabadot, de mindkettőt ő is harcolta ki? Mi meccset játszott, te jó ég.
amigy hany jatekos lott 4 gólt 1 meccsen a vb n?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mielőtt nekifutott, a mordori kommentáror is megjegyezte azért, hogy szabadrúgásból nem megy neki.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg egy fejes kellett volna hogy legyen minden.Gascoigne írta:Eszement állat, egyedül visz a vállán egy teljes válogatottat. Azért az megvan, hogy nem csak belőtte a tizenegyest és a szabadot, de mindkettőt ő is harcolta ki? Mi meccset játszott, te jó ég.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Eszement állat, egyedül visz a vállán egy teljes válogatottat. Azért az megvan, hogy nem csak belőtte a tizenegyest és a szabadot, de mindkettőt ő is harcolta ki? Mi meccset játszott, te jó ég.
- RealVazquez
Innentol kezdve az dont, hogy ki mennyit rug a masik kettonek. Marmint abban az esetben, ha Spanyolorszag es Portugalia megy az elso ket helyert.Csabi írta:ezek után illene a csoportból továbbmenni.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na ezert szeretjuk Ronaldot! Es ezert utaljak olyan sokan. (Lasd kommentator) A szabi elott ketszer mondott faszsagot vele kapcsolatban, mondtam is magamban, hogy mar csak ezert is be fogja verni. Kiraly a pali, egy igazi motivator gyoztes goat Isten!
- RealVazquez
Ez mindent elmond rola. Olyan oreg mint a szar, megis eg a vagytol, annyi penze van hogy mar szamolni se tudja, megis akar, kuzd, hajt, minden meccsen, minden edzesen. Megbaccccca a vilagot, ok nyerik a vb-t, tovabbra is tartom.H.E.H.E. írta:lehet a csoportból se jutnak tovább, de már mintha vébét nyert volnaferni írta:Ezt a VBt is kipipálta
Beteg ez az ember, nem normális
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
lehet a csoportból se jutnak tovább, de már mintha vébét nyert volnaferni írta:Ezt a VBt is kipipálta
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
Ezt a VBt is kipipálta
- M@dridist@
- Kedvenc játékosaid: CR7
- Kedvenc csapatod: Real
Én a helyében megnyerném a vbt gólkirályként aztán elköszönnék Pereztol eligazolnek a p$gbe 40 csilliárd eurós havi bérért. Aztán röhögnék a markomba. De mivel imádom a Realt ezért csak azt kívánom végre tegyék meg még 2 évre a világ legjobban fizetett labdarúgójának és 7x aranylabdás ként vonuljon vissza a Realbol... Peace.Berti írta:Teljesen egyértelmű, hogy ezt az ügyet már addig fokozták a spanyolok, hogy CR nem tud jól kijönni belőle. Ez leesett neki is és már a multkori lépéséből is látszik, hogy mindegy mennyibe kerül, csak legyen végre túl rajta.
Más
A jövőjéről mikor akar már beszélni? A döntő óta, mióta felmerült a távozása én akarva/akaratlanul eljátszottam a gondolattal, hogy tényleg menni fog és beletörődtem. Ha újraépítünk, akkor azt a támadórészleggel kell kezdeni. A BBC-ből csak Benzema maradna és ő is csereként. Első hármashoz ott lenne Mariano, Asensio, Isco, LV, Benzema és Neymar . 19 nyarán, amikor lépne Benz, akkor jönne Mbappe.
UI. Ha valaki minden pénzt megérdemel akkor az CR...
Teljesen egyértelmű, hogy ezt az ügyet már addig fokozták a spanyolok, hogy CR nem tud jól kijönni belőle. Ez leesett neki is és már a multkori lépéséből is látszik, hogy mindegy mennyibe kerül, csak legyen végre túl rajta.
Más
A jövőjéről mikor akar már beszélni? A döntő óta, mióta felmerült a távozása én akarva/akaratlanul eljátszottam a gondolattal, hogy tényleg menni fog és beletörődtem. Ha újraépítünk, akkor azt a támadórészleggel kell kezdeni. A BBC-ből csak Benzema maradna és ő is csereként. Első hármashoz ott lenne Mariano, Asensio, Isco, LV, Benzema és Neymar . 19 nyarán, amikor lépne Benz, akkor jönne Mbappe.
Más
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cristiano Ronaldo accepts two years in prison (suspended sentence) and pay €18.8 million to the Treasury.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Hát nyilván többre tartja messit de olvastam olyat h nem bírja se őt se balet so mindkettő mehet, de mintha tisztelné a munka morálját és a mentalitását és alkalmazná őt is
Idk
Idk
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
25 Nov 2016: Julen Lopetegui voted for Leo Messi for FIFA The Best Award [ESPN]miVida írta:Lopetegui 2018: "CR7 is the player with most merit than I can remember. He has been able to live with Messi, take away individual & collective triumphs. An extraordinary competitor and all that based on discipline, work, improvement. At the mental level, the strongest of all."
Szerintem csípi
30 Nov 2017: Julen Lopetegui: "Messi is the greatest player in history." [TyC Sports]
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Lopetegui 2018: "CR7 is the player with most merit than I can remember. He has been able to live with Messi, take away individual & collective triumphs. An extraordinary competitor and all that based on discipline, work, improvement. At the mental level, the strongest of all."
Szerintem csípi
Szerintem csípi
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ha Perez iszonyat nagy kiraly lenne, akkor a Neymar muvelet csak eltereles lenne, hosszu huzavona utan nagy duzzogva, "ha nincs lo, jo lesz a szamar is" jelszoval elcserelne MBappe-ra CR-t, de igazabol vegig ez lenne az A terv.H.E.H.E. írta:welcome to madrid neymar.Mai AS szerint ezt kínálja a klub Cének.
En meg harom napig ciganykerekeznek!