Engem is elszomorítanak ezek a számok.realmadridfan írta:
Engem például végtelenül elszomorít ez és szerintem sokmindent ki lehet olvasni ezekből a százalékokból. Idén nem nagyon kellene előjönnie Messi nevének, mint végső győzelemre esélyes, a dobogó azért reális, inkább az alsóbb foka.De még így is, hogy rengeteget volt sérült és nem ment neki az igazán kemény ellenfelek ellen, miközben CR-nek és Riberynek igen, majdnem ő nyert. Ez a 3% különbség szinte semmi. Emiatt ha nem lesz sérült és hoz egy átlagot, akkor tehetnek bármit a többiek, ő fog nyerni, mert szimpatikusabb a szavazóknak. Nem lennék meglepve ha 7-8 labdája lenne, esetleg 10.
Figyelem: ez csak spekuláció, semmit több.
Gyanítom egyébként, hogy a határidő kitolása azért volt, mert akkor Messi volt a győztes, és a FIFA látva CR hatalmas meccsét kitolta a határidőt, hátha megváltozik a sorrend, mert ezt a blamát nem vállalhatták. Ha Messi még ilyen szezon után is nyert "első körben", akkor nyerni fog bármikor, amikor nem lesz sérült. Most duplán szurkolok CR-nek és a Realnak, hogy nyerje meg a BL-t, és legyen gólkirály, mert nagyon kíváncsi lennék, hogy akkor CR megnyerhetné-e a harmadikat, vagy így is, úgy is Messi nyer.