Tenisz
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Tenisz
http://hosszabbitas.hu/tenisz/salakblog ... zest-video
T vonalról adta vissza a szervát..
Elképesztő komolyan,ha kikap ma ha nyer,ha összejön neki még egy GS ha nem,kimagaslóan a történelem legjobb teniszezője.
T vonalról adta vissza a szervát..
Elképesztő komolyan,ha kikap ma ha nyer,ha összejön neki még egy GS ha nem,kimagaslóan a történelem legjobb teniszezője.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Jaj Federer.... csak nem akar sikerülni még egy.....
pedig ahogy megnyerte a 2. Szettet kezdtem reménykedni....
pedig ahogy megnyerte a 2. Szettet kezdtem reménykedni....
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Monfils de tudtad te
Így jár az ember ha nem esik jó neki pötyörészni a szaros mobilon,csak rámondja
Így jár az ember ha nem esik jó neki pötyörészni a szaros mobilon,csak rámondja
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- realistahuni
Az ki?Monfields
Amúgy igen, aláírom azt is, hogy gyenge Nadal.
Szervái gyengék, returnjei méginkább, lassú lett és darabos, a fonákja meg sosem volt igazi.
- morientes
Mondjuk Nadal sem a régi mostanság,füvön meg alapból sem brillírozik,a rasta meg tényleg jól nyomta.Szal,ha a spanyol tovább is evickélt volna,valamelyik nagyágyú valószínüleg megállítja.Murray valószinüleg,de ha nem akkor Federer,Djokovic,vagy még előbb Tsonga vagy esetleg Monfields..realistahuni írta:Akkor jó, nem csak én láttam így.Mondjuk igazából nagyon nem játszott ő rosszul,de a rasta gyereknek tegnap nagyon kijött a lépés.Minden bejött neki,ami általában nem szokott.Ennyi ejtés egy szezonban nincs,nem hogy egy meccsen.
Mondjuk sky sports streamen néztem bele és a kommentátor is azt mondta, hogy az utóbbi években Nadal nagyon megszívja ilyen szempontból a Wimbledonokon. Darcis, Rosol, Kyrgios és tegnap Bob Marley is kb. 25%-al ütött hatékonyabban nyerőket Nadal ellen, mint más noname ellenfelek ellen. Aztán az ilyenek következő körben kiesnek tök simán, mindig ez van.
Troicki is sima 3-0-át ad a rasztának, lehet tenni tipszmikszen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- realistahuni
Akkor jó, nem csak én láttam így.Mondjuk igazából nagyon nem játszott ő rosszul,de a rasta gyereknek tegnap nagyon kijött a lépés.Minden bejött neki,ami általában nem szokott.Ennyi ejtés egy szezonban nincs,nem hogy egy meccsen.
Mondjuk sky sports streamen néztem bele és a kommentátor is azt mondta, hogy az utóbbi években Nadal nagyon megszívja ilyen szempontból a Wimbledonokon. Darcis, Rosol, Kyrgios és tegnap Bob Marley is kb. 25%-al ütött hatékonyabban nyerőket Nadal ellen, mint más noname ellenfelek ellen. Aztán az ilyenek következő körben kiesnek tök simán, mindig ez van.
Troicki is sima 3-0-át ad a rasztának, lehet tenni tipszmikszen.
- morientes
Mondjuk igazából nagyon nem játszott ő rosszul,de a rasta gyereknek tegnap nagyon kijött a lépés.Minden bejött neki,ami általában nem szokott.Ennyi ejtés egy szezonban nincs,nem hogy egy meccsen.PEEtör írta:Nadal vagy vonuljon vissza, vagy hagyjon ki minimum egy évet teljesen, de ezt a bohóckodást nézni szörnyű. Ilyen viccemberek verik el, a saját szobrát dönti le...utálom az ilyet.
Engem egy pár évvel ezelőtti Baghdatis-Federer döntőre emlékeztetett a tegnapi,azóta a csóka sehol sincs,de akkor neki is ült minden.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Nadal vagy vonuljon vissza, vagy hagyjon ki minimum egy évet teljesen, de ezt a bohóckodást nézni szörnyű. Ilyen viccemberek verik el, a saját szobrát dönti le...utálom az ilyet.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
http://hosszabbitas.hu/tenisz/salakblog ... sportoloja
ez a cikk most jó lett. talán Nadaloséknak is tetszik
ez a cikk most jó lett. talán Nadaloséknak is tetszik
joabulicsak
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Nem egy ember ellen csinálták meg, de a világnál jobb tudott lenni, az volt a kérdés, hogy az uralkodót meg tudja-e verni.realistahuni írta:Mondjuk nem követem én annyira, de ezt azért nehezen hiszem, hogy egy egész karriert arra építsünk, hogy egyetlen embert tudjunk megverni, egyéni sportban. De ha vannak ezzel kapcsolatos jó szakmai írások azt szívesen elolvasnám.Nadalt is tudatosan építették, de nála főleg arra ment az energia, hogy balkezessé tegyék, mert tudták, hogy ezzel lehet elkapni a Királyt.
Toni Nadal beszélt egyszer erről hosszan, spanyolul olvastam, ha egyszer szembejön angolul, beteszem ide.
Sportfilozófia: Roger Federer
- realistahuni
Mondjuk nem követem én annyira, de ezt azért nehezen hiszem, hogy egy egész karriert arra építsünk, hogy egyetlen embert tudjunk megverni, egyéni sportban. De ha vannak ezzel kapcsolatos jó szakmai írások azt szívesen elolvasnám.Nadalt is tudatosan építették, de nála főleg arra ment az energia, hogy balkezessé tegyék, mert tudták, hogy ezzel lehet elkapni a Királyt.
- matador
Gondolom a '10-es évekre gondolsz...PEEtör írta:Emlékszem még, amikor teljesen fordítva voltak a dolgok, meg egy GS meccset nem bírt végig fizikailag-szellemileg. Akkoriban mondták rá, hogy nem lesz így képes bekerülni a legjobbak közé, mert bár az 500 és 1000-es meccseket simán hozza, de 3 szett túl sok neki.Djoker ma elképesztő volt. Játéka sem volt akármi, de hogy fejben mi mindent elbír, arra nincsenek szavak.
Nagyot változott a világ.
Bár Rafa rengeteget fejlődött játékában, mégis, a 2000-es évek legtöbbet fejlődött játékosa egyértelműen Djoko. Megkockáztatom, hogy a egyben a legjobbja is, de nekem itt perpill még szoros a verseny Nadallal, az év végén vissza lehet térni erre.
És a nagy HA, HA Nadal térde tovább bírta volna, lazán a legjobb lehetne...
Nadal játékában benne van az elhasználódás, nem hiszem, hogy ezt ne tudta volna 15 évesen már.
Valamikor volt egy riport Federerrel, ahol egy negyed óráig mesélte, hogy hogyan építették fel tudatosan a terhelését minden évben, hogy még 34 évesen se fizikai aspektusokon múljon egy meccse sem.
Nadalt is tudatosan építették, de nála főleg arra ment az energia, hogy balkezessé tegyék, mert tudták, hogy ezzel lehet elkapni a Királyt.
Djoker meg 2011-től elhiszi, és ez minden sportban elég lenne ennyire. Pláne egyéniben.
Emlékszem még, amikor teljesen fordítva voltak a dolgok, meg egy GS meccset nem bírt végig fizikailag-szellemileg. Akkoriban mondták rá, hogy nem lesz így képes bekerülni a legjobbak közé, mert bár az 500 és 1000-es meccseket simán hozza, de 3 szett túl sok neki.Djoker ma elképesztő volt. Játéka sem volt akármi, de hogy fejben mi mindent elbír, arra nincsenek szavak.
Nagyot változott a világ.
Bár Rafa rengeteget fejlődött játékában, mégis, a 2000-es évek legtöbbet fejlődött játékosa egyértelműen Djoko. Megkockáztatom, hogy a egyben a legjobbja is, de nekem itt perpill még szoros a verseny Nadallal, az év végén vissza lehet térni erre.
És a nagy HA, HA Nadal térde tovább bírta volna, lazán a legjobb lehetne...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- realistahuni
+1000Djoker ma elképesztő volt. Játéka sem volt akármi, de hogy fejben mi mindent elbír, arra nincsenek szavak. Ha ilyenek lennének a fejek Madridban, akkor a Clásico 8-0 körül végződik.
Első szett után már csak eredményekről követtem, én nem bírtam idegileg, mit érezhetnek ők a pályán?
- matador
Murray megveri Djokovicot, Wawrinka meg őt a döntőben.
Ez a sport a drámáról szól, és ez a legnagyobb dráma.
Djoker ma elképesztő volt. Játéka sem volt akármi, de hogy fejben mi mindent elbír, arra nincsenek szavak. Ha ilyenek lennének a fejek Madridban, akkor a Clásico 8-0 körül végződik.
Ez a sport a drámáról szól, és ez a legnagyobb dráma.
Djoker ma elképesztő volt. Játéka sem volt akármi, de hogy fejben mi mindent elbír, arra nincsenek szavak. Ha ilyenek lennének a fejek Madridban, akkor a Clásico 8-0 körül végződik.
- Galacticos
Azok mellett h le a kalappal djoko elott es ma jobb volt.
Eszmeletlen h sokszor mekkora mazlija van.
Most is... zsinorban masodik gamet fejezi be halon megpattanoval
Eszmeletlen h sokszor mekkora mazlija van.
Most is... zsinorban masodik gamet fejezi be halon megpattanoval
Nagyon szomorú dolog úgy nézni ezt a meccset, hogy közben arra gondolsz, Nadal az adott ütést/pontot 1-2 évvel ezelőtt milyen simán hozza...
- realistahuni
Ez a tenisz nem az én idegrendszeremnek való.
Nadal visszajön 0-4-ről, hárít 5 szettlabdát és még így sem tudja megtörni a szerbet, ez valami egészen hihetetlen.
Kéremkapcsoljaki.
Nadal visszajön 0-4-ről, hárít 5 szettlabdát és még így sem tudja megtörni a szerbet, ez valami egészen hihetetlen.
Kéremkapcsoljaki.