Konföderációs kupa 2013

Archívum
andris9898
Kedvenc játékosaid: Raul, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: andris9898 » 2013. június 27., csütörtök 10:27

Mekkora szÍnész ez a Neymar, rossz nézni. Érdemes lessz jövőre számolni, hogy hány 11est és pirosat fog kiharcolni a nagyon elit spanyol bÍróktól.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 27., csütörtök 9:37

érthetetlen, hogy egy oscart kell nézni bernard helyett, egy hulkot lucas helyett.
tegnap kevés volt, amit produkált a csapat, a két középső védő szánalmas hibái meg megengedhetetlenek. davidluiz helyett nyugodtan játszhat dante.
vasárnap megmérkőzünk a spanyolokkal, ha brazíliának 2 eredmény jó azon a meccsen: sima győzelem, nem kell magyarázni miért, vagy csúfos sokgólos vereség, mert akkor felébred scolari és a játékosok is. de főleg scolari, hogy ne a balfaszokat rakjuk a csapatba.
Kép
Kép
Kép

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. június 27., csütörtök 9:36

miró,nem érezted abban amit mondott hogy mire gondolt?

RMCF bár sokszor igazad van akadj le a Song témáról és légyszíves nézz vissza pár tavalyi és tavalyelőtti Arsenal meccset. Köszi.

Kiváncsi leszek a mai meccsre,hogy az olaszok mennyire lesznek partiban. Pirlo játszhat?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 27., csütörtök 9:17

Santi írta:Rálépett a lábfejére is, azért ugrott meg. :)
Ó hát nagy mentség :lol: Attól még elég undorítóan dobta magát.

Szerk.: Geci most nézem, azért elég direktbe taposott oda.. :kivagyhe: Mindegy, attól még nem kell így kirepülni a világból. Maradjunk annyiban, hogy mindkettő undorító megmozdulás volt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 27., csütörtök 9:16

Haverokkal néztem a meccset és Cavanit csak jobbhátvédnek hívtuk..az meg idén már nem kell ide,jött Carvajal :lol: :lol:
ne is..nekünk nem kell ilyen aki gólt tud lőni,mert ő csak egy center egy "erőcsatár".. :roll:
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. június 27., csütörtök 9:13

Rálépett a lábfejére is, azért ugrott meg. :)

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 27., csütörtök 9:09

A tegnapi meccsen ez a jelenet mindent vitt :)
Haverokkal néztem a meccset és Cavanit csak jobbhátvédnek hívtuk..az meg idén már nem kell ide,jött Carvajal :lol: :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. június 27., csütörtök 8:24

Tegnapi meccs még jobban megerősítette bennem az örömöt, hogy Neymar a Barcelonába igazolt. Idegesítő, elkényeztetett, bohóc gyerek. Brazíliában az ellenfelek lefeküdtek neki és most meg volt lepődve, hogy most nem ez történt. Amúgy Gundel tökéletesen bemutatta a sztárolását. A gólból csak az ő részét emelte ki egyedül, de ha más került volna helyzetbe azt már nem dicsérte volna

Viszont ez a Bernard gyerek nem rossz. Labdakezelés és mozgás alapján egész jónak tűnik. Lehet Perezéknek érdemes lenne leigazolniuk Bale helyett

A meccshez annyit, hogy mind2 csapat gyenge volt. Meglepődnék, ha nem a mai meccs győztese nyerné a tornát

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 27., csütörtök 6:07

Hu mi volt ezen a forumon. Ha spanyolok tovabbjutnak itt olyan 10 oldalas hadd el hadd lesz....tulertelelt lecopkodott Neymar és a tortenelem leggyengebb bandaja VS 10 katalannal a kezdoben Xavi kezdojevel az evtized legunalmasabb jatekat produkalo spanyolok ellen.

kb. Ez lesz varhato majd oldalakon keresztul.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 27., csütörtök 1:00

Akkor írok mégegyszer. Térjünk vissza a Konföderációs kupához, különben repül mindenki.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 27., csütörtök 0:59

Ok,rendben,lehet hogy rád vetítettem ki,akkor bocs.....ennek ellenére,ha tetszik sokaknak ha nem,neymar 200%ra van sztárolva mint amit tud.......és eszik.....nyammognak rajta......még ketchupot is nyomnak rá.

Bocs még1x.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Tarsi88
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Tarsi88 » 2013. június 27., csütörtök 0:56

R.M.C.F írta:
hogy miért? Mert a média vezeti az embereket.......
Téged is ugyan úgy a média vezet. A divattal szembemenni ugyan akkora divat mint követni.
Neymar lehoz 10-es skálán egy 6-os meccset, a "szak"kommentátor(nem is értem, hogy tudnak még emberek magyar kommentárral meccset nézni...) áradozik róla mintha egy 9-es lenne, Te meg lehúzod mintha 3-as lett volna. Átestél a ló túloldalára, holott abban igazad van, hogy a média úgy ugrálja körbe, mint ha vb-t nyert volna egymaga a braziloknak.
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 27., csütörtök 0:55

R.M.C.F írta:
,de az tény hogy nem játszott. Az is tény hogy játékpercek nélkül nem lehet teljesíteni. Az is tény hogy a legtöbbször nem a posztján játszott
Ne haragudj,de nálunk hányan nem a posztjukon játszanak?(callejon nem kpás és nem bekk hanem center,kaká echte támadó nem kpás, DM balszélső nem jobb,ramos 5 éven át jobb bekk volt holott verekednem kellett a kv posztjáért mert itt lehülyéztek sokan,özil jobb szélső támadó nem középső irányító, Hányan a padról pókhálózva kapnak lehetőséget? Sokan.....még sem indok ez.....

Tudod miért? Mert ha valaki a barcába igazol azt jobbnak...ha a madridban azt rosszabban ítélik meg.

hogy miért? Mert a média vezeti az embereket.......a realt mindig lefelé....a barcát mindig felfelé kerekítik....
Ezzel nem fogok vitatkozni , nem is akarok és nem is tudok. Mert nagyjából ebben igazad van. Ettől függetlenül őt nem láttuk játszani. És azt is tudom hogy nálunk sokan nem a posztjukon játszanak , én nem is szidok mindenkit és küldenék el ( ezt már gondolom nem is nekem címezted). Nyilván több van Callejonban , Albiolban , Moratában ,de hát ők sem kapják meg a lehetőséget. Viszont akkor minek maradnának , ők sem hülyék. Na mindegy mert ez már nagy off. Még annyit hogy Song is hülye volt m lehet rólunk mondják hogy "játékos temető" vagyunk mégis mostanában , ott több ember karrierjét törték kersztbe. Ettől függetlenül Neymar szerintem nem azok közé fog tartozni ,de majd az idő eldönti.
R.M.C.F írta:
hogy te és miattad elég sokan a fórumon alul értékeli a srácot. Illetve sokan azért ,mert a barcába igazolt. Én nem istenítem csak nevetséges amit művelsz ,hogy a béka segge alá húzod le a gyereket
Továbbra is.....Te "hazugnak " titulálsz....holott SOHA NEM húztam le neymart,SOHA nem tettem ezt,mindössze próbáltam a józanságra vezetni az embereket......mert itt is és a tv-ben is ő az isten,holott a lent olvasott statomból kiderül,nem is tett olyan sokat.......
na én már nem akarom folytatni. A hazugot arra mondtam , hogy leírtad szó szerint hogy én istenítem ,aztán letagadtad , pedig 2hsz-el lejjebb ott volt.

Szerintem igenis tetted.

A tv-ben igen , de itt nem.

Akkor az én statomat is átnézheted, ahol nem a leggyengébb meccse van nagytó alá vetve.

De kész befejeztem , ennek itt sosem lesz vége , és van jobb dolgom is :D

Jó éjszakát mindeninek :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára oroszisti 2013. június 27., csütörtök 0:59-kor.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 27., csütörtök 0:51

hogy te és miattad elég sokan a fórumon alul értékeli a srácot. Illetve sokan azért ,mert a barcába igazolt. Én nem istenítem csak nevetséges amit művelsz ,hogy a béka segge alá húzod le a gyereket
Továbbra is.....Te "hazugnak " titulálsz....holott SOHA NEM húztam le neymart,SOHA nem tettem ezt,mindössze próbáltam a józanságra vezetni az embereket......mert itt is és a tv-ben is ő az isten,holott a lent olvasott statomból kiderül,nem is tett olyan sokat.......

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 27., csütörtök 0:43

,de az tény hogy nem játszott. Az is tény hogy játékpercek nélkül nem lehet teljesíteni. Az is tény hogy a legtöbbször nem a posztján játszott
Ne haragudj,de nálunk hányan nem a posztjukon játszanak?(callejon nem kpás és nem bekk hanem center,kaká echte támadó nem kpás, DM balszélső nem jobb,ramos 5 éven át jobb bekk volt holott verekednem kellett a kv posztjáért mert itt lehülyéztek sokan,özil jobb szélső támadó nem középső irányító, Hányan a padról pókhálózva kapnak lehetőséget? Sokan.....még sem indok ez.....

Tudod miért? Mert ha valaki a barcába igazol azt jobbnak...ha a madridban azt rosszabban ítélik meg.

hogy miért? Mert a média vezeti az embereket.......a realt mindig lefelé....a barcát mindig felfelé kerekítik....

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 27., csütörtök 0:36

Nemyar topicot! :lol: :lol:

Holnap Pirlo már tud játszani? Mert, ha nem az úgy elég gáz, se Balotelli se Pirlo.

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 27., csütörtök 0:34

R.M.C.F írta:
Isti,nem akarom hogy álmatlanul aludj,ha neked az felel meg hogy neymar az isten,akkor oké......aláírom....csak neked,mert amúgy nem az. De nem akarok semmi gondot,messze nem az amire tartják.....de semmi baj.Mehet,oké.
Én már nem tudok rajtad eligazodni :hmmm:

Amit meg idéztél egy eset , a véglet. De nem ez a fő irány a fórumon , a legtöbben lehúzzák , és vannak még akik a helyén kezelik és nagyon kevesen vannak akik a médiával együtt mennek.

Az meg hogy Songban igazad volt , mindengol felhozod. Őt sem istenítem ,de az tény hogy nem játszott. Az is tény hogy játékpercek nélkül nem lehet teljesíteni. Az is tény hogy a legtöbbször nem a posztján játszott. És az is tény hogy mikor játszott 85 % feletti volt a passz pontossága. Nem mondom hogy top vkp , mert nem láttam soakt játszani , azt sem mondom hogy nem az. Csak hát a padon nem egyszerű teljesíteni :/

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 27., csütörtök 0:31

Nem unjátok még ezt a témát? Mert én már rohadtul.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 27., csütörtök 0:28

Megint hazudsz és már elég idegesítő , ha megmutatod hogy hol istenítettem akkor jó
Nem szoktam hazudni,felnőtt ember vagyok,nem mondtam hogy Te isteníted,hanem a fórum.Ma mondjuk nem.....de ha rúgott volna egy gólt és a speaker kiveri rá(így is sanszos volt) akkor itt sokan elfolytak volna......mint az elmőlt meccseken.

De tudod mit? Legyen az amit akarsz és had idézzek másokat is:....én benne vagyok,neymar ultraklasszis...vele a barca ellen semmi esélyünk :lol: :lol: :lol:

Ugyan azt csinálod amúgy mint a speakerek csak te a másik oldalon állsz
Nem hinném....hanem próbálom azt írni róla ami valójában....de ez senkinek se tetszik.....mint songnál,tavaly....ott is totál hülyének néztek,leszóltak,pedig ha nem a barca veszi meg,akkor meg sem szólalnak......de így top vkp lett.......pedig NEM az.... :lol: :lol:

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 27., csütörtök 0:20

Los Blancos írta:
Csak mert nem értek veled egyet és azt mondom , hogy te és miattad elég sokan a fórumon alul értékeli a srácot. Illetve sokan azért ,mert a barcába igazolt. Én nem istenítem csak nevetséges amit művelsz ,hogy a béka segge alá húzod le a gyereket , és elég idegesítő , ezt napi szinten 5 x megteszed, hogy elmondod hogy itt mindenki isteníti , közben pedig sz*rt sem ér. Egyedül te láttál még itt olyan kommentet hogy valaki isteníteni Neymart. Érdekes rajtad kívül senki sem
de, hehe. :mrgreen: :mrgreen:
Ő a másik véglet :mrgreen: Na de nem sokan vannak itt egy véleményen vele . És én sem csak nem szeretem ha valaki folyamatosan fals információkat közöl . Ugyan azt csinálod amúgy mint a speakerek csak te a másik oldalon állsz :sly:

Vissza: