Iker Casillas
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Iker Casillas - 1
egy legendát veszít a real madrid, az 'el clasico' és a spanyol foci...
sok sikert neki a portoban, szerintem feküdni fog neki a liga és trófeákra is jó esélyei lesznek.
sok sikert neki a portoban, szerintem feküdni fog neki a liga és trófeákra is jó esélyei lesznek.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Adom.Üdv öreg harcos,a világ legjobbja voltal elég sok időn át,sokszor mentetted meg az irhánkat....köszi ezekért,de ne feledjük hogy a végét Te kurtad el,nem mi,nem a real madrid....úgyhogy legyen ez egy korrekt búcsú mindkét fél részéről....
BL-ben viszont ezek után tuti találkozunk a Portoval.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Üdv öreg harcos,a világ legjobbja voltal elég sok időn át,sokszor mentetted meg az irhánkat....köszi ezekért,de ne feledjük hogy a végét Te kurtad el,nem mi,nem a real madrid....úgyhogy legyen ez egy korrekt búcsú mindkét fél részéről....
Sok sikert továbbra is.
Sok sikert továbbra is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Köszönünk mindent mester!
Mindenkinek jobb lesz így.
Portoval meg behúzhat simán még egy portugál bajnoki meg kupa címet.BL-ben is ott lehetnek simán a 16 között.
Szerintem jól választott.
Mindenkinek jobb lesz így.
Portoval meg behúzhat simán még egy portugál bajnoki meg kupa címet.BL-ben is ott lehetnek simán a 16 között.
Szerintem jól választott.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Real Madrid still working on the website and videos for RMTV, which is delaying the official announcement about Casillas
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
csakhogy észhez tért. lett volna egy csöpp önkritikája lelép a 10. után. inkább megvárta míg a bernabeú ellene fordul.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igenchronic írta:Megy?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Megy?
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Vannak problémás elmék mindenütt.....lehet guti úgy fogta fel,hogy elküldték rault, lehet azt gondolták raullal,azért nem lehet biztos kezdő pozició innentől raul mert azt akarják,hogy menjen el..... guti is konfrontálódott kicsit ugye,neki sem tetszett hogy miután elköszönt,hogy elmegy tőlünk,majd kiderült hogy jm lesz a tréner és vissza akart táncolni,akkor jm már nem kért belőle.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem igazán értelek bennetek. Anno mikor Raúl lelépett, akkor ő is megkapta a hátralévő fizetését, pedig mindenki azt állította (Guti kivételével ), hogy önszántából lép. Akkor miért nem volt ekkora felháborodás?
Ez a konstrukció, hogy a Porto fizet neki, mi meg a mostani szerződése idejéig a különbözetet ugyanaz, mint Raúl esetében, csak így nem egy összegben kell kifizetnie a csapatnak, és kevesebbet is fizet, mint ami a szerződésbe le van írva. Miért ne járna jól ezzel a klub, mintha a teljes összeget ki kéne fizetnie?
Másrészről többen írták, hogy sosem becsüljük meg a legendáinkat. Pérez ilyen módon becsülné meg, hogy ingyen mehet, és megkapja a hátralévő fizetését. Erre most meg az a baj, hogy nem érdemli meg? Ne abból induljatok ki, hogy egy Gareth Bale-t adunk el, vagy akár """csak egy""" Ronaldot. Ez nem egy szimpla játékos eladás. Egy klub legendáról van szó, aki nem mellesleg az utolsó saját nevelésünk és "galaktikusunk", aki valóban meghatározó volt a csapatban. És továbbra sem biztos, hogy önszántából távozik.
Ha ugyan távozik. Várjuk még ki, hogy a ManU mit kavar DDG-vel.
Ez a konstrukció, hogy a Porto fizet neki, mi meg a mostani szerződése idejéig a különbözetet ugyanaz, mint Raúl esetében, csak így nem egy összegben kell kifizetnie a csapatnak, és kevesebbet is fizet, mint ami a szerződésbe le van írva. Miért ne járna jól ezzel a klub, mintha a teljes összeget ki kéne fizetnie?
Másrészről többen írták, hogy sosem becsüljük meg a legendáinkat. Pérez ilyen módon becsülné meg, hogy ingyen mehet, és megkapja a hátralévő fizetését. Erre most meg az a baj, hogy nem érdemli meg? Ne abból induljatok ki, hogy egy Gareth Bale-t adunk el, vagy akár """csak egy""" Ronaldot. Ez nem egy szimpla játékos eladás. Egy klub legendáról van szó, aki nem mellesleg az utolsó saját nevelésünk és "galaktikusunk", aki valóban meghatározó volt a csapatban. És továbbra sem biztos, hogy önszántából távozik.
Ha ugyan távozik. Várjuk még ki, hogy a ManU mit kavar DDG-vel.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Igazából nem is értem az egészet; most úgy tűnik, hogy Iker akar távozni a Porto-ba; akkor milyen alapon is tartja ő a markát (klublegenda ide vagy oda)? Egyszerű a történet; 1) ha közös megegyezéssel távozik --> elmegy ingyen azt csókolom, 2) ha ő akar lépni --> nem jár neki semmi, 3) ha pedig a klub küldi a csába --> jogosult végkielégítésre, de ez a konstrukció !Elmegy ingyen ok, tökéletesen megértem, hogy nem kérünk érte pénzt.
De, hogy a fizetését mi fogjuk állni, legalábbis nagy részben, hát lefosom a bokám.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem csak az tűnt fel, hogy a fazon hétszer gyengébb, mint Khedira. Ellenben a sérója jól be volt lőve.R.M.C.F írta:Hogy is ejtette a speaker a döntőben? Biljá.ziro4vr írta:Nekem úgy tűnik ez, hogy a kapusprojekt lesz az idei nagy durranás. Ami jogos egyébként, ezt már ideje lerendezni, de azért nem olyan áron, hogy a kp-s "erősítés" meg mondjuk egy bigliával legyen megoldva.
Nem illik.
-
Hogy is ejtette a speaker a döntőben? Biljá.ziro4vr írta:Nekem úgy tűnik ez, hogy a kapusprojekt lesz az idei nagy durranás. Ami jogos egyébként, ezt már ideje lerendezni, de azért nem olyan áron, hogy a kp-s "erősítés" meg mondjuk egy bigliával legyen megoldva.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem úgy tűnik ez, hogy a kapusprojekt lesz az idei nagy durranás. Ami jogos egyébként, ezt már ideje lerendezni, de azért nem olyan áron, hogy a kp-s "erősítés" meg mondjuk egy bigliával legyen megoldva.
Nem illik.
Neked előtte válaszoltam amúgy, ezt már csak RMCF-nek véstem le.
Továbbra is pofátlan dolognak tartom Casillas részéről, de jogában áll. Jobban járunk így is úgy. Nem a padon fog ülni teljes fizuval és ami lényegesebb, hogy nem lesz plusz feszültség a kezdő kapuson.
Továbbra is pofátlan dolognak tartom Casillas részéről, de jogában áll. Jobban járunk így is úgy. Nem a padon fog ülni teljes fizuval és ami lényegesebb, hogy nem lesz plusz feszültség a kezdő kapuson.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogyne hallottam volna, el is mehet ingyen.Kerlon írta:jó, de mi szeretünk ráfizetni, főleg dupla árat, amúgy végkielégítésről biztos hallottál már, de én ezt tényleg annak kalkulálom be, hogy szintet lépünk, ezért De Gea árához veszem, úgy annyira nem fáj :Đ
Akkor DDG lesz vagy 60 milla.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jó, de mi szeretünk ráfizetni, főleg dupla árat, amúgy végkielégítésről biztos hallottál már, de én ezt tényleg annak kalkulálom be, hogy szintet lépünk, ezért De Gea árához veszem, úgy annyira nem fáj :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Lófaxt..már elnézést,pont az ilyen üzemmód miatt pofátlaok ennyire......ki ér évi 30 millát? messi? vagy esetleg ronaldo? vedd valamelyiket kölcsön...mennyit adnál egy évre? 30at? kétlen....na ennyit erről.Ha ezt úgy vesszük, hogy De Gea ára, ami így kb 40 millió, akkor még leokézom, éljen perec.
DDG max 20. Ha nem.....akkor azt csak egy hülye veszi meg többért amikor 6 hónap múlva önállóan aláírhat.
Nem, főleg nem egy klubikontól, de múltkor diskuráltuk, hogy joga van kérni, szóval ez van. Úgy 5-6 millával még lehúz minket, de legalább nem kell minden egyes beívelésnél rettegni. Ha ezt úgy vesszük, hogy De Gea ára, ami így kb 40 millió, akkor még leokézom, éljen perec.Realista24 írta:Ez a terv elvileg, de szerinted ez normális?Kerlon írta: 2 évre mennyi a fizuja? Porto-s fizut annyira kiegészíteni, aztán szevasz tavasz.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a terv elvileg, de szerinted ez normális?Kerlon írta:2 évre mennyi a fizuja? Porto-s fizut annyira kiegészíteni, aztán szevasz tavasz.Realista24 írta:Elmegy ingyen ok, tökéletesen megértem, hogy nem kérünk érte pénzt.
De, hogy a fizetését mi fogjuk állni, legalábbis nagy részben, hát lefosom a bokám
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema