Mesut Özil - 10
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mesut Özil - 10
Azzal én is egyetértek, hogy ha máshogy nem a padról be tudott volna jönni nyerő embernek. Di Maria eladása logikusabb lett volna. De sok más is van itt. Kezdőbe ezzel a mentalitással nem szívesen néztem, rengetegszer felcseszett, ez sztem nem belemagyarázás sokan éreztünk így (a másik ilyen Benzema). Egy olyan játékost a padon tartani (és elvenni a lehetőséget előle, hogy a VB-n játsszon) akiért 50-et adnának - és nem is olyan csapathoz menne aki potenciális rivális - őrültség lenne. Ha állandóan padon lenne, márpedig úgy tűnik nem akar megküzdeni a helyéért, akkor egy idő után frusztrált lenne és nem is biztos, hogy sokat tudna hozzátenni a csapathoz.
A képességeit én nem vitatom, van esze a játékhoz sok Barca elleni meccset húztunk be az Özil-CR kombóval, de annak az időnek úgy tűnik vége. Van két fantasztikus ember középen (Isco, Modric) és ott van Bale. Nem hiszem, hogy ez visszalépés lenne. Arról meg ne beszéljünk, hogy gondolom a 90-100 milliós költekezés után nem jön rosszul, hogy visszajön a fele.
A képességeit én nem vitatom, van esze a játékhoz sok Barca elleni meccset húztunk be az Özil-CR kombóval, de annak az időnek úgy tűnik vége. Van két fantasztikus ember középen (Isco, Modric) és ott van Bale. Nem hiszem, hogy ez visszalépés lenne. Arról meg ne beszéljünk, hogy gondolom a 90-100 milliós költekezés után nem jön rosszul, hogy visszajön a fele.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Egy az egyben, mintha magam írtam volna! Iskolapéldája annak, hogy bizonyos mérvű "elfogultság" nélkül is lehet objektíven megítélni egy helyzetet.De... Én biztos, hogy semmi szín alatt nem adnám el. 50 milkáért sem. Akkor legyen jövőre 25 leszarom, de idén nem mehet el.
Ez az utolsó napos hirtelen eladás nekem nagyon a Sneijder -Robben duó emlékeit hozza fel. Akkor a Real Madrid egyértelműen rosszul járt, a két holland meg már nyert 1-1 BLt, a Madrid mint csapat még mindig nem. Azért ez cink, legyünk őszinték. Akkor nagyon biztos volt mindenki, hogy majd Sneijder helyett Kaká, és Robben helyett Cronaldo. De Kaká besült...
Mi van ha most Bale sül fel.. De teljesen.. Akkor még egy Özil is jobban megéri, nemde?? Vagy Isco lesz csontgyönge??
Vagy lesérülnek?
Jó, teszem azt Isco kiesik (neadjisten) Modricot toljuk feljebb, de a horvát helyére belépő Illarra meg egy bazinagy flop..
Na akkor mi van??
Özil biztos pont. Nem az a pont aki feltétlenül megnyeri a BL-t nekünk vagy aranylabdás játékos lesz. De évi 20 -25 gólpasszt mindig ki tud osztani, minden sorozatot egybevéve. Az pedig sok. És erre lehet építeni ha baj van. Ő biztos meccsenként 2-3 alkalommal odateszi Cronaldonak, ő meg vagy beveri vagy nem.
Mou is erre építette fel a támadójátékot. Most azt hagyjuk, hogy ki mit szeretne látni, hogy akarja, meg mik az elképzelései. A realitás talaján maradjunk, és azért számoljuk bele a lehető legrosszabbat is...
Özil egy teljesen jó játékos. Az Arsenalban is simán megállja majd a helyét, sőt.. a keret legjobbja lesz, Wilshere után..
Számolni kell azzal, hogy a Messi vezette Barca idén si baromi erős lesz. Nem nagyon fognak bukni, kemény és szoros csata lesz a bajnoki címért... Fárasztó menetelés. kell a jó pad, mert ez az argentin gyerek egy ki..szott állat, tegnap este is bemutatta. A BL meg BL ... Kella jó pad, a hosszú kispad.
Két biztos 20 -25 gólt is hozni képes (közvetve, vagy közvetlenül) pontot egy nyáron en passzoljunk már el.
Ha teszem azt egy év múlva látjuk, hogy Isco mérföldekkel jobb mint Özil, ha Bale befutott, hozza amit várunk tőle, akkor mehet a némettörök amenyniért csak akar, ahova akar.. leszarom..
De most még ne.
Ne vállaljon a csapat túl nagy kockázatot, egyelőre a játék si igencsak akadozik, ssanszos, hogy leszenek itt bukták ősszel.. És nem teljesen biztos, hoyg minden összeáll tavaszra.
Nem jó dolog ez.. hogy ily könnyen továbbadunk alappiléreken, akik tény, és bizonyított, hogy tudnak hozzátenni a csapathoz.
A kispad pl teljesen elfogy.. Callejón, Higuaín, Özil out.. van egy rakás sérült... az újak még keresik magukat, Bale-ből is mire rendes játékos lesz.. így alapozás nélkül... áhh.. Sokba kerülhet ez..
Nagyon sokba.
Fontolja ezt meg a kedves hallgatóság, és ne az alapján döntsön, mennyire kedveli a németet vagy mennyire nem...
Véleményeket várok.
Ahogy ezzel is; ennyi a problémám nekem is! És a fene nagy optimizmussal kapcsolatban a legnagyobb meglepetés számomra az az; hogy a törzstagok nem 1-2 éve madridisták; látták ők is, hogy az elmúlt több mint egy évtized alatt, ha csak minimális esély is volt rá, mi biztos, hogy egytől-egyig szoptuk a f@szt és semmiből nem tanulunk --> és ez megint csak független Özil távozásától vagy épp maradásától!Teljesen egyetértek, akik ellenzik Özil eladását.
Peti leírta a főbb okokat, csak azzal egészíteném ki, hogy ezeken felül (gólpassz, gól) még csak a posztjára sem lesz igazán játékos, ha ne adjisten elkezdenek kidőlni/flopolni az emberek. Ki van MOST? Iscot meg Modricot lehet idetenni, már Kaká sincs, ha semmi teljesítménye is volt, azért lehetett vele számolni poszton.
Tehát a helyére két ember van, az egyik ebből egy új és fiatal játékos, a másik meg még mindig próbál beilleszkedni, nem mintha az előbbi már be lenne túlzottan.
Nagyon nagy lutri lesz ez így. Abszolút nem szerettem Özilt, és a véleményem az, hogy fizikálisan kevés, mentálisan is (vagy csak szarik bele az egészbe, nem tudom eldönteni) az adott meccs 90-95%-án, de aztán ad egy gólpasszt. Ezek a gólpasszok fognak hiányozni, úgy érzem.
Aztán lehet, hogy a szezon rámcáfol majd, de most úgy érzem, rohadt nagy lutri ez így.
Adtuk volna el DM-et, és Özil marad, mert az argentínnak úgy sincs nagyon helye a csapatban Bale érkeztével, ÉS lett volna az eladásával még mindig 2 ember (Jesé és akár Isco), akit betehettünk volna a helyére. 4 szélső (vagy ott simán játszani tudó ember) lett volna az eladásával is...
Ezért lesz rövid a kispad Özil eladásával...
Mint ahogy ehhez se nagyon lehet mit fűzni!vércseként arra vártok, hogy "hibázzon" és lehessen támadni
amúgy ez tényleg így van.
mint ha egy barca játékos lenne.
nem nagyon láttam még olyat, hogy egy ilyen képességű játékos ennyire szarba lenne nézve.
érdekes dolog ez.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
nekem semmi bajom nem volt Özillel, mert azért adott ő nekünk.. de azért már kezd undorító lenni ami ezen a fórumon lefolyik.. jhajj s ha khedira is menni fog bele gondolni is rossz mit fognak ott művelni egyesek..
50 millióért simán megéri..Kerlon írta:Volt pár felbujtó meg több száz birka, akik mentek fejetlenül stb. Nincs értelme már vitatkozni(veszekedni):
http://www.transfermarkt.de/de/oezil-tr ... 34187.htmlBármikor jöhet a hivatalos bejelentés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fringsquad 2013. szeptember 2., hétfő 17:15-kor.
carvajal.bale.vidal.jesé
- fringsquad
nekem semmi bajom nem volt Özillel, mert azért adott ő nekünk.. de azért már kezd undorító lenni ami ezen a fórumon lefolyik.. jhajj s ha khedira is menni fog bele gondolni is rossz mit fognak ott művelni egyesek..
Kerlon írta:Volt pár felbujtó meg több száz birka, akik mentek fejetlenül stb. Nincs értelme már vitatkozni(veszekedni):
http://www.transfermarkt.de/de/oezil-tr ... 34187.htmlBármikor jöhet a hivatalos bejelentés.
carvajal.bale.vidal.jesé
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Azért a legtöbb európai élklub a bokáját összecsokizná, ha ennyire szomorítaná valaki a csapatukat. Most akkor vagy azzal a néhány Özil-utálóval van a baj, vagy az egész világgal? Hozzátenném, hogy én sem voltam elájulva a mostani produkciójától, de csakis azért, mert sokkal több van/lenne benne. De azért ez az utálat (inkább már gyűlöletnek nevezném) enyhén szólva is nevetséges. Mintha rajta ment volna el a Bayern elleni kiesés, vagy nem ő adta volna a kulcspasszt CR-nek a bajnoki döntőben... Mindegy, sokak szerint nem köszönhetünk neki semmit.primrose írta:fringsquad írta:valahogy még is csak mi madridisták utáljuk özilt. öööö akarom mondani a magyar madridisták. és kinek nem inge....
akkor, hogy is van ez?
öö... talán mert a mi csapatunkat szomorítja?
Volt pár felbujtó meg több száz birka, akik mentek fejetlenül stb. Nincs értelme már vitatkozni(veszekedni):
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
fringsquad írta:valahogy még is csak mi madridisták utáljuk özilt. öööö akarom mondani a magyar madridisták. és kinek nem inge....
akkor, hogy is van ez?
öö... talán mert a mi csapatunkat szomorítja?
But he is a good boy...
- fringsquad
valahogy még is csak mi madridisták utáljuk özilt. öööö akarom mondani a magyar madridisták. és kinek nem inge....
akkor, hogy is van ez?
akkor, hogy is van ez?
carvajal.bale.vidal.jesé
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
és vajon miért van ez így? azért, mert kevés a real madridba? vagy azért mert a madridisták többsége szereti ha a jó játékosok hibáznak? Mindennek oka van, annak h Özilt nem kedveljük annak is. Az elmúlt 2 évben halvány fing volt amit művelt.Kerlon írta:Kezdjük a SIGGel, aztán Özil csinál valami negatívat és egyből magyarázkodni kell, de ez csak Özilnél van, mert őt a legtöbben nem szeretik és célpont, vércseként arra vártok, hogy "hibázzon" és lehessen támadni... Hányingert keltő és gusztustalan dolog ez a számomra.
-
menjél már.ferni írta:hát én máshogy tudom....primrose írta:A Bild szerint Özil átment az orvosi vizsgálaton és mindenben megegyeztek.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4192_n.jpg
amúgy elvileg egy órán belül bejelentik hivatalosan.
nem kívánok már ehhez az Özil témához hozzászólni többet, korábban leírtam, hogy nem mutat sokat és a küzdést és az akarást sem látom rajta. 50 milliót nem ér, szerintem nem lenne jó dolog ennyiért nem megválni tőle, főleg egy ilyen Bale biznisz után. Jövőre kb. felét érné. Ha marad sem lövöm főbe magam, mert hosszú a szezon és fontos a minőségi cserepad, de a kezdő 11-től mindenképpen tartsák távol.
But he is a good boy...
hát én máshogy tudom....primrose írta:A Bild szerint Özil átment az orvosi vizsgálaton és mindenben megegyeztek.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4192_n.jpg
- fringsquad
és nem csak ő van/volt ebben a helyzetben...mocsok írta:amúgy ez tényleg így van.Kerlon írta:vércseként arra vártok, hogy "hibázzon" és lehessen támadni
biztos vagyok benne, h a fórumon nem egy olyan van, h még egy újabb 5-0 is lenyelnének a barca ellen csak özil és khedira takarodjon. ( 1 héttel ezelőtt még kakát is ide lehetett volna mondani)
carvajal.bale.vidal.jesé
-
A Bild szerint Özil átment az orvosi vizsgálaton és mindenben megegyeztek.
But he is a good boy...
- Galacticos
jaj ne mond már hogy azt nem poénra vetted. még mondtad is hogy erre még kontrázni fogsz.Kerlon írta:Kezdjük a SIGGel,
szerintem pl ramosnal is így van. ő hibázott a betis elleni első gólnál mindenki szarrá oltotta, utána carvajal bambult és ugyanúgy beszopatták senki nem írt, neki elvolt nézve. van ez így.Kerlon írta:de ez csak Özilnél van
a siggel egyébként eskü nem provokálni akartalak.
-
Egyetértek. Senki ne gondolja, hogy ha Balenek, vagy Neymarnak lehetősége lesz átvenni a "csapat első számú játékosa" címet, akkor nem ugranak rá az alkalomra, mint légy a szarra. Persze jó dolog ilyeneket olvasgatni, de a legtöbb esetben azt mondják, amit a szájukba adnak. Özilnek ezt kellett nyilatkoznia, mivel a Bale transzferbe nem picit belepiszkált volna, ha az igazat mondja akkor. Nem minden fekete és fehér azért.mocsok írta:amúgy ez tényleg így van.Kerlon írta:vércseként arra vártok, hogy "hibázzon" és lehessen támadni
nem nagyon láttam még olyat, hogy egy ilyen képességű játékos ennyire szarba lenne nézve.
érdekes dolog ez.
aki meg a nyilatkozatát hozza fel ellene..
istenem, mintha bármelyik játékos őszintén nyilatkozna. mindenki a sablont tolja. mert azt kell neki.
- mocsok
amúgy ez tényleg így van.Kerlon írta:vércseként arra vártok, hogy "hibázzon" és lehessen támadni
érdekes dolog ez.
aki meg a nyilatkozatát hozza fel ellene..
istenem, mintha bármelyik játékos őszintén nyilatkozna. mindenki a sablont tolja. mert azt kell neki.
-
Ha mondjuk valóban igaz a hír, hogy már ez a transzfer régebben elkezdődött, csak Bale leigazolásáig vártak a bejelentéssel, akkor az is elképzelhető, hogy ez is rányomhatta bélyegét a teljesítményére (gondolok itt a leszarom hozzáállásra), illetve a lecserélésekor történő hisztijeit is egy kicsit más megvilágításba helyezné. Mindenesetre kíváncsi leszek majd tőle egy sajtótájékoztatóra. Mondjuk azt nyilván nem fogja mondani, hogy én nem akartam idekerülni, csak elküldtek, de talán valamivel okosabbak leszünk.
Kezdjük a SIGGel, aztán Özil csinál valami negatívat és egyből magyarázkodni kell, de ez csak Özilnél van, mert őt a legtöbben nem szeretik és célpont, vércseként arra vártok, hogy "hibázzon" és lehessen támadni... Hányingert keltő és gusztustalan dolog ez a számomra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ez si benne van.. De nem biztos.. Lehet 5 meccs múlva Isco már kikopik, (valami oknál fogva) aztán Özil menne a helyére, aztán kész is.Peti:
Itt szerintem most nem az a legnagyobb kérdés, hogy mi akarjuk-e elengedni, hanem, hogy ő akar-e menni.
Padozni nem akar, hajtani nem akar, viszont nagyobb fizetést akar, a pályán pedig csak lézeng, és hogyha most nem jön össze az üzlet akkor ez még rosszabb lesz. Mostanra nagyon nagy lett a pofája, egy lecserélésből mekkora cirkuszt csinál már. Sehogy sem tudom elképzelni, hogy ő már a csapat hasznára lesz.
Egyébként Coentraorol ugyanezt gondolom, ha ma nem tudjuk elpasszolni a nyakunkon fog maradni, és ha szükség lenne rá akkor sem fog hajtani, mert nem hajlandó harcolni a kezdő pozícióért. Pedig a mostani Marcelo igencsak messze van a legjobb formájától...
Nem várok nagy dolgokat, de pl egy héttel ezelőtt ha Di Maria nem pörgeti meg a lasztit egy 10 centire, akkor 0 -2 van Granadában, onnan meg már nyugisan lehozta volna az egész csapat a hátralévő 70 percet, aztán mehet mindenki haza topmodelleket hajkurászni, inni, szívni, ferrarizni, porschézni tudomisén mit csinálni.
Ennyi Özil beáll 1 -2 gólpassz, vagy ha valaki kiesik, vagy tényleg megküzd a helyéért és bebizonyítja hogy ő a jobb, vagy szimplán tényleg nem vesszük hasznát, de akkor legalább a tutira mentünk, mert hátha.. Benne van..
Ahogy PEEtör is írja.. lutri ez így...
- Galacticos
azért mert megkérdeztem hogy mi a véleményetek erről az egészről? először úgy írtam hogy mi a véleményetek? de mondom átírom arra hogy erről az egészről mert az nem olyan provokatív.Kerlon írta:Amúgy Galacticos miért próbálsz provokálni?
a zsenizésnél meg mondom hogy bbenora gondoltam, mert ő még a szöglet utáni fejeseknél ami ugye özil assist lett azt írta hogy zseni. úgyhogy az sem rád vonatkozott.
dm 2jó hónap után sírta ki az új szerződést, özilék meg most két de legyen inkább egy szar év után verik az asztal több lóvéért. és főleg úgy hogy özil a csapaton belüli fizetések rangsorában nem áll valami szar helyen.Kerlon írta:(amit szerintem meg is érdemelne, ha olyanok kaptak, mint pl DM),