Ángel di María - 22

Archívum
realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Ángel di María - 22

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. április 13., vasárnap 8:44

Engem személy szerint rohadt jó érzéssel tölt el, hogy azok írnak manapság a topicba a legtöbbet, akik savazták mindig. :) Nagyon bírom a gyereket. Nem is részletezem már, megtettem rég. R.m.c.f., meg kismilliószor részletezte. Nem, nem voltál egyedül r.m.c.f., de nem is csak ketten voltunk. A srác olyan, mint mikor Sztetembe belefecskendezték a mérget és pörgött egész nap. Kevés csapatnak van ilyen lapja a pakliban.<---jól kell használni.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 13., vasárnap 4:10

Úgy érzem nekem is írnom kell ide. Te jó ég, ősszel kb minden meccse után leírtam ide, vagy a megy a meccs topikba, hogy takarodjon annyira buta. Azt is hozzátettem, ha valaki lekeverne neki kettőt és fejben helyretenné, akkor az egyik legjobb lehetne, de már több éve ezt vártam és semmi változás, maximum fellángolások voltak, ősszel meg aztán totális katasztrófa. Aztán valami megváltozott, Carlo megtalálta helyét és valami hihetetlent nyújt a pali. Minden elismerésem, nem gondoltam volna, hogy én ezt fogom írni, de ha ezek után elküldik, akkor nagyon mérges leszek. Van azért 1-2 meccs, ahol előjön a kapkodás és szó szerint mindent elszab, de szerencsére utána mindig összeszedi magát. Így tovább.. :agree:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 12., szombat 23:03

A labdarúgásban az akarat,ma már több mint a tribli.Ezt majd célszerű lesz megfigyelni, DM mindig ilyen volt,de a támadó sorban,sokat hibázott,ezt el kell ismerni.

A hasonlatok? Fax se tudja. magam előtt látom amit irok.

Hogy elképzeltem e kezdőnek? nem, én is padra tettem volna,de nem szaroztam,hanem toltam volna,mert láttam hog yvan benne olyan,ami nem sok mindenkiben.
Megfelelő hely és idő.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 12., szombat 23:01

R.M.C.F írta:
Mike írta:ha van vki itt a fórumon aki ki nem állhatta ezt az embert az én vagyok, többek között

de amit az új posztján csinál, ez előtt le a kalappal! Jelenleg a csapat leghasznosabb tagja

csak tartsa is meg ezt a formát

Talán egymagam voltam,aki azt irta,taktikailag nagyon jó elem,és nekem mint edzőnek szükségem volna rá. A többiek utálták mint a mákostésztát tejföllel.
Ha úgy játszik, mint az ősszel, akkor felőlem be is fejezhette volna a pályafutását, de ha így játszik, mint a tavasszal, akkor tényleg hatalmas fegyver. Így játszott akkor is mikor bajnokok lettünk és akkor is mindegy volt, hogy hova rakta be Mourinho, aztán megsérült és másfél év zero teljesítmény. Ezt tartsa meg, persze a sérülésről nem tehetett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 12., szombat 22:56

Nálam eddig a meccs legjobbja...próbálja javítani a Dortmund elleni "kisiklását"...

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 12., szombat 22:53

GT37 írta:Egyébként hihetetlen, mennyire hajt Di María folyamatosan.
edz a vb-re, mer tudja h neki kell futni Messi helyett is :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 12., szombat 22:50

R.M.C.F írta:A többiek utálták mint a mákostésztát tejföllel.
:lol: :lol: Komolyan mondom, egyszer, ha lesz elég időm és energiám, végigmegyek az összes hsz-eden és kigyűjtöm ezeket a hasonlatokat, aztán meg is lesz az első füveskönyved. :mrgreen:

Egyébként hihetetlen, mennyire hajt Di María folyamatosan. Sosem volt szimpatikus játékos számomra, de ez a hozzáállás kivételes, bár nálunk is nagyobb arányban lenne jelen ez a fajta mentalitás.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 12., szombat 22:45

R.M.C.F írta:,taktikailag nagyon jó elem,
Ezt pl. én sosem vitattam. Max azt, hogy egy Real Madrid kezdőben van-e helye, mert tényleg bosszantó volt amit legtöbb meccsen művelt.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 12., szombat 22:44

R.M.C.F írta:Talán egymagam voltam,aki azt irta,taktikailag nagyon jó elem,és nekem mint edzőnek szükségem volna rá. A többiek utálták mint a mákostésztát tejföllel.
azért adott rá okot, azt el kell ismerned

a jó taktikai elem alatt meg nem biztos h azt értetted h alap kezdő és a csapat legjobbja lesz :)

na mind1 is, egy dolgot árulj csak el, honnan a szarból jönnek ezek a hasonlatok? :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 12., szombat 22:38

Mike írta:ha van vki itt a fórumon aki ki nem állhatta ezt az embert az én vagyok, többek között

de amit az új posztján csinál, ez előtt le a kalappal! Jelenleg a csapat leghasznosabb tagja

Talán egymagam voltam,aki azt irta,taktikailag nagyon jó elem,és nekem mint edzőnek szükségem volna rá. A többiek utálták mint a mákostésztát tejföllel.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 12., szombat 22:33

ha van vki itt a fórumon aki ki nem állhatta ezt az embert az én vagyok, többek között

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 9., szerda 18:56

madridronie írta:Nálam is az. Ettől függetlenül az, hogy ő büntetőt rúghatott még mindig no comment kategória!
Arról meg már szerintem nem ő tehet. Carlonak kellett volna odacsapni és azt mondani, hogy ,,nana fiam, ez nem a te helyed".
Én nem savazom, persze amiért kihagyta a büntetőt igen, de az nem az ő műfaja, maradjon meg inkább a saját "mesterségénél". Ha pedig kiestünk volna, nem feltétlenül ő lett volna az első számú hibás, hanem Pepe és Illara, Carlo, az egész védelem, majd a csapat és végül ő külön, amiért kihagyta a tizit.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 9., szerda 15:35

Amúgy meg betegség és 2,5 kiló fogyás után játszott az emberünk, ez elég komoly enyhítő körülmény.
Nálam is az. Ettől függetlenül az, hogy ő büntetőt rúghatott még mindig no comment kategória!
Ha nyáron Di Mariát eladjuk, akkor féleszű az egész vezetőség. Az elmúlt hónapok legjobbjáról beszélünk, egy olyan játékosról, aki végre képes a kp-n arra, amire nagyon kevesen, és ami nekünk létszükség. Tegnap sem volt rossz, amikor visszajött a kp-ra, jobb oldalt volt szar, de ott már két éve is az volt...
Mint ahogy ezzel is egyetértek. A kérdés inkább az, hogy a vezetés?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 9., szerda 15:30

madridronie írta:Ha tegnap kiesünk; szerintem borítékolható a repjegye és a nyári távozása a Bernabeuból (hozzáteszem sanszosan Carloé is) ... Így is rezeg a léc és a tegnapi teljesítménye nem hiszem, hogy azt erősítette Perezben, hogy hosszabbítani, meg fizut kellene emelni enne az argentinnak, Carlo ide-oda! :-*
Ha nyáron Di Mariát eladjuk, akkor féleszű az egész vezetőség. Az elmúlt hónapok legjobbjáról beszélünk, egy olyan játékosról, aki végre képes a kp-n arra, amire nagyon kevesen, és ami nekünk létszükség. Tegnap sem volt rossz, amikor visszajött a kp-ra, jobb oldalt volt szar, de ott már két éve is az volt... Amúgy meg betegség és 2,5 kiló fogyás után játszott az emberünk, ez elég komoly enyhítő körülmény.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 9., szerda 15:19

és egy rossz meccs miatt, már kivégeznétek őket.
Tévedés, én most sem savazom, pusztán a véleményemet mondtam el Perez papa húzásait na meg a DM-mel kapcsolatos pletykákat ismerve, miszerint az elnök egyáltalán nem bánná, ha a csapaton kívül tudná a fizuemelést követelő argentint! :-*

RealMadrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 15:13

Kihagyta a büntetőt, oké. Kapitálisat hibázott, jogos. Szétütném a fejét, az is biztos.A rosszabbik formáját hozta, de azért ne essünk a ló túloldalára az esetében sem.
Ugyanaz megy majd itt is, mint Karimnál. Az elmúlt hónapok két húzóemberéről beszélünk, és egy rossz meccs miatt, már kivégeznétek őket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 9., szerda 15:09

Ha tegnap kiesünk; szerintem borítékolható a repjegye és a nyári távozása a Bernabeuból (hozzáteszem sanszosan Carloé is) ... Így is rezeg a léc és a tegnapi teljesítménye nem hiszem, hogy azt erősítette Perezben, hogy hosszabbítani, meg fizut kellene emelni enne az argentinnak, Carlo ide-oda! :-*

RealMadrid

sassdibandi
Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM

HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2014. március 25., kedd 22:01

...amikor busquets rátaposott a fejére,akkor ki kellett volna állitani pepét,mert azért durva hogy odateszi direkt az arcát,...
Meg a kettő, aki meglökte hátulról.
Fabregas volt a legszemetebb köztük,állandóan provokált. 2:1-nél viszont premier planba ment le a vigyor a pofikájáról

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 25., kedd 21:45

mocsok írta:azért pepe is elég jó meccset hozott le szerintem. nálam ő jön dm és benzema után a sorban.

Nekem azt mondták ma,hogy amikor busquets rátaposott a fejére,akkor ki kellett volna állitani pepét,mert azért durva hogy odateszi direkt az arcát,és a lépő játékos nem tud mit csinálni,és a bokasérülést veszélyezteti. Ez durva.

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso

HozzászólásSzerző: Nas » 2014. március 24., hétfő 22:23

Cr is hasonló volt, mielőtt szétgyúrta magát. Remélem Maria véznán öregszik ki, ez a lendület, fordulékonyság és fáradhatatlanság nagyon egyedi.

Vissza: